Easy1Up Review: Είναι ένα σύστημα πυραμίδας ή νόμιμος παράγοντας χρημάτων;

0
Easy1Up Review: Είναι ένα σύστημα πυραμίδας ή νόμιμος παράγοντας χρημάτων;

Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το να χάσεις χρήματα εξαιτίας μιας απάτης. Πιστέψτε με, έχω πάει εκεί. Γι‘ αυτό, πάντα σκέφτομαι να κάνω την έρευνά μου πριν επενδύσω σε οποιοδήποτε είδος διαδικτυακής επιχείρησης. Έτσι, η Easy1Up ισχυρίζεται ότι μπορείτε να χαμογελάτε μέχρι την τράπεζα εάν χρησιμοποιείτε το σύστημά της για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο ως θυγατρική. Λοιπόν, αν είσαι κάτι σαν εμένα, θα περνούσες από κόσκινο Κριτικές Easy1Up για να διαπιστωθεί αν είναι νόμιμη ή όχι.

Λοιπόν, κάναμε την έρευνα για να προσδιορίσουμε εάν κάποιοι από τους ισχυρισμούς του Easy1up Review για εύκολο χρήμα ήταν πραγματικά αληθινοί. Δυστυχώς αυτό που αποκαλύψαμε δεν είναι όμορφο. Θα σας συνιστούσα λοιπόν να το διαβάσετε ανεπιφύλακτα Αξιολόγηση Easy1Up για να μάθετε την αλήθεια για την εταιρεία.

Τι είναι το Easy1Up;

Το Easy1Up βρίσκεται στο διαδίκτυο στη διεύθυνση Easy1Up.com. Το Easy 1Up είναι μια πλατφόρμα εκπαίδευσης όπου μπορείτε να μάθετε τις διάφορες στρατηγικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Αλλά είναι επίσης μια επιχειρηματική ευκαιρία όπου μπορείτε να επωφεληθείτε από την πώληση των ίδιων εκπαιδευτικών πόρων Easy1Up σε άλλους έναντι προμήθειας. Η Easy 1Up ιδρύθηκε από βετεράνο του διαδικτυακού μάρκετινγκ Peter Wolfing και η πλατφόρμα υπάρχει από το 2016.

Πώς λειτουργεί το Easy1Up;

Το Easy1Up λοιπόν είναι τόσο εκπαιδευτική πλατφόρμα όσο και πρόγραμμα δικτυακού μάρκετινγκ. Όταν γίνετε μέλος, θα αγοράσετε πρώτα ένα ψηφιακό προϊόν που περιλαμβάνει εκπαίδευση και πόρους για το πώς να ξεκινήσετε και να αναπτύξετε μια διαδικτυακή επιχείρηση. Στη συνέχεια, μπορείτε να πουλήσετε το ίδιο ψηφιακό προϊόν σε άλλα άτομα έναντι προμήθειας.

Μόλις γίνετε μέλος, θα σας συνδέσουν με έναν υποτομέα Easy 1Up στην πλατφόρμα τους, που περιλαμβάνει όλα τα εκπαιδευτικά βίντεο, τους πόρους και τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε για να μάθετε και να προωθήσετε το σύστημα. Η κύρια πηγή εισοδήματός σας θα είναι το πρόγραμμα συνεργατών τους, αλλά υποθέτουν επίσης ότι χρησιμοποιείτε επίσης το σύστημα μάρκετινγκ θυγατρικών και την εκπαίδευση για δικό σας όφελος.

Πόσο κοστίζει το Easy1Up;

Κατά τη στιγμή αυτής της αναθεώρησης, το Easy1Up έχει έξι επίπεδα στο σύστημα μάρκετινγκ, με τιμές ως εξής:

  • Elevation Basic – 25 $ – Το επίπεδο περιλαμβάνει πράγματα όπως η δικτύωση της πορείας σας προς την επιτυχία και η δημιουργία πελατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Elevation Elite – 100 $ – Κάτω από το Elevation elite, το μάθημα εμβαθύνει στην πτυχή βίντεο του διαδικτυακού μάρκετινγκ, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Udemy και YouTube και πώς να αυξήσετε τις πωλήσεις.
  • Vertex – 250 $ – Ο πρωταρχικός στόχος της εκπαίδευσης σε αυτό το επίπεδο είναι το μάρκετινγκ συνεργατών και πώς να αξιοποιήσετε τη δύναμη των μηχανών αναζήτησης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να ενισχύσετε τις δυνατότητές σας να κερδίζετε προμήθειες.
  • Vertex Elite – 500 $ – Κάτω από το Vertex Elite, το Easy 1 Up διδάσκει πώς να δημιουργείτε δωρεάν επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο και τα πάντα σχετικά με το πώς να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο με την επιχείρηση dropshipping.
  • Pro Connect – 1000 $ – Το Vertex Pro καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων, αλλά ο κύριος τομέας εστίασής τους είναι ο τρόπος διαφήμισης στο Facebook και η σύνδεσή του με τη δημιουργία πελατών, την επισκεψιμότητα και το στοχευμένο μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο.
  • Vertex Live – 2000 $ – Αυτό το επίπεδο προσφέρει βασικά πάνω από 18 ώρες εκπαίδευσης διαδικτυακού μάρκετινγκ και διαδικτυακού μάρκετινγκ. Καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων και περιλαμβάνει δύο εισιτήρια για μια ζωντανή εκδήλωση σε μελλοντική ημερομηνία.

Τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής Easy 1Up, χρεώνουν επίσης μια εφάπαξ χρέωση διαχειριστή μεταξύ 10-25% πάνω από το κόστος του προϊόντος.

Αλλά hey, αν δεν είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε μια διαδικτυακή επιχείρηση ακόμα, μπορείτε να κερδίσετε λίγα επιπλέον χρήματα κάνοντας ό,τι κάνετε ήδη στο διαδίκτυο, όπως διαβάζοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακολουθώντας βίντεο, παίζοντας παιχνίδια και πολλά άλλα σε ιστότοπους όπως SwagBucks.com και FusionCash.com. SurveyJunkie.com είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή και για έρευνες.

Easy1Up Επιτροπή και Σχέδιο Αποζημίωσης

Έτσι, το σχέδιο αποζημίωσης Easy 1Up έχει ως εξής. Θα λάβετε προμήθεια 100% στην πρώτη σας πώληση, μείον την αμοιβή διαχειριστή. Η δεύτερη προμήθεια πωλήσεων πηγαίνει στο άτομο που σας παρέπεμψε. Ονομάζουν το σύστημα «η πώληση με πίστωση». Κάθε πώληση από το τρίτο άτομο σας και μετά πηγαίνει σε εσάς στο διηνεκές, και θα λαμβάνετε το πάσο πώλησης από κάθε παραπομπή σας. Μπορεί να είναι μπερδεμένο στην αρχή, αλλά μπορείτε Πήγαινε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για το σχέδιο αποζημίωσής τους.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω με το Easy1Up;

Το Easy 1Up δεν κάνει αξιώσεις εισοδήματος, αλλά δεν υπάρχει ανώτατο όριο στο πόσα βγάζετε. Όλα εξαρτώνται από το πόσο επιτυχημένοι είστε στην πώληση αυτών των ψηφιακών προϊόντων. Ωστόσο, να θυμάστε ότι θα σπάσετε μόνο μετά την τρίτη έκπτωση. Η πρώτη σας πώληση είναι τεχνικά επιστροφή χρημάτων της αρχικής σας επένδυσης και η δεύτερη πώληση πηγαίνει στο άτομο που σας παρέπεμψε.

Αν δεν σας αρέσει τίποτα που μόλις διαβάσατε για το Easy 1Up, μπορείτε να το ελέγξετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτιόπου μπορείτε επίσης να μάθετε πώς να κερδίζετε χρήματα στο Διαδίκτυο προωθώντας άλλα φυσικά και ψηφιακά προϊόντα, και μπορείτε να διατηρήσετε όλα τα κέρδη και να μην τα μεταφέρετε σε κάποιο upline.

Πώς και πότε πληρώνω;

Το Easy 1Up λέει ότι το άτομο που παραπέμπετε θα σας πληρώσει μέσω του επεξεργαστή πληρωμών που έχετε συμφωνήσει και οι δύο. Τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής, η πιστωτική κάρτα και το PayPal είναι διαθέσιμα ως επιλογές.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω με το Easy1Up;

Προφανώς πρέπει να προσκληθείτε από κάποιον για να κερδίσετε χρήματα με το Easy 1Up. Δεν μπορείτε να εγγραφείτε απευθείας μέσω του κύριου ιστότοπου απλά πατώντας ένα κουμπί εγγραφής. Αλλά αυτοί οι σύνδεσμοι πρόσκλησης δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που προωθούν το σύστημα μάρκετινγκ θυγατρικών Easy 1 UP στον Ιστό. Σε κάθε περίπτωση, μόλις μπείτε, μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο και να κάνετε την πληρωμή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να συμπληρώσετε το προφίλ εισπρακτέων λογαριασμών σας. Αυτό θα χρησιμοποιείτε για να πληρώνεστε από τα άτομα που αναφέρετε.

Καταγγελίες Easy1Up

Όσο κι αν θα θέλαμε το Easy1Up να είναι τέλειο, δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Επομένως, διαβάστε τα παράπονα όπως περιγράφονται σε αυτήν την επόμενη ενότητα και προσδιορίστε μόνοι σας εάν είναι διαπραγματεύσεις ή όχι.

Ποτέ δεν είσαι πλήρως ανεξάρτητος – Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα δίκτυα μάρκετινγκ όπου βασικά θα κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τον δικό σας ιστότοπο ή ανεξάρτητη πλατφόρμα. Το Easy 1Up σάς δίνει έναν υποτομέα που φιλοξενείται από αυτούς. Αν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει καθαρά για την αύξηση των πωλήσεων, αυτή η προσέγγιση δεν είναι μια καλή μακροπρόθεσμη στρατηγική. Δεν σας ανήκει ο τομέας και η ανάπτυξή σας είναι περιορισμένη. Αν προτιμάτε να έχετε τη δική σας επιχείρηση μάρκετινγκ θυγατρικών ως προϊστάμενό σας, ελέγξτε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Κρυφές χρεώσεις – Το Easy 1Up ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν απολύτως κρυφές χρεώσεις. Λοιπόν, το Easy1Up άφησε βολικά το γεγονός ότι η χρέωση του επεξεργαστή πληρωμής τρίτου μέρους. Όσο λίγες κι αν είναι, είναι παραπλανητικό να ισχυριζόμαστε ότι δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις όταν όντως υπάρχουν.

Ακούγεται σαν σύστημα πυραμίδας -Το γεγονός ότι θα χρειαστεί να πληρώσετε το άτομο από πάνω σας πριν κερδίσετε το πρώτο σας κέρδος ακούγεται πυραμιδικό. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, έχουν ένα προϊόν, επομένως δεν είναι ένα απλό κενό σχήμα πυραμίδας. Μερικοί άνθρωποι έχουν πραγματικά υπονοήσει ότι μπορεί να είναι ένα σύστημα πυραμίδας με βάση την εμπειρία τους μαζί τους.

Μέση βαθμολογία BBB – Η μητρική τους εταιρεία, Multiplex Systems, Inc. έχει α Βαθμολογία C στο Better Business Bureau. Επομένως, μπορεί να υπάρχουν κάποιες υποκείμενες καταγγελίες που μπορεί να θέλετε να συνεχίσετε εάν λάβετε υπόψη τη φήμη μιας εταιρείας στο BBB.

Πρέπει να αγοράσετε το προϊόν για να το προωθήσετε – Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μόνο με το πακέτο που έχετε αγοράσει. Αυτό σημαίνει ότι για να κερδίσετε οτιδήποτε με το Easy 1Up, θα χρειαστεί να αγοράσετε κάτι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αλλά το γεγονός ότι δεν θα μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με άλλο τρόπο εκτός από την αγορά κάτι για μεταπώληση είναι αποθαρρυντικό. Επιπλέον, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον τρεις πωλήσεις για να έχετε κέρδος. Θα είμαι καταραμένος!

Είναι το Easy1Up Απάτη;

Τεχνικά το Easy1Up δεν είναι απάτη. Αλλά ειλικρινά, δεν νομίζω ότι θα χρησιμοποιούσα το σύστημα είτε πρόκειται για απάτη είτε όχι. Υπάρχουν ορισμένες σοβαρές ανησυχίες που είναι πολύ δύσκολο να αγνοηθούν. Το γεγονός ότι θα πρέπει να πληρώσετε το άτομο από πάνω σας συνορεύει με το σύστημα πυραμίδας. Και πάλι, θα χρειαστεί να αγοράσετε κάτι για να το προωθήσετε, κάτι που δεν είναι χαρακτηριστικό για τα περισσότερα προγράμματα θυγατρικών. Τα καλά νέα είναι, ωστόσο, ότι το σύστημα λειτουργεί και θα κερδίσετε χρήματα μόλις κάνετε ό,τι απαιτείται. Η προμήθεια 100% είναι επίσης αρκετά ενθαρρυντική. Ωστόσο, το Easy1Up δεν είναι μια εξαιρετική μακροπρόθεσμη στρατηγική για χρήση εάν θέλετε να γίνετε συνεργάτης του μάρκετινγκ. Δεν θα καταλήξετε να είστε ανεξάρτητοι από αυτό.

Τούτου λεχθέντος, ίσως δεν αισθάνεστε άνετα να γίνετε μέλος της Easy 1Up, δεδομένων των όσων γνωρίζετε τώρα για την εταιρεία και αυτό είναι απολύτως εντάξει. Μπορείτε να ελέγξετε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι και μάθετε πώς να κερδίζετε χρήματα ενεργά ή παθητικά με το affiliate marketing. Το καλύτερο από όλα, είναι δωρεάν η συμμετοχή.

Λοιπόν, αυτή είναι η κριτική μου Easy1Up. Θα σκεφτόσασταν να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία; Αν όχι, έχετε καλύτερη εναλλακτική; Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar