Neora Review: Skincare MLM Scam ή Legit;

1
Neora Review: Skincare MLM Scam ή Legit;

Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ξοδεύουν εκατοντάδες δολάρια κάθε μήνα για να κάνουν το δέρμα τους να φαίνεται νεότερο και ανανεωμένο, γι‘ αυτό η περιποίηση δέρματος είναι μια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Γνωρίζατε ότι ορισμένες εταιρείες θα σας πληρώσουν πραγματικά για να πουλήσετε τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας τους και βοηθώντας άλλους ανθρώπους με την περιποίηση της επιδερμίδας τους; Είναι πιθανό να το γνωρίζετε ήδη, γι‘ αυτό το διαβάζετε καλά Neora κριτικές για να δείτε αν αυτή είναι η πραγματική συμφωνία και αξίζει τον χρόνο σας. Λοιπόν, αν θέλετε να μάθετε την άσχημη αλήθεια για αυτήν την εταιρεία, καλύτερα να συνεχίσετε να διαβάζετε αυτό Κριτική Neora. Έχετε προειδοποιηθεί!

Τι είναι το Neora;

Neora.com είναι ένα MLM υγείας και ευεξίας που εστιάζει κυρίως στην περιποίηση του δέρματος. Ιδρύθηκαν το 2014 από Τζεφ Όλσον και η έδρα τους βρίσκεται επί του παρόντος στο Τέξας των Η.Π.Α.

Η σειρά προϊόντων Neora

Η Neora πουλά μια σειρά από προηγμένα προϊόντα περιποίησης δέρματος που καταπολεμούν την ηλικία, όπως κρέμες, ορούς, καθαριστικά και παρόμοια. Τα προϊόντα τους τιμολογούνται με συνέπεια με μάρκες κύρους, κοστίζουν περίπου $70 – $100 ανά ουγγιά.

Πόσο κοστίζει να είσαι συνεργάτης της Neora Brand;

Το Neora έχει πολλά επίπεδα συνδρομής, που κυμαίνονται σε προκαταβολές από 49,95 $ έως 1000 $.

Όλοι οι συνεργάτες της μάρκας Neora λαμβάνουν:

 • Ένας εξατομικευμένος ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Υλικά μάρκετινγκ
 • Εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ
 • Online εκπαίδευση
 • Εκπλήρωση παραγγελίας, ώστε οι συνεργάτες να μην χρειάζεται να αγοράζουν και να αποθηκεύουν απόθεμα
 • Εξυπηρέτηση πελατών

Με το βασικό κιτ εκκίνησης των 49,95 $, λαμβάνετε:

 • Υλικά μάρκετινγκ
 • Online εκπαίδευση

Τα μέλη του αρχικού πακέτου στα 500 $ λαμβάνουν:

 • Υλικά μάρκετινγκ
 • Online εκπαίδευση
 • 13 προϊόντα Neora, αξίας 950,95 $ λιανικής

Τα μέλη του πακέτου Builder στα 750 $ παίρνουν:

 • Υλικά μάρκετινγκ
 • Online εκπαίδευση
 • 25 προϊόντα Neora, αξίας 1342 $ λιανικής

Τα μέλη του πακέτου δημιουργίας Premium που συμμετέχουν με 1000 $ λαμβάνουν:

 • Υλικά μάρκετινγκ
 • Online εκπαίδευση
 • 32 προϊόντα Neora αξίας 1874 $ λιανικής

Φαίνεται ότι λαμβάνετε αρκετά προϊόντα και αντικείμενα με τα πακέτα εκκίνησης, αλλά θα σας ζητηθεί να πληρώσετε μια προκαταβολή. Δεν έχουν όλοι αυτό το είδος μετρητών, οπότε αν διστάζετε να ξοδέψετε τόσα πολλά προκαταβολικά, ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να ξεκινήσετε ΔΩΡΕΑΝ με ιστότοπους όπως Πλούσιος Συνεργάτης, SurveyJunkie.com, Swagbucks.comκαι Fusioncash.com.

Αντισταθμιστικό Σχέδιο Νεώρας

Σύμφωνα με την Αντισταθμιστικό σχέδιο Νεώρας, Οι συνεργάτες της επωνυμίας Neora πληρούν τις προϋποθέσεις για προμήθειες 10-25% στις πωλήσεις των προϊόντων τους. Κατά τη στιγμή αυτής της αναθεώρησης, για να παραμείνουν ενεργοί, οι συνεργάτες επωνυμίας πρέπει να παράγουν είτε 200 PQV κάθε μήνα είτε να διατηρούν 80 σε PQV από παραγγελίες αυτόματης παράδοσης. Καθώς προσλαμβάνετε περισσότερους συνεργάτες επωνυμίας και ανεβαίνετε στην κατάταξη, κερδίζετε υψηλότερα μπόνους απόκτησης πελατών για πελάτες αυτόματης παράδοσης, από 10%-26%, και το μπόνους απόκτησης πελατών αυξάνεται επίσης κατά τον αριθμό των προτιμώμενων πελατών που εγγράφετε.

Το Neora προσφέρει επίσης ειδικά μπόνους, συμπεριλαμβανομένων κινήτρων σε μετρητά για όσους επιτυγχάνουν συγκεκριμένους στόχους εντός των πρώτων 30 ημερών και ένα δωρεάν tablet PC για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων εντός των πρώτων 60 ημερών. Οι ανώτεροι διευθυντές μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για μηνιαίο μπόνους μετρητών ή να επιλέξουν ένα μηνιαίο μπόνους αυτοκινήτου.

Κερδίζετε επίσης μπόνους και προμήθειες στο downline σας, έως και 10%. Ξεκινώντας από τον Executive Director μέχρι τις τάξεις του Triple Diamond International Marketing Director, μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ένα μπόνους τρόπου ζωής που κυμαίνεται από $300 έως $110.000 το μήνα.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα MLM, υπάρχουν διάφορα επίπεδα, ποσοστώσεις και διαφορετικές δομές προμηθειών για κάθε επίπεδο, οπότε αν όλα αυτά φαίνονται μπερδεμένα, δεν σας κατηγορώ!

Ευτυχώς, υπάρχουν επιχειρήσεις με απλή αποζημίωση όπως π.χ Πλούσιος Συνεργάτης. Μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση όπου θα μπορείτε να συνεργαστείτε με μεγάλες εταιρείες όπως η Amazon που σας πληρώνουν με έναν ωραίο απλό τρόπο.

Ίσως δεν ψάχνετε για μια επιχειρηματική ευκαιρία αυτή τη στιγμή και θέλετε απλώς να αποκτήσετε κάποιο δευτερεύον εισόδημα, τότε μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε δωρεάν ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com και Swagbucks.com που έχουν επίσης πολύ απλές προμήθειες.

Πόσα χρήματα μπορούν να βγάλουν οι συνεργάτες της Neora Brand;

Τα περισσότερα MLM δημοσιεύουν κέρδη, αλλά δυστυχώς, το Neora δεν δημοσιεύει δήλωση γνωστοποίησης εισοδήματος, επομένως είναι δύσκολο να προσδιοριστεί πόσα θα κερδίσει πραγματικά ένας συνεργάτης επωνυμίας.

Τι μας αρέσει στο Neora

Τώρα που καλύψαμε τα βασικά, ας δούμε μερικά από τα πράγματα που μας αρέσουν στο Neora.

Καλή βαθμολογία BBB

Τη στιγμή που γράφουμε αυτό το άρθρο, ο Neora έχει ένα Βαθμολογία Α+ με το Better Business Bureau, το οποίο είναι καλό αν προσέχετε αυτού του είδους τις αξιολογήσεις.

Ιδρυτής της Legit

Τζεφ Όλσον βρίσκεται στον χώρο της υγείας και ευεξίας από το 1988, είναι συγγραφέας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και έχει δημιουργήσει εκατοντάδες τηλεοπτικά προγράμματα, επομένως είναι καλό να γνωρίζετε ότι είναι νόμιμος και δεν θα ξεφύγει με τα χρήματά σας.

Παράπονα Neora

Τώρα που καλύψαμε τις θετικές πτυχές, ας δούμε μερικές από τις πιθανές κόκκινες σημαίες που ανακαλύψαμε.

Ετοιμαστείτε για πρόσληψη

Οι συνεργάτες επωνυμίας συνήθως πρέπει να πουλήσουν αρκετά προϊόντα προτού κερδίσουν οποιαδήποτε προμήθεια. Για τους νεοφερμένους, αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα πουλήσουν στην οικογένεια και τους φίλους τους και μετά δεν θα ξέρουν πώς να συνεχίσουν να πραγματοποιούν πωλήσεις για να αρχίσουν επιτέλους να κερδίζουν σταθερά χρήματα.

Οι πιθανότητες για οποιονδήποτε εκτός του υψηλότερου επιπέδου να κερδίσει χρήματα με το Neora είναι πολύ μικρές. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα MLM, για να ανεβείτε υψηλότερα στις τάξεις και να κερδίσετε περισσότερες προμήθειες, θα χρειαστεί να προσλάβετε πολλά άτομα στο downline σας.

Εάν η ιδέα να πουλήσετε ή να στρατολογήσετε άτομα για να κερδίσετε χρήματα δεν σας αρέσει, τότε ίσως θέλετε να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com, Swagbucks.comκαι Fusioncash.com που είναι δωρεάν για να ξεκινήσετε.

Δεν υπάρχει επίσημη δήλωση γνωστοποίησης εισοδήματος

Η Neora δεν δημοσιεύει δηλώσεις γνωστοποίησης εισοδήματος στον ιστότοπό της, κάτι που είναι πολύ περίεργο για ένα MLM, καθώς οι περισσότεροι κάνουν αυτά τα στοιχεία διαθέσιμα στο κοινό. Έχετε μείνει στο σκοτάδι ως προς το πόσα μπορεί να κερδίσει πραγματικά ένας συνεργάτης της επωνυμίας.

Ακριβά κιτ προϊόντων

Τη στιγμή που γράφετε αυτό το άρθρο, θα μπορούσατε να πληρώνετε έως και 1000 $ για ένα από τα κιτ προϊόντων τους. Είναι πάντα καλό να επενδύετε στην επιχείρησή σας, αλλά αυτά τα προκαταβολικά κόστη μπορεί να αποτρέψουν τους ανθρώπους.

Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλες διαθέσιμες επιλογές που δεν απαιτούν από εσάς να επενδύσετε μεγάλα ποσά. Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι μπορεί να σας διδάξει πώς να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση ΔΩΡΕΑΝ ως αρχικό μέλος. Άλλες εναλλακτικές λύσεις που επίσης δεν απαιτούν από εσάς να επενδύσετε καθόλου χρήματα είναι ιστότοποι όπως Inboxdollars.com, SurveyJunkie.com, Swagbucks.com και Fusioncash.com.

Είναι το Neora Legit ή απάτη;

Το Neora δεν είναι απάτη και το διαχειρίζεται ο Jeff Olson, ο οποίος είναι πολύ γνωστός στον κλάδο της υγείας και της ευεξίας.

Ωστόσο, αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην είναι κατάλληλη για όλους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο φαίνεται να εστιάζει πολύ στη στρατολόγηση και την άμεση πώληση. Το να κερδίσετε χρήματα σε οποιαδήποτε επιχείρηση είναι δύσκολο, αλλά ακόμη περισσότερο με ένα επιχειρηματικό μοντέλο MLM, επειδή συνήθως πρέπει να κυνηγάτε ανθρώπους για να δημιουργήσετε το downline σας.

Ευτυχώς, δεν λειτουργεί κάθε επιχείρηση έτσι. Υπάρχουν ορισμένα επιχειρηματικά μοντέλα όπου οι πελάτες σας σας αναζητούν ενεργά και έρχονται σε εσάς, αυτό ακριβώς είναι Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι εστιάζει σε. Είναι επίσης ΔΩΡΕΑΝ για να ξεκινήσετε, ώστε να μην έχετε τίποτα να χάσετε πραγματικά.

Λοιπόν, έχετε τη γνώμη μου για το Neora. Εάν έχετε κάποια εμπειρία χρησιμοποιώντας το Neora ή θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Μέχρι την επόμενη φορά,

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar