5 Συμβουλές για τη χρήση βράχων εξωραϊσμού στην αυλή σας

7
5 Συμβουλές για τη χρήση βράχων εξωραϊσμού στην αυλή σας

Πώς μπορώ βράχους εξωραϊσμού βοηθήστε την αυλή σας; Με τα βράχια, μπορείτε να προσθέσετε ένα επιπλέον στοιχείο ομορφιάς και διακόσμησης στην αυλή και τον κήπο σας, παρέχοντας παράλληλα έναν χώρο που σας επιτρέπει να καθίσετε και να χαλαρώσετε ανάμεσα στα λουλούδια ή τα λαχανικά στην αυλή σας. Για να χρησιμοποιήσετε πέτρες εξωραϊσμού στον κήπο σας, ωστόσο, θα χρειαστεί να προετοιμάσετε πρώτα την περιοχή κάτω από αυτά και να αποτρέψετε την ανάπτυξη ζιζανίων στους βράχους σας. Ακολουθούν πέντε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε βράχους εξωραϊσμού στον κήπο σας φέτος.

Να απαλλαγούμε από το γρασίδι

Βράχοι εξωραϊσμού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τον κήπο σας ποπ, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα και έναν πρακτικό σκοπό. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να διακοσμήσουν τον κήπο τους με βράχια για να αποφύγουν την ταλαιπωρία του κουρεύματος χόρτου, του βοτανίσματος και του ποτίσματος ενός κατάφυτου γκαζόν. Αλλά πώς μπορείτε να εμποδίσετε τα ζιζάνια να αναπτυχθούν πάνω σας βράχους εξωραϊσμού? Ακολουθούν πέντε συμβουλές για χρήση βράχους εξωραϊσμού στον κήπο σου

Προσθέστε λίπασμα

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να σας φτιάξουνr εξωραϊσμός βράχων διαρκεί περισσότερο. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι να προσθέσετε λίγο λίπασμα και σάπια φύλλα. Αυτά τα δύο στοιχεία θα βοηθήσουν στην προστασία των φυτών και του εδάφους από το στέγνωμα, καθώς και στην προστασία των ζιζανίων μακριά. Μπορείτε επίσης να απλώσετε ένα στρώμα πλαστικού ή παλιού χαλιού πριν προσθέσετε τους βράχους για να αποτρέψετε την ανάπτυξη ζιζανίων πάνω τους.

Προσθέστε Mulch

Βράχοι τοπίου είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε κήπο, αλλά θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα χρησιμοποιείτε σωστά. Οταν χρησιμοποιείτε βράχους εξωραϊσμού στον κήπο σας, είναι σημαντικό να βάλετε λίγο σάπια φύλλα πάνω από αυτά. Αυτό θα βοηθήσει στην αποτροπή της ανάπτυξης των ζιζανίων και θα παρέχει μια ωραία βάση για τα φυτά σας.

Καταπολέμηση ζιζανίων

Τα ζιζάνια μπορεί να είναι πρόβλημα κατά τη χρήση βράχους εξωραϊσμού στον κήπο σας, αλλά δεν είναι αδύνατο να απαλλαγείτε από αυτά. Ακολουθούν πέντε συμβουλές για τον έλεγχο των ζιζανίων με βράχους:

  1. Χρησιμοποιήστε Mulch: Το επίστρωμα θα βοηθήσει στον έλεγχο των ζιζανίων καθώς και στην αποτροπή τους να αναπτυχθούν στον βράχο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άχυρο, σανό ή πευκοβελόνες για αυτό το σκοπό.
  2. Προσθέστε περισσότερα Rocks: Προσθήκη περισσότερων βράχους εξωραϊσμού θα δυσκολέψει την ανάπτυξη των ζιζανίων γιατί οι ρίζες δεν έχουν πού να πάνε.
  3. Διατηρήστε το καθαρό: Καθαρίζετε τακτικά τυχόν περιοχές που έχουν μολυνθεί από ζιζάνια, ώστε να μπορείτε να κρατάτε υπό έλεγχο τους πληθυσμούς των ζιζανίων.
  4. Ζιζάνια κάθε τρεις μήνες: Είναι σημαντικό να διατηρείτε μια ομοιόμορφη ισορροπία μεταξύ της φύτευσης νέων φυτών και της αφαίρεσης των υπαρχόντων, εάν θέλετε ο κήπος σας να μην έχει ζιζάνια και περιοχές χωρίς φυτά. Σκοτώστε προληπτικά τα υπάρχοντα ζιζάνια με ξύδι!

Αποτροπή ζητημάτων αποστράγγισης νερού

Βράχοι εξωραϊσμού μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αποχέτευσης εάν δεν εγκατασταθεί σωστά. Βεβαιωθείτε ότι το έδαφος είναι επίπεδο πριν εγκαταστήσετε τους βράχους σας και προσθέστε ένα στρώμα άμμου ή χαλίκι πριν τοποθετήσετε τα βράχια σας. Θέση βράχους εξωραϊσμού ώστε να μην αγγίζουν το έδαφος ή τους υπόγειους σωλήνες. Βεβαιωθείτε ότι το σύστημα άρδευσης λειτουργεί από πάνω τους για να αποτρέψετε τη διάβρωση.

Το All Around Soil & Stone μπορεί να σας βοηθήσει με όλες σας τις ανάγκες εξωραϊσμού – επικοινωνήστε μαζί μας να μάθω περισσότερα!

5 Συμβουλές για τη χρήση βράχων εξωραϊσμού στην αυλή σας2022-10-11Παντού Χώμα & Πέτραhttps://soilandstone.com/wp-content/uploads/2017/05/stamped-concrete-5-e1496158805562.jpg200 px200 εικονοστοιχεία

Schreibe einen Kommentar