Review MobileXpression: Πληρώνεστε για να μην κάνετε τίποτα ή απάτη;

1
Review MobileXpression: Πληρώνεστε για να μην κάνετε τίποτα ή απάτη;

Περνάτε τόσο πολύ χρόνο στο διαδίκτυο στο τηλέφωνο ή την κινητή συσκευή σας που θα θέλατε να σας πλήρωνε κάποιος μόνο για την περιήγηση στον Ιστό; Λοιπόν, εφαρμογές όπως το MobilExpression ισχυρίζονται ότι μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, σωστά; Καλά διαβάζοντας μερικά Κριτικές MobileXpression θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να απαντηθεί αυτή η ερώτηση.

Αποφασίσαμε λοιπόν να ψάξουμε για να διαπιστώσουμε αν η εταιρεία είναι όντως νόμιμη ή απάτη. Αναλύσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε αυτό Αξιολόγηση MobileXpression. Με βάση αυτά που ανακαλύψαμε, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να μείνετε μέχρι το τέλος πριν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Τι είναι το MobileXpression;

Το MobilExpression βρίσκεται στο διαδίκτυο στη διεύθυνση MobileXpression.com είναι μια εφαρμογή που επιβραβεύει τους χρήστες κινητών συσκευών για την απλή εγκατάσταση και διατήρηση της εφαρμογής στις κινητές συσκευές τους. Η εταιρεία είναι θυγατρική εταιρεία μέτρησης και ανάλυσης μέσων Comscore. Η Comscore έχει την έδρα της στο Reston της Βιρτζίνια των ΗΠΑ και βρίσκεται επί του παρόντος υπό τη διαχείριση του Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Bill Livek.

Πώς λειτουργεί το MobileXpression;

Έτσι, μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή στην κινητή συσκευή σας και διατηρήσετε ανοιχτό το διαδίκτυο, θα εκτελείται στο παρασκήνιο συλλέγοντας πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του διαδικτύου. Καθώς προχωράτε στην περιήγησή σας, η εφαρμογή παρακολουθεί τη συμπεριφορά σας ενώ είστε συνδεδεμένοι, όπως την ώρα της ημέρας που ανοίγετε και κλείνετε ορισμένες εφαρμογές, πόσο καιρό παραμένετε ενεργοί σε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα, τους τύπους εφαρμογών που χρησιμοποιείτε συνήθως κάθε μέρα κ.λπ. Επιπλέον, μπορεί επίσης να σας προσκαλούν να λάβετε μέρος σε έρευνες και να συμμετάσχετε σε άλλες μορφές έρευνας αγοράς από καιρό σε καιρό. Στη συνέχεια, θα ανταμειφθείτε από το MobileXpression με βάση το πόσο καιρό η εφαρμογή εκτελείται με επιτυχία στην κινητή συσκευή σας.

Πόσα μπορώ να κερδίσω με το MobileXpression;

Δεν είναι πραγματικά ξεκάθαρο πόσα μπορείτε να κερδίσετε με το MobileXpression. Λένε ότι το ποσό που κερδίζετε εξαρτάται από το πόσο καιρό διατηρείτε την εφαρμογή εγκατεστημένη στη συσκευή σας και από το πόσο ενεργός είστε στο διαδίκτυο. Θα κερδίζετε «πιστώσεις» και μπορείτε να ελέγξετε το υπόλοιπο των πιστώσεων σας στην περιοχή Ανταμοιβές. Μόλις πληροίτε τις προϋποθέσεις για ανταμοιβή, θα σας ειδοποιήσουν μέσω email για να υποβάλετε την αξίωσή σας.

Επομένως, δεν είναι πραγματικά σαφές πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε, καθώς η εφαρμογή MobileXpression καθορίζει τις πιστώσεις σας με βάση έναν συνδυασμό παραγόντων. Γνωρίζατε ιστότοπους όπως SwagBucks και FusionCash είστε πρόθυμοι να σας πληρώσουν για να κάνετε αυτό που κάνετε συνήθως στο διαδίκτυο, όπως να διαβάζετε email, να επισκέπτεστε ιστότοπους, να παίζετε παιχνίδια και πολλά άλλα; Λοιπόν, τώρα ξέρεις. SurveyJunkie.com είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος που σας επιτρέπει να πληρώνεστε για να συμμετέχετε και στην έρευνα αγοράς.

Αλλά αν θέλετε σοβαρά να κερδίσετε πραγματικά χρήματα στο διαδίκτυο που πληρώνουν τους λογαριασμούς με μερική ή πλήρη απασχόληση, ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Πώς σας πληρώνει το MobileXpression;

Εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα. Σε αντίθεση με παρόμοιες εφαρμογές όπως κέρδος μελιού που σας πληρώνουν πραγματικά χρήματα για να μην κάνετε ουσιαστικά τίποτα, το MobileXpression κάνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Το MobileXpression πληρώνει σε δωροκάρτες Amazon (που μπορεί να είναι τόσο καλές όσο χρήματα) σε ορισμένες συμμετοχές και σε κληρώσεις. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δωρίσετε τα κέρδη σας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δείτε τι λαμβάνετε με βάση την τοποθεσία σας τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης.

  • Εάν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα κερδίσετε μια δωροκάρτα 5 $ Amazon για να διατηρήσετε την εφαρμογή Mobile Xpressions σε λειτουργία για μια εβδομάδα.
  • Οι χρήστες του Ηνωμένου Βασιλείου κερδίζουν δωροκάρτες Amazon αξίας 20 λιρών μετά από δύο εβδομάδες.
  • Οι χρήστες στην Ινδία λαμβάνουν μια δωροκάρτα Jabong 300 ρουπιών μετά από 2 εβδομάδες.

Ως νέο μέλος, θα συμμετέχετε αυτόματα στη μηνιαία κλήρωση των 100.000 $ εκτός από τη δωροκάρτα Amazon. Έχουν επίσης άλλα εβδομαδιαία βραβεία όπως μαγειρικά σκεύη, συσκευές Apple, τηλεοράσεις, κάμερες και άλλα. Τελικά, έχετε εγγυημένη δωροκάρτα τουλάχιστον 5 $ μετά από 7 ημέρες σύμφωνα με αυτούς.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω με το MobileXpression;

Το ξεκίνημα με το MobilExpression είναι απλό. Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή από Google Play ή το Apple App Store ανάλογα με τη συσκευή σας και εγγραφείτε με email και κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στον ιστότοπο. Στη συνέχεια, θα σας κάνουν μερικές ερωτήσεις, όπως ηλικία, τοποθεσία και προσωπικές προτιμήσεις για τη δημιουργία του προφίλ σας. Αφού τελειώσετε, το MobileXpression θα εκτελείται αθόρυβα στο παρασκήνιο καθώς συγκεντρώνετε πιστώσεις που μπορούν να εξαργυρωθούν.

Παράπονα MobileXpression

Δεν σκοπεύω να σκάσω τη φούσκα σας σε αυτό το σημείο, αλλά καμία εταιρεία δεν είναι τέλεια, συμπεριλαμβανομένου του MobileXpression. Ορίστε λοιπόν μερικά από τα παράπονα κατά του MobileXpression.

Προβλήματα απορρήτου

Όσο κι αν το MobileXpression ισχυρίζεται ότι δεν παρακολουθεί ακριβώς τι κάνετε στο διαδίκτυο, ποτέ δεν είστε σίγουροι για το ποια προσωπικά στοιχεία αναζητούν. Οι σκεπτικιστές αποκαλούν την εφαρμογή MobileXpression πολύ ασαφή όσον αφορά το απόρρητο, ενώ άλλοι λένε ότι η εταιρεία δεν έχει κάνει καλή δουλειά για να τους πείσει ότι τα προσωπικά τους στοιχεία είναι ασφαλή. Ευτυχώς, υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με την κινητή συσκευή σας κάνοντας ό,τι κάνετε συνήθως στο διαδίκτυο καθημερινά χωρίς να ανησυχείτε για το απόρρητό σας. Μπορείτε να πληρώνεστε για να παρακολουθείτε βίντεο, να διαβάζετε email, να παίζετε παιχνίδια και πολλά άλλα στο SwagBucks.com και FusionCash.com. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε έξω SurveyJunkie.com για να κερδίσετε χρήματα κάνοντας διαδικτυακές έρευνες. Τούτου λεχθέντος, τελικά στοιχηματίζω ότι προτιμάτε έναν βιώσιμο τρόπο για να κερδίσετε πραγματικά χρήματα στο διαδίκτυο. Αν ναι, τότε σίγουρα ελέγξτε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Η ταχύτητα του Διαδικτύου μπορεί να μειωθεί

Προφανώς το MobileXpression μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα διαδικτύου σας όταν εκτελείται, με τους χρήστες να αναφέρουν σημαντική πτώση στη μεταφορά δεδομένων. Άλλοι λένε ότι οι εφαρμογές που εξαρτώνται από το Διαδίκτυο απέτυχαν να λειτουργήσουν κανονικά.

Ασαφές σύστημα ανταμοιβών

Έτσι, η εφαρμογή MobileXpression ανταμείβει τους χρήστες με δωροκάρτες και συμμετοχές σε κληρώσεις στο τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο, δεν έχουν γνωστοποιήσει πλήρως το ποσοστό με το οποίο κερδίζετε τις πιστώσεις σας. Απλώς λένε ότι έχετε εγγυημένη δωροκάρτα 5 $ εάν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες, για παράδειγμα, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε περισσότερα από αυτό.

Προβλήματα πληρωμών

Υπάρχουν πολλά παράπονα για τα μέλη του MobileXpression που δεν πληρώνονται ακόμη και όταν έχουν κάνει ό,τι απαιτείται. Ορισμένοι έπρεπε να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών αφού αντιμετώπισαν καθυστερήσεις, ενώ άλλοι έπρεπε πρώτα να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους πριν λάβουν τις οφειλές τους.

Αρνητική βαθμολογία BBB

Δυστυχώς τη στιγμή της συγγραφής αυτής της κριτικής, η εφαρμογή MobileXpression έχει βαθμολογία F στη σελίδα τους στο Better Business Bureau. Εναπόκειται λοιπόν σε εσάς να αποφασίσετε μόνοι σας αν αυτό είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο.

Είναι το MobileXpression νόμιμο ή απάτη;

Η εφαρμογή MobileXpression σίγουρα δεν είναι απάτη. Συναντήσαμε πολλές αποδείξεις πληρωμής κατά τη διάρκεια της έρευνας, εκτός από το ότι η MobileXpression είναι θυγατρική της Comscore. Είναι ένας έγκυρος τρόπος για να κερδίσετε ένα μικρό παθητικό εισόδημα χρησιμοποιώντας την κινητή συσκευή σας. Ωστόσο, υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο μεταξύ των χρηστών σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγει το MobileXpression. Επομένως, αν η εφαρμογή αξίζει ή όχι, εξαρτάται από εσάς να καθορίσετε με βάση τα γεγονότα που έχετε διαβάσει.

Στο τέλος της ημέρας, δεν είναι ποτέ κακό να εξερευνήσετε και άλλες επιλογές. Μπορείτε να συσσωρεύετε τα κέρδη σας όταν προσθέτετε άλλους τρόπους για να κερδίσετε like SurveyJunkie.com, SwagBucks.com και FusionCash.com . Αλλά αν ψάχνετε σοβαρά για έναν σίγουρο τρόπο για να κερδίσετε χρήματα ενεργά ή παθητικά στο διαδίκτυο που θα πληρώσει τους λογαριασμούς, ελέγξτε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμη την κριτική μας για το MobileXpression. Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή, μπορείτε να επισκεφτείτε τους Σελίδα συχνών ερωτήσεων. Θα χρησιμοποιούσατε την εφαρμογή; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar