Rapido Bike Taxi: Μισθός καπετάνιου Rapido, Βασικός ναύλος + περισσότερα | Techweblabs – Ανάπτυξη Ιστού | Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

8
Rapido Bike Taxi: Μισθός καπετάνιου Rapido, Βασικός ναύλος + περισσότερα |  Techweblabs – Ανάπτυξη Ιστού |  Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

1. Εισαγωγή

Δεν σας αρέσει να ταξιδεύετε με πολλούς ανθρώπους; Ή ίσως καθυστερείτε στο γραφείο σας. Θέλετε να αποφύγετε την επιπλέον κίνηση στο δρόμο της επιστροφής; Εντάξει, η μόνη λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα είναι να κάνετε κράτηση για ένα Rapido.

Ναι, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για άλλα προβλήματα οδήγησης. Το Rapido είναι η μοναδική λύση για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να κατεβάσετε την εφαρμογή από το κατάστημα και να οδηγήσετε με ασφάλεια οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

Και σήμερα θα μιλήσουμε ή θα συζητήσουμε το Rapido, το μοντέλο εσόδων του και μερικές άλλες πιο δημοφιλείς ερωτήσεις. Ας μπούμε λοιπόν σε αυτό.

2. Πώς ξεκίνησε το Rapido;

Η βασική ιδέα των τριών συνιδρυτών ήταν να προσλάβουν άτομα που είχαν δίτροχα. Δύο από αυτούς είχαν ήδη επενδύσει οι ίδιοι σε ένα όχημα και θεώρησαν ότι το να μοιράζονται τη διαδρομή τους με επιβάτες που ενδιαφέρονται να πάνε προς την ίδια κατεύθυνση ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσουν την επιπλέον χωρητικότητα των βόλτων τους.

Ενώ ήθελαν να αναπτύξουν μια εφαρμογή για να τους βοηθήσουν να στρατολογούν οδηγούς, δεν ήθελαν απλώς να αντιγράψουν την Uber και την Ola από αυτή την άποψη. Ήθελαν να βασιστούν σε αυτές τις πλατφόρμες και να φτιάξουν κάτι νέο – όπως μια εφαρμογή βασισμένη στην ιδέα Rapido! Αυτή η εφαρμογή θα επέτρεπε σε αναβάτες ή οδηγούς οποιουδήποτε είδους (αυτοκίνητα, ποδήλατα, σκούτερ κ.λπ.) που ενδιαφέρονται να μοιράζονται ταξίδια με άλλα άτομα που πηγαίνουν προς την ίδια κατεύθυνση να συνδεθούν αμέσως.

Οι συνιδρυτές πίστευαν ότι η σύζευξη αναβατών και οδηγών μέσω της «συνεννόησης αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο» όχι μόνο θα επανεφεύρει πλήρως την κυκλοφορία στην πόλη για εκατομμύρια Ινδούς, αλλά θα δημιουργούσε επίσης ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο για τις μεταφορές!

Γι‘ αυτό η Rapido ξεκίνησε πολύ απλά αναπτύσσοντας αρχικά ένα προϊόν που κάλυπτε τις ανάγκες των πελατών της. Από την ίδρυσή της, η Rapido συνέχισε να καλλιεργεί τα προϊόντα της με τη βοήθεια μιας αφοσιωμένης ομάδας 15-20 ατόμων που έχουν αναπτυχθεί άλματα με την εταιρεία από την πρώτη μέρα, τελικά σε θέση να αναπτυχθούν μαζί με τη Rapido για τη βελτίωση όλων των εργαζομένων της .

3. Πόσα κερδίζει ο καπετάνιος του Rapido;

Ο μέσος μισθός του καπετάνιου Rapido θα ήταν κάπου γύρω στις 22.000, που είναι πάνω από τον εθνικό μέσο όρο κατά μερικά τοις εκατό.

Ο μισθός του Rapido Captain εξαρτάται κυρίως από τον αριθμό των βόλτων που ολοκληρώνουν. Για παράδειγμα, εάν οι αναβάτες αμείβονται με 40 INR ανά 10 KM περίπου, μπορείτε να το υπολογίσετε με βάση τις διαδρομές που ολοκληρώνουν και την απόσταση.

Ωστόσο, μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα, την ημέρα, την τοποθεσία και την απόσταση. Εάν τελειώνει στα περίχωρα της πόλης, το ποσοστό μπορεί επίσης να αυξηθεί.

4. Πόσο πληρώνει το Rapido ανά χιλιόμετρο;

Σύμφωνα με μερικές κριτικές και συζητήσεις, διαπιστώθηκε ότι το Rapido πληρώνει περίπου 10 INR ανά χιλιόμετρο για έναν καπετάνιο ραπίντο. Αυτό μπορεί να μειωθεί σε 7-8 INR εάν εργάζονται χωρίς κίνητρα.

Η αμοιβή μπορεί επίσης να διαφέρει εάν η λεζάντα λειτουργεί σε ώρες αιχμής και σε ώρες αιχμής. Συνήθως από τις 7 π.μ. έως τις 12 μ.μ. και τις 3 μ.μ. έως τις 12 π.μ. θεωρούνται ώρες αιχμής και η λεζάντα λαμβάνει κίνητρα εάν εργάζονται σε ώρες αιχμής. Και από τις 12 μ.μ. έως τις 3 μ.μ. είναι ώρες μη αιχμής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν λαμβάνετε κίνητρα.

Μερικές φορές, λαμβάνουν επίσης κίνητρα για την ολοκλήρωση ενός συγκεκριμένου αριθμού βόλτων σε μια ημέρα.

5. Πόσο κερδίζει το Rapido Captain ανά ημέρα;

Ο μέσος όρος που μπορεί να κερδίσει ένας καπετάνιος Rapido ανά ημέρα είναι περίπου Rs. 1200 με απλή παραλαβή και απόθεση ατόμων από τη μια τοποθεσία στην άλλη.

6. Είναι η βόλτα με ποδήλατο ραπίντο φθηνότερη από ένα ταξί;

Τα ποδήλατα έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα από τις φροντίδες σε σύγκριση και το κόστος είναι ένα από τα πλεονεκτήματα. Τα ποδηλατικά ταξί είναι 40% φθηνότερα από τις βόλτες με ταξί. Δεν είναι καλό πράγμα; Είναι σίγουρα ναι. Μπορείτε να ταξιδέψετε με σχεδόν 40-50% φθηνότερη τιμή με την ίδια διαδικασία και την ευκολία κράτησης.

Η βασική τιμή που χρεώνει το Rapido από τον χρήστη είναι 35 ₹ για 2 χλμ. Μπορεί να μειωθεί σε 15 μετά τα αρχικά 2 χιλιόμετρα. Ομοίως, Η Uber και η Ola έχουν τον ίδιο βασικό ναύλο που είναι Rs. 7-8 ανά χιλιόμετρο.

Αλλά σε αντίθεση με το Rapido, αυτές οι τιμές συνεχίζουν να αλλάζουν με βάση τους χρόνους αιχμής και τους χρόνους μη αιχμής. Έχουν επίσης αυξημένη τιμολόγηση κατά τις ώρες υψηλής ζήτησης και στη συνέχεια η τιμή μπορεί να ανέλθει σε Rs. 25 ανά χλμ.

7. Συμπέρασμα:

Η Rapido καινοτομεί συνεχώς για να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη για τους πελάτες της. Πρόσφατα, η Rapido πρόσφερε δωρεάν βόλτες σε όσους επέβαιναν στα μέσα μαζικής μεταφοράς, για να συμβάλει στην άμβλυνση της κίνησης στο Δελχί κατά την εφαρμογή του κανόνα του μονού-ζυγού.

Με το Rapido κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την εύρεση θέσης για το όχημά του, επειδή μπορεί να το παραδώσει σε οποιονδήποτε από τους βολικούς σταθμούς της Rapido που βρίσκονται σε χώρους στάθμευσης ή γκαράζ – ήδη εξοπλισμένοι με συνοδούς στάθμευσης και πάντα κοντά όταν τους χρειάζεστε. !

Schreibe einen Kommentar