Virtalent Review: Είναι η καλύτερη εταιρεία εικονικής βοήθειας;

1
Virtalent Review: Είναι η καλύτερη εταιρεία εικονικής βοήθειας;

Την εποχή που ξεκινούσα, συνήθιζα να διαχειριζόμουν μόνη μου την επιχείρησή μου στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της σύνταξης περιεχομένου για τα ιστολόγιά μου, της παρακολούθησης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ούτω καθεξής. Αλλά καθώς προλάβαινα το παιχνίδι, έπρεπε να ελευθερώσω χρόνο για να επικεντρωθώ σε αυτό που μου αρέσει να κάνω. Έτσι προσέλαβα έναν Εικονικό Βοηθό για να με βοηθήσει να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο. Φυσικά, πολλές άλλες επιχειρήσεις συνειδητοποιούν επίσης τις δυνατότητες πρόσληψης εικονικών ταλέντων και εταιρείες όπως το Virtalent βοηθούν τις επιχειρήσεις να βρουν αυτούς τους εργαζομένους. Αν είσαι εδώ μάλλον διαβάζεις Virtalent Reviews για να προσδιορίσετε αν είναι καλά ή όχι.

Λοιπόν, κάναμε το legwork για να μην χρειάζεται και έχουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την εταιρεία σε αυτό Virtalent Review. Αυτό που μάθαμε μπορεί να σας εκπλήξει, οπότε μην σκεφτείτε καν να γίνετε μέλος της εταιρείας πριν μάθετε την αλήθεια.

Σχετικά με το Virtalent.com

Virtalent.com είναι μια εταιρεία υπηρεσιών εικονικής βοήθειας και ένας ιστότοπος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει υπηρεσίες VA υψηλής εξειδίκευσης και εμπειρίας σε επιχειρήσεις και πελάτες. Η εταιρεία ιδρύθηκε από επιχειρηματίες του Διαδικτύου Σαμ Γουίλσον και η Ellie Bekalo το 2014 και έκτοτε κέρδισε το ενδιαφέρον ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επί του παρόντος έχουν την έδρα τους στο Charles House, 148-149 Gt Charles Street, Birmingham, B3 3HT.

Πώς λειτουργεί το Virtalent;

Σε αντίθεση με τους ιστότοπους crowdsourcing όπως το Upwork και το Freelancer.com, το Virtalent έχει τη δική του ομάδα Εικονικών Βοηθών που στρατολογούνται αποκλειστικά από αυτούς. Έτσι, εάν είστε επιχείρηση ή πελάτης που αναζητά υπηρεσίες Εικονικής Βοήθειας, το Virtalent σας συνδέει με ένα ιδανικό VA που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Θα ξεκινήσετε κάνοντας κράτηση για μια δωρεάν διαβούλευση διάρκειας 30 λεπτών με έναν εκπρόσωπο της Virtalent, όπου προσδιορίζετε ακριβώς τι χρειάζεστε και μπορείτε να συζητήσετε εργασίες, απαιτήσεις, χρέωση κ.λπ. Στη συνέχεια, το Virtalent θα σας ταιριάξει με το ταλέντο που αισθάνεται ότι χρειάζεστε. Στη συνέχεια, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με το αντίστοιχο VA, για να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο κάνετε «κλικ» πριν αφαιρέσετε έναν λογαριασμό. Εάν είστε ευχαριστημένοι, χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο και να αρχίσετε να εργάζεστε μαζί.

Οι Virtalent VA είναι έμπειροι φυσικοί ομιλητές της αγγλικής γλώσσας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουν προηγούμενη εμπειρία εργασίας σε εταιρείες όπως το BBC, Nike, IBM, MTV, KPMG και ιδρύματα όπως το London School of Business and Finance.

Εργάζονται εξ αποστάσεως και διαθέτουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Ως πελάτης, λοιπόν, δεν θα μπορείτε να τους συναντήσετε κατ‘ ιδίαν, αλλά μπορείτε να οργανώσετε βιντεοκλήσεις, αν θέλετε να δείξετε ένα πρόσωπο στο όνομα.

Ποιες εργασίες μπορούν να χειριστούν οι Virtalent Assistants;

Οι εικονικοί βοηθοί τους ειδικεύονται στους ακόλουθους τομείς ενδιαφέροντος:

Υποστήριξη εκτελεστικών ΠΑ

 • Διαχείριση ημερολογίου
 • Εισερχόμενα και email
 • Κράτηση ταξιδιού
 • Έρευνες και αναφορές
 • Οικονομικός διαχειριστής
 • Γενικός Διοικ
 • Οργάνωση εκδήλωσης

Υποστήριξη μάρκετινγκ

 • Σχεδιασμός μάρκετινγκ
 • Email marketing
 • Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Ερευνα αγοράς
 • Συγγραφή περιεχομένου
 • Ενημερώσεις ιστότοπου

Άλλες εργασίες

 • Υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών
 • Διαχείριση έργου
 • HR & προσλήψεις
 • Καθημερινή διαχείριση επιχειρήσεων

Πόσα μπορώ να κερδίσω στο Virtalent;

Εάν είστε Virtalent VA, θα ξεκινήσετε με μια τυπική τιμή £12 την ώρα. Αυτό θα αυξηθεί μετά από 6 μήνες με την ομάδα, ανάλογα με την εμπειρία και τις επιδόσεις σας.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο Virtalent;

Οι εικονικοί υποψήφιοι έχουν 2% πιθανότητες να αποκτήσουν μια θέση στην εταιρεία. Πρέπει να πληροίτε ορισμένα κριτήρια πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης. Είναι οι εξής:

 • Τουλάχιστον 8 χρόνια σχετική εμπειρία.
 • Βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Είναι διαθέσιμα κατά τις τυπικές ώρες γραφείου στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Έχετε εργαστεί από το σπίτι ως ελεύθερος επαγγελματίας ή σε ευέλικτη βάση στο παρελθόν.
 • Μιλήστε αγγλικά σε εγγενές επίπεδο.
 • Επί του παρόντος δεν εργάζεται με πλήρη απασχόληση.
 • Μην σκοπεύετε να κάνετε εικονική βοήθεια ως προσωρινό ή προσωρινό μέτρο.
 • Δεν ψάχνει να αντικαταστήσει αμέσως μια υπάρχουσα θέση εργασίας ή επίπεδο εισοδήματος.

Έτσι, αν έχετε τσεκάρει όλα τα παραπάνω πλαίσια, μπορείτε Πήγαινε εδώ και ξεκινήστε τη διαδικασία αίτησης.

Θα περάσετε από μια διαδικασία πέντε βημάτων που περιλαμβάνει:

 • Έλεγχος αξιολόγησης και παραπομπών,
 • Τεστ καταλληλότητας,
 • Μια συνέντευξη που βασίζεται σε βίντεο,
 • Έλεγχος ιστορικού.
 • Μια τελευταία συνέντευξη με έναν διευθυντή στο Virtalent.

Τι μας αρέσει στο Virtalent

Είναι έμπιστοι – Ένα πράγμα που ξεχωρίζει πραγματικά για το Virtalent είναι το χαρτοφυλάκιο πελατών του. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έχουν συνεργαστεί με ορισμένες αρκετά εδραιωμένες εταιρείες και πελάτες, όπως η Countrywide, η Mills and Reeve και η αλυσίδα εστιατορίων του Marco Pierre White. Έχουν επίσης εμφανιστεί στον εθνικό Τύπο, όπως οι The Sunday Times, The Sunday Mail, BQ και This Is Money.

Όχι Ερασιτέχνες – Λόγω των αυστηρών απαιτήσεων του Virtalent, μια μικρή επιχείρηση θα λάβει τα καλύτερα από τα καλύτερα όσον αφορά τους εικονικούς βοηθούς. Το γεγονός ότι μόνο το 2% των υποψηφίων έχουν πιθανότητες να εισέλθουν αποδεικνύει ότι έχουν θέσει τον πήχη αρκετά ψηλά για τους υποψήφιους που προσλαμβάνουν.

Virtalent παράπονα

Καμία εταιρεία δεν είναι τέλεια και το Virtalent δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν λοιπόν δεν θέλετε να ρισκάρετε, η επόμενη ενότητα είναι σίγουρα για εσάς.

Γιατί δεν ολοκληρώθηκε η αίτησή μου;

Το μόνο παράπονο που συναντήσαμε για το Virtalent κατά τη διάρκεια της έρευνας είναι ότι είναι αρκετά ασαφές στο να εξηγούν γιατί δεν κάνατε την περικοπή. Αλλά με ποσοστό επιτυχίας 2% των αιτούντων, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Θα πρέπει να είστε ένας καλά εδραιωμένος επαγγελματίας και έχουν δημιουργήσει συστήματα για να τους βοηθήσουν να το αποδείξουν. Αλλά είναι υπέροχο που αποκαλύπτουν όλα αυτά εκ των προτέρων.

Virtalent Alternatives

Υπάρχουν πολύ λίγες εταιρείες Virtual Assistant όπως το Virtalent στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά υπάρχουν φυσικά εταιρείες που προσφέρουν λίγο πολύ τις ίδιες υπηρεσίες. Μη διστάσετε να δείτε τη λίστα μας με τις καλύτερες θέσεις εργασίας Virtual Assistant που είναι διαθέσιμες παγκοσμίως εδώ.

Είναι το Virtalent ασφαλές ή απάτη;

Το Virtalent σίγουρα δεν είναι απάτη. Μπορεί να είναι μια αποκλειστική λέσχη άκρως έμπειρων επαγγελματιών, αλλά έτσι ακριβώς έχει σχεδιαστεί η εταιρεία που είναι ιδανική για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να προσλάβουν ποιοτικούς εικονικούς βοηθούς.

Τούτου λεχθέντος, εάν διαβάζετε αυτό και δεν ταιριάζει στο προφίλ για να συνεργαστείτε με το Virtalent ως VA, μη διστάσετε να ελέγξετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Λοιπόν αυτό είναι δικό μου Virtalent Review. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με την εταιρεία, μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε αυτές Σελίδα συχνών ερωτήσεων. Θα θέλαμε επίσης να μάθουμε τι πιστεύετε για αυτήν ή οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία εργασίας στο σπίτι με την οποία είχατε εμπειρία. Επομένως, μην διστάσετε να μας αφήσετε τα δύο σεντ σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar