Budget Modern Farmhouse Master Bathroom Makeover

5
Budget Modern Farmhouse Master Bathroom Makeover


Αποκτήστε τη μοντέρνα εμφάνιση της αγροικίας με οικονομικό κόστος!  από το CarrieThisHome.com


Για τη 15η επέτειο του γάμου μας, ο σύζυγός μου μου χάρισε μια οικονομική ανακαίνιση μπάνιου σε μοντέρνα αγροικία! Θέλαμε να μετατρέψουμε το μπάνιο μας σε έναν χαλαρωτικό καθαρό χώρο. Καθώς σχεδιάζαμε το μπάνιο, με τράβηξε η εμφάνιση της αγροικίας, αλλά ήθελα περισσότερο μια μοντέρνα ανατροπή. Σίγουρα έχω αντλήσει κάποια σχεδιαστική έμπνευση από την Joanna Gaines του Fixer Upper (που τυχαίνει να είναι ένα από τα αγαπημένα μου σόου) Ένα από τα καλύτερα μέρη αυτής της αλλαγής προϋπολογισμού είναι ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε είναι πολύ προσιτά!


οικονομική ανακαίνιση σύγχρονης αγροικίας πριν και μετά από την CarrieThisHome.comσύγχρονο μπάνιο αγροικίας πριν και μετάάγκυρα για την εκτύπωση ψυχής
Για τη διευκόλυνσή σας, αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Δείτε την πλήρη αποκάλυψή μου εδώ.

Budget Modern Farmhouse Master Bathroom Makeover Υλικά:

Τα περισσότερα από αυτά τα αντικείμενα είναι λιγότερο από $20 και αποτελούν την τέλεια προσθήκη στο μοντέρνο στυλ της αγροικίας σας!

Είμαστε τόσο χαρούμενοι με τα αποτελέσματα! Είναι δύσκολο να εντοπίσω το αγαπημένο μου μέρος του νέου μας μπάνιου (υπάρχουν περίπου 5-6 πράγματα που αναφέρω συνεχώς ως το αγαπημένο μου μέρος) Θα σας κάνω μια γρήγορη ξενάγηση στο μπάνιο μας για να επισημάνω μερικά από τα αγαπημένα μου.

Budget ματαιοδοξία και πάγκος


ντουλάπι μετά τον προϋπολογισμό σύγχρονη αγροικία ανακαίνιση


Μπορείτε να κάνετε μεγάλο αντίκτυπο χωρίς να ξοδέψετε πολλά, αξιοποιώντας στο έπακρο τα ντουλάπια που ήδη έχετε. Βάψαμε τα υπάρχοντα ντουλάπια μας με μια φρέσκια στρώση λευκής μπογιάς. Μετά προσθέσαμε μερικά τραβάει ντουλάπι, έναν πάγκο και νέες βρύσες.

Μιλώντας για τις βρύσες, πρέπει να σας δείξω κάτι πολύ ωραίο!


Αυτή η βρύση LED νυχτερινού φωτός είναι φοβερή!


ο Βρύσες LED φωτίστε το νεροχύτη όταν είναι ανοιχτό το νερό! Ξέρω ότι είναι ένα κόλπο, αλλά μου αρέσουν πολύ. Μας άρεσαν οι βρύσες τόσο πολύ που αγοράσαμε μια άλλη για να χρησιμοποιήσουμε στο μπάνιο των επισκεπτών μας.

Σε πλήρη αποκάλυψη, ένα από τα φώτα της βρύσης λειτουργεί πλέον μόνο κατά διαστήματα, αν και το νερό ρέει μια χαρά. Στην ανασκόπηση του προϊόντος, ορισμένοι αγοραστές ανέφεραν παρόμοια προβλήματα. ΕΔΩ είναι μερικές άλλες βρύσες LED που μπορεί να είναι πιο αξιόπιστες. Ακόμα και με το πρόβλημα που είχαμε, εξακολουθώ να απολαμβάνω πραγματικά τις βρύσες.

Σύγχρονη αποθήκευση σε αγροικία


άγκυρα για την εκτύπωση ψυχής
Χρειαζόμασταν κάτι για να φέρουμε ζεστασιά στο μπάνιο αφού υπάρχουν τόσα πολλά ψυχρά χρώματα στον χώρο. Αυτό όμορφο χειροποίητο ράφι υπό τον όρο ότι αυτή η πηγή ζεστασιάς (και αποθήκευσης επίσης!) το συνδύασα με ένα κηροπήγιο που αγόρασα σε διακοπές και αυτή η εκτύπωση από Εβραίους 6:19.

Προσιτός σύγχρονος φωτισμός αγροικίας


φωτιστικό μπάνιου μοντέρνας αγροικίας


Το νεο μας φωτιστικό μπάνιου δεν είναι μόνο μια ευκαιρία, αλλά έχει επίσης τον τέλειο συνδυασμό μοντέρνου στυλ και λειτουργικότητας. Αυτό το φως ήταν πολύ καλύτερο από το μικρό φως τριών λαμπτήρων που είχαμε.

Εύκολο και οικονομικό δάπεδο

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό το δάπεδο είναι ξεφλουδίστε και κολλήστε πλακάκι βινυλίου! Μπορείτε να το εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε ενέματα ανάμεσα στα πλακάκια για να του δώσετε μια ρεαλιστική εμφάνιση. Λατρεύουμε αυτό το δάπεδο επειδή ήταν τόσο εύκολο να το εγκαταστήσει ο σύζυγός μου και είναι μια εξαιρετική οικονομική εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό μάρμαρο. Μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το προϊόν που πιθανότατα θα το χρησιμοποιήσουμε για μελλοντικά έργα πλακιδίων.

Αξεσουάρ μπάνιου

Το στοματικό διάλυμα γίνεται statement κομμάτι σε αυτό το απλό αλλά όμορφο καράφα κρασιού σε συνδυασμό με αυτό το κύπελλο μπάνιου. Το να κάνετε κάτι που χρησιμοποιείτε καθημερινά σε στοιχείο σχεδίασης είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος διακόσμησης.

Καλημέρα όμορφο σετ εκτύπωσης


Καλημέρα πανέμορφα και όμορφα εκτυπώσιμα σετ εκτύπωσης


Για να βοηθήσω στον εορτασμό της 15ης επετείου του γάμου μας, δημιούργησα αυτό το σετ εκτύπωσης σε μπλε χρώμα για να ταιριάζει με τις πετσέτες μας. Τα εκτυπώσιμα είναι ένας οικονομικός τρόπος για να προσθέσετε λίγη προσωπικότητα και χρώμα σε έναν χώρο. Το εκτυπώσιμο σετ είναι κατασκευασμένο κατά παραγγελία σε όποιο χρώμα επιλέξετε και είναι διαθέσιμο εδώ.

Τα καλάθια των αγροικιών κάνουν υπέροχα αξεσουάρ!


Μοντέρνο καλάθι αγροικίας


Μου το έδωσε η πεθερά μου όμορφο συρμάτινο καλάθι για τα γενέθλιά μου. Είναι το τέλειο μέγεθος για τα υλικά ανάγνωσης του μπάνιου μας (η κανονική τιμή είναι υψηλή, γι‘ αυτό φροντίστε να μεταβείτε στον ιστότοπο και να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι έκπτωσης 40%!)

Τα γαλβανισμένα αντικείμενα είναι το κλειδί για την εμφάνιση της αγροικίας

Το νέο μου γαλβανισμένο ρολόι είναι τέλειο για να με βοηθήσει να παραμείνω στην ώρα μου ενώ ετοιμάζομαι το πρωί. Τα αξεσουάρ με γαλβανισμένη μεταλλική εμφάνιση ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ της αγροικίας.

σιudget μοντέρνα ανακαίνιση μπάνιου σε αγροικία πλήρης λίστα πηγών:

Ελπίζω να απολαύσατε την περιήγηση στο νέο μου μπάνιο! Ποιο ήταν το αγαπημένο σου κομμάτι;

Schreibe einen Kommentar