MyEcon Review: Νόμιμη ή οικονομική απάτη MLM;

1
MyEcon Review: Νόμιμη ή οικονομική απάτη MLM;

Οι προσωπικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που σας βοηθούν να διαχειριστείτε τις ταμειακές ροές και την πίστωσή σας μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε καλό δρόμο και να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα από την πώληση προσωπικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών; Πιθανότατα το κάνατε ήδη, γι‘ αυτό ίσως ψάχνετε σε διάφορα Κριτικές MyEcon για να δούμε αν είναι η πραγματική συμφωνία. Μας Κριτική MyEcon θα παρουσιάσει το καλό, το κακό και το άσχημο και θα καθορίσει εάν αυτή είναι μια νόμιμη ευκαιρία. Αυτό που βρήκαμε μπορεί να σας σοκάρει.

Τι είναι το MyEcon;

MyEcon.net (συντομογραφία του My Economy) είναι ένα MLM προσωπικών οικονομικών. Ιδρύθηκαν το 2005. Επί του παρόντος, Λάρι Γκέιτς αναφέρεται ως CEO/COO της myEcon. Η έδρα τους βρίσκεται στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Τι είναι τα προϊόντα MyEcon;

Το MyEcon διαθέτει μια σειρά προϊόντων, όπως ένα πρόγραμμα προστασίας ταυτότητας, ένα σύστημα παρακολούθησης πιστώσεων, ένα πρόγραμμα οδικής βοήθειας, ένα έξυπνο πιστωτικό σύστημα και ένα λογισμικό διαχείρισης ταμειακών ροών. Προσφέρουν επίσης μη χρηματοοικονομικά προϊόντα, όπως ταξιδιωτικές εκπτώσεις, προϊόντα υγείας και διατροφής και καφέ. Αυτά τα προϊόντα είναι συνήθως απλά προϊόντα από άλλα προγράμματα θυγατρικών, που εμφανίζονται στο χαρτοφυλάκιο MyEcon χωρίς αλλαγή επωνυμίας.

Ωστόσο, το κύριο προϊόν τους είναι η συμμετοχή στην ίδια την εταιρεία, όπου διαθέτουν ένα σύστημα οικονομικής καθοδήγησης που σας διδάσκει να μετακινείτε τα χρήματά σας και να τα διαχειρίζεστε πιο έξυπνα για να δημιουργήσετε πλούτο (η εταιρεία το αποκαλεί Wealth Creation through Income Shifting). Αυτό το σύστημα διαχείρισης ταμειακών ροών και λογισμικού είναι το κύριο μέσο μέσω του οποίου τα μέλη εντάσσονται στο MyEcon και στρατολογούν νέα μέλη.

Πόσο κοστίζει να γίνετε συνεργάτης MyEcon;

Για να γίνετε συνεργάτης του MyEcon, κοστίζει μια εφάπαξ χρέωση 47,90 $ και, στη συνέχεια, μια μηνιαία χρέωση για έναν ιστότοπο και τη φιλοξενία ιστού 34,95 $.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω ως συνεργάτης στο MyEcon;

Το MyEcon δεν αποκαλύπτει κέρδη και δεν εστιάζει σε πιθανά κέρδη. Αλλά όπως συμβαίνει με τα περισσότερα MLM, κερδίζετε χρήματα ως συνεργάτης με:

  1. Προμήθειες από πωλήσεις
  2. Υπολειπόμενες προμήθειες από τους προσλαμβάνοντες σας

Σχέδιο Επιτροπής MyEcon

Η MyEcon δεν αποκαλύπτει το σχέδιο προμήθειας στον ιστότοπο ούτε παρέχει οποιαδήποτε τεκμηρίωση. Αυτές είναι οι πληροφορίες που θα λάβετε όταν εγγραφείτε ως συνεργάτης.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες που το κάνουν αποκαλύπτουν το σχέδιο της επιτροπής στον ιστότοπο MyEcon τους παρέχονται κατά την εγγραφή. Βασικά, τα ποσοστά προμήθειας κυμαίνονται μεταξύ 15-25% (ανά παραγγελία, όχι ανά είδος) ανάλογα με την κατάταξή σας και 10% προμήθεια από συνεργάτες στο downline σας.

Αν ψάχνετε για μια επιχειρηματική ευκαιρία με ένα άμεσο σχέδιο προμήθειας, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε Πλούσιος Συνεργάτης. Δεν αφήνετε να μαντέψετε ποια θα είναι τα κέρδη σας.

Εάν μια επιχειρηματική ευκαιρία δεν είναι αυτό που αναζητάτε αυτήν τη στιγμή, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε κάποιες άλλες δωρεάν τοποθεσίες για να αποκτήσετε κάποιο δευτερεύον εισόδημα όπως Inboxdollars.com, SurveyJunkie.com, Swagbucks.com, και Fusioncash.com

Τι μας αρέσει στο MyEcon

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα θετικά που βρήκαμε για το MyEcon

Καλή βαθμολογία BBB

Για όσους από εσάς δίνετε μεγάλη προσοχή σε αυτούς τους τύπους αξιολογήσεων, θα χαρείτε να μάθετε ότι τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής, έχουνΜια βαθμολογία με το Better Business Bureau.

Παράπονα MyEcon

Τώρα που ξέρετε τι είναι το MyEcon, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα παράπονα και ας δούμε αν πρόκειται για διακοπή συμφωνιών ή όχι.

Δεν υπάρχει σχέδιο της Επιτροπής στον ιστότοπο

Είναι συνήθως πολύ σπάνιο ότι ένας MLM δεν δημοσιεύει ανοιχτά το σχέδιο προμήθειας στον ιστότοπό του. Ελπίζουν να έχουν ενθουσιαστεί βίντεο για τις πωλήσεις θα πείσει αρκετά τους ανθρώπους να εγγραφούν. Μόλις εγγραφείτε, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόγραμμα προμήθειας εντός του λογαριασμού σας.

Είστε έτοιμοι να προσλάβετε;

Έτσι, για να ανεβείτε στις τάξεις, πρέπει να εγγράψετε άτομα για να εγγραφούν και ως συνεργάτες. Άρα δίνεται μεγάλη έμφαση στις προσλήψεις. ο Η FTC έχει πράγματι προειδοποιήσει τα MLM που εστιάζουν περισσότερο στη στρατολόγηση παρά στην άμεση πώληση.

Αν αναζητάτε μια επιχειρηματική ευκαιρία που δεν απαιτεί από εσάς να προσλαμβάνετε άτομα, μπορείτε να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως Πλούσιος Συνεργάτης. Εάν θέλετε απλώς να αποκτήσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως Inboxdollars.com, SurveyJunkie.com, Swagbucks.com, και Fusioncash.com. Δεν υπάρχει επίσης καμία πρόσληψη για αυτούς τους ιστότοπους.

Φθηνότερες υπηρεσίες αλλού

Πολλά από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν βασίζονται σε συνδρομή, γεγονός που μπορεί να προσθέσει αρκετά χρήματα με την πάροδο του χρόνου. Υπάρχουν πολλές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες εκεί έξω που προσφέρουν παρόμοιες ή τις ίδιες υπηρεσίες για πολύ λιγότερο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη οι συνεργάτες όταν προσπαθούν να πουλήσουν προϊόντα MyEcon.

Σκιερό παρελθόν

Μόλις δύο χρόνια αφότου κήρυξε πτώχευση μια οντότητα που ονομάζεται Maxxis Group Inc. Οι ιδρυτές του Maxxis Group Alvin Curry, Larry Gates και Ivey Stokes ξεκίνησαν το MyEcon λίγο αργότερα. Το 2016, το MyEcon συγχωνεύτηκε με τη Novae, ένα άλλο MLM με ηγετική θέση από ένα κατεστραμμένο MLM που ονομάζεται Ξύπνα τώρα. Φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχει μια τάση προηγούμενων αποτυχημένων MLM που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την εγγραφή μαζί τους.

Είναι το MyEcon Απάτη;

Το MyEcon δεν είναι απάτη. Πωλούν νόμιμα χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι μια ευκαιρία που θα συνιστούσα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το επιχειρηματικό τους μοντέλο είναι ότι είναι πολύ επικεντρωμένοι στην ανταμοιβή των προσλήψεων. Ένα παράδειγμα αυτού είναι ότι πρέπει να προσλάβετε πολλά άτομα για να ανεβείτε στην κατάταξη.

Είναι δύσκολο να βγάλεις χρήματα σε οποιαδήποτε επιχείρηση, αλλά είναι πιο δύσκολο με ένα επιχειρηματικό μοντέλο MLM. Αλλά αν ψάχνετε για μια ευκαιρία εισοδήματος πλήρους ή μερικής απασχόλησης, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Είναι δωρεάν για να ξεκινήσετε και δεν υπάρχει καμία πρόσληψη ή άμεση πώληση. Επομένως, ίσως αξίζει να το ελέγξετε εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση.

Λοιπόν, έχετε τη γνώμη μου για το MyEcon. Εάν έχετε κάποια εμπειρία χρησιμοποιώντας το MyEcon ή θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.

Μέχρι την επόμενη φορά,

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar