Rebatest Review: Πώς να αποκτήσετε δωρεάν προϊόντα Amazon!

0
Rebatest Review: Πώς να αποκτήσετε δωρεάν προϊόντα Amazon!

Πίσω στην εποχή, η Black Friday ήταν ίσως η μόνη πύλη για αγορές με γελοίες εκπτώσεις. Αλλά χάρη στο Διαδίκτυο, οι δωρεάν αγορές είναι πλέον με ένα κλικ του ποντικιού μακριά. Πιθανότατα έχετε ακούσει ότι μπορείτε να λάβετε 100% επιστροφή μετρητών για ψώνια στο Rebatest.com και γι‘ αυτό περνάτε πολλά Κριτικές εκπτώσεων για να προσδιορίσει αν υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό.

Λοιπόν, κάναμε την έρευνα και αυτό που ανακαλύψαμε μπορεί να σας σοκάρει. Επομένως, για να είστε ασφαλείς, μπορεί να θέλετε να διαβάσετε αυτό Επανεξέταση εκπτώσεων προσεκτικά.

Σχετικά με το Rebatest

Το Rebatest βρέθηκε στο διαδίκτυο στη διεύθυνση Rebatest.com είναι ένας ιστότοπος επιστροφής μετρητών, δοκιμής προϊόντων και εκπτώσεων που παρέχει στους αγοραστές έως και 100% επιστροφές χρημάτων σε επιλεγμένα προϊόντα της Amazon που σχετίζονται με τον ιστότοπο Rebatest.

Πώς λειτουργεί το Rebatest;

Το Rebatest συνεργάζεται με πωλητές της Amazon που είναι πρόθυμοι να προσφέρουν δοκιμές προϊόντων στους αγοραστές. Κάνουν πελάτες όπως εσείς και εγώ να ψωνίσουν για αυτά τα δοκιμαστικά προϊόντα μέσω του ιστότοπου, να υποβάλουν μια αναφορά για το προϊόν που αγόρασαν και να λάβουν μια έκπτωση μόλις όλα ελεγχθούν. Αυτή η διαδικασία βοηθά τους λιανοπωλητές να λάβουν χρήσιμες και πληροφορίες για τα προϊόντα τους και πώς να τα βελτιώσουν. Και με τη σειρά σας λαμβάνετε είδη με μεγάλη έκπτωση.

Ποια προϊόντα είναι διαθέσιμα στο Rebatest;

Προϊόντα σε Rebatest.com εμπίπτουν στο εύρος των $5-$30. Έχουν κάποια προϊόντα υψηλής αξίας άνω των 50 $, αλλά είναι πολύ δημοφιλή και μόνο λίγα άτομα μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγκαίρως. Τέλος πάντων, μπορείτε να αγοράσετε νυχοκόπτες και περιτυλίγματα κοιλιάς με 10 $ κατά μέσο όρο, ακουστικά και έξυπνα ρολόγια για περίπου $ 15, μαγιό για κάτω από $ 10 και είδη διακόσμησης για το σπίτι έως και $ 30. Οι προσφορές χρονομετρούνται και θα δείτε για πόσο χρόνο είναι διαθέσιμη η προσφορά στην περιοχή περιγραφής προϊόντος.

Διαδικασία έκπτωσης εκπτώσεων

Ορίστε λοιπόν για να αποκτήσετε δωρεάν προϊόντα της Amazon χρησιμοποιώντας το Rebatest.

Βήμα 1 – Δημιουργία λογαριασμού – Παω σε Rebatest.com και εγγραφείτε είτε με τον λογαριασμό σας στο Google είτε στο Facebook. Μόλις επιβεβαιώσετε το email σας, μπορείτε να ξεκινήσετε τις αγορές σας. Έστειλαν στον βοηθό μου 1000 πόντους μόνο για εγγραφή. Κέρδισε επίσης μερικούς ακόμη πόντους για την προσθήκη του αριθμού τηλεφώνου μου, την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο τους και τη σύνδεση με το δημόσιο προφίλ της στο Amazon, προσθέτοντας μέχρι και 2300 πόντους. Αυτοί οι πόντοι μπορεί να απαιτούνται κατά καιρούς κατά τις αγορές.

Βήμα 2 – Αγοράστε κάτι – Εάν εντοπίσετε κάτι που σας αρέσει, απλώς κάντε κλικ σε αυτό και στείλτε μια αίτηση στον πωλητή. Ο πωλητής θα εγκρίνει το προϊόν σε λίγα δευτερόλεπτα επιβεβαιώνοντας ότι το προϊόν είναι σε απόθεμα. Ενημερώνουν την κατάσταση σε πραγματικό χρόνο στην περιοχή του προφίλ σας. Μόλις εγκρίνει ο πωλητής, μπορείτε τώρα να το αγοράσετε. Το κουμπί „αγοράστε τώρα“ θα σας ανακατευθύνει στο Amazon, όπου θα αγοράσετε το προϊόν κανονικά. Η βοηθός μου αγόρασε ένα ζευγάρι γυαλιά που μπλοκάρουν το μπλε φως για περίπου 17 $ και χρησιμοποίησε το Prime Delivery, ώστε να μην χρειαζόταν να πληρώσει για τα έξοδα αποστολής.

Βήμα 3 – Περιμένετε για επαλήθευση – Μόλις τελειώσετε με το Amazon, θα πρέπει στη συνέχεια να προσθέσετε τον αριθμό παραγγελίας σας στον λογαριασμό σας Rebatest. Ό,τι αγοράζετε τίθεται υπό έλεγχο από το Rebatest και ισχυρίστηκε ότι θα χρειαστούν έως και 4 ημέρες για να επιβεβαιώσει ο πωλητής την αγορά. Το τελευταίο βήμα σε αυτό το στάδιο είναι να συνδέσετε το δημόσιο προφίλ σας στο Amazon με το προφίλ σας στο Rebatest, ίσως για να επιβεβαιώσετε εάν είστε πράγματι νόμιμος πελάτης.

Βήμα 3 –Γράψτε μια κριτική – Έτσι, μόλις παραλάβετε το προϊόν σας, το Rebatest θα σας ζητήσει να επιστρέψετε στον λογαριασμό σας και να γράψετε μια σύντομη κριτική για το προϊόν. Η αναφορά περιγράφει βασικά την περιγραφή του προϊόντος, τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και τις προτάσεις. Μόλις η βοηθός μου τους έδωσε δύο σεντς για το ζευγάρι των αποχρώσεων της είπαν ότι θα επαληθεύσουν την κριτική της μέσα σε 48 ώρες. Το έκαναν σε περίπου 36 ώρες.

Βήμα 4 – Αξίωση επιστροφής χρημάτων – Η επιστροφή μετρητών σας θα πρέπει να εμφανιστεί στον λογαριασμό σας στο Rebatest εντός 48 ωρών, έτοιμη για εξαργύρωση στον λογαριασμό σας στο PayPal. Στη συνέχεια, μπορείτε να το εξαργυρώσετε αφού επαληθεύσετε τη διεύθυνσή σας στο PayPal. Η βοηθός μου πήρε την επιστροφή μετρητών της στον λογαριασμό της στο PayPal μετά από 7 εργάσιμες ημέρες όπως διαφημίζεται, μετά την εξαργύρωση.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 12 ημέρες από την αγορά έως την επιστροφή μετρητών.

Πώς μπορώ να κερδίσω χρήματα με το Rebatest;

Όλη η ουσία του Έκπτωση είναι να αποκτήσετε δωρεάν προϊόντα amazon. Άρα δεν είναι από μόνο του κερδοφόρα. Αλλά σας προσφέρουν μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με το Rebatest.

Πρόγραμμα παραπομπής Rebatest – Θα κερδίσετε και οι δύο 5 $ όταν κοινοποιήσετε τον σύνδεσμο εγγραφής παραπομπής με άλλους και ολοκληρώσουν τουλάχιστον έναν εντοπισμένο έλεγχο για μια παραγγελία έκπτωσης.

καμπάνιες – Ισχυρίζονται ότι μπορείτε να κερδίσετε έως και 1000 $ με βάση την απόδοση παραπομπής σας. Θα λάβετε επιπλέον 20 $ για 10 παραπομπές, 50 $ για 20 παραπομπές, 80 $ για 30 παραπομπές, 150 $ για 50 παραπομπές, 500 $ για 100 παραπομπές και 1.000 $ για 200 παραπομπές. Ωστόσο, αυτή ήταν μια προώθηση που εκτελούνταν τη στιγμή της συγγραφής αυτής της κριτικής. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σε εξέλιξη.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω με το Rebatest;

Συμμετοχή Rebatest.com ειναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν λογαριασμό email, έναν λογαριασμό PayPal και φυσικά κάποια χρήματα για να ψωνίσετε. Για να εγγραφείτε λοιπόν, Πήγαινε εδώ και δημιουργήστε τον δωρεάν λογαριασμό σας και ξεκινήστε να ψωνίζετε ή να παραπέμπετε άλλους ή και τα δύο.

Τι μας αρέσει στο Rebatest

Δουλεύει – Το Rebatest μπορεί να είναι αρκετά νέο, αλλά λειτουργεί. Σε αντίθεση με τα χιλιάδες τεχνάσματα μάρκετινγκ που βλέπετε να επιπλέουν στον ιστό, δοκιμάσαμε και δοκιμάσαμε το Rebatest και κάνουν ακριβώς αυτό που ισχυρίζονται.

Μεγάλο πρόγραμμα παραπομπών – Έτσι, εκτός από τις δωρεάν αγορές, μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα εάν μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι παραπομπής σας. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για όλους τους υπάρχοντες ιστότοπους εκπτώσεων. Η βοηθός μου πήρε το πρώτο της μπόνους παραπομπής 5 $ την εβδομάδα χρησιμοποιώντας το Rebatest.

Καταγγελίες έκπτωσης

Ξέρω ότι αυτό είναι το μέρος της κριτικής που περιμένατε. Δείτε τι μπορεί να μην σας αρέσει στο Rebatest.

Δεν έλαβα την επιστροφή μετρητών μου πλήρως – Παρόλο που το Rebatest σας στέλνει το πλήρες ποσό που πληρώσατε για το προϊόν της Amazon, δεν καλύπτουν τη χρέωση Paypal που χρεώνεται και μπορεί να είναι έως και 4,4%. Το PayPal πήρε την περικοπή των 0,8 $ από την επιστροφή των 17,41 $ που μου έστειλε ο πωλητής. Έτσι προφανώς δεν θα λάβετε πίσω ακριβώς όσα ξοδέψατε αρχικά.

Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων είναι μακρά – Το πιο συνηθισμένο παράπονο για το Rebatest είναι η διαδικασία επιστροφής μετρητών. Ορισμένοι χρήστες δυσκολεύτηκαν να το κάνουν σωστά την πρώτη φορά, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι λίγο μπερδεμένο καθώς υπάρχουν μερικές περίοδοι αναμονής επαλήθευσης και έγκρισης που πρέπει να περάσουν. Επομένως, μπορεί να θέλετε να παρακολουθήσετε τα βίντεο επίδειξης και να διαβάσετε τις Συνήθεις Ερωτήσεις εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα. Αλλά από τη στιγμή που καταλαβαίνεις τα πράγματα, η διαδικασία είναι αρκετά απλή και οι χρόνοι αναμονής έχουν νόημα για το καλό όλων.

Χωρίς Προφίλ BBB

Κατά τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης, το Rebatest.com δεν περιλαμβάνεται στη λίστα με το Better Business Bureau. Έτσι, αν ζείτε και πεθάνετε σύμφωνα με τις βαθμολογίες BBB, αυτό μπορεί να είναι ή να μην είναι μια απενεργοποίηση για εσάς.

Σε ποιον ανήκει αυτό το πράγμα;

Δεν μπορέσαμε να βρούμε πληροφορίες ιδιοκτησίας πουθενά στον ιστότοπο, κάτι που ξέρω ότι μπορεί να είναι σημαντικό για κάποιους από εσάς.

Είναι το Rebatest νόμιμο ή απάτη;

Έκπτωση δεν είναι απάτη. Είναι ένας απολύτως νόμιμος τρόπος για να λαμβάνετε εκπτώσεις και να δοκιμάζετε προϊόντα δωρεάν, ενώ δίνετε χρήσιμα σχόλια. Το πρόγραμμα παραπομπής τους είναι επίσης εξαιρετικό και δεν υπάρχει όριο στο πόσα άτομα μπορείτε να παραπέμψετε. Η όλη διαδικασία μπορεί να είναι λίγο εμπλοκή, αλλά θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα. Θα είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω και θα πάρω περισσότερα σχεδόν δωρεάν πράγματα, όπως και εσείς.

Λοιπόν, είναι ένα περιτύλιγμα παιδιά! Έχετε ψωνίσει στο Rebatest.com; Αν όχι, θα το δοκιμάζατε; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον ιστότοπο, μπορείτε να επισκεφτείτε τους Σελίδα συχνών ερωτήσεων για απαντήσεις.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar