Grubhub και αντικαταβολή το 2022 (Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε) | Techweblabs – Ανάπτυξη Ιστού | Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

9
Grubhub και αντικαταβολή το 2022 (Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε) | Techweblabs – Ανάπτυξη Ιστού | Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

1. Εισαγωγή

Οι σύγχρονες υπηρεσίες παράδοσης έχουν κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη παρέχοντάς μας τέτοιες απρόσκοπτες και φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες. Ωστόσο, παρόλο που η άνοδος των διαδικτυακών πληρωμών βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, ορισμένοι άνθρωποι εξακολουθούν να μην έχουν ξεχάσει την παραδοσιακή συνήθεια να πληρώνουν σε μετρητά.

Ξέρεις όμως ποιο είναι το καλύτερο; Το Grubhub σας δίνει την επιλογή να πληρώσετε και σε μετρητά, σε αντίθεση με τις φημισμένες υπηρεσίες παράδοσης όπως το DoorDash κ.λπ.

Συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο για να σας βοηθήσουμε περαιτέρω στο πώς μπορείτε να πληρώσετε μετρητά, υπό ποιες συνθήκες και πώς λειτουργεί η όλη διαδικασία!

2. Παίρνει το Grubhub μετρητά;

Ναι, το Grubhub δέχεται μετρητά ως έγκυρη μέθοδο πληρωμής. Ωστόσο, εξαρτάται από το εστιατόριο όπου παραγγείλετε το φαγητό. Τα περισσότερα εστιατόρια δεν δέχονται πληρωμές σε μετρητά για παραγγελίες Grubhub. Επιπλέον, το Grubhub δεν παρέχει μια ενοποιημένη λίστα εστιατορίων που λαμβάνουν μετρητά. Επομένως, οι μέθοδοι πληρωμής με μετρητά ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.

Λόγω της στενής σχέσης τους με τα εστιατόρια, το GrubHub προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο προσαρμόσιμο στους πελάτες του. Ωστόσο, το GrubHub δεν μπορεί να αποφασίσει εάν όλα τα εστιατόρια θα δέχονται ή όχι μετρητά ως πληρωμή.

3. Ποια εστιατόρια δέχονται μετρητά στο Grubhub;

Υπάρχουν συνολικά 20 εστιατόρια GrubHub μόνο με μετρητά, αλλά μόνο επειδή κάθε εστιατόριο είναι τόσο συγκεκριμένο για την περιοχή που το GrubHub δεν έχει μια λίστα με όλα τα στοιχεία. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν Burger King, White Castle, Five Guys, Pizza Hut, California Pizza Kitchen, Marco’s Pizza, Subway.

3.1 Πώς ξέρετε εάν ένα εστιατόριο παίρνει μετρητά στο GrubHub;

Η προσθήκη ενός αντικειμένου στο καλάθι σας και, στη συνέχεια, ο έλεγχος της οθόνης πληρωμής για να δείτε εάν μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά είναι ένας εύκολος τρόπος για να ελέγξετε αν αυτή είναι μια επιλογή. Εάν δεν εμφανίζεται η επιλογή για μετρητά, τότε το εστιατόριο δεν προσφέρει την επιλογή.

Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία παράδοσης που δέχεται πληρωμές με μετρητά τηλεφωνώντας απευθείας στο εστιατόριο. Ωστόσο, το θέμα είναι ότι στις μέρες μας, πολλές μικρές επιχειρήσεις και οδηγοί Grubhub παίρνουν μεγάλο ρίσκο αποδεχόμενοι μετρητά αυτές τις μέρες.

Για να μάθετε γιατί συνεχίστε να διαβάζετε.

4. Γιατί τα περισσότερα από τα εστιατόρια δεν δέχονται μετρητά στο Grubhub αυτές τις μέρες;

Πολλά εστιατόρια δεν δέχονται παραγγελίες σε μετρητά, κάτι που είναι πραγματικά τρομερό.

 • Όταν πληρώνετε με μετρητά, ο οδηγός πρέπει να αφήσει το φαγητό σας, να παραλάβει τα χρήματα και στη συνέχεια να επιστρέψει για να το αφήσει ξανά στο εστιατόριο. Θα αυξήσει τη χιλιομετρική απόσταση του οδηγού παράδοσης και τον χρόνο που αφιερώνει στο δρόμο.
 • Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για τον οδηγό παράδοσης και είναι πιο επικίνδυνο για το εστιατόριο να δέχεται πληρωμές σε μετρητά.
 • Επίσης, δεν εγγυάται ότι εσείς ή ο οδηγός παράδοσης θα πληρώσετε. Η εξαπάτηση του GrubHub και η λήψη φαγητού χωρίς να πληρώσετε με τα μετρητά που παρέχονται κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας είναι δύσκολο, αν και οι αγορές με μετρητά είναι πιο επικίνδυνες.
 • Επιπλέον, οι οδηγοί κινδυνεύουν όταν μεταφέρουν μετρητά. Θα ήταν απαραίτητο να έχουν αρκετά μετρητά στη διάθεσή τους για την πραγματοποίηση της αλλαγής εάν δέχονταν μεγάλους αριθμούς παραγγελιών μετρητών.
 • Λόγω της πιθανότητας κάποιος που ακυρώνει παραγγελίες ή εξαπατά το εστιατόριο, τα εστιατόρια αποφεύγουν να ασχολούνται με μετρητά.
 • Οι υπηρεσίες παράδοσης και τα εστιατόρια πρέπει να βρουν πώς θα πληρώσουν το ένα το άλλο και πώς θα χειριστούν τις πληρωμές σε μετρητά εάν πρόκειται να το δεχτούν.
 • Εάν χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα για να πληρώσετε, όλα εμφανίζονται στο τηλέφωνό σας. Σε σύγκριση με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, η μεταφορά μετρητών είναι πολύ λιγότερο επαχθής. Οι εταιρείες πιστωτικών καρτών χρεώνουν τα εστιατόρια με χρέωση μεταξύ 3% και 4% για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται.

Για αυτούς τους λόγους, πολλά εστιατόρια αποφάσισαν να αποδεχτούν αποκλειστικά την επιλογή ηλεκτρονικής πληρωμής του GrubHub.

5. Πώς να πληρώσετε με μετρητά στο Grubhub;

 • Πρώτα και κύρια, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι το εστιατόριο από το οποίο αγοράζετε επιτρέπει πληρωμές με μετρητά.
 • Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν βλέπετε αυτήν την επιλογή στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, το εστιατόριο από το οποίο πραγματοποιείτε αγορές δεν δέχεται μετρητά ως τρόπο πληρωμής.
 • Εναλλακτικά, μπορεί να χρειαστεί να επιλέξετε ένα νέο εστιατόριο για να παραγγείλετε τη φόρμα ή να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό τρόπο πληρωμής.
 • Μεταβείτε στην εφαρμογή GrubHub και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο GrubHub.
 • Είναι κρίσιμο να διεξαχθεί έρευνα. Βρείτε εστιατόρια με βάση τις προτιμήσεις ή την τοποθεσία σας. Ολοκληρώστε τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Όταν φτάσετε στην οθόνη πληρωμής, θα βρείτε μια επιλογή πληρωμής με μετρητά. Κάντε κλικ σε αυτό για να συνεχίσετε την αγορά σας.

Δείτε πόσο απλό είναι!

6. Είναι δυνατόν να παραλάβετε τα προγράμματα οδήγησης GrubHub σε μετρητά;

Μπορείτε να δώσετε φιλοδώρημα στον οδηγό GrubHub είτε μέσω διαδικτύου είτε δίνοντάς του ένα φιλοδώρημα μετρητών. Αυτή είναι μια καταπληκτική ιδέα να δώσετε στον ντελίβερι κάποια επιπλέον μετρητά. Από την άλλη πλευρά, πολλοί οδηγοί έχουν ακούσει από πελάτες που λένε ότι χρησιμοποιούν αυτήν την τακτική για να μην αφήνουν φιλοδωρήματα.

Εάν ο πελάτης ζητήσει φιλοδώρημα μετρητών για την παραγγελία του, οι οδηγοί του GrubHub θα μπορούν να δουν το ποσό του φιλοδωρήματος πριν αποδεχτούν ή απορρίψουν την παραγγελία.

Εάν θέλετε να αφήσετε ένα φιλοδώρημα μετρητών, η παραγγελία σας μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να παραδοθεί από τον οδηγό, επειδή αυτή η επιλογή θεωρείται πιο επικίνδυνη και ορισμένοι πελάτες δεν το κάνουν ποτέ.

7. Γιατί ο οδηγός παράδοσης δεν μπορεί να πληρώσει το εστιατόριο και εγώ να πληρώσω πίσω τον οδηγό;

Αυτό δεν είναι μια εφικτή ιδέα, καθώς αυτό θέτει τον οδηγό παράδοσης σε κίνδυνο να χρειαστεί να πληρώσει για την παραγγελία κάποιου με δικά του χρήματα, κάτι που δεν είναι πάντα ασφαλές. Σύμφωνα με την επίσημη πολιτική τους, εάν ένας οδηγός πληρώσει για την παραγγελία ενός πελάτη, δεν θα επιστραφεί από το Grubhub.

8. Ποιοι είναι οι άλλοι τρόποι πληρωμής που δέχεται το Grubhub;

Το GrubHub αποδέχεται τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 • Apple Pay
 • Android Pay
 • Google Pay
 • PayPal
 • Δωροκάρτες GrubHub
 • Σημαντικές πιστωτικές κάρτες
 • Χρεωστικές κάρτες

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι υπάρχει ένα ευρύ φάσμα χρεώσεων κατά την πραγματοποίηση μιας αγοράς. Καλύπτει το κόστος του φαγητού και τυχόν τέλη παράδοσης ή άλλες χρεώσεις που επιβάλλονται από το GrubHub.

9. Θα λάβετε κουπόνια ή προσφορές όταν πληρώνετε με μετρητά;

Λάβετε υπόψη ότι εάν πληρώνετε με μετρητά στο GrubHub, ενδέχεται να μην πληροίτε τις προϋποθέσεις για έκπτωση ή προωθητική προσφορά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Apple Pay και το PayPal ή οποιαδήποτε μέθοδος ηλεκτρονικής πληρωμής είναι εξαιρετικοί τρόποι για να εγγυηθείτε ότι λαμβάνετε τις καλύτερες τιμές στο GrubHub όταν πραγματοποιείτε μια συναλλαγή στον ιστότοπο μέσω μιας διαδικτυακής μεθόδου.

10. Ποια είναι τα οφέλη από την πληρωμή του Grubhub με μετρητά;

Μερικοί από τους λόγους για να πληρώσετε με μετρητά είναι οι εξής:

 • Μετά την κράτηση μιας διαμονής σε ξενοδοχείο, το υπόλοιπο της χρεωστικής σας κάρτας είναι χαμηλό και έχετε μόνο μετρητά στο χέρι.
 • Μειώνετε το χρέος της πιστωτικής σας κάρτας σε ένα διαχειρίσιμο επίπεδο κάνοντας αγορές αποκλειστικά με μετρητά.
 • Πολλοί παράγοντες ενδέχεται να οδηγήσουν στην άρνηση της ηλεκτρονικής πληρωμής σας. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν την υπέρβαση των περιορισμών πιστωτικών καρτών, τις διακοπές λειτουργίας διακομιστή ή την αδυναμία πρόσβασης στο Διαδίκτυο και γι‘ αυτό, είναι πάντα μια καλή ιδέα να έχετε λίγα επιπλέον μετρητά.
 • Η επιλογή του πελάτη και η χρήση της πιο βολικής επιλογής πληρωμής, είτε μέσω διαδικτύου, είτε με κάρτα είτε με μετρητά, καθορίζει το αποτέλεσμα. Ακόμη και τώρα, ορισμένοι πελάτες εξακολουθούν να προτιμούν να πληρώνουν με μετρητά.

Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει στις χρηματοπιστωτικές αγορές. τα μετρητά εξακολουθούν να κυριαρχούν. Επιπλέον, το ένα τέταρτο όλων των συναλλαγών στις Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθεί να εκτελείται με μετρητά, σύμφωνα με την Federal Reserve Bank του Σαν Φρανσίσκο. Μην ανησυχείτε λοιπόν!

11. Συμπέρασμα

Το Grubhub δέχεται μετρητά ως έγκυρη μέθοδο πληρωμής και επιπλέον, είναι ο πιο βολικός τρόπος πληρωμής. Εάν δεν έχετε Apple Pay ή πιστωτική κάρτα, η χρήση μετρητών διευκολύνει πολύ. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι μόνο 20 εστιατόρια εκεί έξω δέχονται πληρωμές σε μετρητά όπως Burger King, Subway κ.λπ.

Πολλά εστιατόρια δεν δέχονται πλέον πληρωμές με μετρητά, επομένως ενδέχεται να μην μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στο αγαπημένο σας εστιατόριο ή ακόμη και να βρείτε κάποιο στην περιοχή σας που να το κάνει. Γι‘ αυτό, συνιστάται πάντα να ελέγχετε μία φορά στο ταμείο εάν το εστιατόριο δέχεται πληρωμές με μετρητά ή όχι.

Schreibe einen Kommentar