4 λόγοι για να αγαπήσετε τη βασική πρόσκληση

2
4 λόγοι για να αγαπήσετε τη βασική πρόσκληση


Φεβ

05

Αυτή είναι μια συλλογική ανάρτηση. Όλες οι γνώμες είναι δική μου.

Τον περασμένο χρόνο, έπρεπε να ξανασκεφτούμε πώς γιορτάζουμε τόσα πολλά από τα σημαντικά γεγονότα της ζωής: γάμους, γενέθλια, διακοπές, γεννήσεις, αποφοίτηση κ.λπ. Τουλάχιστον ένας τρόπος με τον οποίο μπορέσαμε να παραμείνουμε συνδεδεμένοι σε αυτήν την τρελή χρονική περίοδο είναι με κάρτες. Σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, υπάρχει κάτι τόσο ιδιαίτερο στη λήψη φυσικού ταχυδρομείου, κάτι απτό που μπορείτε να βάλετε στο ψυγείο και να το κρατήσετε στα χέρια σας. Μία από τις αγαπημένες μου εταιρείες για προσαρμόσιμη γραφική ύλη είναι η Basic Invite. Έχουν πραγματικά όμορφα σχέδια για κάθε είδους ορόσημα, είτε ψάχνετε για ένα πρότυπο ανακοίνωσης αποφοίτησης ή ένα σχέδιο προσκλητηρίου γάμου ή μια αξέχαστη επαγγελματική κάρτα. Ακολουθούν τέσσερις λόγοι για τους οποίους προτείνω ανεπιφύλακτα το Basic Invite.

1. Τόσες πολλές επιλογές χρωμάτων.

Το Basic Invite επιτρέπει στους πελάτες σχεδόν απεριόριστες επιλογές χρωμάτων με άμεσες προεπισκοπήσεις στο διαδίκτυο. Αφού επιλέξετε ένα σχέδιο, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα κάθε στοιχείου στην κάρτα. Με περισσότερα από 180 χρώματα για να διαλέξετε, είναι εύκολο να προσαρμόσετε τα χαρτικά σας έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τα χρώματα του σχολείου σας, τη χρωματική παλέτα του γάμου σας ή την επωνυμία της εταιρείας σας. Επιπλέον, υπάρχουν πάνω από 40 διαφορετικά χρώματα φακέλων για να διαλέξετε. Οι φάκελοι ξεφλουδίζουν και σφραγίζουν ώστε να μπορούν να κλείσουν γρήγορα και με ασφάλεια.

2. Προσαρμοσμένα δείγματα.

Πριν υποβάλετε την τελική σας παραγγελία, μπορείτε να λάβετε ένα τυπωμένο δείγμα την πραγματική σας πρόσκλησηγια να νιώσετε την ποιότητα του χαρτιού, δείτε πώς θα εκτυπωθεί και βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσκληση για πάρτι αποφοίτησης είναι απολύτως τέλειο. Αυτό είναι κάτι που ελάχιστες εταιρείες το επιτρέπουν!

3. Εύκολη διευθυνσιοδότηση.

Ένα άλλο πράγμα που είναι ιδιαίτερο για το Basic Invite είναι η υπηρεσία καταγραφής διευθύνσεων. Επιτρέπει στους πελάτες να μοιράζονται έναν σύνδεσμο στο Facebook, το Twitter, το Instagram ή οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να ζητήσουν τις διευθύνσεις των φίλων και της οικογένειάς τους. Οι διευθύνσεις αποθηκεύονται στο λογαριασμό του πελάτη και μπορούν να επιλεγούν κατά τη διαδικασία σχεδιασμού. Το Basic Invite προσφέρει επίσης εκτύπωση διεύθυνσης παραλήπτη χωρίς κόστος σε όλες τις παραγγελίες με κάρτα (μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου εάν κάνετε μια μεγάλη παραγγελία!).

4. Μεγάλες τιμές.

Το Basic Invite είναι ήδη πολύ προσιτό και αυτή τη στιγμή προσφέρουν έκπτωση 15% με τον κωδικό κουπονιού 15FF51. Εγώαν έχετε σκεφτεί ότι ήρθε η ώρα να παραγγείλετε ανακοινώσεις αποφοίτησηςανακοινώσεις για μωρά ή οποιοδήποτε άλλο είδος γραφικής ύλης, επωφεληθείτε οπωσδήποτε από αυτήν την προσφορά!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Schreibe einen Kommentar