AppKarma Review: Πληρώνεστε για λήψη εφαρμογών ή για απάτη;

1
AppKarma Review: Πληρώνεστε για λήψη εφαρμογών ή για απάτη;

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η ζωή μας περιστρέφεται γύρω από την τεχνολογία και τα smartphone μας. Στοιχηματίζω ότι περνάς ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σου στο smartphone σου. Αλλά ξέρατε ότι το smartphone σας μπορεί πραγματικά να σας βγάλει χρήματα; Υποθέτω ότι το γνώριζες ήδη, γι‘ αυτό το διαβάζεις Κριτικές AppKarma για να δούμε αν αυτή είναι η πραγματική συμφωνία.

Λοιπόν, κάναμε την έρευνα και ανακαλύψαμε μερικά σκιερά πράγματα που θα θέλετε να διαβάσετε στο δικό μας Αναθεώρηση AppKarma. Φροντίστε λοιπόν να το διαβάσετε μέχρι το τέλος, ώστε να αποφύγετε την πιθανότητα απάτης.

Τι είναι το AppKarma;

AppKarma.io είναι μια άλλη από αυτές τις δημοφιλείς εφαρμογές που σας πληρώνουν για τη λήψη και τη χρήση άλλων εφαρμογών. Έχουν επίσης ένα ενεργό πρόγραμμα παραπομπής και ένα ειδικό πρόγραμμα παραπομπής για δημοφιλείς χρήστες YouTube και επηρεαστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να κερδίσετε μετρητά ή να εξαργυρώσετε πόντους για δωροκάρτες με δημοφιλείς πωλητές λιανικής. Η AppKarma, η οποία ιδρύθηκε το 2013 από τον Andrew Lin, ανήκει και λειτουργεί από την ίδια εταιρεία που κατασκευάζει CashKarma.ioμια εφαρμογή που σας ανταμείβει για τις έρευνες.

Πώς λειτουργεί το AppKarma;

Με το AppKarma, κατεβάζετε την εφαρμογή και δημιουργείτε λογαριασμό. Μέσα στην εφαρμογή, υπάρχει μια λίστα προσφορών. Κάθε ένα σας δείχνει την εφαρμογή, τον αριθμό των πόντων που προσφέρονται και τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε τις ανταμοιβές.

Σε γενικές γραμμές, το AppKarma θα σας ζητήσει να κατεβάσετε μια διαφορετική εφαρμογή και να τη χρησιμοποιήσετε μέχρι να επιτύχετε ένα συγκεκριμένο όριο. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στο AppKarma και να δείτε τους πόντους που κερδίσατε από την άλλη εφαρμογή.

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε πόντους παραπέμποντας άλλους χρήστες, παρακολουθώντας βίντεο στην εφαρμογή, ολοκληρώνοντας κουίζ και άλλες μικρές εργασίες.

Ο αριθμός των πόντων που προσφέρονται για αυτές τις εργασίες ποικίλλει ευρέως και με βάση κάθε εργασία. Αν δεν σας αρέσει η ιδέα να κερδίζετε πόντους και δωροκάρτες σε αντίθεση με τα πραγματικά μετρητά, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές εκεί έξω. Γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να πληρώνετε πραγματικά μετρητά για να κατεβάζετε εφαρμογές σε ιστότοπους όπως InboxDollars.com, Swagbucks.comκαι FusionCash.com? Λοιπόν, τώρα ξέρεις.

Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε με το AppKarma;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κερδίζετε πόντους για τη λήψη εφαρμογών. Θα χρειαστείτε περίπου 5000-6000 πόντους για να κερδίσετε μια δωροκάρτα 5 $. Για να κερδίσετε μετρητά, θα χρειαστείτε 12.500 πόντους. Κάθε εφαρμογή και επίπεδο έχει διαφορετικούς πόντους που μπορείτε να κερδίσετε, αλλά μπορείτε να περιμένετε μεταξύ 1000 και 5000 πόντους για τη λήψη μιας εφαρμογής και την επίτευξη ενός συγκεκριμένου επιπέδου στην εφαρμογή.

Κερδίζετε περισσότερα εξαργυρώνοντας τους πόντους AppKarma για δωροκάρτες παρά για μετρητά μέσω PayPal. Μπορείτε να λάβετε κάρτες επιβράβευσης για Steam, iTunes, Amazon, Starbucks και άλλους δημοφιλείς πωλητές λιανικής.

Ορισμένες εφαρμογές είναι κατάλληλες για ένα συνεχιζόμενο πρόγραμμα επιβράβευσης που ονομάζεται Karma Plays. Για αυτές τις εφαρμογές, κρατώντας τις στο τηλέφωνό σας και αλληλεπιδρώντας μαζί τους για 4 λεπτά κάθε μέρα, μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον πόντους.

Με βάση αυτά τα παραπάνω στοιχεία, αυτό δεν φαίνεται σαν μια πηγή εισοδήματος στην οποία μπορείτε να βασιστείτε για σταθερά υψηλά κέρδη. Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για πολύ λίγα χρήματα, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα δουλεύοντας με μερική ή πλήρη απασχόληση Πλούσιος Συνεργάτης.

Εάν θέλετε απλώς να αποκτήσετε κάποιο δευτερεύον εισόδημα, ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε και άλλες εναλλακτικές όπως π.χ Inboxdollars.com, SurveyJunkie.com, Swagbucks.comκαι Fusioncash.com.

Περισσότεροι τρόποι για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα με το AppKarma

Δεν περιορίζεστε μόνο στη λήψη και χρήση εφαρμογών για να κερδίσετε χρήματα με το AppKarma. Παρέχουν άλλους τρόπους για να αυξήσετε τα κέρδη σας, οι οποίοι είναι οι εξής:

Πρόγραμμα παραπομπής: όπου κερδίζετε το 30% αυτών που κερδίζουν οι παραπομπές σας. Με αυτόν τον τρόπο, συγκεντρώνετε πόντους AppKarma χωρίς καν να προσπαθήσετε.

Βίντεο YouTube: Για τους YouTubers και τους influencers που λαμβάνουν 1000 ή περισσότερες προβολές κάθε εβδομάδα, πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα πρόγραμμα παραπομπής VIP όπου κερδίζουν το 50% των κερδών των παραπομπών τους και δικαιούνται επίσης μπόνους.

Τι μας αρέσει στο AppKarma

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μας αρέσουν σε αυτήν την εφαρμογή, οπότε ας δούμε μερικά από αυτά.

Μπόνους εξαργύρωσης

Όταν εξαργυρώνετε τους πόντους κάρμα σας με το AppKarma, λαμβάνετε αυτόματα το 5% του υπολοίπου των πόντων σας που προστίθεται ξανά στον λογαριασμό σας. Είναι ένα μικρό ξεκίνημα για την επόμενη ανταμοιβή σας.

Διασκεδαστικές εφαρμογές

Πολλές από τις εφαρμογές που περιλαμβάνονται στο AppKarma είναι δημοφιλείς, διασκεδαστικά παιχνίδια όπως το Fishdom, το Disney Heroes και ορισμένες εφαρμογές συμφωνιών όπως Swagbucks.com. Ωστόσο, αυτές οι εφαρμογές δεν μπορούν να έχουν εγκατασταθεί προηγουμένως στη συσκευή σας για να κερδίσετε πόντους AppKarma με αυτές.

AppKarma Παράπονα

Τώρα που κοιτάξαμε τι μας αρέσει, ας πάμε σε μερικές από τις κόκκινες σημαίες που βρήκαμε. Κανείς δεν θέλει το κακό Κάρμα!

Οι ανταμοιβές δεν συγκεντρώνονται πάντα σωστά

Είναι πολύ σημαντικό να διαβάζετε πλήρως κάθε προσφορά. Συνήθως χρειάζεται να κάνετε περισσότερα από το να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή. Αλλά μπορεί επίσης να χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, να παίξετε ένα παιχνίδι στο επίπεδο 10, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε όλες τις βασικές λειτουργίες ή παρόμοιες εργασίες. Το σύστημα AppKarma ειδοποιείται από την εφαρμογή όταν πληροίτε τα κριτήρια για πόντους και αυτό το αυτοματοποιημένο σύστημα μπορεί να παρουσιάσει σφάλμα.

Το πιο συχνό παράπονο σχετικά με το AppKarma είναι οι ανταμοιβές που δεν απονέμονται σωστά, είτε επειδή ο χρήστης παρανόησε τις απαιτήσεις είτε επειδή η εφαρμογή απέτυχε να τις καταγράψει σωστά. Για να προστατευτείτε, τραβάτε πάντα ένα στιγμιότυπο οθόνης της προσφοράς προτού εγκαταστήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Δεν μπορείτε να έχετε εγκαταστήσει ποτέ μια εφαρμογή στο παρελθόν

Για άτομα που χρησιμοποιούν πολύ το τηλέφωνό τους ή συμμετέχουν σε πολλές εφαρμογές επιβράβευσης, μπορεί να είναι πρόβλημα το ότι μπορείτε να κερδίσετε πόντους AppKarma μόνο για εφαρμογές που δεν έχετε εγκαταστήσει ποτέ πριν.

Χρειάζεται πολύς χρόνος για να κερδίσετε ανταμοιβές

Στις περισσότερες χώρες, χρειάζεστε 6000 πόντους AppKarma για να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα 5 $ και πάνω από 12.000 πόντους για να εξαργυρώσετε με PayPal. Με τις περισσότερες προσφορές, χρειάζεται πολύς χρόνος για να φτάσετε στο όριο ανταμοιβής, όπως το 10ο επίπεδο ενός παιχνιδιού. Με άλλα λόγια, μπορεί να χρειαστούν τουλάχιστον μερικές ώρες την ημέρα για να κερδίσετε 5 $ την εβδομάδα με το AppKarma. Αυτή είναι μια περίπτωση υπερβολικού χρόνου για πολύ μικρή ανταμοιβή.

Γεωγραφικοί Περιορισμοί

Οι περισσότεροι συνεργάτες AppKarma στοχεύουν τις προσφορές τους μόνο σε άτομα στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία. Τα άτομα που ζουν σε άλλες τοποθεσίες μπορεί να έχουν πολύ λιγότερες ευκαιρίες να κερδίσουν χρήματα με την εφαρμογή. Ευτυχώς έχω μια διεθνή σελίδα εργασίας στην αρχική σελίδα εδώ που μπορείτε να δείτε.

Εναλλακτικές λύσεις AppKarma

Αν κάτι που διαβάσατε σας έτριψε με λάθος τρόπο, μην ανησυχείτε. Υπάρχουν και άλλες επιλογές. Εάν ξοδεύετε χρόνο στο διαδίκτυο κάνοντας πράγματα όπως αγορές και λήψη εφαρμογών, μπορείτε να πληρωθείτε για αυτό χρησιμοποιώντας δωρεάν ιστότοπους όπως Swagbucks.com, Fusioncash.comκαι Inboxdollars.com. Αν σας αρέσει να μοιράζεστε τις απόψεις σας, μπορείτε να δοκιμάσετε έναν ιστότοπο σαν SurveyJunkie.com. Αυτές είναι όλες οι πιθανές εναλλακτικές λύσεις στο AppKarma.

Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια επιχειρηματική ευκαιρία που θα σας επιτρέψει να πληρώνετε πραγματικά τους λογαριασμούς κάθε μήνα, ελέγξτε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Είναι το AppKarma νόμιμο ή απάτη;

Το AppKarma δεν είναι απάτη και πληρώνει ανταμοιβές όπως υποσχέθηκε. Ωστόσο, είναι ένας χρονοβόρος τρόπος για να κερδίσετε μικρά χρηματικά ποσά.

Αν σας αρέσει να κατεβάζετε και να παίζετε με εφαρμογές, να δοκιμάζετε νέα παιχνίδια, να απαντάτε σε κουίζ και να παρακολουθείτε βίντεο στο τηλέφωνό σας, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ιστότοπους όπως InboxDollars.com, SwagBucks.com,και FusionCash.com. Μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα με αυτούς τους ιστότοπους, όχι μόνο κερδίζοντας πόντους και δωροκάρτες.

Αλλά αν δεν θέλετε να κάνετε μικρές εργασίες στο Διαδίκτυο και προτιμάτε μια σταθερή ευκαιρία εισοδήματος, τότε μπορεί να θέλετε να ελέγξετε έξω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος από την πλευρά σας, καθώς μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν.

Λοιπόν, αυτό είναι από μένα. Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις, ίσως θελήσετε να τις διαβάσετε Συχνές ερωτήσεις. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει αυτήν την εφαρμογή ή οποιαδήποτε παρόμοια εφαρμογή, θα θέλαμε να σας ακούσουμε. Λοιπόν, αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar