Max International Review: Αυτή είναι μια απάτη MLM υγείας ή νόμιμη;

0
Max International Review: Αυτή είναι μια απάτη MLM υγείας ή νόμιμη;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνουμε τα πάντα για να παραμείνουμε υγιείς και να διατηρήσουμε την οικογένειά μας υγιή. Η βιομηχανία υγείας και συμπληρωμάτων είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο κερδοφόρες βιομηχανίες σήμερα. Γνωρίζετε όμως ότι ορισμένες εταιρείες υγείας θα σας πληρώσουν πραγματικά για να πουλήσετε τα προϊόντα τους; Είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζατε ήδη και αποφασίσατε να διαβάσετε μερικά Κριτικές Max International για να δούμε αν αυτή είναι μια νόμιμη ευκαιρία. Αυτό Max International κριτική θα αποκαλύψει την αλήθεια, οπότε διαβάστε αυτήν τη συγκλονιστική κριτική πριν αποφασίσετε να συμμετάσχετε!

Τι είναι η Max International;

MaxInternational.com ιδρύθηκε το 2007 και εδρεύει στη Γιούτα. Ένας από τους ιδρυτές, Στίβεν Κ Σκοτ, είναι πιο διάσημη για τη δημιουργία των διαφημίσεων Total Gym με τους Chuck Norris και Christie Brinkley που ήταν επιτυχημένες τη δεκαετία του 1990, με αποτέλεσμα πωλήσεις άνω των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Όταν ο Σκοτ ​​συνάντησε τον Δρ Herbert T. Nagasawa, ο οποίος έκανε έρευνα για γλουταθειόνη και είχε αναπτύξει την ένωση RiboCeine, γεννήθηκε η Max International.

Max International Product Line

Η Max International πουλά μια σειρά συμπληρωμάτων που έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση των επιπέδων γλουταθειόνης. Το πιο διάσημο προϊόν τους είναι το Cellgevity, το οποίο φέρεται να βοηθά στην αποτοξίνωση και στη βελτιστοποίηση των κυτταρικών λειτουργιών. Πωλούν επίσης ένα συμπλήρωμα διαχείρισης βάρους και ορισμένα προϊόντα αντικατάστασης γευμάτων.

Τα συστατικά του προϊόντος Max International υποστηρίζονται από πολλά επιστημονική έρευνα, αλλά πολλές από αυτές τις μελέτες αφορούν τα οφέλη συγκεκριμένων ελεγμένων αντιοξειδωτικών, αντί να δοκιμάζουν τις ίδιες τις φόρμουλες και τα συμπληρώματα Max International. Ωστόσο, η εταιρεία κάνει εύλογους ισχυρισμούς προϊόντων, που βασίζονται σε έρευνες και μελέτες.

Πόσο κοστίζει να είσαι Max International Associate;

Κοστίζει 49,95 $ για να γίνετε Max International Associate, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε μόνο με παραπομπή από έναν υπάρχοντα συνεργάτη. Φαίνεται επίσης να υπάρχει μια μέθοδος για να παρακάμψετε μια χορηγία ή μια παραπομπή απλά αγορά προϊόντων και καταβολή τέλους ενεργοποίησηςαλλά η προτιμώμενη μέθοδος είναι μέσω απευθείας παραπομπής.

Όλοι οι συνεργάτες λαμβάνουν:

  • Μια σουίτα λογισμικού εικονικού γραφείου που σας επιτρέπει να βλέπετε και να παρακολουθείτε παραγγελίες και προμήθειες από οπουδήποτε στον κόσμο (αυτό κοστίζει 25 $/έτος)
  • Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 90 ημερών, με βίντεο και φύλλα εργασίας που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας
  • Μια εφαρμογή για κινητά για επικοινωνία με την ομάδα Max σας
  • MyMaxPay, το οποίο σας επιτρέπει να μεταφέρετε άμεσα προμήθειες στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή σε μια προπληρωμένη κάρτα Visa ή να αγοράσετε εύκολα περισσότερα προϊόντα Max International

Μέγιστο Διεθνές Σχέδιο Αποζημίωσης

Όπως μπορούμε να δούμε από το γράφημα στη σελίδα 5 του σχέδιο αποζημίωσης, τα πραγματικά χρήματα με τη Max International προέρχονται από προσλήψεις και όχι από πωλήσεις προϊόντων. Επίσης, παρά τη διάρκεια και την πολυπλοκότητα του προγράμματος, δεν περιλαμβάνει πολλές συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα ποσά των μπόνους, τα ποσοστά προμήθειας και τα σκληρά στοιχεία που βρίσκονται σε άλλα προγράμματα αποζημίωσης.

Κατά τη στιγμή αυτής της αναθεώρησης, η Max Associates πρέπει να διατηρεί 100 PV μηνιαία για να παραμένει ενεργή και κατάλληλη για προμήθειες και τα 50 PV από αυτά πρέπει να παράγονται από προσωπικές παραγγελίες. Η εταιρεία προτείνει να ρυθμίσετε τον εαυτό σας να αποστέλλετε αυτόματα προϊόντα για να διατηρήσετε τα απαραίτητα Φ/Β και να παραμείνετε επιλέξιμοι για προμήθειες. Κερδίζετε έως και 25% προμήθειες σε αγορές για κάθε Προτιμώμενο Πελάτη που εγγράφετε και μπόνους μετρητών για κάθε νέο Συνεργάτη που εγγράφετε.

Αν κοιτάξετε το σχέδιο αποζημίωσης, υπάρχουν διαφορετικές γενιές, ομάδες σε κάθε γενιά και το δυαδικό σας δέντρο που θα αποτελείται από το αριστερό και το δεξί σας πόδι. Όταν εγγράφετε έναν νέο συνεργάτη, μπορείτε να επιλέξετε αν θα τον τοποθετήσετε στο αριστερό ή στο δεξί σας πόδι.

Όλη αυτή η κουβέντα για γενιές, ομάδες και διαφορετικά σκέλη είναι αρκετή για να κάνει οποιονδήποτε το κεφάλι να γυρίζει. Τα MLM είναι γνωστό ότι έχουν μπερδεμένα σχέδια αποζημίωσης, επομένως δεν σας κατηγορώ αν αισθάνεστε λίγο συγκλονισμένοι.

Ευτυχώς, υπάρχουν επιχειρήσεις με σχέδια άμεσης αποζημίωσης όπως π.χ Πλούσιος Συνεργάτης όπου ξέρετε ακριβώς πόσα θα κερδίσετε. Είναι επίσης ΔΩΡΕΑΝ για να ξεκινήσετε.

Ίσως δεν ψάχνετε για μια επιχειρηματική ευκαιρία αυτή τη στιγμή και απλώς ψάχνετε κάτι που θα σας φέρει κάποιο δευτερεύον εισόδημα, τότε ίσως θέλετε να εξερευνήσετε δωρεάν ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com, Swagbucks.comκαι FusionCash.com.

Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε με τη Max International;

Το πιο πρόσφατο της εταιρείας Η κατάσταση γνωστοποίησης εισοδήματος έγινε το 2011και δείχνει ότι ένας συνεργάτης, σε επίπεδο Double Crown, κέρδισε περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια εκείνη τη χρονιά, ενώ σχεδόν το 65% των συνεργατών κέρδισε κατά μέσο όρο 227 $ για το έτος.

Τι μας αρέσει στη Max International

Ας δούμε μερικά από τα πράγματα που μας αρέσουν στη Max International.

Καλή βαθμολογία BBB

Είναι σπάνιο για ένα MLM με 12 χρόνια δραστηριότητας να έχει μηδενικές καταγγελίες στο Better Business Bureau, αλλά η Max International έχει ένα εξαιρετικό ιστορικό από αυτή την άποψη και Βαθμολογία Α+ κατά τη στιγμή αυτής της αναθεώρησης.

Υποστηρίζεται από Επιστημονικές Μελέτες

Ενώ ορισμένες από τις επιστημονικές μελέτες της Max International δεν αποδεικνύουν ακριβώς τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς υγείας που προέρχονται από τα προϊόντα τους, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν πολλά αμερόληπτη έρευνα σχετικά με αυτά τα αντιοξειδωτικά και τις επιπτώσεις τους στον οργανισμό.

Max International Complaints

Καμία επιχείρηση δεν είναι 100% τέλεια, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα παράπονα που βρήκαμε.

Σας αρέσει να προσλαμβάνετε…

Για να ανεβείτε ψηλότερα στο σχέδιο αποζημίωσης και ενδεχομένως να κερδίσετε περισσότερες προμήθειες, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε το αριστερό και το δεξί σας σκέλος των ομάδων σας, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε από το downline σας.

Είναι ενοχλητικό που δίνεται αυτή η έμφαση στη στρατολόγηση άλλων για να κερδίσουν περισσότερα με την εταιρεία. Εάν αυτή η ιδέα σας τρίβει με λάθος τρόπο επίσης, ίσως είναι καλύτερα να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι, SurveyJunkie.com, Swagbucks.comκαι Fusioncash.com. Αυτοί οι ιστότοποι δεν απαιτούν από εσάς να προσλαμβάνετε για να βγάλετε χρήματα.

Πανάκριβα προϊόντα

Το σχήμα Cellgevity κοστίζει περίπου 85 $ για προμήθεια ενός μήνα, που είναι υπερδιπλάσιο από το κόστος άλλων συμπληρωμάτων γλουταθειόνης στο Amazon. Ο μέσος άνθρωπος μπορεί να αγοράσει ένα προϊόν μία φορά για να το δοκιμάσει, αλλά μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε αρκετούς επαναλαμβανόμενους αγοραστές για να καλύψετε τις ελάχιστες απαιτήσεις πωλήσεων. Οι άνθρωποι πιθανότατα θα ψωνίσουν για τιμές και θα βρουν παρόμοιες εναλλακτικές στο διαδίκτυο που είναι φθηνότερες από τη Max International.

Δεν υπάρχει δήλωση γνωστοποίησης εισοδήματος;

Η αποκάλυψη εισοδήματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσδιορίσετε τι θα μπορούσατε να κερδίσετε και τα περισσότερα MLM παρέχουν αυτό. Αλλά δυστυχώς, η Max International δεν δημοσιεύει στοιχεία για τα κέρδη των συνεργατών της. Αυτό μπορεί να μην σας αποθαρρύνει, αλλά η έλλειψη διαφάνειας αφήνει μερικά αναπάντητα ερωτήματα.

Είναι το Max International νόμιμο ή απάτη;

Η Max International δεν είναι απάτη. Είναι όμως μια καλή ευκαιρία να βγάλεις χρήματα; Ακόμη και με όλες τις ιατρικές μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα της γλουταθειόνης και άλλων αντιοξειδωτικών, η τιμή των προϊόντων δεν θα δικαιολογηθεί για ορισμένα άτομα και καθιστά δύσκολη την πώληση των συνεργατών. Οι άνθρωποι έχουν επίγνωση των τιμών, επομένως μπορεί να επιλέξουν το ίδιο προϊόν που είναι φθηνότερο από άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής, ανεξάρτητα από το εάν ένας εκπρόσωπος ισχυρίζεται ότι οι εναλλακτικές είναι λιγότερο προϊόντα.

Είναι επίσης δύσκολο να βγάλεις χρήματα σε οποιαδήποτε επιχείρηση, αλλά είναι πιο δύσκολο με ένα επιχειρηματικό μοντέλο MLM, επειδή έχεις την πτυχή της πρόσληψης. Αυτός ο τύπος επιχειρηματικού μοντέλου μπορεί να μην είναι για όλους. Αν ψάχνετε για μια ευκαιρία εισοδήματος πλήρους ή μερικής απασχόλησης, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Είναι ΔΩΡΕΑΝ για να ξεκινήσετε, οπότε ίσως αξίζει να το ελέγξετε αν θέλετε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση.

Λοιπόν, έχετε τη γνώμη μου για τη Max International. Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις, μπορείτε να βρείτε την απάντηση σε αυτές Σελίδα FAQ. Εάν έχετε κάποια εμπειρία χρησιμοποιώντας το Max International ή θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.

Μέχρι την επόμενη φορά,

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar