5 Συμβουλές για να βοηθήσετε τα παιδιά σας να μετακινούνται σε μεγάλες αποστάσεις

0
5 Συμβουλές για να βοηθήσετε τα παιδιά σας να μετακινούνται σε μεγάλες αποστάσεις

Ως συνεργάτης της Amazon κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

https://unsplash.com/photos/deX-KChuboY

Η μετακόμιση σε άλλη πολιτεία προσφέρει ευκαιρίες, αλλά συνοδεύεται και από μεγάλες προκλήσεις. Η διαδικασία μετακίνησης μπορεί να γεμίσει με άγχος και άγχος, καθώς εξετάζετε τον οικονομικό αντίκτυπο, το σωματικό κόστος και τις συναισθηματικές επιπτώσεις που θα έχει αυτό σε εσάς. Η αλλαγή μπορεί να είναι δύσκολη και το να αφήσεις ένα οικείο μέρος για ένα νέο περιβάλλον μπορεί να είναι τρομακτικό.

Για όσους έχουν παιδιά, οι προκλήσεις είναι ακόμη μεγαλύτερες. Η μετακίνηση μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά ακόμη πιο σημαντικά. Τα παιδιά μπορεί να νιώθουν αγανάκτηση, θυμό, θλίψη ή σύγχυση για αυτήν την απόφαση. Το να αφήσουν πίσω τους φίλους, τα σχολεία, τις δραστηριότητες και εκείνες τις ρουτίνες στις οποίες έχουν συνηθίσει μπορεί να είναι πολλά για τα παιδιά και τους εφήβους.

Ως γονιός, πρέπει να γνωρίζετε αυτά τα συναισθήματα και τα συναισθήματα. Το να απορρίπτετε τις ανησυχίες του παιδιού σας και να του πείτε να «αντιμετωπίσει» την κίνηση δεν είναι καλή στρατηγική. Ευτυχώς, υπάρχουν βήματα που μπορείτε να κάνετε για να διευκολύνετε τα παιδιά σας σε αυτή τη σημαντική μετάβαση.

Να είστε ειλικρινείς σχετικά με την κίνηση

Μόλις αποφασίσετε ότι θα μετακομίσετε, ενημερώστε τα παιδιά σας. Το πώς θα τους πείτε και τι θα λέτε ακριβώς θα εξαρτηθεί από το πόσο χρονών είναι τα παιδιά σας. Ανεξάρτητα, να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σχετικά με αυτήν την απόφαση. Εξηγήστε στα παιδιά σας ποιοι παράγοντες συμμετείχαν στην επιλογή της μετακόμισης. Μπορεί να βρίσκετε μια νέα δουλειά, μπορεί να πλησιάζετε πιο κοντά με άλλα μέλη της οικογένειας ή ίσως νιώσατε ότι ένα νέο, νέο ξεκίνημα κάπου αλλού είχε νόημα.

Τα παιδιά σας αξίζουν να κατανοήσουν το σκεπτικό πίσω από την κίνησή σας. Τα νέα μπορεί να είναι δύσκολο να τα ακούσουν, αλλά μην τα ζαχαρώνετε. Να είστε εκ των προτέρων σχετικά με τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του πότε θα μετακομίσετε, πόσο μακριά θα είναι το νέο σπίτι και τι πρέπει να συμβεί από τώρα και τότε για να είναι επιτυχημένη η μετακόμιση.

Αφήστε τα παιδιά σας να εκφράσουν τα συναισθήματά τους

Μόλις αποφασίσετε να μετακομίσετε, πιθανότατα δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούν να πουν τα παιδιά σας που θα σας αλλάξει γνώμη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τους δώσετε την ευκαιρία να μιλήσουν γι‘ αυτό. Τα παιδιά σας μπορεί να είναι δυσαρεστημένα με αυτή την εξέλιξη και μπορεί να σας κατηγορήσουν για τα προβλήματα που τους προκαλεί. Ωστόσο, αφήστε τους να ξεφορτώσουν το πώς νιώθουν για τη μετακόμιση. Αναγνωρίστε ότι τα συναισθήματά τους είναι αληθινά. Μην απορρίπτετε τα συναισθήματά τους και μην τα κάνετε να αισθάνονται άκυρα.

Μάθετε για το νέο σας σπίτι μαζί

Οι πιθανότητες είναι καλές οι ίδιοι και τα παιδιά σας να μην γνωρίζουν πολλά για τον νέο σας προορισμό. Μια μετακόμιση μεγάλων αποστάσεων σε μια άγνωστη πόλη μπορεί να είναι τρομακτικό τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο μαζί για να ερευνήσετε το μέρος. Μάθετε πώς είναι το κλίμα, ποιες δραστηριότητες είναι διαθέσιμες, ποια δημοφιλή αξιοθέατα για περιηγήσεις υπάρχουν κοντά και άλλους σημαντικούς καθημερινούς παράγοντες.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε σχολεία στην περιοχή και να μάθετε πού πηγαίνουν τα παιδιά σας. Αφήστε τους να δουν φωτογραφίες του και να διαβάσουν για την ιστορία του σχολείου και άλλα γεγονότα. Βοηθήστε τα παιδιά σας να ενθουσιαστούν με τη νέα πόλη και να εντοπίσουν πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε μαζί.

Μια μετακόμιση μεγάλων αποστάσεων μπορεί να δυσκολέψει την επίσκεψη στη νέα πόλη πριν φύγετε. Εάν είναι δυνατόν, προγραμματίστε ένα ταξίδι για να πάτε αυτοπροσώπως τις εβδομάδες ή τους μήνες πριν μετακομίσετε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικειώσετε το παιδί σας με το σπίτι του που θα είναι σύντομα.

Προσλάβετε μια επαγγελματική εταιρεία μετακόμισης

Η επιλογή μιας ομάδας επαγγελματιών μετακομιστών είναι μια καλή ιδέα για όποιον ετοιμάζεται για μια μετακόμιση. Εάν έχετε παιδιά, αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους είναι ότι οι επαγγελματικές μετακομίσεις είναι γρήγορες και αποτελεσματικές. Θα κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της φυσικής εργασίας, όπως ανύψωση, μετακίνηση και φόρτωση κιβωτίων και άλλων αντικειμένων στο φορτηγό. Μόλις φτάσετε στο νέο σας σπίτι, οι μετακινούμενοι θα ξεφορτώσουν τα πάντα μέσα.

Το να αφαιρέσετε αυτή την ευθύνη από τους ώμους σας θα σας δώσει περισσότερο χρόνο για να περάσετε με τα παιδιά σας. Μπορείτε να αφιερώσετε αυτόν τον χρόνο για να διατηρήσετε τακτικές ρουτίνες και να περάσετε μερικές ήσυχες στιγμές μαζί προετοιμαζόμενοι για τη μετακόμιση.

Συμμετάσχετε τους στη Διαδικασία

Ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είναι τα παιδιά σας, αφήστε τα να βοηθήσουν στις προετοιμασίες μετακίνησης. Υπάρχουν δραστηριότητες κατάλληλες για την ηλικία για όλους καθώς περνάτε τα βήματα για να μετακινηθείτε. Αφήστε τα μικρά παιδιά να βοηθήσουν στη συσκευασία των παιχνιδιών και των παιχνιδιών τους. Μπορείτε ακόμη να τους αφήσετε να διαλέξουν τα χρώματα βαφής του νέου τους δωματίου. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφορτίσετε το παλιό σας σπίτι και να οργανώσετε το νέο όταν φτάσετε.

Το να δώσετε στα παιδιά σας κάτι για να τα κρατήσετε απασχολημένα, θα τους βοηθήσει να απομακρύνουν τα αρνητικά συναισθήματα για τη μετακόμιση. Θα αισθάνονται μέρος της οικογένειας και της διαδικασίας λήψης αποφάσεων.

Η μετακίνηση δεν είναι ποτέ εύκολη για τα παιδιά, ειδικά αν πηγαίνετε μεγάλες αποστάσεις. Το να αφήνουν άτομα και δραστηριότητες στις οποίες έχουν συνηθίσει μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται άβολα, αβέβαια και αναστατωμένα. Τα παιδιά σας μπορούν να αισθάνονται ηρεμία και είναι πιο πιθανό να αποδεχτούν αυτήν την απόφαση όταν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα.

Βιογραφικό συγγραφέα

Σε σενάριο Kara Griffin. Η Kara είναι η υπεύθυνη επικοινωνίας στο ProMoverReviews.com, η οποία συγκρίνει εταιρείες μετακίνησης στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας ένα αυστηρό και αποκλειστικό σύνολο προτύπων. Το PMR γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο αγχωτική μπορεί να είναι η διαδικασία μετακίνησης χωρίς προετοιμασία ή αξιόπιστη βοήθεια. Στόχος μας είναι να σας κρατάμε ενήμερους και να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για τη μετακίνησή σας από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το Amazon και το λογότυπο της Amazon είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc ή των θυγατρικών της. Οι πάροχοι ενοικίασης δεν θα αρνηθούν να νοικιάσουν μια μονάδα ενοικίασης σε ένα άτομο επειδή το άτομο θα παράσχει την πληρωμή ενοικίου, εν όλω ή εν μέρει, μέσω ενός κουπονιού για βοήθεια για ενοικίαση κατοικίας που παρέχεται από την Περιφέρεια ή την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Schreibe einen Kommentar