2Captcha Review: Εισαγωγή πραγματικών δεδομένων ή απάτη;

0
2Captcha Review: Εισαγωγή πραγματικών δεδομένων ή απάτη;

Όλοι γνωρίζουμε για αυτά τα ενοχλητικά captcha που πρέπει να λύσετε για έναν ιστότοπο για να επαληθεύσετε ότι είστε πραγματικά άνθρωπος. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να πληρώνεστε για την επίλυση αυτών των captcha; Το πιθανότερο είναι ότι το ήξερες ήδη, γι‘ αυτό και διαβάζεις καλά 2 Κριτικές Captcha για να δούμε αν αυτή είναι μια νόμιμη ευκαιρία ή όχι.

Μας 2 Αναθεώρηση Captcha θα αποκαλύψει την αλήθεια, οπότε μάλλον θέλετε να διαβάσετε αυτήν την κριτική πριν εγγραφείτε. Μην εγγραφείτε ακόμα, έχετε προειδοποιηθεί!

Τι είναι το 2Captcha;

2Captcha.com ιδρύθηκε το 2014 και είναι μια απλή διαδικτυακή δουλειά που σχεδόν ο καθένας μπορεί να κάνει με σύνδεση στο διαδίκτυο. Η εργασία είναι διαθέσιμη 24/7, χωρίς ελάχιστα ή μέγιστα, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε όσο πολύ ή όσο λίγο θέλετε.

Οι περισσότεροι από εμάς είναι εξοικειωμένοι με τα captchas, τις εικόνες που παρουσιάζουν παραμορφωμένο κείμενο και σας ζητούν να πληκτρολογήσετε τη λέξη ή τα ReCaptchas, τα παζλ όπου παρουσιάζεται μια συλλογή εικόνων και πρέπει να επιλέξετε κάθε εικόνα που περιλαμβάνει ένα αυτοκίνητο, για παράδειγμα. Αυτού του είδους τα παζλ απαιτούν ανθρώπινη νοημοσύνη και μπορείτε να πληρώνεστε για την επίλυσή τους.

Πώς λειτουργεί το 2Captcha;

Το 2Captcha είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στους πελάτες τους να στέλνουν captchas και ReCaptcha σε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα. Αυτά τα captcha αποστέλλονται στη συνέχεια σε μια ουρά και διανέμονται στους διαθέσιμους εργαζόμενους, οι οποίοι τα επιλύουν και επιστρέφουν τη λύση στον πελάτη σε μόλις 6 δευτερόλεπτα. Δημοσιεύουν στατιστικά σε πραγματικό χρόνο που δείχνουν την τρέχουσα ουρά, τους χρόνους αναμονής και τις τιμές.

Εάν η επίλυση captchas δεν σας ενδιαφέρει, ίσως θέλετε να εγγραφείτε σε άλλους ιστότοπους όπως το 2Captcha όπου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από την πλευρά σας κάνοντας μικρές εργασίες στο διαδίκτυο. Ιστότοποι όπως SwagBucks.com και FusionCash.com θα σας πληρώσει για να συμμετάσχετε σε έρευνες, να επισκεφτείτε ιστότοπους, να παίξετε παιχνίδια και άλλα. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο ερευνών όπως SurveyJunkie.com.

Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε με το 2Captcha;

Οι τιμές που πληρώνει το 2Captcha ανά 1000 captcha είναι ελαφρώς μεταβλητές, ανάλογα με τη ζήτηση του συστήματος. Με βάση την τρέχουσα κατάσταση του συστήματος, πληρώνουν $0,20 έως $0,80 ανά ώρα.

Στη σελίδα πρόσληψής τους, η 2Captcha εκτιμά ότι μπορείτε να κερδίσετε 0,50 $ για 1-2 ώρες εργασίας, που είναι πιθανώς ένας δίκαιος μέσος όρος.

Επομένως, είναι σαφές ότι αυτή δεν είναι μια πηγή εισοδήματος στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για πολύ λίγα χρήματα, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα δουλεύοντας με μερική ή πλήρη απασχόληση Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Εάν θέλετε απλώς να αποκτήσετε κάποιο δευτερεύον εισόδημα, ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε και άλλες εναλλακτικές όπως π.χ Inboxdollars.com, SurveyJunkie.com, Swagbucks.comκαι Fusioncash.com.

Πώς και πότε σας πληρώνει το 2Captcha;

Το 2Captcha έχει χαμηλό όριο πληρωμής μόλις $0,50 και πληρώνει άμεσα σε διάφορα διαδικτυακά πορτοφόλια. Δεν υποστηρίζουν PayPal, αλλά χρησιμοποιούν διαδικτυακά πορτοφόλια όπως PayU και AirTM. Θα πληρώσουν επίσης σε BitCoin.

Πώς εγγράφεστε για 2Captcha;

Απλώς μεταβείτε στον ιστότοπο και εγγραφείτε δημιουργία λογαριασμού. Θα σας δοθεί εκπαίδευση που διαρκεί 5-10 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης αποτελείται από μαθήματα για το πώς να λύσετε captchas και στη συνέχεια πρέπει να περάσετε ένα γρήγορο τεστ για να αποδείξετε ότι μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σωστά. Η ακρίβεια έχει σημασία. εάν έχετε πάρα πολλά ανακριβή captcha, ο λογαριασμός σας μπορεί να ελεγχθεί.

Τι μας αρέσει για το 2Captcha

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πράγματα που μας αρέσουν στο 2Captcha:

Χαμηλό όριο πληρωμής

Μπορείτε να κάνετε εξαργύρωση με μόλις 0,50 $. Επομένως, εάν θέλετε να αποκτήσετε γρήγορα πρόσβαση στα κέρδη σας, δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για να φτάσετε το όριο.

Πληρωμές Bitcoin

Και πάλι, τα ποσά μπορεί να είναι μικρά, αλλά είναι βολικό το 2Captcha να πληρώνει σε Bitcoin χωρίς τέλη συναλλαγής.

2 Παράπονα Captcha

Καμία επιχείρηση δεν είναι 100% τέλεια, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα παράπονα που βρήκαμε για το 2Captcha.

Χωρίς Προφίλ BBB

Τη στιγμή της γραφής, δεν έχουν προφίλ Better Business Bureau. Αυτό μπορεί να είναι ένα αρνητικό πρόβλημα για μερικούς από εσάς που δίνετε προσοχή σε αυτές τις αξιολογήσεις.

Κρατήστε τη δουλειά της ημέρας σας!

Σε ορισμένες χώρες, 0,20 – 0,80 $ ανά ώρα μπορεί να είναι εντάξει, αλλά είναι πολύ χαμηλό ποσοστό για να κερδίσετε πραγματικά χρήματα. Πολλές άλλες διαδικτυακές ευκαιρίες προσφέρουν καλύτερη απόδοση για το χρόνο σας.

Ευτυχώς, υπάρχουν ιστότοποι όπως Fusioncash.com που θα σας πληρώσει για να κάνετε ό,τι ήδη κάνετε στο διαδίκτυο, όπως λήψη εφαρμογών ή αγορές. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε επιπλέον χρήματα κάνοντας έρευνες στο SurveyJunkie.com. Αυτές είναι λοιπόν όλες οι πιθανές εναλλακτικές που αξίζει να ελέγξετε.

Ωστόσο, εάν αναζητάτε μια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα σταθερό εισόδημα μερικής ή πλήρους απασχόλησης στο διαδίκτυο, ίσως θελήσετε να ελέγξετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Χωρίς πληρωμή PayPal

Το PayPal είναι ένας απίστευτα βολικός τρόπος για να λαμβάνετε και να χρησιμοποιείτε χρήματα που λαμβάνετε στο διαδίκτυο και η έλλειψη του PayPal ως μεθόδου πληρωμής είναι ένα πραγματικό μειονέκτημα.

Βοηθώντας τους διαδικτυακούς εγκληματίες;

Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι θέλουν να παρακάμψουν τα captchas για να παρακάμψουν τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών ενός ιστότοπου, να παραδώσουν ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να υποστηρίξουν διαδικτυακά ρομπότ που εκτελούν ανεπιθύμητες ενέργειες. Για αυτόν τον λόγο, η συχνή γρήγορη χρήση του 2Captcha μπορεί να προκαλέσει την Google να απαγορεύσει τη διεύθυνση IP σας. Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι μπορεί ενδεχομένως να βοηθάτε διαδικτυακούς εγκληματίες και αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας να λύσουν αυτά τα captcha.

Είναι το 2Captcha νόμιμο ή απάτη;

Το 2Captcha δεν είναι απάτη. Αν και τα ποσά πληρωμών είναι μικρά, οι άνθρωποι πραγματικά πληρώνονται μέσω του ιστότοπου.

Εάν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο και να μην περιοριστείτε σε έναν ιστότοπο, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλους ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com, SwagBucks.com και FusionCash.com. Αυτές είναι όλες δωρεάν επιλογές.

Εάν προτιμάτε να ξοδεύετε τον πολύτιμο χρόνο σας σε κάτι που γνωρίζετε ότι θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση και θα πληρώσει τους λογαριασμούς στο τέλος του μήνα, ελέγξτε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι και μάθετε πώς να κερδίσετε πραγματικά χρήματα δουλεύοντας με μερική ή πλήρη απασχόληση στο διαδίκτυο.

Λοιπόν, αυτή είναι η κριτική μου για το 2Captcha. Εάν εξακολουθείτε να έχετε μια ερώτηση σχετικά με τον ιστότοπο, μπορείτε να επισκεφτείτε τους Συχνές ερωτήσεις Ενότητα. Θα θέλαμε πολύ να διαβάσουμε τα σχόλια και τις σκέψεις σας, οπότε αφήστε τα παρακάτω στην ενότητα σχολίων.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar