22 καλύτερες διαδικτυακές θέσεις εργασίας που πληρώνουν εβδομαδιαία

0
22 καλύτερες διαδικτυακές θέσεις εργασίας που πληρώνουν εβδομαδιαία

Θυμάμαι την εποχή που η εργασία στο διαδίκτυο ήταν ένα όνειρο. Αλλά τώρα το να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι πιο συνηθισμένο μέρος. Υπάρχουν πολύ περισσότερες μέθοδοι για να κερδίσετε χρήματα, συμπεριλαμβανομένων θέσεων εργασίας στο διαδίκτυο και άλλων ευκαιριών. Το Διαδίκτυο παρέχει άμεση ικανοποίηση και οι άνθρωποι θέλουν να πληρώνονται τόσο γρήγορα. Έχοντας λοιπόν αυτό κατά νου, ψάξαμε τον Ιστό για να το βρούμε Οι καλύτερες διαδικτυακές θέσεις εργασίας που θα σας πληρώνουν εβδομαδιαία.

Ποιοι είναι οι τύποι διαδικτυακών θέσεων εργασίας που πληρώνουν εβδομαδιαία;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι διαδικτυακών θέσεων εργασίας και ευκαιριών. Μπορείτε να προσληφθείτε για να κάνετε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω και να πληρώνεστε εβδομαδιαία:

  • Εισαγωγή δεδομένων
  • Γράψιμο/πληκτρολόγηση
  • Δοκιμή ιστότοπου
  • Μεταγραφή & Μετάφραση
  • Εργασίες τηλεφωνικού κέντρου

Όλες αυτές οι καλύτερες διαδικτυακές θέσεις εργασίας που πληρώνουν εβδομαδιαία είναι δωρεάν για έναρξη. Απλώς πρέπει να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις εργασίας με επιτυχία. Αυτές οι εταιρείες έχουν διαφορετικούς τρόπους για να δοκιμάσουν τις ικανότητές σας, όπως να κάνετε ένα τεστ αξιολόγησης. Αφού αποδείξετε ότι μπορείτε να κάνετε τη δουλειά, μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω εβδομαδιαία διαδικτυακά;

Το πόσα μπορείτε να κερδίσετε εξαρτάται από το είδος της εργασίας, την προσπάθειά σας, τον ανταγωνισμό στον τομέα και πόσα είναι διατεθειμένη να πληρώσει η εταιρεία. Οι εργασίες συγγραφής, μετάφρασης, διδασκαλίας και μεταγραφής πληρώνουν περίπου 150-1000 $.

Αυτό είπε ότι έχετε την τάση να έχετε ένα ανώτατο όριο για το πόσα μπορείτε να κερδίσετε με θέσεις εργασίας. Εάν δεν θέλετε το εισόδημά σας να είναι περιορισμένο και θέλετε να κερδίσετε παθητικό εισόδημα, μπορείτε να το ελέγξετε Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Οι καλύτερες διαδικτυακές θέσεις εργασίας που πληρώνουν εβδομαδιαία

Εντάξει τώρα ας μπούμε στις πραγματικές εταιρείες που είναι πρόθυμες να σας πληρώνουν εβδομαδιαία. Προσπαθήσαμε να προσφέρουμε ένα ωραίο μείγμα για διάφορες δεξιότητες και εμπειρία.

Εργασίες εισαγωγής δεδομένων

Οι εργασίες εισαγωγής δεδομένων συνήθως περιλαμβάνουν την εισαγωγή δεδομένων σε κάποιο τύπο βάσης δεδομένων. Δεν θα εξοφλήσετε την υποθήκη σας ούτε θα κερδίσετε το πρώτο σας εκατομμύριο δολάρια κάνοντας εργασίες εισαγωγής δεδομένων, αλλά μερικά επιπλέον δολάρια κάθε εβδομάδα δεν βλάπτουν.

Amazon Mechanical Turk– Το MTurk προσφέρει μια ποικιλία μικροεργασιών, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής δεδομένων και της εύρεσης πληροφοριών στο διαδίκτυο για πελάτες. Αυτή η ευκαιρία είναι διεθνής. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνεστε καθημερινά ή εβδομαδιαία με δωροκάρτες Amazon και απευθείας τραπεζική κατάθεση. Οι εργαζόμενοι εδώ κερδίζουν πάνω από 30 $ την εβδομάδα ανάλογα με την τοποθεσία, τη δυσκολία της εργασίας και τη διαθεσιμότητα των θέσεων εργασίας. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας Amazon Mechanical Turk εδώ.

Clickworker – Αυτή είναι μια άλλη διεθνής εταιρεία μικρο-εργασιών που σας πληρώνει για να κάνετε πράγματα όπως επαλήθευση διευθύνσεων, προσθήκη ετικετών σε φωτογραφίες και άλλα. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 9 $ την ώρα ανάλογα με την προσπάθεια, το επίπεδο δεξιοτήτων, την τοποθεσία και τη διαθεσιμότητα εργασίας. Πληρώνουν εβδομαδιαία μέσω του Σύστημα πληρωμών UHRS Κάθε Τετάρτη. Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του Clickworker εδώ.

Sigtrack – Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, μπορείτε να κερδίσετε μερικά δολάρια που πληρώνονται κάθε Παρασκευή, επεξεργάζοντας τις εγγραφές ψηφοφόρων και τις αναφορές. Θα σας πληρώνουν κάθε εβδομάδα μέσω PayPal. Αλλά θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τα υπολογιστικά φύλλα για να δουλέψετε για αυτούς. Πληρώνουν 10 $ την ώρα κατά μέσο όρο.

Lionbridge – Αυτή είναι η τυπική εταιρεία εισαγωγής δεδομένων που πληρώνει έως και 6 $ την ώρα, πληρωμένη αυστηρά μέσω ταχυδρομικής επιταγής. Θα κάνετε πράγματα όπως αξιολόγηση διαφημίσεων, ερμηνεία πληροφοριών και εργασίες λειτουργίας δεδομένων. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μου για το Lionbridge εδώ.

Εργασίες συγγραφής

Εάν έχετε ισχυρή γνώση της αγγλικής γλώσσας (ή της μητρικής σας γλώσσας), μπορείτε να εργαστείτε ως διαδικτυακός συγγραφέας. Βασικά θα γράφετε άρθρα όπως αναρτήσεις ιστολογίου, δοκίμια, λευκές βίβλοι, ηλεκτρονικά βιβλία και ούτω καθεξής για πελάτες που αναθέτουν σε εξωτερικούς συνεργάτες αυτές τις υπηρεσίες σε εργοστάσια περιεχομένου όπως:

iWriter – Αυτή η δημοφιλής διεθνής εταιρεία παραγωγής περιεχομένου πληρώνει συγγραφείς σε αγγλόφωνες γηγενείς χώρες για να γράφουν άρθρα για bloggers και ιδιοκτήτες ιστότοπων. Μπορείτε να κερδίζετε περισσότερα από 800 $ εβδομαδιαίως ανάλογα με το επίπεδο δεξιοτήτων και την προσπάθειά σας. Πληρώνουν εβδομαδιαία, δύο φορές την εβδομάδα ή μηνιαία αποκλειστικά μέσω PayPal. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα διαβάζοντας την κριτική μου στο iWriter.

HireWriters – Παρόμοια με το iWriter, μπορείτε να κερδίζετε μερικές εκατοντάδες την εβδομάδα πληρωμένα μέσω PayPal κάθε Παρασκευή. Και πάλι θα γράφετε κυρίως αναρτήσεις ιστολογίου και άρθρα για bloggers, πελάτες και ιδιοκτήτες ιστότοπων από όλο τον κόσμο. Οι συγγραφείς εδώ κερδίζουν κατά μέσο όρο 500 $ την εβδομάδα ανάλογα με το επίπεδο δεξιοτήτων και τη διαθεσιμότητα των θέσεων εργασίας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία διαβάζοντας το Κριτική HireWriters.

TextBroker – Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ ή στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να κερδίζετε πάνω από 200 $ την εβδομάδα ανάλογα με το επίπεδο δεξιοτήτων σας που εργάζεστε στο TextBroker. Όπως θα διαβάσετε εδώ, συνήθως απαριθμούν άρθρα προσανατολισμένα στο SEO με τιμή από 0,02 $ ανά λέξη. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνεστε τις εβδομαδιαίες εισφορές σας την Παρασκευή μέσω PayPal.

Verblio– Πρώην Blogmutt, αυτό το εργοστάσιο περιεχομένου απασχολεί έμπειρους αγγλόφωνους συγγραφείς για να γράφουν περιεχόμενο για ιδιοκτήτες ιστότοπων και bloggers. Πληρώνουν ό,τι κερδίσατε την προηγούμενη εβδομάδα τις Δευτέρες, εφόσον έχετε στείλει τιμολόγιο για όλες τις εγκεκριμένες εργασίες.

Boost Media – Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για διαδικτυακούς εκδότες, μπορείτε να κερδίσετε έως και 20 $ την ώρα στο Boost Media ανάλογα με το επίπεδο δεξιοτήτων και την εμπειρία σας. Πληρώνουν τους συγγραφείς κάθε Τρίτη μέσω PayPal.

Δοκιμή ιστότοπου

Οι ιδιοκτήτες και οι προγραμματιστές ιστοτόπων αναζητούν συνεχώς ειλικρινή γνώμη σχετικά με διαφορετικές πτυχές της απόδοσης των ιστότοπών τους. Έτσι, αν πιστεύετε ότι αυτό είναι κάτι που σας απασχολεί, μπορείτε να πληρώνεστε κάθε εβδομάδα δοκιμάζοντας ιστοτόπους για τις ακόλουθες εταιρείες.

Usertest.io – Μπορείτε να κερδίσετε 10 $ ανά ιστότοπο στο UsetTest με πληρωμή κάθε δύο ημέρες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ισχυρή σύνδεση στο διαδίκτυο και έναν λογαριασμό PayPal. Πρέπει επίσης να είστε πραγματικά περιεκτικοί με τη γνώμη σας. Πληρώνουν μέσω PayPal.

Δοκιμή χρήστη – Πληρώνουν επίσης 10 $ μέσω PayPal ανά εγκεκριμένο τεστ, αλλά θα πρέπει να περάσετε ένα τεστ αξιολόγησης για να ξεκινήσετε να εργάζεστε. Θα σας στέλνουν email κάθε φορά που υπάρχει μια ευκαιρία που σας ταιριάζει. Θα λάβετε τα χρήματά σας 7 ημέρες αφού ολοκληρώσετε μια δοκιμή. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία UserTesting Review.

UserFeel – Και πάλι, αυτή η εταιρεία πληρώνει στους δοκιμαστές ιστοτόπων 10 $ κάθε 7 ημέρες μετά την ολοκλήρωση μιας δοκιμής. Θα χρειαστεί να είστε πολύ λεπτομερείς για να κερδίσετε τα χρήματά σας και η επάρκεια στη γλώσσα της επιλογής σας είναι απαραίτητη.

TryMyUI – Μπορεί να μην έχουν τόσες θέσεις εργασίας όσες οι παραπάνω εταιρείες, αλλά αν είστε πραγματικά καλοί σε αυτό που κάνετε, θα σας στέλνουν τεστ $10 που πληρώνονται κάθε εβδομάδα μέσω PayPal.

Μεταγραφή

Η μεταγραφή περιλαμβάνει την πληκτρολόγηση ήχου όπως φωνητικά μηνύματα, βίντεο κ.λπ. σε κείμενο. Βασικά θα σας δοθεί ένα αρχείο ήχου και είστε υπεύθυνοι για την ακριβή πληκτρολόγηση αυτού που ακούτε σε κάποιο είδος διαδικτυακού εγγράφου ή βάσης δεδομένων. Ανάλογα με την εταιρεία, ενδέχεται να υπάρχουν εργαλεία και λογισμικό που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε τις εργασίες. Αν αυτό ακούγεται σαν κάτι που μπορείτε να κάνετε, μη διστάσετε να εγγραφείτε στις παρακάτω εταιρείες.

Καθημερινή Μεταγραφή– Εάν ζείτε στις ΗΠΑ ή στον Καναδά, μπορείτε να κερδίσετε από 0,75 $ έως 0,85 $ ανά λεπτό ήχου μετατρέποντας την ομιλία σε κείμενο. Πληρώνουν εβδομαδιαία μέσω επιταγής, δεν απαιτείται εμπειρία. Αλλά θα χρειαστεί να περάσετε ένα τεστ αρχικής αξιολόγησης.

GoTranscript – Το GoTranscript πληρώνει στους μεταγραφείς 0,60 σεντς $ ανά λεπτό ήχου. Εφόσον τα αγγλικά σας είναι γυαλισμένα, μπορείτε να εργάζεστε όσο λίγο ή όσο θέλετε και να πληρώνεστε εβδομαδιαία μέσω PayPal. Διαβάστε την κριτική μου GoTranscript για περισσότερες λεπτομέρειες.

Rev.com – Δεν θα είστε πολυάσχολη μέλισσα που εργάζεστε στο Rev, αλλά μπορείτε να κερδίσετε 0,40-0,60 $ ανά λεπτό ήχου που αποστέλλεται στον λογαριασμό σας στο PayPal κάθε Δευτέρα.

TranscribeMe Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία, αλλά προτιμούν εργάτες εξειδικευμένους στους τομείς της ιατρικής και της νομικής. Η πληρωμή ξεκινά από 20 $ ανά ώρα ήχου που αποστέλλεται στον λογαριασμό σας στο PayPal. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό στην κριτική μου στο TranscribeMe.

SpeechPad – Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα είτε μεταγράφοντας είτε μεταφράζοντας ή και τα δύο στο SpeechPad. Πληρώνουν μεταξύ 0,25 $ και 1 $ ανά λεπτό ήχου που αποστέλλεται αυτόματα στον λογαριασμό σας στο PayPal κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Θέσεις εργασίας τηλεφωνικού κέντρου/ εξυπηρέτησης πελατών

Οι εργασίες τηλεφωνικού κέντρου ή εξυπηρέτησης πελατών περιλαμβάνουν βασικά την απάντηση κλήσεων, μηνύματα που βασίζονται σε κείμενο, όπως συνομιλία ή email ή ένα συνδυασμό κλήσης και κειμένου. Θα εργάζεστε εξ αποστάσεως ως αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών για ένα άτομο ή εταιρεία. Οι βασικές απαιτήσεις είναι συνήθως ένας υπολογιστής και μια αξιόπιστη τηλεφωνική γραμμή, ένα ήσυχο μέρος ή/και ένα smartphone. Οι παρακάτω εταιρείες είναι πρόθυμες να προσλάβουν εξ αποστάσεως αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών.

Μια καλύτερη κλήση – Αυτή η εταιρεία τηλεμάρκετινγκ B2B πληρώνει μια τυπική τιμή 20 $ την ώρα που καταβάλλεται κάθε τέλος της εβδομάδας. Μπορείτε να κερδίσετε προμήθειες με βάση διάφορους παράγοντες. Τούτου λεχθέντος, πρέπει να έχετε προηγούμενη εμπειρία ως αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών για να εργαστείτε εδώ.

Βραβείο υποστήριξης – Μπορείτε να επιλέξετε πότε και πού θα εργαστείτε και για πόσο καιρό. Θα κερδίζετε μεταξύ 7,25 $ και 9 $ την ώρα απαντώντας σε κλήσεις και απαντώντας σε συνομιλίες. Πληρώνουν μέσω επιταγής ή PayPal κάθε τέλος κάθε εβδομάδας.

Apple @Home Advisor – Εάν γνωρίζετε τα προϊόντα της Apple, μπορείτε να εργαστείτε για την Apple κερδίζοντας μεταξύ 10 και 23 $ την ώρα, δουλεύοντας τουλάχιστον 20 ώρες την εβδομάδα. Θα σας πληρώνουν επίσης εβδομαδιαία μέσω απευθείας κατάθεσης. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την ευκαιρία στην πλήρη κριτική μου Apple At Home Advisor εδώ.

Τηλεφωνικό Κέντρο QA – Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε ως μυστήριος αγοραστής τηλεφώνου, μπορείτε να κερδίσετε 5 $ ανά κλήση. Εάν έχετε εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας, ακρόασης και διαπροσωπικών δεξιοτήτων, μπορείτε να εργαστείτε εδώ και να πληρώνεστε κάθε 7 εργάσιμες ημέρες ή λιγότερο.

Μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα εβδομαδιαία στο σπίτι;

Μπορείτε σίγουρα να κερδίσετε χρήματα (και να πληρώνεστε) στο σπίτι με αυτές τις καλύτερες διαδικτυακές εργασίες που πληρώνουν εβδομαδιαία. Η συχνότητα πληρωμής όταν εργάζεστε στο διαδίκτυο ποικίλλει από εταιρεία σε εταιρεία. Κάποιοι μπορεί να σας ζητήσουν να καλύψετε ένα συγκεκριμένο όριο, ενώ άλλοι απλώς σας πληρώνουν ό,τι έχετε κερδίσει. Η ουσία είναι ότι οι περισσότερες θέσεις εργασίας που πληρώνουν εβδομαδιαία είναι θέσεις μερικής απασχόλησης που δεν πληρώνουν πραγματικά τους λογαριασμούς.

Τούτου λεχθέντος, αν ψάχνετε για μια ευκαιρία που μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε ένα πλήρες ωράριο στο διαδίκτυο που μπορεί να γίνει παθητικό εισόδημα, ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Ελπίζουμε λοιπόν να σας άρεσε το παραπάνω άρθρο. Πείτε μας ποια ευκαιρία που παραθέσαμε σας αρέσει περισσότερο αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω!

Μέχρι την επόμενη φορά,

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar