4 βήματα για να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας και να θέσετε στόχους για να μην καείτε

19
4 βήματα για να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας και να θέσετε στόχους για να μην καείτε

Πιστεύω ότι η εξουθένωση μπορεί να αποφευχθεί εάν μάθετε πώς να οργανώνετε καλύτερα τον χρόνο σας…

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πρόκειται να το μοιραστώ. Αλλά έχω βιώσει εξουθένωσης από πρώτο χέρι και είναι δύσκολο να το παραδεχτείς. Ναι!

Βλέπετε, μπήκα στην επιχείρηση επειδή είμαι παθιασμένος και μου αρέσει να ρίχνω τα πάντα σε αυτήν πιθανώς όπως κάθε άλλος επιχειρηματίας, σωστά;!

Έτσι, αν διαβάζετε αυτό, μπορεί να κουνάτε το κεφάλι σας σαν «ΝΑΙ».

Μπορεί ακόμη και να είστε υπεράνω και να θέλετε να πετύχετε τους στόχους εσόδων σας, ώστε να αισθάνεστε ολοκληρωμένοι, επιτυχημένοι και άξιοι.

Αλλά τότε συνειδητοποιείς ότι ο τρόπος ζωής σου δεν είναι βιώσιμος και δεν είναι σε αρμονία με έναν γενικό υγιεινό τρόπο ζωής τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Αυτό ακούγεται γνωστό;!

Είτε είστε νέος είτε προχωρημένος ιδιοκτήτης επιχείρησης, θα σας πω τα μυστικά μου πώς να αποφύγετε την εξάντληση και να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας ως επιχειρηματίας το 2023 και πώς ο καθορισμός στόχων αυξάνει τα έσοδά μου.

Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας στην εκπομπή «Wired To Crush It», μιλάω για

4 βήματα για να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας και να αποφύγετε την εξάντληση – Επεισόδιο #288

4 βήματα για να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας και να θέσετε στόχους για να μην καείτε – Επεισόδιο #288

Ο Influencer

Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε και να εγγραφείτε

Θέλετε σαφήνεια σχετικά με το ποια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων είναι καλύτερη για εσάς και την επιχείρησή σας, καθώς και πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα για μέγιστους δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις; Γίνετε μέλος στο „The Influencer’s Social Media Summit“ στις 13 Ιανουαρίου μαζί μου. Θα διδάξω πώς χρησιμοποιώ το Instagram, το Facebook, το Pinterest και το YouTube για να φέρω δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις στην επιχείρηση! Δείτε το τέλος του podcast για να ακούσετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Εδώ είναι τα λεπτά που καλύπτουν τα κυριότερα σημεία του επεισοδίου που δεν θέλετε να χάσετε:

(3:24) – Η εμπειρία μου εξουθένωσης το 2021

Κανείς δεν καταλαβαίνει πραγματικά τι είναι η επαγγελματική εξουθένωση μέχρι να το περάσει, και εδώ είναι μερικά σημάδια που έζησα.

(7:00) – Πώς το FOMO πήρε το καλύτερο από εμένα και οδήγησε σε άγχος

Κοιτάζοντας πίσω, νομίζω ότι αν είχα όραση τούνελ θα ήμουν σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος και να τι εννοώ.

(11:54) – Πώς να ορίσετε στόχους εσόδων + πώς να προγραμματίσετε ετήσιους στόχους

Ο ετήσιος επιχειρηματικός σχεδιασμός μπορεί να είναι τρομακτικός, σωστά;! Να πώς το κάνω στην επιχείρησή μου.

(18:59) Πρέπει να προγραμματίσετε τον προσωπικό σας χρόνο γύρω από την επιχείρησή σας;

Αυτό μπορεί να είναι αμφιλεγόμενο, αλλά αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή μου για τον καθορισμό στόχων και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να οργανώσετε το χρόνο σας το 2023.

(21:17) Υπερεκτιμάτε τι μπορείτε να κάνετε σε ένα χρόνο;

Ο καθορισμός στόχων είναι τρομακτικός γιατί δεν θέλεις να σκέφτεσαι ότι θα αποτύχεις να τους πετύχεις. Αλλά αυτός είναι ο #1 λόγος που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη τον καθορισμό στόχων στην επιχείρησή σας.

(25:17) Το #1 λάθος που πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας το 2023.

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα στην επιχείρησή σας, δεν θέλετε να χάσετε αυτό το μέρος του podcast.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το επεισόδιο Ενσύρματο για να το συνθλίψει μαζί μου και ελπίζω να προσθέσει τόση αξία στην επιχείρηση και τη ζωή σας.

Μπορώ να παρουσιάσω εσάς και την επιχείρησή σας;

Φροντίστε να εγγραφείτε και να αξιολογήσετε και να ελέγξετε την εκπομπή Podcast στην προτιμώμενη πλατφόρμα Podcast.

Παρουσιάζω μέλη της κοινότητας κάθε εβδομάδα στο Instagram μου και θα ήθελα πολύ να σας παρουσιάσω την επόμενη! Κυκλοφορώ ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, οπότε φροντίστε να συμμετέχετε μαζί μου και να το μοιραστείτε με τους φίλους επιχειρηματίες σας. Κάντε tag στα Social Media @tanyaaliza και μοιραστείτε το επεισόδιο που μόλις ακούσατε για να συνδεθούμε ακόμα περισσότερο!

Και πάλι, μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο The Influencer’s Social Media Summit, όπου θα έχετε σαφήνεια σχετικά με το ποια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων είναι καλύτερη για εσάς και την επιχείρησή σας, ώστε να μπορείτε να οργανώσετε το χρόνο σας, καθώς και πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα για μέγιστους δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις. Θα μάθετε Instagram, Facebook, Pinterest και YouTube Marketing.

Σύνοδος κορυφής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Influencer - οργανώστε το χρόνο σας

Πηγές & Σύνδεσμοι που αναφέρονται

Επεισόδιο 287 – Οι επαγγελματικές μου προβλέψεις για το 2023: Τι λειτούργησε και δεν λειτούργησε το 2022 – Το ετήσιο περίληψή μου, οι προβληματισμοί και το σχέδιο δράσης που κυλά το 2023 – Ακούστε το επεισόδιο εδώ

Στρατόπεδο ανάπτυξηςΜάθετε περισσότερα εδώ

Θέλετε να προσελκύσετε ανθρώπους που πραγματικά θέλω να αγοράσω από εσάς; (χωρίς να περάσω όλη μέρα στα social media κάνοντας περίεργα πράγματα) Ναι… κι εγώ! Γι‘ αυτό δημιούργησα το Growth Camp. Το ΝΕΟ μου, 5 Video Crash Course που σας βοηθά να δημιουργήσετε + να προωθήσετε ένα συναρπαστικό δώρο μαγνητικών δυνάμεων που προσελκύει ένα αφοσιωμένο κοινό Τέλειων Αγοραστών στο προϊόν ή την υπηρεσία σας, 24/7 ακόμα και ενώ κοιμάστε!

Ρωτήστε το κιτ της AlizaΤσέκαρέ το

Πολλοί άνθρωποι μου ζητούν να μοιραστώ την προσωπική μου κάμερα και τον εξοπλισμό βίντεο, τα προϊόντα υγείας, ευεξίας και ομορφιάς, τα αγαπημένα μου βιβλία και πολλά άλλα. Αντί να αναφέρω κάθε στοιχείο ξεχωριστά εδώ στο ιστολόγιο, έφτιαξα μερικά πολύ όμορφα «KITS» που μπορείτε να δείτε.

Ενημερώνω αυτά τα αγαπημένα συνεχώς για να βεβαιωθώ ότι σας δίνω τα „πιο πρόσφατα και καλύτερα“ σε αυτό που προσωπικά χρησιμοποιώ και αγαπώ.

Εάν δεν έχετε ακόμα ένα KIT που μοιράζεστε με το κοινό σας… φροντίστε να δείτε τη δωρεάν εκπαίδευση που έφτιαξα για εσάς εδώ → www.tanyaaliza.com/267

Τα κιτ είναι καταπληκτικά και ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσετε επίσης μια επιπλέον ροή εσόδων στην επωνυμία σας.

Η κοινότητα Wired To Crush ItΕλάτε μαζί μας εδώ

Δημιούργησα αυτήν την Κοινότητα για να μοιράζομαι οδικούς χάρτες με δυνατότητα δράσης, ώστε να μπορείτε να το συντρίψετε στις επιχειρήσεις και στη ζωή. Έτσι, αν είστε φιλόδοξος επιχειρηματίας, η κοινότητα Wired To Crush It είναι η εβδομαδιαία δόση κερδοφόρων βημάτων που θα σας βοηθήσουν και θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τον αντίκτυπο, το εισόδημα και τη ζωή που σας αξίζει ΚΑΙ θα σας βοηθήσει επίσης να οργανώσετε το χρόνο σας!

Κουμπί Facebook - οργανώστε το χρόνο σας

Ελπίζω να σας άρεσε μερικές από τις επαγγελματικές μου προβλέψεις για το 2023! Κάθε εβδομάδα κυκλοφορώ εκπαιδευτικά επεισόδια και έναν δωρεάν πόρο. Ρωτήστε την Aliza - 2023 επιχειρηματικές προβλέψεις

Κάθε Τρίτη κάνω μια ζωντανή εκπαίδευση Q&A στη σελίδα μου στο Facebook, οπότε βεβαιωθείτε ότι είμαστε συνδεδεμένοι www.facebook.com/tanyaaliza

Ξεχωρίστε και μείνετε συνδεδεμένοι… αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Είσαι Ροκ Σταρ!

Schreibe einen Kommentar