3 Αδιαπραγμάτευτες δραστηριότητες που κάνω καθημερινά για να δημιουργήσω δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις

2
3 Αδιαπραγμάτευτες δραστηριότητες που κάνω καθημερινά για να δημιουργήσω δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις

Ας είμαστε ειλικρινείς! Μερικές φορές μπορεί να είναι απογοητευτικό να μάθεις πώς να το κάνεις δημιουργήστε δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις για την επιχείρησή σας.

Το ξέρω γιατί το ακούω σε τόσες πολλές κοινότητες μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.

Εάν είστε νέος στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, πιθανότατα έχετε ακούσει από 20 διαφορετικούς λεγόμενους «γκουρού» που λένε όλοι εντελώς διαφορετικά πράγματα και για να γίνει ακόμα πιο μπερδεμένο, μπορεί να εφαρμόζουν ή να μην εφαρμόζουν διδάσκουν σε όλους τους άλλους να κάνουν.

Αυτό με τρελαίνει.

Αχαμ! (Βρίσκομαι στον κόσμο των διαδικτυακών επιχειρήσεων για πάνω από μια δεκαετία… Έχω δει έναν τόνο περίεργων πραγμάτων).

Από την άλλη πλευρά, αν είστε στην επιχείρηση για μερικά χρόνια, μπορεί να ξύνετε το κεφάλι σας προσπαθώντας να καταλάβετε γιατί μερικοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο ΕΥΚΟΛΟ δημιουργήστε δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις στο διαδίκτυο, και όμως, μόλις και μετά βίας τα καταφέρνεις!

Έχουμε πάει όλοι εκεί.

Και αυτός είναι ο λόγος που έχω αναπτύξει τις 3 αδιαπραγμάτευτες δραστηριότητές μου που εφαρμόζω καθημερινά για να το κάνω δημιουργήστε δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις.

Αυτά τα 3 πράγματα είναι που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας υποχρεώσεων και έχουν προτεραιότητα κάθε μέρα… εκτός από τα περισσότερα Σάββατα και Κυριακές!

Βάλτε τα ακουστικά σας και ρυθμίστε την ένταση του ήχου γιατί στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας μιλάω για τις δραστηριότητες που κάνω καθημερινά δημιουργήστε δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις για την επιχείρησή μου. Μη διστάσετε να τα αντιγράψετε!

3 Αδιαπραγμάτευτες δραστηριότητες που κάνω καθημερινά για να δημιουργήσω δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις για την επιχείρησή μου – Επεισόδιο #291

Κατηγορία πολλαπλασιαστή εσόδων

Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε και να εγγραφείτε

Εδώ είναι τα λεπτά που καλύπτουν τα κυριότερα σημεία του επεισοδίου που δεν θέλετε να χάσετε:

(2:14) – Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του δωρεάν και επί πληρωμή μάρκετινγκ

Μάθετε τι πραγματικά σκέφτομαι για τους δυνητικούς πελάτες επί πληρωμή έναντι οργανικών και ποιο είναι καλύτερο για την αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου.

(6:29) – Τι κάνουν καθημερινά οι διαδικτυακοί επιχειρηματίες με 6 και 7 αριθμούς

Δυστυχώς, πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν το κάνουν αυτό και επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οδηγούν την επισκεψιμότητα στην επωνυμία, το blog και τη λίστα email τους.

(8:36) – Πώς βρίσκω ιδέες δολοφονικού περιεχομένου που προσελκύουν τέλεια τους τέλειους αγοραστές μου

Αν έχετε καθίσει ποτέ στον υπολογιστή και αναρωτιέστε τι να δημοσιεύσετε που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες… ή δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε όταν πρόκειται να δημιουργήσετε περιεχόμενο, εδώ είναι μερικά μέρη που μπορείτε να δείτε.

(12:17) – ΑΥΤΟ το ένα πράγμα είναι τόσο ισχυρό και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις

Εάν κάνετε ΟΛΑ τα πράγματα όπως το podcasting, το blogging, το email, το live, και ΑΚΟΜΑ δεν δημιουργείτε δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις, τότε αυτό θα σας πρότεινα.

(14:36) – Βελτιστοποιήστε τη στρατηγική μάρκετινγκ και ηγετικής σας θέσης

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια εξαψήφια επωνυμία στο διαδίκτυο (ή μεγαλύτερη), ΠΡΕΠΕΙ να είστε πολύ καλοί στο να μαθαίνετε πώς να δημιουργείτε δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις. Προτείνω ανεπιφύλακτα να αφιερώσετε το χρόνο σας κάνοντας αυτό για να βελτιστοποιήσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ και ηγετικής σας θέσης.

Στιγμή δράσης: Αφού ακούσετε το επεισόδιο, πάρτε τα 3 αδιαπραγμάτευτά μου και ενσωματώστε τα στη μέρα σας. Δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να γίνουν και θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρησή σας.

Ανυπομονώ να τα ακούσω όλα.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το επεισόδιο Ενσύρματο για να το συνθλίψει μαζί μου και ελπίζω να προσθέσει τόση αξία στην επιχείρηση και τη ζωή σας.

Μπορώ να παρουσιάσω εσάς και την επιχείρησή σας;

Φροντίστε να εγγραφείτε, να αξιολογήσετε και να ελέγξετε την εκπομπή Podcast στην προτιμώμενη πλατφόρμα Podcast.

Παρουσιάζω μέλη της κοινότητας κάθε εβδομάδα στο Instagram μου και θα ήθελα πολύ να σας παρουσιάσω την επόμενη!

Κυκλοφορώ ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, οπότε φροντίστε να συμμετέχετε μαζί μου και να το μοιραστείτε με τους φίλους επιχειρηματίες σας.

Κάντε tag με στα Social Media @tanyaaliza και μοιραστείτε το επεισόδιο που μόλις ακούσατε για να συνδεθούμε ακόμα περισσότερο!

Και πάλι, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο Masterclass The Revenue Multiplier: Σας δείχνω στα παρασκήνια της επιχείρησής μου πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για να ανακαλύψετε τα 3 μυστικά του «έξυπνου μάρκετινγκ» που με βοηθούν να προσελκύω τέλειους αγοραστές καθημερινά. Τέλος, παράγω συνεπείς πωλήσεις με το διαδικτυακή επιχείρηση, χωρίς να ξοδεύετε αμέτρητες ώρες στα social media.

Κατηγορία πολλαπλασιαστή εσόδων

Masterclass πολλαπλασιαστή εσόδων: Στα παρασκήνια της επιχείρησής μου πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και μάθετε τα 3 έξυπνα μυστικά μάρκετινγκ που με βοηθούν να προσελκύω τέλειους αγοραστές, όλη μέρα, κάθε μέρα.

Πηγές & Σύνδεσμοι που αναφέρονται

Επεισόδιο 282 – Πώς θα αποφασίσω πού να εστιάσω στην επιχείρησή μου: Ένα γρήγορο τεστ 2 λεπτών- Ακου εδώ

Το Masterclass του πολλαπλασιαστή εσόδωνΑποθηκεύστε τη θέση σας εδώ

Freebie: 25 ιδέες ανάρτησης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να αυξήσετε τις πωλήσεις – Πιάσε το εδώ

Η κοινότητα Wired To Crush It Ελάτε μαζί μας εδώ

Είμαι η μεγαλύτερη μαζορέτα σας όσον αφορά την οικονομική ελευθερία, την επιτυχία και την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης για να υποστηρίξετε την καλύτερη ζωή σας… Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι Wired To Crush It!

Δημιούργησα αυτήν την Κοινότητα για να μοιράζομαι οδικούς χάρτες με δυνατότητα δράσης, ώστε να μπορείτε να το συντρίψετε στις επιχειρήσεις και στη ζωή.

Αν λοιπόν είστε φιλόδοξος επιχειρηματίας, η κοινότητα Wired To Crush It είναι η εβδομαδιαία δόση κερδοφόρων βημάτων που θα σας βοηθήσουν και θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τον αντίκτυπο, το εισόδημα και τη ζωή που σας αξίζει.

Η ομάδα μου και εγώ είμαστε μέσα σε αυτήν την κοινότητα και σας βοηθάμε, σας γιορτάζουμε και σας υποστηρίζουμε στο ταξίδι σας ως Επιχειρηματίας… μαζί με 39.000+ Επιχειρηματίες!

Κουμπί Facebook

Ελπίζω να σας άρεσε μερικές από τις επαγγελματικές μου προβλέψεις για το 2023! Κάθε εβδομάδα κυκλοφορώ εκπαιδευτικά επεισόδια και έναν δωρεάν πόρο. Ρωτήστε την Aliza - 2023 επιχειρηματικές προβλέψεις

Κάθε Τρίτη κάνω μια ζωντανή εκπαίδευση Q&A στη σελίδα μου στο Facebook, οπότε βεβαιωθείτε ότι είμαστε συνδεδεμένοι www.facebook.com/tanyaaliza

Ξεχωρίστε και μείνετε συνδεδεμένοι… αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Είσαι Ροκ Σταρ!

Schreibe einen Kommentar