20+ νόμιμες κερδοφόρες διαδικτυακές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης από το σπίτι

0
20+ νόμιμες κερδοφόρες διαδικτυακές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης από το σπίτι

Ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα βγάζετε, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε επιπλέον μετρητά. Η εργασία με μερική απασχόληση στο διαδίκτυο είναι σίγουρα ένας τρόπος για να το κάνετε, καθώς υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω. Δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά είναι απάτες. Γι‘ αυτό αποφασίσαμε να συντάξουμε μια λίστα με Οι καλύτερες διαδικτυακές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης μπορείτε να κάνετε στο σπίτι ή στον ελεύθερο χρόνο σας. Ας μπούμε λοιπόν σε αυτό, σωστά;

Εργασίες συγγραφής

Η ηλεκτρονική γραφή μπορεί να είναι ικανοποιητική εάν μπορείτε να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο ιστολογίου, δοκίμια, λευκές βίβλους, ενημερωτικά δελτία, ηλεκτρονικά βιβλία, άρθρα περιοδικών και ούτω καθεξής. Θα πρέπει να είστε ικανοί στη γλώσσα στην οποία επιλέγετε να γράφετε. Εάν είστε, μπορείτε στη συνέχεια να εξασφαλίσετε συναυλίες είτε σε εταιρείες παραγωγής περιεχομένου είτε να εργάζεστε απευθείας με πελάτες. Παρακάτω είναι μερικά από τα υπέροχα ελαιοτριβεία περιεχομένου στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε δωρεάν.

iWriter– Η δημοφιλής διεθνής εταιρεία παραγωγής περιεχομένου αναθέτει σε εξωτερικούς συνεργάτες ανεξάρτητους συγγραφείς για να εργαστούν σε διάφορες θέσεις εργασίας, κυρίως σε περιεχόμενο ιστολογίου. Οι συγγραφείς με την υψηλότερη βαθμίδα κερδίζουν περίπου 0,08 $ ανά λέξη. Το iWriter πληρώνει μέσω Paypal κάθε εβδομάδα, εφόσον έχετε κερδίσει τουλάχιστον 20 $. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική iWriter.

HireWriters– Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ιρλανδία ή τη Νέα Ζηλανδία, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα γράφοντας στο HireWriters. Όπως θα δείτε σε αυτό Κριτική HireWritersθα γράφετε περιεχόμενο ιστολογίου κυρίως και πληρώνουν κάθε εβδομάδα μέσω PayPal, με το ελάχιστο όριο πληρωμής να είναι 10 $.

TextBroker– Αυτή η εταιρεία αναθέτει σε τρίτους άρθρα, δοκίμια, περιεχόμενο ιστολογίου SEO και ηλεκτρονικά βιβλία σε συγγραφείς στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 100 $ ανά άρθρο εάν είστε πραγματικά καλοί σε αυτό που κάνετε. Πληρώνουν κάθε εβδομάδα την Παρασκευή μέσω PayPal. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας στο TextBroker εδώ.

Μεταγραφή

Εάν μπορείτε να ακούσετε μια ηχογράφηση και να πληκτρολογήσετε με ακρίβεια αυτό που ακούτε, σκεφτείτε να εργαστείτε με μερική απασχόληση ως μεταγραφέας. Οι μεταγραφείς μπορούν να κερδίζουν περίπου 15 $ την ώρα κατά μέσο όρο, αλλά το ποσοστό μπορεί να είναι υψηλότερο ή χαμηλότερο ανάλογα με την εταιρεία στην οποία εργάζεστε. Θα χρειαστείτε αξιόπιστο διαδίκτυο, ένα πεντάλ ποδιού και ακουστικά καλής ποιότητας για να ξεκινήσετε. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μερικές εταιρείες που προσλαμβάνουν δακτυλογράφους από απόσταση.

Rev.com – Ο Rev θα σας πληρώνει 4-12 $ την ώρα, εάν μπορείτε να περάσετε μια αρχική δοκιμασία αξιολόγησης. Πληρώνουν εβδομαδιαία μέσω PayPal και είστε ελεύθεροι να υποβάλετε αίτηση από οπουδήποτε στον κόσμο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το δικό μου ολοκληρωμένο Αναθεώρηση Rev.com εδώ.

TranscribeMe– Αυτός ο ιστότοπος είναι υπέροχος αν ξεκινάτε. Θα ξεκινήσετε κερδίζοντας πένες, αλλά μόλις αποκτήσετε επάρκεια, θα μπορούσατε να κερδίσετε 20 $ την ώρα ανάλογα με το επίπεδο δέσμευσής σας. Πληρώνουν εβδομαδιαία και μέσω PayPal, και προσλαμβάνουν σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για την ευκαιρία σε αυτήν την κριτική του TranscribeMe.

AccuTran Global– Η εταιρεία προσλαμβάνει επίσης άπειρους εργάτες από τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Θα ξεκινήσετε να κερδίζετε 0,005 $ ανά λέξη, αλλά θα κερδίζετε περισσότερα με τον καιρό. Πληρώνουν μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή ελέγχουν κάθε τέλος του μήνα.

Γράφω– Για να ξεκινήσετε με το Scribie, θα πρέπει να περάσετε ένα αρχικό τεστ και στη συνέχεια θα κερδίζετε περίπου 10 $ την ώρα. Χρειάζεται να κερδίσετε μόνο 1 $ για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για πληρωμή PayPal και μπορείτε να κάνετε αίτηση από οπουδήποτε στον κόσμο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό στο πλήρες Scribie Review.

GoTranscript– Αυτή η βρετανική εταιρεία προσλαμβάνει μεταγραφείς σε όλο τον κόσμο. Θα κερδίζετε 0,6 $ ανά λεπτό ήχου και πληρώνουν μέσω PayPal ή Payoneer κάθε Παρασκευή. Εάν μπορείτε να περάσετε την εξέταση αξιολόγησης, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε περίπου 150 $ σε έναν καλό μήνα. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική του GoTranscript.

Micro Jobs

Αν θέλετε να κερδίσετε λίγα επιπλέον χρήματα κάνοντας απλές, άσκοπες εργασίες, όπως επιβεβαίωση διευθύνσεων, τοποθέτηση ετικετών σε φωτογραφίες, αναζητήσεις στον ιστό και ούτω καθεξής, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εργαστείτε για τις ακόλουθες εταιρείες.

Amazon Mechanical Turk – Η Amazon προσλαμβάνει απομακρυσμένους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο για να εκτελούν σύντομες εργασίες γνωστές ως Hits. Επιτυχίες θα μπορούσαν να είναι η σύνταξη σύντομων κριτικών, ο σχολιασμός σε ιστολόγια, η παρακολούθηση σύντομων αποσπασμάτων, οι έρευνες ή η εισαγωγή δεδομένων. Πληρώνουν αποκλειστικά με δωροκάρτες Amazon, αλλά οι εργαζόμενοι στις ΗΠΑ μπορούν να στείλουν τα κέρδη τους σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί η ευκαιρία στην πλήρη κριτική μας Amazon Mechanical Turk εδώ.

Μικροεργάτες – Αυτή η εταιρεία πληρώνει άτομα για να κάνουν μικρο εργασίες όπως πληκτρολόγηση, εξόρυξη δεδομένων, προσθήκη ετικετών, επισήμανση, αντιστοίχιση, ανάλυση συναισθήματος, έρευνες, αλληλουχία συμβάντων και άλλα. Πληρώνουν μέσω PayPal, Skrill, Payoneer ή τοπικής τραπεζικής μεταφοράς κάθε δύο εβδομάδες αφού κερδίσετε τουλάχιστον 9 $. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην πλήρη κριτική του Microworkers.

Clickworker– Αυτή η εταιρεία σάς πληρώνει για να κάνετε σύντομες εργασίες, όπως προσθήκη ετικετών σε φωτογραφίες, επαλήθευση πληροφοριών, εισαγωγή δεδομένων και ούτω καθεξής. Μπορείτε να κερδίσετε 9 $ την ώρα κατά μέσο όρο, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα εργασίας και την προσπάθειά σας. Πληρώνουν εβδομαδιαία μέσω του συστήματος πληρωμών UHRS κάθε Τετάρτη.

Εργασίες τηλεφωνικού κέντρου

Η ανάγκη για αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Οι εταιρείες αναθέτουν πλέον πράκτορες εξ αποστάσεως για να εργαστούν ως πράκτορες τηλεφωνικών κέντρων, πράκτορες συνομιλίας, τεχνική υποστήριξη, ταξιδιωτικοί πράκτορες και ούτω καθεξής. Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς εταιρείες που προσλαμβάνουν τέτοια ταλέντα.

Concentrix– Εάν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορείτε να εγγραφείτε στο Concentrix.com και να εργαστείτε εξ αποστάσεως για εταιρείες που αναθέτουν σε τρίτους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών που βασίζονται στο cloud. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητά σας, μπορείτε να εργάζεστε έως και 40 ώρες την εβδομάδα με μερική ή πλήρη απασχόληση. Πρώτα θα σας εκπαιδεύσουν και μετά θα κερδίζετε 10-15 $ την ώρα. Πληρώνουν κάθε εβδομάδα με επιταγή ή απευθείας κατάθεση.

Support.com – Αυτή η εταιρεία πληρώνει τους αντιπροσώπους της εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης πελατών που ζουν στις ΗΠΑ 10-15 $ την ώρα για να εργαστούν σε μεγάλες εταιρείες στον κλάδο της τεχνολογίας. Θα χρειαστεί να παρακολουθήσετε εκπαίδευση για να μπορέσετε να αρχίσετε να κερδίζετε και πληρώνουν μέσω επιταγής ή απευθείας κατάθεσης κάθε τέλος του μήνα.

Αλορίκα– Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει επίσης αντιπροσώπους εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης πελατών που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα χρειαστείτε άριστες επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες για να περάσετε την αρχική εξέταση. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 20 $ την ώρα με επιταγή ή απευθείας κατάθεση.

Διδασκαλία/Φροντιστήριο

Εάν είστε επαγγελματίας στον τομέα της εκπαίδευσης, είναι απολύτως λογικό να κερδίσετε επιπλέον μετρητά στο διαδίκτυο. Μπορεί να χρειαστείτε πτυχίο κολεγίου για να διδάξετε παραδοσιακά μαθήματα όπως τα Μαθηματικά και οι Επιστήμες, αλλά τα αγγλικά συνήθως δεν έχουν τέτοια προϋπόθεση. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μερικές εταιρείες που προσλαμβάνουν διαδικτυακούς εκπαιδευτές.

Καθηγητές Chegg – Εάν έχετε δίπλωμα σε οποιονδήποτε τομέα, σίγουρα θα βρείτε κάτι να διδάξετε στο Chegg Tutors. Η εταιρεία προσλαμβάνει διεθνώς και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να κάνετε ένα τεστ επάρκειας. Στη συνέχεια, θα κερδίζετε περίπου 20 $ την ώρα με πληρωμή μέσω PayPal. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα πάντα για την εταιρεία στην πλήρη κριτική του Chegg Tutors.

Tutor.com – Δάσκαλος προσλαμβάνει εγγεγραμμένους δασκάλους στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα χρειαστεί να περάσετε ένα αρχικό τεστ και επίσης να αποδείξετε ότι μπορείτε να διεξάγετε ένα ζωντανό διαδικτυακό μάθημα εξ αποστάσεως. Το Tutor.com πληρώνει μεταξύ 7 και 13 $ την ώρα και πληρώνουν εβδομαδιαία μέσω επιταγής ή PayPal.

Κάμπλι– Η Cambly προσλαμβάνει γηγενείς καθηγητές αγγλικών που είναι πρόθυμοι να διεξάγουν ζωντανές συνεδρίες με μαθητές, διδάσκοντας αγγλικά. Φυσικά, θα χρειαστείτε ένα αξιόπιστο διαδίκτυο και μια κάμερα web για να ξεκινήσετε. Πληρώνουν 17 σεντς ανά λεπτό που πληρώνονται μέσω PayPal κάθε εβδομάδα, εφόσον έχετε κερδίσει τουλάχιστον 20 $.

Εικονικοί Βοηθοί

Οι περισσότεροι εικονικοί βοηθοί κερδίζουν χρήματα κάνοντας τηλεφωνικές κλήσεις, γράφοντας και επεξεργάζοντας άρθρα, εργάζονται ως πράκτορες εικονικών τηλεφωνικών κέντρων, διαχειρίζονται ιστότοπους και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Βασικά κάθε εργασία που μπορεί να ολοκληρωθεί εξ αποστάσεως. Εδώ είναι μερικές εταιρείες που προσλαμβάνουν εικονικούς βοηθούς.

Χρόνος κλπ – Εάν έχετε 5 χρόνια εμπειρία εργασίας ως ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείτε επίσης να κερδίσετε $11-$16 στο Time, κ.λπ. Συνήθως έχουν ανοίγματα ανάλογα με την τοποθεσία και τη διαθεσιμότητα εργασίας. Πληρώνουν κάθε μήνα μέσω PayPal.

Fancy Hands– Η FancyHands είναι ένας παγκόσμιος εργοδότης εικονικών βοηθών στην τεχνολογία, την εξυπηρέτηση πελατών, τα ταξίδια και την έρευνα στο διαδίκτυο. Πληρώνουν 3-7 $ ανά εργασία που ολοκληρώνεται μέσω Dwolla κάθε δεύτερη Τρίτη. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για αυτό στην πλήρη κριτική Fancy Hands.

Worldwide 101 (Με τόλμη) – Αν σκεφτήκατε ποτέ να ασχοληθείτε με τη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τη διαχείριση έργων, τη νομική ή εκτελεστική βοήθεια, τότε το Worldwide 101 μπορεί να σας οδηγήσει εκεί. Απασχολούν εργάτες από οπουδήποτε στον κόσμο. Πληρώνουν περίπου 20 $ την ώρα μέσω PayPal κάθε τέλος του μήνα. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας Worldwide 101.

Άλλες πηγές εργασίας μερικής απασχόλησης από το σπίτι

FlexJobs– Το FlexJobs είναι ένας ιδανικός τρόπος για να βρείτε νόμιμες διαδικτυακές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης στην περιοχή σας. Υπάρχει μια επαναλαμβανόμενη μηνιαία χρέωση, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος. Υπάρχουν πάντα χιλιάδες καταχωρίσεις για όλα τα είδη απομακρυσμένων εργασιών μερικής απασχόλησης, επομένως είναι ένας εξαιρετικός πόρος για απομακρυσμένους εργαζόμενους. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για την εταιρεία εδώ.

Blogging – Το blogging είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εργάζεστε με μερική απασχόληση, καθώς μπορείτε να αφιερώσετε μερικές ώρες για τη δημιουργία περιεχομένου και αργότερα τη δημιουργία εσόδων από τον ιστότοπό σας. Αυτό μπορεί να απαιτεί χρόνο και προσπάθεια, αλλά όταν έχετε αρκετά μεγάλους ακόλουθους ή κοινό όσον αφορά την επισκεψιμότητα, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από την προβολή διαφημίσεων στον ιστότοπό σας. Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν υπάρχει ανώτατο όριο στο πόσα μπορείτε να κερδίσετε με το ιστολόγιό σας και μπορείτε να μάθετε πώς να χτίσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση γύρω από αυτό χρησιμοποιώντας Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Ιστότοποι του crowdsourcing – Ιστότοποι όπως το Fiverr, το Upwork και το Freelancer σάς επιτρέπουν να υποβάλετε προσφορές για εργασία, να ορίσετε τις δικές σας τιμές και να επιλέξετε πότε θα εργαστείτε. Ωστόσο, οι συναυλίες crowdsourcing μπορεί να είναι πραγματικά ανταγωνιστικές, επομένως βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα πράγματά σας και μπορείτε να δεσμευτείτε στη διαδικασία υποβολής προσφορών καθώς δημιουργείτε το προφίλ σας.

Craigslist – Ίσως θέλετε να κάνετε check out Craigslist, αλλά με λίγο αλάτι, καθώς κινδυνεύετε επίσης να αντιμετωπίσετε μια απάτη. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το, υπάρχουν ορισμένες νόμιμες λίστες διαδικτυακών θέσεων εργασίας μερικής απασχόλησης.

Επιπλέον ευκαιρίες σε μετρητά

Σίγουρα δεν θα πληρώνετε τους λογαριασμούς σας με συνέπεια στο τέλος του μήνα με τις ακόλουθες ευκαιρίες. Αλλά είναι υπέροχα αν έχετε λίγο επιπλέον χρόνο και θέλετε να κερδίσετε λίγα επιπλέον χρήματα εγγυημένα. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από την μπύρα κάνοντας έρευνες σε ιστότοπους όπως SurveyJunkie.com ή να κάνετε αυτό που ήδη κάνετε στο διαδίκτυο σε ιστότοπους όπως SwagBucks.com και FusionCash.com.

Αξίζουν οι διαδικτυακές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης;

Οι διαδικτυακές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης σίγουρα αξίζουν τον κόπο, καθώς δεν χρειάζεστε πραγματικά μια αρχική επένδυση ή μετρητά για να μετακινηθείτε για να πληρωθείτε. Οι περισσότερες από αυτές τις ευκαιρίες είναι δωρεάν για συμμετοχή και μπορείτε να ξεκινήσετε μόνο με έναν υπολογιστή και αξιόπιστο διαδίκτυο. Δυστυχώς, αυτές οι δουλειές μπορεί να είναι εποχιακές και δεν είναι πάντα εγγυημένο ότι θα είστε απασχολημένοι όλο το χρόνο.

Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να έχετε σταθερό εισόδημα που πληρώνει τους λογαριασμούς είναι μέσω Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι. Θα έχετε τη δική σας διαδικτυακή επιχείρηση ως αφεντικό του εαυτού σας και θα έχετε όλο τον έλεγχο για το πότε να εργαστείτε. Μπορείς τελικά να το μετατρέψεις σε δουλειά πλήρους απασχόλησης και τελικά να εγκαταλείψεις αυτή τη βαρετή δουλειά γραφείου!

Λοιπόν, ελπίζω να βρήκατε αυτή τη λίστα χρήσιμη. Εργάζεστε με μερική απασχόληση στο σπίτι; Εάν όχι, θα σκεφτόσασταν κάποια από αυτές τις διαδικτυακές θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης; Μη διστάσετε να μας πείτε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι με Υ

Schreibe einen Kommentar