Optavia Review: Απάτη MLM για απώλεια βάρους ή νόμιμη;

1
Optavia Review: Απάτη MLM για απώλεια βάρους ή νόμιμη;

Η βιομηχανία απώλειας βάρους αξίζει περίπου 70 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο και εξακολουθεί να αυξάνεται. Αλλά, ξέρατε ότι μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα πουλώντας προϊόντα απώλειας βάρους; Υποθέτω ότι πιθανότατα το ήξερες ήδη αυτό και γι‘ αυτό το ψάχνεις Κριτικές Optavia.

Αυτό Κριτική Optavia θα ξεπεράσει το καλό, το κακό και το άσχημο για να δει αν αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα και αξίζει τον χρόνο σας. Μην τολμήσετε να εγγραφείτε μέχρι να διαβάσετε αυτήν την κριτική.

Τι είναι το Optavia;

Optavia.com είναι το αποτέλεσμα του re-branding του Medifast θυγατρική «Take Shape for Life». Η Optavia θεωρείται η «μάρκα lifestyle» της Medifast, με έμφαση στις συνήθειες όλης της ζωής καθώς και στα προϊόντα αντικατάστασης γευμάτων. Η Medifast ιδρύθηκε το 1980, αλλά η Optavia ιδρύθηκε μόλις το 2002 από Ο Δρ Γουέιν Σκοτ ​​Άντερσεν. Η έδρα τους βρίσκεται στο Owings Mills του Μέριλαντ.

Τι είναι τα προϊόντα Optavia;

Η Optavia πουλάει τρόφιμα υποκατάστατων γευμάτων για απώλεια βάρους. Οι πελάτες επιλέγουν το πρόγραμμα γευμάτων απώλειας βάρους Optavia που προτιμούν και οι παραγγελίες συσκευασμένων τροφίμων αποστέλλονται σε επαναλαμβανόμενη βάση. Τα τρόφιμα Octavia είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες και χαμηλά σε λιπαρά και θερμίδες και κοστίζουν περίπου 350-425 $ το μήνα.

Πόσο κοστίζει να είσαι προπονητής της Optavia;

Κατά τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης, μπορείτε να γίνετε προπονητής αγοράζοντας το Optavia Business Kit για 199 $ η οποία είναι εφάπαξ. Υπάρχει επίσης μια ετήσια χρέωση ανανέωσης 99 $ για να παραμείνετε προπονητής Optavia.

Το κιτ περιλαμβάνει:

  • Υλικό μάρκετινγκ όπως οδηγός καθοδήγησης, πακέτο εισαγωγής πελατών και μπροσούρες σχετικά με τα προγράμματα γευμάτων Optavia
  • Αξεσουάρ για επιχειρήσεις και γραφείο, όπως οργάνωση επιτραπέζιου υπολογιστή, στυλό, σημειωματάρια, χαλκομανίες, μπουκάλι λεωφορείου και άλλα
  • Δωρεάν πρόσβαση σε έναν εξατομικευμένο ιστότοπο
  • Πρόσβαση σε μια πύλη διαχείρισης επιχειρήσεων
  • 3 μήνες συνδρομή στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο Healthy Habits
  • Υποστηρίξτε εκπαιδευτικά βίντεο μέσω email
  • Κλειδωμένη τιμολόγηση για το επόμενο προγραμματισμένο συνέδριο της Optavia

Το κιτ έρχεται σαφώς με πολλά, αλλά ίσως εξακολουθείτε να διστάζετε να ξοδέψετε αυτήν την προκαταβολή. Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες που βασίζονται στο σπίτι εκεί έξω, όπου δεν χρειάζεται να πληρώσετε προκαταβολικά τέλη και μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν με ιστότοπους όπως Πλούσιος Συνεργάτης, SurveyJunkie.com, και Fusioncash.com.

Σχέδιο αποζημίωσης Optavia

Η Optavia έχει πολλά επίπεδα αποζημίωσης, χωρισμένα σε τρία βασικά επίπεδα. Σύμφωνα με τους σχέδιο αποζημίωσης, υπάρχουν τρεις τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με την Optavia. Θα προσπαθήσουμε να το αποκρυπτογραφήσουμε για εσάς παρακάτω όσο καλύτερα μπορούμε.

  1. Η πρώτη βαθμίδα, ικανότητα προπονητή Optavia, μοιάζει με ένα τυπικό σχέδιο προμήθειας όπου κερδίζετε προμήθεια για άμεσες πωλήσεις. Τα πούλμαν Optavia κερδίζουν 15% προμήθεια επί των πωλήσεων, με μπόνους για όγκο. Για τους προπονητές που παράγουν $1.200-$6000 το μήνα σε όγκο πρώτης γραμμής, οι προμήθειες κυμαίνονται από 15-28%, με αυτά τα μπόνους να περιλαμβάνονται. Οι προπονητές ενθαρρύνονται επίσης να αποκτήσουν την πιστοποίηση Optavia Coach και η πιστοποίηση κερδίζει ένα επιπλέον μπόνους προμήθειας 3% επί των πωλήσεων. Οι πιστοποιημένοι προπονητές είναι επίσης επιλέξιμοι για μπόνους συνέπειας έως και 1000 $ όταν διατηρούν τα επίπεδα όγκου πωλήσεων για 3 διαδοχικούς μήνες.
  2. Η δεύτερη βαθμίδα, η ικανότητα προπονητή της Optavia, βασίζεται στην ικανότητα πρόσληψης μιας ομάδας προπονητών, με αποζημίωση βάσει της απόδοσης της ομάδας. Οι βαθμολογίες βασίζονται στο μέγεθος της ομάδας σας, με μπόνους ανάπτυξης που καταβάλλονται στο επίπεδο 2 και κάτω, με μπόνους πωλήσεων που καταβάλλονται στο επίπεδο 1. Οι ανώτεροι προπονητές μέσω των βαθμών των Εκτελεστικών Διευθυντών κερδίζουν προμήθειες 4%-12%. Όταν ένας πιστοποιημένος επιχειρηματικός προπονητής κατακτά την κατάταξη του εκτελεστικού διευθυντή, με 6.000 $ σε όγκο πρώτης γραμμής, 5 εξειδικευμένες ομάδες και 15.000 $ σε όγκο ομάδας για 3 διαδοχικούς μήνες, κερδίζει ένα μπόνους 1.000 $.
  3. Η τρίτη βαθμίδα είναι για την επιχειρηματική ανάπτυξη της Optavia και βασίζεται στην απόδοση μιας μεγάλης downline. Οι τάξεις σε επίπεδο διευθυντή μπορούν να κερδίσουν χρήματα κάτω από 6 γενιές, με μπόνους αποζημίωσης 1,5%-2,5% για κάθε γενιά.

Οι προμήθειες οποιουδήποτε ποσοστού είναι διαθέσιμες μόνο σε προϊόντα που πληρούν τις προϋποθέσεις, τα οποία περιλαμβάνουν συμπληρώματα Optavia, σνακ, εμποτιστές κ.λπ. Οι προμήθειες δεν είναι διαθέσιμες σε εμπορεύματα Optavia, όπως είδη ένδυσης ή υλικό προγράμματος.

Οι προπονητές της Optavia δεν κερδίζουν προμήθειες για τις δικές τους αγορές, οι οποίες αντ‘ αυτού μεταβιβάζονται στον προπονητή χορηγών τους.

Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε με την Optavia;

ο Δήλωση γνωστοποίησης εισοδήματος της Optavia είναι χρήσιμο για την αξιολόγηση των πιθανών κερδών σας ως προπονητής. Προφανώς, το 0,15% των πούλμαν της Optavia κερδίζουν περισσότερα από 200 χιλιάδες δολάρια/έτος και είναι στην εταιρεία κατά μέσο όρο 113 μήνες. Συμπεριλαμβανομένων αυτών των ιδρυτικών μελών, λίγο πάνω από το 1% των προπονητών της Optavia κερδίζουν περισσότερα από 50 χιλιάδες $/έτος. Ένα πλήρες 82% των προπονητών της Optavia, που είναι στην εταιρεία για 1-3 χρόνια, βγάζουν λιγότερα από 2.500 $ ετησίως.

Αυτά τα στοιχεία δεν φαίνονται πολλά υποσχόμενα. Αν αναζητάτε έναν συνεπή τρόπο για να αποκτήσετε εισόδημα μερικής ή πλήρους απασχόλησης με τη δική σας επιχείρηση, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Είναι ΔΩΡΕΑΝ για να ξεκινήσετε.

Εάν δεν σας ενδιαφέρει μια επιχειρηματική ευκαιρία αυτή τη στιγμή και θέλετε να αποκτήσετε κάποιο δευτερεύον εισόδημα, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε δωρεάν ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com και Fusioncash.com.

Τι μας αρέσει στην Optavia

Έχουμε σχεδιάσει τα logistics, οπότε ας δούμε μερικά από τα πράγματα που μας αρέσουν σε αυτήν την εταιρεία.

Αξιόπιστη εταιρεία

Η Optavia είναι θυγατρική της Medifast, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της υγείας και της ευεξίας από το 1980, επομένως είναι μια γνωστή μάρκα.

Παράπονα Optavia

Καμία επιχείρηση δεν είναι τέλεια, γι‘ αυτό ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις κόκκινες σημαίες που βρήκαμε και ας προσδιορίσουμε αν πρόκειται για διακοπή συμφωνιών ή όχι.

Βαθμολογία BBB

Έχουν προφίλ Better Business Bureau, αλλά τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης, δεν έχουν βαθμολογία. Έχουν εκδώσει για την επιχείρηση μια βαθμολογία NR, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να εκχωρηθεί μια βαθμολογία σε αυτό το σημείο, επειδή έχουν τόσα πολλά παράπονα στο προφίλ τους BBB που σχετίζονται με ζητήματα εξυπηρέτησης πελατών. Αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι η Optavia ανταποκρίθηκε στα παράπονα.

Κρατήστε τη δουλειά της ημέρας σας!

Αν κοιτάξετε το Δήλωση γνωστοποίησης εισοδήματος της Optavia, θα παρατηρήσετε ότι αυτά τα στοιχεία δεν ενσταλάσσουν πολλή εμπιστοσύνη. Το 82% των προπονητών κέρδισαν λιγότερα από 2500 $ για τη χρονιά. Το γεγονός ότι ένα τόσο μεγάλο ποσοστό προπονητών της Optavia βγάζει ελάχιστα ή καθόλου χρήματα δεν είναι καλό σημάδι.

Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι που προσπαθούν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση αποτυγχάνουν, επομένως μπορεί να μην είναι μια άμεση αντανάκλαση αυτής της εταιρείας από μόνη της. Είτε έτσι είτε αλλιώς, εάν θέλετε να εξετάσετε πρόσθετες επιλογές, ίσως θέλετε να ελέγξετε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι αντι αυτου.

Αν ψάχνετε να κερδίσετε κάποιο παράπλευρο εισόδημα, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες εναλλακτικές όπως π.χ SurveyJunkie.com και Fusioncash.com.

Ακριβά προϊόντα

Δικα τους συσκευασίες προϊόντων μπορεί να κοστίσει οπουδήποτε μεταξύ $350 και $425 για μια προμήθεια ενός μήνα που είναι αρκετά ακριβή. Πρέπει να το έχετε κατά νου εάν σκοπεύετε να πουλήσετε τα προϊόντα τους, ειδικά όταν υπάρχουν τόσα πολλά άλλα MLM απώλειας βάρους εκεί έξω που είναι πολύ λιγότερο ακριβά από τα οποία μπορούν να αγοράσουν οι άνθρωποι.

Ώρα για στρατολόγηση!

Για να κερδίσετε περισσότερα, πρέπει να μετακινηθείτε στα επίπεδα 2 και 3 του σχεδίου αποζημίωσης. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να προσλάβετε άλλους προπονητές και να δημιουργήσετε το downline σας εάν θέλετε να κερδίσετε περισσότερες προμήθειες.

Εάν η ιδέα της απευθείας πώλησης ή πρόσληψης ατόμων για να κερδίσετε χρήματα δεν σας αρέσει, τότε ίσως θέλετε να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com και Fusioncash.com.Δεν απαιτείται άμεση πώληση ή στρατολόγηση με αυτούς τους ιστότοπους για να κερδίσετε χρήματα.

Είναι το Optavia απάτη;

Το Optavia δεν είναι απάτη. Είναι ένα τμήμα της Medifast, το οποίο δραστηριοποιείται από το 1980, πουλά προϊόντα απώλειας βάρους και υποκατάστατων γευμάτων.

Ωστόσο, αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην είναι κατάλληλη για εσάς. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο φαίνεται να εστιάζει πολύ στη στρατολόγηση και την άμεση πώληση. Το να βγάλεις χρήματα σε οποιαδήποτε επιχείρηση είναι δύσκολο, αλλά ακόμη περισσότερο με ένα επιχειρηματικό μοντέλο MLM, επειδή συνήθως κυνηγάς ανθρώπους.

Ευτυχώς, δεν λειτουργεί κάθε επιχείρηση έτσι. Υπάρχουν ορισμένα επιχειρηματικά μοντέλα όπου οι πελάτες σας σας αναζητούν ενεργά και έρχονται σε εσάς, αυτό ακριβώς είναι Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι εστιάζει σε. Είναι ΔΩΡΕΑΝ για να ξεκινήσετε και υπάρχει λιγότερη εστίαση στη στρατολόγηση για να κερδίσετε χρήματα. Επομένως, ίσως αξίζει να το ελέγξετε εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση.

Λοιπόν, έχετε τη γνώμη μου για την Optavia. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, μη διστάσετε να τις διαβάσετε Σελίδα FAQ. Εάν έχετε κάποια εμπειρία χρησιμοποιώντας το Optavia ή θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Μέχρι την επόμενη φορά,

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar