Evolution Travel Review: Μια ταξιδιωτική απάτη MLM ή νόμιμη;

1
Evolution Travel Review: Μια ταξιδιωτική απάτη MLM ή νόμιμη;

Για όποιον έχει προγραμματίσει τις διακοπές των ονείρων του, πιθανότατα ξέρει πόσο αγχωτικές μπορεί να είναι και απαιτεί πολλή δουλειά για να αποφασίσει για το καλύτερο ταξιδιωτικό πακέτο. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα πουλώντας ταξιδιωτικά πακέτα; Πιθανότατα το έχετε κάνει ήδη και γι‘ αυτό ψάχνετε Κριτικές Evolution Travel για να δούμε αν αυτός είναι ένας νόμιμος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα. Αυτό Κριτική Evolution Travel θα καθορίσει εάν μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε χρήματα με αυτήν την ευκαιρία. Μην τολμήσετε να συμμετάσχετε μέχρι να διαβάσετε αυτήν την κριτική!

Τι είναι το Evolution Travel;

EvolutionTravel.com είναι ένα ταξιδιωτικό MLM που ιδρύθηκε από τον David McCovy το 2015. Είναι γνωστά ως «τουριστικό γραφείο που βασίζεται στο σύννεφο». Η έδρα τους βρίσκεται στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.

Σειρά προϊόντων Evolution Travel

Δεν υπάρχει πραγματικά μια σειρά προϊόντων για το Evolution Travel. Δεν έχουν κανένα προϊόν οι ίδιοι. Το μόνο που πουλάνε είναι ταξιδιωτικές εκπτώσεις, κουπόνια και πακέτα για πράγματα όπως:

 • Πτήσεις
 • Ξενοδοχεία
 • Ενοικίαση αυτοκινήτων
 • Εισιτήρια για συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις, θεματικά πάρκα κ.λπ.

Πόσο κοστίζει να είσαι επαγγελματίας ταξιδιωτικός πράκτορας της Evolution;

Με το Evolution Travel, πληρώνετε α εφάπαξ συν ένα μηνιαίο τέλος.

Πληρώνετε 30 $ για να εγγραφείτε και να γίνετε Επαγγελματίας Ταξιδιωτικός Πράκτορας. Πρέπει επίσης να πληρώσετε ένα μηνιαίο τέλος διαχείρισης 69,95 $. Οι επαγγελματίες ταξιδιωτικοί πράκτορες (PTA) λαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • 90% προμήθεια στις ταξιδιωτικές πωλήσεις (οι PTA παίρνουν 80%, και ο στρατολόγος τους παίρνει 10%)
 • Μια προσαρμόσιμη ταξιδιωτική ιστοσελίδα
 • Άμεση πρόσβαση σε παγκόσμιους προμηθευτές
 • Ταξιδιωτική εκπαίδευση
 • Υπολειμματικό εισόδημα
 • Ένας κατάλογος εκπτώσεων που περιλαμβάνει έκπτωση 20-60% στις ταξιδιωτικές υπηρεσίες και εμπειρίες
 • Φορολογικά οφέλη
 • Χτίσιμο ομάδας

Μόλις αποκτήσετε τον προσαρμόσιμο ιστότοπο και την εκπαίδευσή σας, είστε στην ταξιδιωτική επιχείρηση!

Evolution Travel Compensation Plan

Evolution Travel’s σχέδιο αποζημίωσης είναι αρκετά λεπτομερής και πολύπλοκη, αλλά εδώ είναι μια ανάλυση για κάθε επίπεδο και την προμήθεια που σχετίζεται με κάθε επίπεδο.

 • Σύμβουλος/PTA, με τα οφέλη που αναφέρονται παραπάνω
 • Executive Consultant, ο οποίος έχει πουλήσει 3 συνδρομές PTA: 13% υπολειπόμενες προμήθειες
 • Bronze Consultant, ο οποίος έχει πουλήσει 6 συνδρομές PTA: 14% υπολειπόμενες προμήθειες
 • Silver Consultant, ο οποίος έχει πουλήσει 9 συνδρομές PTA: 20% υπολειπόμενες προμήθειες
 • Gold Consultant, ο οποίος έχει πουλήσει 15 συνδρομές PTA και έχει 3 ασημένιους συμβούλους σε τουλάχιστον 3 σκέλη της επιχείρησης: 12% υπολειπόμενες προμήθειες
 • Platinum Consultant, ο οποίος έχει τουλάχιστον 300 ενεργές συνδρομές PTA, με όχι περισσότερο από το 1/3 του συνόλου να προέρχεται από οποιαδήποτε συγκεκριμένη καταγωγή: 30% υπολειπόμενες προμήθειες
 • 1 Star Platinum Consultant, ο οποίος έχει τουλάχιστον 500 ενεργές συνδρομές PTA, με όχι περισσότερο από το 1/3 του συνόλου να προέρχεται από οποιαδήποτε συγκεκριμένη καταγωγή: 30% υπολειπόμενες προμήθειες
 • 2 Star Platinum Consultant, ο οποίος έχει τουλάχιστον 1.500 ενεργές συνδρομές PTA, με όχι περισσότερο από το 1/3 του συνόλου να προέρχεται από οποιαδήποτε συγκεκριμένη καταγωγή: 30% υπολειπόμενες προμήθειες
 • 3 Star Platinum Consultant, ο οποίος έχει τουλάχιστον 3.000 ενεργές συνδρομές PTA, με όχι περισσότερο από το 1/3 του συνόλου να προέρχεται από οποιαδήποτε συγκεκριμένη καταγωγή: 11% υπολειπόμενες προμήθειες
 • Και ούτω καθεξής έως και 8 Star Platinum Consultants, με 100.000 συνδρομές PTA και μηνιαίο μπόνους 100.000 $.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα MLM, υπάρχουν τόσα πολλά επίπεδα και διαφορετικές δομές προμηθειών για κάθε επίπεδο, οπότε αν αυτό σας κάνει να γυρίζει το κεφάλι σας, δεν σας κατηγορώ! Ευτυχώς, υπάρχουν επιχειρήσεις με απλή αποζημίωση όπως π.χ Πλούσιος Συνεργάτης. Μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση όπου θα μπορείτε να συνεργαστείτε με μεγάλες εταιρείες όπως η Amazon και το eBay που σας πληρώνουν με έναν ωραίο απλό τρόπο.

Αλλά αν δεν ψάχνετε για μια επιχειρηματική ευκαιρία αυτή τη στιγμή και θέλετε απλώς να αποκτήσετε κάποιο επιπλέον παράπλευρο εισόδημα, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε δωρεάν ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com και Swagbucks.com.

Πόσα χρήματα μπορούν να βγάλουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Evolution;

Δυστυχώς, η Evolution Travel δεν δημοσιεύει Δήλωση Αποκάλυψης Εισοδήματος. Αυτό άναψε αμέσως συναγερμούς στο μυαλό μου. Γιατί δεν είναι ξεκάθαροι σχετικά με το πόσα μπορείτε να κερδίσετε όπως κάνουν άλλοι MLM; Το πόσα μπορείτε να κερδίσετε είναι πραγματικά το εικασία του καθενός.

Τι μας αρέσει στο Evolution Travel

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πράγματα που μας αρέσουν σε αυτήν την εταιρεία.

Καλές Συνεργασίες

Αν και το Evolution Travel είναι σχετικά νέο και ιδρύθηκε μόλις το 2015, έχουν συνεργαστεί με μια πολύ έμπειρη ταξιδιωτική εταιρεία γνωστή ως Archer Travel Group που ιδρύθηκαν το 1952. Είναι λοιπόν θετικό σημάδι ότι συνεργάζονται με έναν από τους πρωτοπόρους στον ταξιδιωτικό κλάδο. Ο ιδρυτής του Evolution Travel, κ. McCovy έχει επίσης αρκετή εμπειρία με την ίδρυση δύο άλλων MLM. δηλαδή Paycation (τώρα γνωστό ως TraVerus Global) και 5LINX.

Καλή βαθμολογία BBB

Εάν πιστεύετε πολύ σε αυτές τις αξιολογήσεις, θα πρέπει να είστε στην ευχάριστη θέση να γνωρίζετε ότι έχουν ένα Βαθμολογία Α+ με το Better Business Bureau τη στιγμή της συγγραφής αυτής της κριτικής.

Ταξιδιωτικές καταγγελίες Evolution

Ας δούμε μερικά από τα παράπονα που ανακαλύψαμε σχετικά με το Evolution Travel και θα αφήσουμε σε εσάς να αποφασίσετε εάν πρόκειται για παραβίαση συμφωνιών.

Σκιερό παρελθόν

Το Evolution Travel είναι σχεδόν το ίδιο σύστημα, προσφορά και δομή με το Paycation, το οποίο κατέρρευσε το 2014, το έτος πριν από τη γέννηση του Evolution Travel. Πολλοί άνθρωποι έχασαν χρήματα από το Paycation, πληρώνοντας τις μηνιαίες αμοιβές τους χωρίς να κερδίζουν προμήθειες ή ανταμοιβές. Η συμμετοχή του David McCovy και στα δύο συστήματα μπορεί να μην είναι καλό σημάδι για το μέλλον του Evolution Travel.

Ώρα για στρατολόγηση!

Η απροκάλυπτη έμφαση στη στρατολόγηση, με το πιο απλό νεύμα στην πραγματική εκπαίδευση ή υπηρεσίες που σχετίζονται με ταξίδια, το κάνει να φαίνεται ως ένα σύστημα MLM. Για όσους θέλουν εν γνώσει τους να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα MLM, είναι ένα πράγμα, αλλά για εκείνους που θέλουν ειλικρινά μια καριέρα στον ταξιδιωτικό κλάδο, πρέπει να είναι μια απογοήτευση. ο FTC έχει προειδοποιήσει ότι οι εταιρείες που επικεντρώνονται κυρίως στις προσλήψεις είναι πιθανό να είναι πυραμιδικά συστήματα.

Η στρατολόγηση ανθρώπων για να κερδίσουν χρήματα δεν είναι για όλους. Επομένως, εάν αναζητάτε μια επιχειρηματική ευκαιρία που δεν απαιτεί από εσάς να προσλαμβάνετε άτομα, μπορείτε να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως Πλούσιος Συνεργάτης. Εάν θέλετε απλώς να αποκτήσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com ή Swagbucks.com. Δεν υπάρχει καμία πρόσληψη για αυτούς τους ιστότοπους.

Καμία δήλωση γνωστοποίησης εισοδήματος

Ενώ οι προμήθειες 80% ακούγονται φανταστικές, να θυμάστε ότι η Evolution Travel είναι η ίδια θυγατρική και ο βραχίονας πωλήσεων της Archer Travel Group. Οι προμήθειες βασίζονται στο ποσοστό κέρδους αφού η Archer πληρώσει το Evolution και αυτά τα περιθώρια μπορεί να είναι πολύ μικρά. Επειδή δεν αποκαλύπτουν τις τιμές των πακέτων ή τις καταστάσεις εισοδήματος, είναι δύσκολο να εκτιμηθεί πόσες μπορεί να είναι οι ταξιδιωτικές προμήθειες.

Είναι δύσκολο να συμμετάσχετε σε οτιδήποτε όταν δεν έχετε ιδέα για τις δυνατότητες κερδών. Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις όπως Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι όπου ξέρετε ακριβώς τι θα κερδίσετε με ένα απλό σχέδιο προμήθειας.

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε ένα δευτερεύον εισόδημα με απλούς όρους πληρωμής με ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com και Swagbucks.com.

Είναι το Evolution Travel νόμιμο ή απάτη;

Το Evolution Travel συνορεύει με το να είναι ένα σχήμα πυραμίδας, επειδή η κύρια εστίασή τους φαίνεται να είναι στη στρατολόγηση. Οπότε προσωπικά θα το απέφευγα.

Και για όσους θέλουν μια νόμιμη ταξιδιωτική καριέρα, το Evolution Travel δεν είναι ίσως η καλύτερη επιλογή ούτε για εσάς. Δεν φαίνεται να σας βοηθά πραγματικά να χτίσετε μια καριέρα στον κλάδο των ταξιδιών και της φιλοξενίας, αντίθετα θα σας ωθήσει να εστιάσετε στην πώληση περισσότερων συνδρομών σε περισσότερα άτομα προκειμένου να ανακτήσετε την επένδυσή σας.

Αν ψάχνετε για μια επιχειρηματική ευκαιρία που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε εισόδημα πλήρους ή μερικής απασχόλησης στο διαδίκτυο, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε για ταξίδια ή για οποιαδήποτε εξειδικευμένη θέση για αυτό το θέμα, θα σας διδάξουν πώς να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση και είναι δωρεάν να ξεκινήσετε.

Λοιπόν, έχετε τη γνώμη μου για το Evolution Travel. Εάν έχετε κάποια εμπειρία χρησιμοποιώντας το Evolution Travel ή θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.

Μέχρι την επόμενη φορά,

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar