GoodLife USA Review: Legit Travel MLM ή μια απάτη;

2
GoodLife USA Review: Legit Travel MLM ή μια απάτη;

Ο προγραμματισμός των διακοπών των ονείρων σας είναι αγχωτικός και απαιτεί πολλή προετοιμασία όταν αποφασίζετε για το καλύτερο ταξιδιωτικό πακέτο που ταιριάζει με τον προϋπολογισμό σας. Πολλές φορές οι άνθρωποι αναζητούν βοήθεια για τον προγραμματισμό αυτών των ταξιδιών. Ξέρατε καλά ότι μπορείτε να βοηθήσετε αυτούς τους ανθρώπους πουλώντας τους ταξιδιωτικές εκπτώσεις; Υποθέτω ότι το ήξερες αυτό και γι‘ αυτό το διαβάζεις Κριτικές GoodLife USA στο διαδίκτυο για να δείτε αν αυτή είναι μια νόμιμη ευκαιρία για εσάς.

Λοιπόν σε αυτό Αξιολόγηση GoodLife USA θα αποκαλύψουμε οποιοδήποτε από τα βρώμικα μυστικά που αυτή η εταιρεία μπορεί να μην θέλει να γνωρίζετε. Επομένως, θα θέλετε να διαβάσετε αυτήν την κριτική μέχρι το τέλος για να αποφύγετε την απάτη.

Τι είναι το GoodLife USA;

GoodLifeUSA.com είναι ένα ταξιδιωτικό και τουριστικό MLM που ιδρύθηκε το 2015, όπου τα μέλη προσκαλούν τους πελάτες να εγγραφούν στον ιστότοπο και να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπτώσεις σε ξενοδοχεία, κρουαζιέρες, αεροπορικά εισιτήρια, φαγητό, διασκέδαση και πολλά άλλα. Ιδρύθηκε από Μαρκ Σέιφορθ και Edward Dovner, και έχουν την έδρα τους στη Φλόριντα των Η.Π.Α.

Πώς λειτουργεί το GoodLife USA;

Η GoodLife USA προσφέρει προγράμματα μελών όπου οι άνθρωποι πληρώνουν μηνιαία χρέωση για να έχουν πρόσβαση σε ειδικές υπηρεσίες και εκπτώσεις που σχετίζονται με ταξίδια. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε ως Ανεξάρτητος Ιδιοκτήτης Επιχειρήσεων (IBO), πουλώντας αυτά τα μηνιαία προγράμματα σε άλλα άτομα και να κερδίσετε μια προμήθεια για τις πωλήσεις σας. Όπως όλα τα MLM, τα κέρδη σας αυξάνονται όσο περισσότερο όχι μόνο πουλάτε προϊόντα, αλλά τόσο περισσότερους ανθρώπους προσλαμβάνετε για συμμετοχή.

Πόσο κοστίζει για να γίνετε Ιδιοκτήτης Ανεξάρτητης Επιχείρησης GoodLife USA;

Η GoodLife USA έχει διαφορετικούς τύπους συνδρομών.

  1. Σε τυπικό επίπεδο, κοστίζει μια εφάπαξ χρέωση 79 $ και 9,95 $ ανά μήνα για να γίνετε Ιδιοκτήτης Ανεξάρτητης Επιχείρησης GoodLife.
  2. Για το επίπεδο Platinum, θα κοστίσει μια εφάπαξ χρέωση 299 $ και μια μηνιαία χρέωση 49,95 $. Αυτό το επίπεδο είναι για άτομα που θέλουν να κάνουν οικονομία στα ταξίδια και να λάβουν εκπτώσεις, αλλά δεν θέλουν να πουλήσουν προϊόντα GoodLife USA.
  3. Η συνδρομή all-in είναι εφάπαξ χρέωση 378 $ και μηνιαία χρέωση 59,90 $ (αυτό είναι το τυπικό επίπεδο και το επίπεδο πλατίνας σε συνδυασμό)

Σχέδιο αποζημίωσης GoodLife ΗΠΑ

Σύμφωνα με το σχέδιο αποζημίωσης, η πιο κοινή μέθοδος εγγραφής και πρόσληψης είναι η λήψη μιας δωροκάρτας μέλους VIP. Οι κάρτες καλούν τους ανθρώπους να εγγραφούν στον ιστότοπο και να λάβουν ταξιδιωτικές εκπτώσεις αξίας 200 $. Μόλις εγγραφούν και δοκιμάσουν τις εκπτώσεις, τους ζητείται να αγοράσουν μια συνεχή συνδρομή ή να εγγραφούν και να πουλήσουν οι ίδιοι το GoodLife USA.

Τα μέλη του βασικού επιπέδου μπορούν να κερδίσουν εισόδημα μόνο από τις κάρτες VIP, τις προσλήψεις και το δίκτυο αγορών. Οποιεσδήποτε αγορές πραγματοποιείτε προσωπικά για τα ταξιδιωτικά προϊόντα GoodLife USA δεν υπολογίζονται στο PCV σας και, εάν εγγράψετε νέα μέλη, οι χρεώσεις τους δεν είναι επίσης υπό ανάθεση.

Κερδίζετε ανταμοιβές στις κάρτες VIP όταν χρησιμοποιούνται, αλλά οι αγορές στις κάρτες VIP δεν είναι προμήθειες. Οι κάρτες VIP δίνουν μπόνους απόκτησης βάσει της έκπτωσης και όχι της αγοράς. Με άλλα λόγια, εάν κάποιος χρησιμοποιεί την VIP κάρτα σας για να ξοδέψει 100 $ σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που κανονικά θα κόστιζε 150 $, τότε μόνο τα 50 $ είναι επιλέξιμα για προμήθειες. Σε αυτήν την περίπτωση, 25 $ είναι επιλέξιμα για πληρωμή σε εσάς ως προμήθεια, 5 $ καταβάλλονται στον εγγεγραμμένο σας και 5 $ υπολογίζονται ως PCV στη δομή της προμήθειας σας.

Ωστόσο, η GoodLife USA διαθέτει ένα περίπλοκο πρόγραμμα κατανομής προμηθειών, στο οποίο οι πρώτες προμήθειες 60 $ πηγαίνουν κατευθείαν στον εγγεγραμμένο σας και, στη συνέχεια, δίνετε το 50% των κερδών σας στον εγγεγραμμένο σας για τα επόμενα 500 $ έως 560 $. Μετά από $560, οι προμήθειες μοιράζονται και μοιράζονται με βάση το βιογραφικό του downline σας.

Εάν διαβάσετε το σχέδιο αποζημίωσης και αισθάνεστε χαμένοι, δεν είστε μόνοι! Τα περισσότερα MLM έχουν πολύ περίπλοκα σχέδια αποζημίωσης που χρειάζονται διδακτορικό για να κατανοηθούν. Ευτυχώς, υπάρχουν επιχειρηματικές ευκαιρίες με ένα άμεσο σχέδιο αποζημίωσης όπως π.χ Πλούσιος Συνεργάτης. Δεν χρειάζεται να διαβάσετε πολλές σελίδες με μπερδεμένες δομές προμηθειών για να μάθετε τι θα πληρωθείτε.

Για να αποκτήσετε κάποιο δευτερεύον εισόδημα, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε δωρεάν ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com και Fusioncash.com. Έχουν επίσης άμεση αποζημίωση.

Πόσα χρήματα μπορούν να βγάλουν οι ανεξάρτητοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων της GoodLife USA;

Δυστυχώς, σε αντίθεση με τα περισσότερα MLM, η GoodLife USA δεν δημοσιεύει δήλωση γνωστοποίησης εισοδήματος που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επαληθεύσετε τυχόν κέρδη.

Τι μας αρέσει στο GoodLife USA

Έχουμε παρουσιάσει τα logistics αυτής της επιχείρησης, τώρα ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πράγματα που μας άρεσαν.

VIP κάρτες

Οι κάρτες VIP είναι ένας καλός τρόπος για να κάνετε τους ανθρώπους να ενδιαφέρονται για το προϊόν και να κάνετε απρόσκοπτα αγορές με τον κωδικό μέλους σας.

Παράπονα GoodLife USA

Έτσι στα χαρτιά αυτό ακούγεται σαν μια εξαιρετική ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα στα ταξίδια και να κερδίσετε χρήματα βοηθώντας τους ανθρώπους να αποταμιεύουν. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι όλα καλά με την Goodlife USA. Εδώ είναι οι καταγγελίες κατά της Goodlife USA.

Βαθμολογία BBB

Κατά τη στιγμή της γραφής, η GoodLife USA διαθέτει ένα βαθμολογία F. Επομένως, δεν είναι καλά νέα για εσάς εάν βασίζεστε σε αυτού του είδους τις αξιολογήσεις.

Δεν είναι εύκολο να πουληθεί

Οι κάρτες VIP είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την πρόσληψη νέων ατόμων για χρήση των υπηρεσιών GoodLife USA. Τελικά, ποιος δεν θέλει ένα ταξιδιωτικό κουπόνι για $200; Ωστόσο, μόνο άτομα που ξοδεύουν τακτικά πολλά χρήματα σε πολυτελή ταξίδια θα είναι πιθανό να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και να εγγραφούν για μια συνδρομή Platinum. για όσους ταξιδεύουν μόνο μία ή δύο φορές το χρόνο, δεν έχει νόημα να πληρώνουν 299 $ για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και στη συνέχεια 49,95 $ το μήνα για συνεχή πρόσβαση στις εκπτώσεις.

Ώρα για στρατολόγηση!

Η GoodLife USA εστιάζει πολύ στην πτυχή της πρόσληψης της επιχείρησής της, επειδή τα τρία επίπεδα μελών είναι εκεί όπου παράγονται το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους.

Η στρατολόγηση ανθρώπων για να κερδίσουν χρήματα δεν είναι για όλους. Επομένως, εάν αναζητάτε μια επιχειρηματική ευκαιρία που δεν απαιτεί από εσάς να προσλαμβάνετε άτομα, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως Πλούσιος Συνεργάτης. Είναι δωρεάν για να ξεκινήσετε.

Εάν θέλετε απλώς να αποκτήσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε δωρεάν ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com και Swagbucks.com. Δεν υπάρχει καμία πρόσληψη για αυτούς τους ιστότοπους.

Πάρα πολλά παράπονα

Με την GoodLife USA, αξίζει να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα. Ενώ τους πολιτική ακύρωσης λέει ότι μπορείτε να ακυρώσετε μια συνδρομή εντός 30 ημερών και να σας επιστραφεί το κόστος εγγραφής και ότι μπορείτε να τερματίσετε μια συνδρομή ανά πάσα στιγμή, το προφίλ τους BBB λέει μια ελαφρώς διαφορετική ιστορία. Σύμφωνα με πολλές καταγγελίες για τους Προφίλ BBBοι άνθρωποι δυσκολεύτηκαν να ακυρώσουν,

Καμία γνωστοποίηση εισοδήματος

Η γνωστοποίηση εισοδήματος είναι ένας καλός τρόπος για την επαλήθευση των κερδών, αλλά είναι λίγο ύποπτο το γεγονός ότι η GoodLife USA δεν διαθέτει αυτά τα στοιχεία και δεν έχει δήλωση γνωστοποίησης εισοδήματος. Είστε κάπως αφημένοι στο σκοτάδι ως προς το πόσα μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε.

Είναι δύσκολο να συμμετάσχετε σε οτιδήποτε όταν δεν έχετε ιδέα για τις δυνατότητες κερδών.

Είναι το GoodLife USA νόμιμο ή απάτη;

Προσωπικά δεν θα συμμετείχα ούτε θα συνιστούσα το GoodLife USA. Κάνοντας μια περιοριστική δομή προμηθειών με πολλά κοινά έσοδα, καθιστούν άσκοπα δύσκολο για οποιονδήποτε άλλο να βγάλει χρήματα στην πορεία.

Εκτός από τα κοινά έσοδα, ο μόνος άλλος τρόπος για να κάνετε περισσότερες προμήθειες είναι η πρόσληψη άλλων Ανεξάρτητων Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων. Δίνεται υπερβολική έμφαση στις προσλήψεις που είναι μεγάλη κόκκινη σημαία. Για να ανεβείτε ψηλότερα στη μήτρα, θα χρειαστεί να στρατολογήσετε άτομα στο downline σας.

Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι όπου δεν χρειάζεται να προσλάβετε, όπως π.χ Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Είναι ΔΩΡΕΑΝ να ξεκινήσετε, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εκ μέρους σας.

Λοιπόν, έχετε τη γνώμη μου για το GoodLife USA. Εάν έχετε κάποια εμπειρία χρησιμοποιώντας το GoodLife USA ή θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.

Μέχρι την επόμενη φορά,

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar