4 τρόποι για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να τηρήσετε τις αποφάσεις του τρέχοντος έτους—Ρωτήστε τη Madeleine

0
4 τρόποι για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να τηρήσετε τις αποφάσεις του τρέχοντος έτους—Ρωτήστε τη Madeleine

Η Madeleine Homan Blanchard βρίσκεται σε διακοπές αυτή την εβδομάδα και θα επιστρέψει με νέες ερωτήσεις από τους αναγνώστες από τις 7 Ιανουαρίουου. Ενώ βρισκόταν σε διάλειμμα—και καθώς προχωράμε στο νέο έτος, η Madeleine πρότεινε αυτή τη συμβουλή που πρόσφερε σε έναν αναγνώστη που αναζητούσε κάποια βοήθεια για να πετύχει τις αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να δείτε την αρχική ερώτηση και την πλήρη απάντηση της Madeleine.

Γίνετε μέλος της Madeleine την επόμενη εβδομάδα για μια νέα χρονιά με συμβουλές για καλοπροαίρετους διευθυντές!

  1. Διάλεξε ένα μεγάλο πράγμα. Πιθανώς ο κύριος λόγος που οι άνθρωποι δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους —εκτός από την έλλειψη βαθιάς προσωπικής δέσμευσης— είναι ότι έχουν θέσει πάρα πολλούς. Επομένως, η αγωνία σας ότι μπορεί να φορτώνετε με στόχους είναι πιθανώς επίκαιρη. Καθώς επιστρέφετε στην κανονικότητα μετά από μια μεγάλη γιορτινή περίοδο, είστε ήδη πίσω, επομένως πρέπει να διαχειριστείτε τις δικές σας προσδοκίες. Διάλεξε ένα μεγάλο πράγμα και άσε τα υπόλοιπα.
  2. Λάβετε υποστήριξη. Πολλά από αυτά. Η αλλαγή είναι δύσκολη, ανεξάρτητα από το τι είναι – και αν προσπαθείς να κόψεις έναν εθισμό όπως η νικοτίνη ή η ζάχαρη, είναι διπλά δύσκολο. Ο εγκέφαλος λαχταρά οτιδήποτε προκαλεί μια προβλέψιμη απελευθέρωση ντοπαμίνης, επομένως θα χρειαστείτε περισσότερη υποστήριξη από ό,τι νομίζετε. Η μείωση μπορεί να βοηθήσει, όπως και οι ομάδες υποστήριξης, ένας φίλος, η τήρηση ημερολογίου, η καθημερινή αναγνώριση ή το να ζητάς βοήθεια από τον φύλακα άγγελό σου ή οτιδήποτε ξέρεις ότι είναι η ανώτερη δύναμή σου.
  3. Σπάστε το. Έχεις έναν μεγάλο στόχο. Χωρίστε το σε μικρούς επιμέρους στόχους ή καθημερινές δεσμεύσεις. Αναρωτηθείτε: Τι μπορώ να κάνω, κάθε μέρα, για να μείνω σε καλό δρόμο; Κάντε ένα γράφημα και τσεκάρετε κάτι κάθε μέρα. (Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό, αλλά δεσμεύομαι να μειώσω τον χρόνο μου στην οθόνη, οπότε πηγαίνω με χαρτί.)
  4. Κάντε το Συναρπαστικό: Τώρα ας επιστρέψουμε στο πρώτο μου σημείο, το οποίο είναι ότι πρέπει πραγματικά να φροντίσετε να κάνετε τη δουλειά για να πετύχετε τον στόχο σας. Δεν μπορείτε να το κάνετε για τον σύζυγό σας, τα παιδιά σας, τον μπαμπά σας ή οποιονδήποτε άλλον, όσο κι αν νοιάζεστε για αυτά. Διαλέξτε, λοιπόν, κάτι που πραγματικά θέλετε. Δεν έχει σημασία αν δεν είναι μεγάλη υπόθεση για κανέναν άλλον ή αν δεν πρόκειται να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά, υπάρχει πιθανότητα να πετύχετε.

Σχετικά με τη Madeleine

Μαντλίν Χόμαν Μπλανσάρ είναι πιστοποιημένος προπονητής, συγγραφέας, ομιλητής και συνιδρυτής της Blanchard Coaching Services. Η συμβουλή της Madeleine για τον καλοπροαίρετο διευθυντή είναι μια τακτική λειτουργία του Σαββάτου για μια πολύ επιλεγμένη ομάδα: καλοπροαίρετους διευθυντές. Η ηγεσία είναι δύσκολη – και όσο περισσότερο νοιάζεσαι, τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Ελάτε μαζί μας εδώ κάθε εβδομάδα για πληροφορίες, πόρους και συνομιλία.

Schreibe einen Kommentar