Pioneer Log Homes Of BC | Συντήρηση σπιτιού

0
Pioneer Log Homes Of BC |  Συντήρηση σπιτιού

Let’s Talk Handcrafted Full Scribe Round log

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να μην γνωρίζουν ότι υπάρχουν διαφορετικά στυλ κατασκευής κορμών για να διαλέξετε, κάθε στυλ παρουσιάζει τα δικά του μοναδικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που θα συζητηθούν λεπτομερέστερα παρακάτω.

Ας ξεκινήσουμε με το παραδοσιακό στυλ κατασκευής κορμών, για την Pioneer αυτή είναι η Χειροποίητη Κατασκευή Στρογγυλού Κορμού με Πλήρες Γραμματέα.

Όταν σκέφτεστε μια κλασική ξύλινη καλύβα, αυτό είναι! Τα κούτσουρα εκτελούνται οριζόντια και στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο για να σχηματίσουν τους εξωτερικούς σας τοίχους. Κάθε κούτσουρο τοίχου θα είναι χαραγμένο με αυτό που αναφέρεται παραπάνω, δημιουργώντας τέλεια εφαρμογή και εξαλείφοντας την ανάγκη για υπερβολική συντήρηση όπως το τσιμπολόγημα. Σε αυτό το στυλ κατασκευής, τα ίδια τα κούτσουρα είναι τόσο το μονωτικό όσο και το φινίρισμα του τοίχου, επομένως θα υπάρχει λιγότερη δουλειά για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να ολοκληρώσει.

Επειδή τα κούτσουρα Western Red Cedar έχουν μία από τις καλύτερες θερμικές αξίες όλων των ειδών ξύλου, οι πελάτες θα διαπιστώσουν ότι αυτός ο τύπος κατασκευής διατηρείται καλύτερα σε πιο σκληρά κλίματα, τα κούτσουρα θα αποθηκεύουν και θα διατηρούν τη θερμότητα και την ψύξη καλύτερα από ένα συμβατικό σκελετό ή σπίτι από τούβλα . Όχι μόνο είναι εκπληκτικά ενεργειακά αποδοτικά, αλλά τα κούτσουρα είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και αντέχουν καλά σε ακραία καιρικά φαινόμενα όπως τυφώνες, ανεμοστρόβιλοι, σεισμούς, ακόμη και πυρκαγιές.

Traditional Full Scribe Round Log σπίτι στη Γαλλία

Σχήμα πάνω: Παραδοσιακό Στρογγυλό Σπίτι Πλήρους Γραμματέα στη Γαλλία.

Περίοδος τακτοποίησης καταγραφής στο σπίτι

Στην πλήρη κατασκευή στρογγυλού κορμού θα υπάρχει, αυτό που λέμε, μια περίοδος «καθίζησης» τριών περίπου ετών.

Η διευθέτηση είναι ένα από τα δύο πράγματα. Πρώτον, τα κούτσουρα είναι ένα φυσικό προϊόν και θα έχουν πάντα κάποιο είδος υγρασίας, παρόλο που η Pioneer στεγνώνει τις ίνες του για τουλάχιστον 1 χρόνο πριν τα χρησιμοποιήσει στην κατασκευή του σπιτιού σας. Καθώς οι κορμοί αρχίζουν να εγκλιματίζονται στο περιβάλλον σας, οι οριζόντιοι κορμοί θα αρχίσουν να καθιζάνουν και θα παρατηρήσετε ότι οι κορμοί τείνουν να «κατεβαίνουν».

Ο δεύτερος παράγοντας που συμβάλλει προέρχεται από το βάρος του συστήματος στέγης σας. Μόλις εγκατασταθεί το σύστημα οροφής, αυτό το πρόσθετο βάρος θα συμπιέσει ακόμη περισσότερο τα τοιχώματα των κορμών δημιουργώντας μια ωραία σφιχτή σφράγιση. Τα 50 χρόνια στην επιχείρηση μάς βοήθησαν να βρούμε την τέλεια λύση για την τακτοποίηση – το ειδικό υλικό από χάλυβα κρυμμένο στους τοίχους και τους στύλους μετριάζει αποτελεσματικά και μειώνει το εξάρτημα συντήρησης για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού μας.

Συντήρηση σπιτιού

Τα ξύλινα σπίτια ή οποιοσδήποτε τύπος προϊόντος φυσικού ξύλου για αυτό το θέμα, πρέπει να προστατεύονται από τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του ήλιου/UV και την έκθεση από τα στοιχεία. Επομένως, η τήρηση μιας ρουτίνας συντήρησης είναι επιτακτική ανάγκη για να διατηρήσετε το σπίτι σας ΟΜΟΡΦΟ για τις επόμενες γενιές! Συχνά βλέπουμε το δικό μας
Οι ιδιοκτήτες σπιτιού χρησιμοποιούν ένα προϊόν χρωματισμένου λεκέ στα εξωτερικά κούτσουρα, ενώ το εσωτερικό αφήνεται φυσικό με μια διαφανή επίστρωση. Μετά την αρχική εφαρμογή, οι επιστρώσεις συντήρησης θα πρέπει να συνεχίζονται κάθε 5-7 χρόνια ή όταν είναι εμφανής ο αποχρωματισμός και το ξεθώριασμα.

Επειδή χτίζουμε τα σπίτια μας μόνο με τα κορυφαίας ποιότητας είδη κορμών, τον Western Red Cedar, που είναι ένα από τα μόνα είδη που είναι σχεδόν αδιαπέραστα από την υποβάθμιση και τη σήψη των εντόμων, ορισμένοι πελάτες επέλεξαν να το χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους και να ελαχιστοποιήσουν τις απαιτήσεις συντήρησης εφαρμόζοντας ένα ειδική επίστρωση διάρκειας ζωής. Αυτή η επίστρωση διάρκειας ζωής είναι συνήθως ένα εξ ολοκλήρου φυσικό προϊόν που επιταχύνει τη φθορά/γκριζάρισμα στους κορμούς και δίνει στο ξύλο μια πολύ ρουστίκ ελκυστικότητα όταν ολοκληρωθεί. Αυτή είναι μια μοναδική εφαρμογή και είναι πολύ ελκυστική για τους ιδιοκτήτες σπιτιών μας που χρησιμοποιούν αυτές τις κατασκευές ως δεύτερες κατοικίες, ιδιοκτησίες αναψυχής ή θέρετρα.

Καμπίνα κορμού στη Σκωτία με εφαρμοσμένη επίστρωση διάρκειας ζωής.

Σχήμα επάνω: Καμπίνα κορμού στη Σκωτία με εφαρμοσμένη επίστρωση διάρκειας ζωής.

Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη δόση των στυλ κατασκευής κορμών – Let’s Talk Log Post & Beam.

Αν ψάχνετε για ένα νέο σπίτι, σκεφτείτε ένα προσαρμοσμένο σπίτι Pioneer Log, το τα καλύτερα ξύλινα σπίτια στη γη!

Schreibe einen Kommentar