Milwaukee vs Ridgid – Ποιο να αγοράσω;

11
Milwaukee vs Ridgid – Ποιο να αγοράσω;

Το Milwaukee και το Rigid είναι δύο γνωστά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για την κατασκευή εργαλείων και ως εκ τούτου, προσφέρουν προϊόντα που είναι κατάλληλα για διαφορετικές ομάδες ανθρώπων και διαφορετικούς προϋπολογισμούς. Όταν αγοράζετε ηλεκτρικά εργαλεία, είναι συνετό να παραμένετε σε μια μοναδική μάρκα, ειδικά όταν πρόκειται για ασύρματα.

Με αυτά τα λόγια, ίσως αναρωτιέστε ποιο από αυτά τα δύο ταιριάζει καλύτερα και ταιριάζει καλύτερα στη δουλειά σας. ο η αγορά πλημμύρισε με διάφορα εργαλεία που προέρχονται και από τις δύο αυτές εταιρείες και σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά και στις δύο και θα κάνουμε μια σύγκριση για να σας βοηθήσουμε να κάνετε μια πιο εκπαιδευμένη επιλογή. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε.

Μια σύντομη ματιά στην ιστορία του Milwaukee and Rigid

κατασκευή εργαλείων Milwaukee

Πριν ξεκινήσουμε τη σύγκριση εταιρειών και εργαλείων που παρέχουν, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην ιστορία και των δύο και πώς ξεκίνησαν τον δρόμο τους να γίνουν ηλεκτρικοί σταθμοί παραγωγής εργαλείων στη σύγχρονη εποχή.

Η Rigid είναι η μάρκα που πουλά εργαλεία υπό την Ridge Tool Company και ιδρύθηκε το 1923 στο Ridgeville του Οχάιο. Λίγο αργότερα, το 1943, η εταιρεία μετέφερε τις εγκαταστάσεις της στην Elyria του Οχάιο. Μέχρι το 1966, η εταιρεία ήταν εξ ολοκλήρου εξαρτημένη της Emerson Electricη οποία ήταν μια γιγάντια εταιρεία που κατείχε πολυάριθμες μάρκες και θυγατρικές.

Η Rigid έκανε όνομα κατασκευάζοντας κλειδιά για σωλήνες υψηλής τεχνολογίας και η κύρια εστίαση της εταιρείας ήταν σε μεγάλο βαθμό στα υδραυλικά εργαλεία και σε άλλο εξοπλισμό για αυτούς τους σκοπούς. Τούτου λεχθέντος, δεν αποτελεί σοκ που η Rigid ήταν η εταιρεία που εφηύρε το πρώτο σύγχρονο κλειδί για σωλήνες.

Παράγουν επίσης εργαλεία και εξοπλισμός για το HVAC εμπόριο και κατασκευές. Δεδομένου ότι η κατασκευή τους έχει βελτιωθεί με την πάροδο των ετών, άρχισαν επίσης να παράγουν πολυάριθμα ηλεκτρικά εργαλεία με πάνω από 300 τύπους διαθέσιμα στον κατάλογο προϊόντων τους.

Όσον αφορά το μέγεθος της εταιρείας, η Rigid δεν είναι η μεγαλύτερη εκεί έξω, αλλά αυτή τη στιγμή έχει περίπου 1.500 υπαλλήλους και κατέχει την έβδομη θέση στον ανταγωνισμό. Τα ετήσια έσοδά τους είναι περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια που είναι ένα σημαντικό ποσό.

Ηλεκτρικά Εργαλεία RIDGID

Η Milwaukee Electric Tool Corporation, από την άλλη πλευρά, ιδρύθηκε το 1924. Η έναρξη αυτής της επιχείρησης δεν πήγε ομαλά. Οι AH Peterson και Albert Siebert ίδρυσαν πρώτα την AH Peterson Tool Company. Ωστόσο, η εταιρεία αντιμετώπισε επιπλοκές αφού οι εγκαταστάσεις παραγωγής της κάηκαν στη φωτιά.

Μετά από αυτή την αποτυχία, ο Siebert αγόρασε τις υπόλοιπες μετοχές της εταιρείας και ξεκίνησε την Milwaukee Electric Tool Corporation. Η εταιρεία έκανε ένα όνομα για τον εαυτό της, καθώς ήταν η πρώτη που παρουσίασε ένα ελαφρύ φορητό τρυπάνι χωρητικότητας ¼ ιντσών πριν από την ίδρυση της τρέχουσας εταιρικής οντότητας. Παλιότερα, ονομαζόταν το hole-shooter, και ήταν ένα πραγματικά πρωτοποριακό εργαλείο στην αγορά.

Δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου του ονόματος της εταιρείας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κύρια εστίαση του Milwaukee ήταν στην κατασκευή ηλεκτρικών εργαλείων. Σήμερα, η εταιρεία ανήκει σε μια μεγάλη κινεζική εταιρεία Techtronic Industries, η οποία είναι επίσης γνωστή για την ιδιοκτησία εμπορικών σημάτων όπως Dirt Devil, Hoover, VAX, Ryobi και AEG.

Επί του παρόντος, η Milwaukee είναι μια εταιρεία που έχει περισσότερους από 4.000 υπαλλήλους και υπερηφανεύεται για την έκτη θέση μεταξύ των ανταγωνιστών τους. Εξακολουθούν να είναι μια κινητήρια δύναμη για την κατασκευή εργαλείων μέχρι σήμερα, και συνεχίζουν να προχωρούν δυνατά.

Milwaukee vs. Rigid – Ποια εταιρεία προσφέρει καλύτερη ποιότητα εργαλείων;

Για να ξεκινήσουμε αυτήν τη σύγκριση, θα ρίξουμε μια ματιά στα εργαλεία Rigid. Αυτά τα εργαλεία θεωρούνται αρκετά υψηλής ποιότητας. Αν και δεν προσφέρουν προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, εξακολουθούν να προσφέρουν στους πελάτες τους περισσότερα από αξιοπρεπή προϊόντα. Αυτό που πρέπει πρώτα να λάβετε υπόψη κατά την αγορά εργαλείων από μία από αυτές τις εταιρείες είναι ο επιδιωκόμενος σκοπός τους.

Αν και τα άκαμπτα προϊόντα δεν θεωρούνται ως η νούμερο ένα επιλογή για τους περισσότερους επαγγελματίες, είναι μια απόλυτη επιτυχία με πελάτες που σχεδιάζουν να τα χρησιμοποιήσουν για σκοπούς ελαφρύτερης χρήσης, όπως οικιακά έργα και έργα DIY.

Τούτου λεχθέντος, τα άκαμπτα εργαλεία είναι επίσης αρκετά ανθεκτικά, μπορούν να χειριστούν πολλή χρήση και απαιτούν πολύ μεγάλο χτύπημα. Όχι μόνο μπορούν να χειριστούν χονδρικά, αλλά είναι επίσης κατασκευασμένα για να διαρκούν για τα επόμενα χρόνια, γεγονός που προσφέρει εξαιρετική αξία για κάθε ηλεκτρικό εργαλείο.

Αυτό αποτελεί μια μικρή έκπληξη για τους περισσότερους πελάτες, καθώς τα εργαλεία Rigid διατίθενται επίσης σε πολύ λογικές τιμές, όπως λέγεται, τα περισσότερα, αν όχι όλα τα εργαλεία που κατασκευάζει η Rigid, κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της στην Κίνα.

Προχωράμε στα εργαλεία Milwaukee. Τώρα, για να ξεκινήσουμε, το πρώτο πράγμα που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι τα εργαλεία τους θεωρούνται πολύ υψηλής ποιότητας και ότι η κύρια εστίασή τους στη διαδικασία κατασκευής είναι στα ηλεκτρικά εργαλεία και όχι σε πολλά άλλα.

Επειδή συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να περιμένετε να αγοράσετε προϊόντα μακράς διάρκειας, ανθεκτικά και εξαιρετικά λειτουργικά όταν αγοράζετε τα εργαλεία Milwaukee. Αυτό τα κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή όχι μόνο για casual σπίτι ή έργα DIY αλλά και για επαγγελματικές χρήσεις.

Τα εργαλεία Milwaukee είναι μερικά από τα καλύτερα στον κόσμο, και αυτό συμβαίνει με όλα τα προϊόντα τους. Είτε ψάχνετε για τρυπάνια, κρουστικά μηχανήματα, τριβεία, τριβεία ή οτιδήποτε άλλο, αυτή η εταιρεία θα σας προσφέρει ποιότητα και μετά κάποια. Τούτου λεχθέντος, τα εργαλεία τους έρχονται επίσης με υψηλότερη τιμή, αλλά είναι αναμενόμενο εάν λάβετε υπόψη την ποιότητα.

Οι επαγγελματίες και οι έμποροι που απαιτούν αρκετά συχνά ένα μακροχρόνιο και αξιόπιστο σύνολο εργαλείων θεωρούν τα προϊόντα Milwaukee μια αξιόλογη επένδυση. Τα εργαλεία Milwaukee κατασκευάζονται σε πολλές εγκαταστάσεις στον κόσμο. Αν και σε ορισμένους πελάτες μπορεί να μην αρέσει το γεγονός ότι πολλά από τα προϊόντα τους κατασκευάζονται στην Κίνα, εξακολουθούν να προσφέρουν υψηλό επίπεδο ποιότητας. Εκτός από αυτές τις εγκαταστάσεις παραγωγής, έχουν επίσης αρκετές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων μερικών από αυτές στις πολιτείες του Ουισκόνσιν και του Μισισιπή.

Ηλεκτρικά Εργαλεία RIDGID

Ποια εταιρεία προσφέρει καλύτερη εγγύηση;

Η μάρκα Milwaukee είναι αρκετά διαφορετική όσον αφορά τις εγγυήσεις της. Η εγγύηση που θα λάβετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το προϊόν που αγοράζετε. Προσφέρουν περιορισμένες εγγυήσεις ενός, δύο και τριών ετών για τα περισσότερα από τα εργαλεία τους.

Ωστόσο, εάν αγοράζετε ορισμένα επιλεγμένα εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας, θα λάβετε εγγύηση πλήρους απασχόλησης ή περιορισμένη εγγύηση διάρκειας ζωής. Ορισμένα εργαλεία από το Milwaukee συνοδεύονται επίσης από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία είναι αρκετά πρακτική.

Από την άλλη, η εταιρεία Rigid δεν είναι τόσο διαφορετική όσον αφορά τις εγγυήσεις της. Μην μας παρεξηγήσετε, εξακολουθούν να προσφέρουν εξαιρετικές εγγυήσεις, καλύτερες από το μέσο όρο, στην πραγματικότητα. Παρέχουν εγγυήσεις πλήρους και περιορισμένης διάρκειας ζωής για την πλειοψηφία των προϊόντων τους.

Με αυτά τα λόγια, θα βρείτε επίσης εργαλεία Rigid που παρέχουν πιο τυπικές τριετείς περιορισμένες εγγυήσεις. Όταν όλα λέγονται και γίνονται, φαίνεται ότι η Milwaukee προσφέρει ελαφρώς καλύτερες εγγυήσεις από την Rigid για τα προϊόντα της, αλλά για τις περισσότερες φορές, είναι μεταξύ τους.

Rigid εναντίον Milwaukee – Ποια εταιρεία έχει καλύτερο χαρτοφυλάκιο προϊόντων;

Αν και και οι δύο εταιρείες προσφέρουν ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο όσον αφορά τα προϊόντα τους, η Rigid φαίνεται να έχει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τα προϊόντα πέρα ​​από απλά ηλεκτρικά εργαλεία, όπως αυτά που σχετίζονται με υδραυλικά και HVAC. Δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς οι συναλλαγές υδραυλικών και HVAC είναι αυτά που έκαναν τη μάρκα δημοφιλή στην πρώτη θέση.

Όσον αφορά τα τυπικά ηλεκτρικά εργαλεία, είτε πριόνια, τρυπάνια, συνδετήρες ή κάποια παρόμοια προϊόντα, είναι λίγο πολύ η ισοπαλία μεταξύ αυτών των δύο διάσημων εταιρειών. Αλλά, ως επί το πλείστον, φαίνεται ότι το Milwaukee προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία.

Τα καλύτερα εργαλεία Milwaukee

Το Rigid ή το Milwaukee προσφέρει καλύτερη επιλογή ασύρματων εργαλείων;

Το Milwaukee φαίνεται να έχει το πλεονέκτημα έναντι του Rigid όταν πρόκειται για ασύρματα ηλεκτρικά εργαλεία. Ο ιστότοπός τους διαθέτει επί του παρόντος περίπου 250 ασύρματα εργαλεία, ενώ το Rigid έχει μόνο ένα κλάσμα αυτού του αριθμού. Ωστόσο, είναι κάτι που εξαρτάται από τα συγκεκριμένα προϊόντα σε συγκεκριμένες κατηγορίες.

Για παράδειγμα, η Rigid έχει επί του παρόντος τρία σύνθετα κιτ μπαταρίας, ενώ το Milwaukee έχει μόνο ένα. Από την άλλη, το Milwaukee προσφέρει πολύ περισσότερα όσον αφορά τα μεμονωμένα εργαλεία.

Milwaukee vs. Rigid – Ποιο να διαλέξω;

Η επιλογή μεταξύ αυτών των δύο εμπορικών σημάτων είναι πολύ δύσκολη όταν όλα λέγονται και γίνονται. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες παράμετροι που μπορεί να γείρουν τη ζυγαριά στο ένα ή στο άλλο. Πρώτον, σε περίπτωση που ο προϋπολογισμός είναι το κύριο μέλημά σας, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το Rigid, καθώς τα εργαλεία του είναι πιο προσιτά.

Από την άλλη πλευρά, εάν η ποιότητα είναι αυτό που αναζητάτε και η τιμή δεν είναι ένα θέμα για εσάς, τότε το Milwaukee είναι η επιλογή που πρέπει να κάνετε. Προσφέρουν επίσης μια ευρύτερη ποικιλία εργαλείων μπαταρίας που είναι πολύ αξιόπιστα και μακράς διαρκείας.

Η Rigid είναι η εταιρεία που απευθύνεται σε υδραυλικούς σκοπούς και σκοπούς HVAC, καθώς η εστίασή της δεν είναι αποκλειστικά στα ηλεκτρικά εργαλεία και προσφέρει πιο ευέλικτα εργαλεία από αυτή την άποψη.

Τελικές Λέξεις

Σε περίπτωση που είστε επαγγελματίας ή έμπορος, τα εργαλεία Milwaukee είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή όταν όλα λέγονται και γίνονται. Τα ηλεκτρικά εργαλεία είναι το βασικό τους προϊόν και υπάρχουν για όσο καιρό υπάρχει η εταιρεία.

Το Rigid είναι μια πιο σοφή λύση εάν ο σκοπός σας με τα εργαλεία τους είναι περισσότερο για οικιακά έργα, καθώς προσφέρουν επαρκή αξιοπιστία και διατίθενται σε χαμηλότερες τιμές. Ελπίζουμε ότι το άρθρο μας θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή. Λάβετε υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά που έχουμε παραθέσει, αρνητικά και θετικά, και χωρίς καμία αμφιβολία θα κάνετε τη σωστή αγορά. Καλά ψώνια!

Schreibe einen Kommentar