7 Συμβουλές για μια ομαλή μετακόμιση διαμερίσματος

0
7 Συμβουλές για μια ομαλή μετακόμιση διαμερίσματος

Ως συνεργάτης της Amazon κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ετοιμάζεστε για μετακόμιση διαμερίσματος; Αυτό μπορεί να είναι μια νέα αρχή για εσάς. Η εύρεση ενός διαμερίσματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας για τοποθεσία, χώρο και γενική άνεση μπορεί να είναι δύσκολη, γι‘ αυτό θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό. Η προετοιμασία για μια μετακόμιση μπορεί να είναι συναρπαστική αν το σκεφτείς. Θα ρυθμίσετε το νέο σας μέρος σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Θα ανακαλύψετε νέες περιπέτειες και πράγματα στη νέα σας γειτονιά. Πριν ξεκινήσετε να μετακομίσετε στο νέο σας διαμέρισμα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να ελέγξετε αυτές τις απλές συμβουλές μετακίνησης για μια ομαλή και χωρίς άγχος μετακόμιση.

1. Δώστε σωστή ειδοποίηση

Προτού αρχίσετε να αισθάνεστε ενθουσιασμένοι για τη νέα σας περιπέτεια στο νέο σας διαμέρισμα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει σωστά ότι μετακομίζετε από το παλιό διαμέρισμα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αναθεώρηση της σύμβασης μίσθωσης. Η μίσθωση σας θα περιγράφει κάθε απαραίτητο βήμα πριν φύγετε από ένα διαμέρισμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει όλα τα απαιτούμενα βήματα για να αποφύγετε τυχόν πρόσθετες χρεώσεις για το διαμέρισμα στο οποίο δεν μένετε πλέον. Πρέπει να ξεκινήσετε να γράφετε μια ειδοποίηση για τη μετακόμισή σας, συνήθως 30 έως 60 ημέρες ή ακόμη και 90 ημέρες για ορισμένους. Αυτό θα ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη σας και ταυτόχρονα, θα έχετε ένα τρυφερό αντίο με τους καλούς σας γείτονες.

2. Δημιουργία χρονολογίου και λίστας ελέγχου

Ο προγραμματισμός μιας μετακόμισης δεν είναι ποτέ εύκολος, γι‘ αυτό φροντίστε να δημιουργήσετε ένα χρονοδιάγραμμα για τις εργασίες που πρέπει να κάνετε.

Πρέπει να προετοιμαστείτε τουλάχιστον ένα μήνα πριν τη μετακόμισή σας για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι δραστηριότητες θα ακολουθηθούν στο χρονοδιάγραμμα. Αυτό θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να συγκεντρώσετε όλες τις απαραίτητες προμήθειες συσκευασίας και να συσκευάσετε κάθε αντικείμενο προσεκτικά. Έχετε επίσης αρκετό χρόνο για να κάνετε όλες τις εργασίες, από τον καθαρισμό ολόκληρης της μονάδας μέχρι τη μετακίνηση των αντικειμένων για να αποφύγετε οποιαδήποτε αναβλητικότητα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, ειδικά κατά τη διάρκεια της ημέρας μετακόμισης.

Η δημιουργία μιας λίστας ελέγχου είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αποφύγετε να ξεχάσετε σημαντικά πράγματα πριν από τη μετακόμισή σας.

Φροντίστε να συμπεριλάβετε στη λίστα ελέγχου τα στοιχεία που έχετε για κάθε δωμάτιο, την πρόοδό σας στον καθαρισμό, τη ρύθμιση των βοηθητικών υπηρεσιών, τον προγραμματισμό επιθεώρησης μετακόμισης, την πρόσληψη ενός αξιόπιστου μετακομιστή και την προετοιμασία του νέου σας σπιτιού.

3. Προγραμματίστε μια επιθεώρηση μετακίνησης

Καλή ιδέα είναι να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του ακινήτου και να προγραμματίσετε μια επιθεώρηση μετακόμισης πριν από τη μετακόμισή σας για να αποφύγετε τυχόν εκπλήξεις μόλις λάβετε το αντίγραφο κίνησης της εγγύησης. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε την ευκαιρία να ζητήσετε τυχόν απαιτούμενες επισκευές ή πρόσθετες χρεώσεις που δεν γνωρίζετε και να ζητήσετε συμβουλές για συγκεκριμένους χώρους καθαρισμού, όπως τουαλέτες, κάτω από τους νεροχύτες της κουζίνας ή σε συρτάρια που οι άνθρωποι συνήθως ξεχνούν . Θα μπορείτε να κάνετε όλες τις απαιτούμενες επισκευές και ταυτόχρονα, θα λαμβάνετε οδηγίες καθαρισμού εκκένωσης από τον διαχειριστή του ακινήτου για να έχετε μια ομαλή και ευκολότερη μετακόμιση διαμερίσματος.

4. Κάντε ένα σχέδιο για επισκευές

Ο έλεγχος του εγγράφου μίσθωσης είναι απαραίτητος πριν μετακομίσετε για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα ή προβλήματα. Η φυσιολογική φθορά στην επιφάνεια και τις συσκευές συμβαίνει σε κάθε διαμέρισμα. Αλλά για τυχόν ζημιές που είναι πέρα ​​από την κανονική φθορά, τότε είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή ή την πραγματοποίηση τυχόν επισκευών. Θα πρέπει να ελέγξετε τις προδιαγραφές της συνθήκης που πρέπει να φύγετε από το διαμέρισμά σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το βάψιμο των τοίχων στα αρχικά τους χρώματα, το άνοιγμα των τρυπών στους τοίχους και κυρίως τη διόρθωση οποιασδήποτε άλλης ζημιάς έχει υποστεί το διαμέρισμα από τότε που μετακομίσατε.

5. Καθαρίστε σε βάθος ολόκληρη τη μονάδα

Εξαρτάται από τη συμφωνία που έχετε υπογράψει εάν πρέπει να καθαρίσετε ή όχι. Ορισμένες μισθώσεις χρεώνουν μια σταθερή χρέωση καθαρισμού, αλλά εάν το διαμέρισμά σας δεν προσλαμβάνει καθαριστές, να είστε έτοιμοι να καθαρίσετε σε βάθος ολόκληρο το διαμέρισμα. Εάν σκέφτεστε να αφήσετε πίσω σας ένα έπιπλο ή οποιεσδήποτε κουρτίνες επώνυμων σχεδιαστών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους επόμενους κατοίκους, πρέπει να το σκεφτείτε δύο φορές. Ακόμα κι αν είναι δελεαστικό να αφήσετε αυτά τα αντικείμενα, ιδιαίτερα καναπέδες, χαλιά ή οποιαδήποτε είδη καθαρισμού, να θυμάστε ότι πρέπει να φύγετε από το διαμέρισμα χωρίς τα υπάρχοντά σας.

Όσον αφορά τον καθαρισμό, θυμηθείτε να εργάζεστε από την κορυφή (ανεμιστήρας οροφής, παράθυρα, τοίχοι) προς τα κάτω (δάπεδα, σανίδες, χαλί). Αυτό επιτρέπει τη σκόνη και τη βρωμιά να πέφτουν στο έδαφος ενώ καθαρίζετε, επομένως δεν χρειάζεται να σκουπίζετε ή να σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα πολλές φορές, κάτι που θα σας καταναλώσει πολύ χρόνο. Φροντίστε να ακολουθήσετε όλες τις εργασίες στη λίστα ελέγχου που έχετε δημιουργήσει πριν από την τελευταία ημέρα μετακόμισης.

6. Τεκμηρίωση

Ακόμη και ο διαχειριστής του ακινήτου σας έχει ήδη πραγματοποιήσει μια επιθεώρηση μετακόμισης, η τεκμηρίωση της διαδικασίας και της κατάστασης του τρέχοντος χώρου σας πριν μετακομίσετε είναι ένα κρίσιμο βήμα για μια μετακόμιση διαμερίσματος. Γιατί; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η λήψη φωτογραφιών θα χρησιμεύσει ως αποδεικτικό στοιχείο που θα σας αποτρέψει από το να χρεωθείτε για τις ζημιές που δημιουργήθηκαν μετά τη μετακόμισή σας και θα αποφύγετε τυχόν προβλήματα και συγκρούσεις με τον ιδιοκτήτη.

Θυμηθείτε να τραβήξετε φωτογραφίες από κάθε δωμάτιο μόλις βγουν όλα τα αντικείμενα. Αυτό θα χρησιμεύσει ως απόδειξη ότι φύγατε από το διαμέρισμα σε καλή, καθαρή και καθαρή κατάσταση, δείχνοντας όλη τη σκληρή δουλειά σας για να καθαρίσετε καλά τον χώρο στις φωτογραφίες σας. Κρατήστε τις φωτογραφίες μέχρι να λάβετε ήδη πίσω την προκαταβολή ασφαλείας.

Ξέρω ότι είστε ενθουσιασμένοι που θα μετακομίσετε και θα διακοσμήσετε το νέο σας διαμέρισμα, αλλά φροντίστε να τραβήξετε επίσης φωτογραφίες ή ακόμα και να τραβήξετε ένα βίντεο με την τρέχουσα κατάσταση. Εάν δείτε οποιεσδήποτε ζημιές πριν μετακομίσετε, ακόμα κι αν δεν έχετε πρόβλημα, θα πρέπει να το αναφέρετε αμέσως στον ιδιοκτήτη για να ελέγξει και να κάνει τις κατάλληλες ενέργειες. Αυτό θα αποφύγει τυχόν συγκρούσεις με τον νέο ιδιοκτήτη και φυσικά, πρόσθετες χρεώσεις για τις ζημιές που δεν κάνατε.

7. Πρόσληψη αξιόπιστης εταιρείας μετακόμισης

Όταν κανονίζετε μια επερχόμενη μετακόμιση διαμερίσματος και χρειάζεστε βοήθεια, έχετε δύο επιλογές. Μπορείτε να προσλάβετε οικογένεια και φίλους ή να προσλάβετε έναν έμπιστο μεταφορική εταιρεία. Η μετακίνηση με την οικογένεια και τους φίλους είναι σαν δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να είναι λιγότερο ακριβό και θα σας βοηθήσει να έχετε μια πιο στενή σχέση με την οικογένεια ή τους φίλους σας πριν φύγετε. Αλλά χωρίς αρκετή εμπειρία και γνώση σχετικά με τη διαδικασία, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη μετακίνησης που μπορεί να κοστίσουν περισσότερα χρήματα και χειρότερα, τραυματισμούς σε εσάς ή σε οποιονδήποτε σας βοηθά να μετακινηθείτε.

Από την άλλη πλευρά, η πρόσληψη ενός έμπιστου και επαγγελματική μεταφορική εταιρεία είναι μια έξυπνη επιλογή. Η κίνηση θα εκτελεστεί και θα αντιμετωπιστεί με προσοχή και αποτελεσματικότητα από ανθρώπους που έχουν αρκετή γνώση, εμπειρία και εξοπλισμό. Εάν έχετε περιορισμένο χρόνο, αυτό θα κάνει τη μετακίνησή σας πιο γρήγορη και κυρίως θα αποφύγει τυχόν σωματικούς τραυματισμούς σε εσάς και στους ανθρώπους που σας βοηθούν, δίνοντάς σας μια μετακόμιση διαμερίσματος χωρίς άγχος.

Το Amazon και το λογότυπο της Amazon είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc ή των θυγατρικών της. Οι πάροχοι ενοικίασης δεν θα αρνηθούν να νοικιάσουν μια μονάδα ενοικίασης σε ένα άτομο επειδή το άτομο θα παράσχει την πληρωμή ενοικίου, εν όλω ή εν μέρει, μέσω ενός κουπονιού για βοήθεια για ενοικίαση κατοικίας που παρέχεται από την Περιφέρεια ή την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Περίληψη

7 Συμβουλές για μια ομαλή μετακόμιση διαμερίσματος

Όνομα άρθρου

7 Συμβουλές για μια ομαλή μετακόμιση διαμερίσματος

Περιγραφή

Πριν ξεκινήσετε να μετακομίσετε στο νέο σας διαμέρισμα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να ελέγξετε αυτές τις απλές συμβουλές μετακίνησης για μια ομαλή και χωρίς άγχος μετακόμιση.

Συγγραφέας

Χόλι Μπέκμαν

Όνομα εκδότη

Διαμέρισμα

Λογότυπο εκδότη

Schreibe einen Kommentar