RapidWorkers Review: Γρήγορα, εύκολα μετρητά ή απάτη;

0
RapidWorkers Review: Γρήγορα, εύκολα μετρητά ή απάτη;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι πέφτουν στη δουλειά στο σπίτι απάτες; Λοιπόν, επειδή η έρευνα για μια εταιρεία πρώτα πριν από την εγγραφή είναι μέρος της διαδικασίας. Εάν αγνοήσετε αυτό το βήμα, είστε απλά ευάλωτοι σε οτιδήποτε. Πιθανότατα έχετε ακούσει για το RapidWorkers και γι‘ αυτό περνάτε πολλά Κριτικές RapidWorkers για να προσδιορίσετε αν πρόκειται για απάτη ή για πραγματική συμφωνία.

Λοιπόν, σας κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα και έχουμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την εταιρεία σε αυτό Επιθεώρηση RapidWorkers.

Τι είναι το RapidWorkers;

Το RaoidWorkers βρέθηκε στο διαδίκτυο στη διεύθυνση RapidWorkers.com είναι ένας ιστότοπος microjobs όπου κερδίζετε χρήματα κάνοντας διάφορες σύντομες εργασίες εξ αποστάσεως. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2009 και έχει επί του παρόντος την έδρα της στο Scottsdale, AZ 85260. Ωστόσο, δεν μπορέσαμε να βρούμε πληροφορίες σχετικά με την ιδιοκτησία της εταιρείας τη στιγμή της συγγραφής αυτής της κριτικής. .

Πώς λειτουργεί το RapidWorkers;

Επομένως, ουσιαστικά όταν εγγραφείτε στο RapidWorkers με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώσετε το email σας, μπορείτε να συνδεθείτε αμέσως στην περιοχή του πίνακα εργασιών. Υπήρχε ένας μακρύς κατάλογος διαφορετικών τύπων εργασιών, όπως η επίσκεψη σε ιστότοπους, η εγγραφή σε κανάλια YouTube, η εγγραφή σε ιστότοπους, η εγγραφή σε λίστες αλληλογραφίας, η υποβολή σύντομων αναρτήσεων ιστολογίου, η δημοσίευση αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ούτω καθεξής.

Αυτές οι εργασίες χρειάζονται κατά μέσο όρο 3 λεπτά για να ολοκληρωθούν. Επιπλέον, θα μπορείτε να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για να κάνετε τη μικροεργασία με βάση την τοποθεσία σας και την πληρωμή για την εργασία. Μόλις επιλέξετε μια εργασία και την ολοκληρώσετε με βάση ένα σύνολο οδηγιών, ο πελάτης που δημοσίευσε την εργασία στο RapidWorkers πρώτα θα την ελέγξει και θα την εγκρίνει ή θα την απορρίψει.

Εάν το εγκρίνουν, θα πληρωθείτε αμέσως και τα χρήματα θα αντικατοπτρίζονται στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας. Εάν ο πελάτης απορρίψει τη δουλειά σας, δεν θα πληρωθείτε και το ποσοστό επιτυχίας σας θα χτυπήσει. Μόλις φτάσετε το ελάχιστο όριο πληρωμής, μπορείτε να ζητήσετε πληρωμή.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω με το RapidWorkers;

Το ποσό που κερδίζετε εξαρτάται από την τοποθεσία σας, καθώς ένας ταχυδρόμος από ορισμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και ο Καναδάς μπορεί να βρει καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας από άλλες χώρες. Επιπλέον, οι θέσεις εργασίας δεν υπάρχουν πάντα, επομένως ο όγκος της εργασίας σε μια δεδομένη στιγμή μπορεί να επηρεάσει το εισόδημά σας. Άλλοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τον μισθό σας περιλαμβάνουν το ποσοστό επιτυχίας σας, τον χρόνο που χρειάζεται για να ολοκληρώσετε την εργασία και την αμοιβή για τη δουλειά. Κατά τη στιγμή της σύνταξης, η λιγότερο αμειβόμενη εργασία ήταν 0,03 $ ενώ η πιο αμειβόμενη εργασία πλήρωνε 1,01 $.

Επομένως, με βάση αυτούς τους παράγοντες, θα πρέπει να μπορείτε να πείτε ότι το RapidWorkers είναι καλό μόνο για λίγα επιπλέον χρήματα. Ωστόσο, μπορείτε να βελτιώσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε χρήματα κάνοντας αυτές τις μικρές εργασίες, όπως η επίσκεψη σε ιστότοπους, η ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η παρακολούθηση βίντεο και πολλά άλλα, μπαίνοντας σε αρκετούς άλλους παρόμοιους ιστότοπους που κερδίζουν χρήματα, όπως SwagBucks.com και FusionCash.com. Ωστόσο, αν δεν θέλετε να βγάλετε λίγα επιπλέον χρήματα και προτιμάτε έναν πραγματικό τρόπο να κερδίζετε τα προς το ζην δουλεύοντας με μερική ή πλήρη απασχόληση, τότε σίγουρα ελέγξτε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι αντι αυτου.

Πώς σας πληρώνει το RapidWorkers;

Η RapidWorkers πληρώνει αποκλειστικά μέσω PayPal. Θα χρειαστείτε επίσης έναν επαληθευμένο λογαριασμό PayPal για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο με το RapidWorkers. Μόλις φτάσετε το ελάχιστο όριο πληρωμής των 8 $, μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα πληρωμής που θα διεκπεραιωθεί εντός 24-48 ωρών. Ωστόσο, η RapidWorkers χρεώνει ένα τέλος ανάληψης 6%. Ίσως αξίζει να αναφέρουμε ότι θα απαιτήσει από τον πελάτη να εγκρίνει την εργασία σας πριν εμφανιστεί το υπόλοιπο στον λογαριασμό σας. Έχουν 6 ημέρες για να εγκρίνουν ή να απορρίψουν την εργασία ή αλλιώς το σύστημα θα εγκρίνει αυτόματα την εργασία για λογαριασμό τους. Έτσι, το μεγαλύτερο διάστημα που θα πρέπει να περιμένετε για την πληρωμή είναι 6 ημέρες.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω με το RapidWorkers;

Η εγγραφή στο RapidWorkers είναι δωρεάν και γρήγορη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση email, όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης για να εγγραφείτε. Αφού επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email σας, θα μπορείτε να δείτε τις μικρο-εργασίες. Μπορείς πηγαίνετε εδώ για να εγγραφείτε. Κατά τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης, μπορείτε να εγγραφείτε στο RapidWorkers από οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο. Αλλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε πραγματικά να πληρωθείτε. Αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν προσπαθείτε να εξαπατήσετε το σύστημα χρησιμοποιώντας διαφορετικές διευθύνσεις IP ή VPN. Λένε ότι αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να χάσετε τον λογαριασμό σας και όλα τα χρήματα που έχετε κερδίσει.

Καταγγελίες RapidWorkers

Όλα ακούγονται καλά μέχρι στιγμής. Ωστόσο, αυτό είναι το Διαδίκτυο και δεν υπάρχει τίποτα σαν μια τέλεια ευκαιρία. Διαβάστε λοιπόν τα παράπονα για το RapidWorkers και αποφασίστε μόνοι σας αν αξίζει τον κόπο.

Κρατήστε τη δουλειά σας

Το RapidWorkers είναι καλό μόνο για λίγα επιπλέον χρήματα στο πλάι, εκτός αν είστε εντάξει μαζεύοντας μερικά σεντς κάθε μέρα. Ίσως τα σεντς να συσσωρευτούν τελικά, αλλά οι μικροεργασίες τελικά τελειώνουν και θα πρέπει να περιμένετε να αναρτηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας.

Υψηλό τέλος επεξεργασίας πληρωμών

Η RapidWorkers αφαιρεί ένα τέλος επεξεργασίας πληρωμών 6% από τα κέρδη σας. Έτσι, δεν θα πληρωθείτε πλήρως, κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό για ορισμένους. Αν μισείτε να πρέπει να πληρώνετε τέλη επεξεργασίας, οι ιστότοποι όπως SwagBucks.com και FusionCash.com μην χρεώνετε τέτοια τέλη. SurveyJunkie.com είναι ένας άλλος αξιόπιστος ιστότοπος για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο, λαμβάνοντας επίσης έρευνες.

Παραπλανητικές θέσεις εργασίας

Μπορεί να συναντήσετε ορισμένες θέσεις εργασίας στο RapidWorkers με παραπλανητικούς τίτλους όπως „εγγραφείτε και κερδίστε 100 $ σε δωροκάρτες“ ή „εγγραφείτε για να κερδίσετε ένα iPhone“. Αργότερα θα συνειδητοποιήσετε ότι υπήρχαν πολλά περισσότερα να κάνετε από αυτά που διέταξε η δουλειά. Το χειρότερο μέρος είναι ότι ο πελάτης μπορεί να απορρίψει την εργασία σας εάν δεν κάνετε αυτό που ζητάει. Οι χρήστες λένε ότι αυτές οι εργασίες είναι πολλές, οπότε φροντίστε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα του τι περιλαμβάνει η εργασία πριν αφιερώσετε χρόνο σε αυτήν.

Το δυναμικό κέρδους εξαρτάται από τη χώρα

Εάν δεν εργάζεστε από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τον Καναδά, ενδέχεται να μην έχετε καλοπληρωμένες συναυλίες. Οι θέσεις εργασίας που είναι διαθέσιμες σε διεθνείς εργαζόμενους είναι πολύ λίγες και η αμοιβή είναι τρομερή. Ορισμένα μακροπρόθεσμα διεθνή μέλη ανέφεραν ότι δεν έχετε εγγυημένα ημερήσια κέρδη.Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγετε αυτό, καθώς η προσπάθεια να παρακάμψετε το σύστημα μπορεί να σας αποκλείσει. Ευτυχώς, Η σύσταση της κορυφαίας εργασίας μου στο σπίτι δεν περιορίζει τις δυνατότητες κερδών σας με βάση τον τόπο διαμονής σας. Μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα δουλεύοντας στο σπίτι που μπορεί τελικά να μετατραπεί σε παθητικό εισόδημα.

Δεν υπάρχει βαθμολογία BBB

Τη στιγμή της συγγραφής αυτής της κριτικής, το RapidWorkers έχει Better Business Bureau προφίλ αλλά δεν έχει ακόμη βαθμολογηθεί.

Είναι το RapidWorkers νόμιμο ή απάτη;

Το RapidWorkers είναι ένας νόμιμος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα κάνοντας μικροδουλειές. Ωστόσο, μην περιμένετε να κάνετε τίποτα σημαντικό ως ταχυδρόμος αν δεν ζείτε σε ορισμένες χώρες. Συνολικά, μπορείτε πράγματι να κερδίσετε χρήματα online στο RapidWorkers κάνοντας απλές μικροδουλειές. Αλλά μην περιμένετε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας με συνέπεια με αυτήν την ευκαιρία.

Ωστόσο, μπορείτε να εξερευνήσετε άλλους παρόμοιους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα κάνοντας απλές εργασίες. Ιστότοποι όπως SwagBucks.com και FusionCash.com σας πληρώνουν επίσης για να κάνετε πράγματα όπως η ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η επίσκεψη σε ιστότοπους, η παρακολούθηση βίντεο και πολλά άλλα. SurveyJunkie.com είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος για να κερδίσετε χρήματα κάνοντας έρευνες. Αλλά στο τέλος της ημέρας, αυτές οι ευκαιρίες είναι καλές μόνο για λίγα επιπλέον μετρητά στο πλάι. Εάν προτιμάτε να αναζητάτε ευκαιρίες που θα σας αποφέρουν πραγματικά χρήματα στο διαδίκτυο, τότε ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Λοιπόν, ελπίζω να έχετε τώρα όλα όσα χρειάζεστε για να προσδιορίσετε εάν το RapidWorkers.com αξίζει τον κόπο. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την εταιρεία, μπορείτε να επισκεφθείτε σελίδα με τις συχνές ερωτήσεις για απαντήσεις. Θα θέλαμε επίσης να ακούσουμε τη γνώμη σας για το RapidWorkers. Επομένως, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ενότητα σχολίων.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar