My Sprint Rewards App Review: Legit Cashback App or Scam;

0
My Sprint Rewards App Review: Legit Cashback App or Scam;

Με το ποσό των χρημάτων που ξοδεύετε στο δίκτυο του τηλεφώνου σας καθημερινά, δεν θα θέλατε να μπορούσατε να πάρετε μέρος από αυτά πίσω; Λοιπόν, προφανώς τώρα μπορείτε αν είστε συνδρομητής Sprint. Αν είσαι εδώ, μάλλον περνάς My Sprint Rewards App Reviews για να προσδιορίσετε αν πρόκειται όντως για μια νόμιμη εφαρμογή επιστροφής μετρητών και ανταμοιβών.

Λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε αρκετά συγκλονιστικά πράγματα σχετικά με τη νέα εφαρμογή. Έτσι, πριν καν σκεφτείτε να μπείτε στο all in, ίσως θελήσετε να το διαβάσετε My Sprint Rewards App Review προσεκτικά. Μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα!

Σχετικά με το My Sprint Rewards

Το My Sprint Rewards είναι μια εφαρμογή επιστροφής μετρητών και ανταμοιβών που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους συνδρομητές Sprint εκπτώσεις, προσφορές και προνόμια αγορών. Το πρόγραμμα κυκλοφόρησε στα τέλη του 2018 από τη μητρική εταιρεία Τρέχω; η 4η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της χώρας. Η Sprint έχει επί του παρόντος την έδρα της στη διεύθυνση 6200 Sprint Parkway Overland Park, KS 66251. Βρίσκονται στο διαδίκτυο στη διεύθυνση Sprint.com

Πώς λειτουργούν τα My Sprint Rewards;

Έτσι, η Sprint προσφέρει στους συνδρομητές της καλούδια με τη μορφή προσφορών σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και βιομηχανιών. Οι προσφορές θα μπορούσαν να είναι γεύματα με έκπτωση, εισιτήρια κινηματογράφου, επιστροφή μετρητών σε αγορές ή φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.

Ως πελάτης της Sprint, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή, να εγγραφείτε και να αναζητήσετε καλούδια. Εάν εντοπίσετε μια συμφωνία, η Sprint θα σας προσφέρει έκπτωση σε αυτήν ή επιστροφή μετρητών κατά την αγορά. Μπορείτε να επιλέξετε να το αναλάβετε αμέσως ή να το αποθηκεύσετε για αργότερα, με δυνατότητα εξαργύρωσης με τον δικό σας ρυθμό. Κάθε προσφορά έχει μια διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να λάβετε το προνόμιο, την έκπτωση ή την επιστροφή μετρητών.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να λάβετε επιστροφή μετρητών και δωροκάρτες στις αγορές σας στο SwagBucks.com, και μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα κάνοντας βασικά αυτό που κάνετε στο διαδίκτυο, όπως να παρακολουθείτε βίντεο, να επισκέπτεστε ιστότοπους και πολλά άλλα; Λοιπόν, τώρα ξέρεις. Εάν δεν είστε συνδρομητής Sprint, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Ανταμοιβές Rakuten που λειτουργεί σχεδόν το ίδιο με το Sprint.

Τι προσφορές προωθεί το My Sprint Rewards;

Τη στιγμή της γραφής, εδώ είναι μερικές από τις προσφορές που είναι διαθέσιμες.

  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ – Προσφορές, επιστροφή μετρητών και προσφορές σε τηλεοράσεις και υπολογιστές
  • Μόδα – Εκπτώσεις σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από δημοφιλή καταστήματα
  • Ταξιδιωτικές προσφορές – Εκπτώσεις ξενοδοχείων, προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων και πακέτα διακοπών
  • Εισιτήρια – Ταινίες, εισιτήρια συναυλιών, θεματικά πάρκα, αξιοθέατα, αθλητικές και υπαίθριες εκδηλώσεις
  • Τροφή – Εκπτώσεις, πρόσθετα και επιστροφή μετρητών σε γεύματα από δημοφιλή τοπικά και εθνικά εστιατόρια
  • Ανταμοιβές επιστροφής μετρητών – κερδίστε 3% – 20% επιστροφή μετρητών σε επιλεγμένες αγορές, με δυνατότητα εξαργύρωσης για μετρητά και δώρα αφού πετύχετε $10

Πώς μπορώ να συμμετάσχω στο My Sprint Rewards;

Για να ξεκινήσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Είναι διαθέσιμη και στα δύο Android και iOS. Στη συνέχεια, θα εισαγάγετε τον αριθμό Sprint και θα λάβετε αμέσως ένα SMS επιβεβαίωσης. Στη συνέχεια, θα εισαγάγετε το πλήρες όνομά σας, τη διεύθυνση email και τον ταχυδρομικό κώδικα και είστε έτοιμοι!

Τα παράπονα My Sprint Rewards

Οπότε θεωρητικά όλα αυτά ακούγονται καλά. Δεν θα περιμένατε κανένα παράπονο κατά του προγράμματος επιβράβευσης σπριντ. Αλλά θα έκανες λάθος! Ακολουθούν ορισμένα παράπονα κατά της εφαρμογής και αποφασίστε μόνοι σας.

Οι περισσότερες προσφορές είναι χάλια

Ορισμένοι χρήστες λένε ότι χρησιμοποιούν την εφαρμογή για λίγο, αλλά δεν έχουν συναντήσει κάτι ωραίο ή διαφορετικό από αυτό που έχουν συνηθίσει. Τα ποσοστά επιστροφής χρημάτων μπορεί να είναι αρκετά χαμηλά για πράγματα που αγοράζετε τακτικά. Άλλοι το συνέκριναν με παρόμοιες εφαρμογές και είναι ξεκάθαρο ότι το Sprint Rewards έχει κάποια πρόοδο. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, η εφαρμογή είναι μόλις μερικών μηνών τη στιγμή της σύνταξης, οπότε ίσως τα πράγματα αλλάξουν με τον καιρό.

Ανησυχίες για το απόρρητο

Το ίδιο με το Εφαρμογή GetUpSide, οι χρήστες λένε ότι ίσως χρειαστεί να αφήσετε ένα χέρι και ένα πόδι για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Θα χρειαστούν την τοποθεσία σας και την πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας μεταξύ άλλων αδειών. Επομένως, ίσως χρειαστεί να προσδιορίσετε εάν αυτά τα προνόμια αξίζουν ένα κομμάτι από το απόρρητό σας.

My Sprint Rewards Alternatives

Επομένως, ίσως δεν είστε συνδρομητής της Sprint και θα θέλατε κάτι που να είναι ανοιχτό για εσάς. Μπορείτε να δείτε τις εκδόσεις για κινητά SwagBucks και Ανταμοιβές Rakuten που προσφέρουν εξαιρετικές προσφορές, επιστροφή μετρητών και κουπόνια για online αγορές. Μπορείτε ακόμη και δωροκάρτες και πραγματικά μετρητά για να κάνετε τα πράγματα που ήδη κάνετε στο διαδίκτυο, όπως να επισκέπτεστε ιστότοπους, να παίζετε παιχνίδια και πολλά άλλα. Πολύ ωραίο, σωστά;

Είναι ασφαλές το My Sprint Rewards;

Το My Sprint Rewards είναι ασφαλές. Εάν είστε πελάτης της Sprint, μπορείτε να επιτύχετε μερικές εξαιρετικές επιστροφές μετρητών και προσφορές για καθημερινές αγορές. Αυτή είναι η ομορφιά του Διαδικτύου στις μέρες μας, σπάνια χρειάζεται να πληρώσετε το πλήρες τίμημα για οτιδήποτε αν μπορείτε να επωφεληθείτε από τέτοιες εφαρμογές.

Έχοντας αυτό υπόψη, μπορείτε επίσης να κερδίσετε επιστροφή μετρητών, κουπόνια και κωδικούς προσφοράς SwagBucks.com. Θα σας πληρώσουν ακόμη και για να επισκέπτεστε ιστότοπους, να παίζετε παιχνίδια, να διαβάζετε email και πολλά άλλα. Επομένως, εάν δεν είστε πελάτης της Sprint, μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω.

Λοιπόν, αυτό είναι περίπου! Έχετε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή My Sprint Rewards στο παρελθόν; Αν ναι, θα θέλαμε να διαβάσουμε για την εμπειρία σας με αυτό στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή, μπορείτε να επισκεφτείτε την εφαρμογή Σελίδα με συχνές ερωτήσεις εδώ.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar