12 Συμβουλές για επιτυχία στο Instagram – EnVeritas Group

1
12 Συμβουλές για επιτυχία στο Instagram – EnVeritas Group

Οι μικρές επιχειρήσεις συχνά υποτιμούν αυτό που χρειάζεται για να πετύχουν σε μια κοινωνική πλατφόρμα όπως το Instagram. Φαίνεται τόσο εύκολο. Δημοσιεύστε μια φωτογραφία προϊόντος, προσθέστε hashtags και οι πωλήσεις σας θα εκτιναχθούν στα ύψη. Αλλά δεν λειτουργεί έτσι. Μετά υπάρχει το θέμα του συμβαδίζοντας με τις νέες τάσεις και καινοτομίες. Εάν θέλετε πραγματικά να πετύχετε, έχετε τρεις επιλογές: να προσλάβετε έναν στρατηγό μέσων κοινωνικής δικτύωσης πλήρους απασχόλησης, να νοικιάσετε έναν ειδικό στο Instagram (όπως το EVG) ή να ακολουθήσετε τις δωδεκάδες συμβουλές Instagram αυτού του αρτοποιού για μεγαλύτερη επιτυχία στο Instagram.

1. Σκεφτείτε πριν πηδήξετε.

Πριν ξεκινήσετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό στο Instagram, αναρωτηθείτε γιατί το κάνετε. Μπορείτε να προσδιορίσετε το κοινό που θέλετε να προσελκύσετε; Γνωρίζετε τον τύπο περιεχομένου που θέλει το κοινό σας; Έχετε ορίσει τους στόχους σας; Πώς θα μετρήσετε την επιτυχία; Εάν δεν γνωρίζετε τις απαντήσεις, πατήστε παύση, κάντε την έρευνά σας και εφαρμόστε τη στρατηγική σας πριν δημοσιεύσετε μια ακόμη ανάρτηση.

2. Μοιραστείτε λύσεις, όχι μόνο προϊόντα.

Οι επωνυμίες αντιμετωπίζουν το Instagram ως πλατφόρμα πωλήσεων για τόσο καιρό, το Instagram έχει προσθέσει δυνατότητες αγορών για τις επιχειρήσεις. Αλλά μην το εκλάβετε αυτό ως άδεια για να ξοδέψετε όλο τον χρόνο και τις αναρτήσεις σας στις πωλήσεις. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να έχουν ως στόχο να είναι κοινωνικά. Μοιραστείτε τα πάθη, τις ιδέες και τους στόχους σας. Οι επιτυχημένες μάρκες βρίσκουν έξυπνους τρόπους για να διατηρήσουν την εστίαση στα πάθη του κοινού τους. κόκκινος ταύρος σπάνια εμφανίζει τα προϊόντα τους σε οποιαδήποτε μορφή. General Electric συνήθως δείχνει τα προϊόντα τους, αλλά το αντίγραφό τους εστιάζει στην ευρύτερη εικόνα και στο πώς βοηθούν τον κόσμο..

3. Χρησιμοποιήστε ένα ημερολόγιο σύνταξης.

Δημιουργήστε ένα σχέδιο και μείνετε σε αυτό. Δεν θέλετε να σας βλέπουν ως Johnny-One-Note δημοσιεύοντας το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά. Ανακάτεψέ το. Λέω ιστορίες. Εστιάστε σε αυτό που σας εμπνέει και το κοινό σας. Μιλήστε για τρέχοντα γεγονότα. Χρησιμοποιήστε οπτικά για την επικοινωνία στατιστικών. Αναρτήσεις της τελευταίας στιγμής πάντα καταλήγουν να ακούγονται όπως κάθε άλλη ανάρτηση.

Επαγγελματική συμβουλή Instagram: Σκεφτείτε το 4-1-1 όταν σχεδιάζετε το ημερολόγιο περιεχομένου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δημιουργείτε 4 δημοσιεύσεις σχετικά με κοινά ενδιαφέροντα, 1 ανάρτηση επικεντρωμένη στην πώληση και 1 ανάρτηση για την εταιρεία αλλά όχι το προϊόν.

4. Χρησιμοποιήστε hashtags με προσοχή.

Τα hashtags είναι κάτι περισσότερο από ένας τρόπος κατηγοριοποίησης περιεχομένου. Αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο για να προσελκύσετε την επωνυμία σας στην οργανική αναζήτηση και Ροές Instagram για να διευρύνετε το κοινό σας. Αλλά για να το κάνετε αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα σωστά hashtags με τις σωστές δημοσιεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι κάνετε την έρευνά σας αντί να βασίζεστε σε ένα μόνο σύνολο που χρησιμοποιείτε με κάθε ανάρτηση (μια πρακτική που μπορεί να σας επιφέρει ποινή) ή να χρησιμοποιείτε κάθε ένα που πιστεύετε ότι είναι σχετικό.

Επαγγελματική συμβουλή Instagram: Περισσότερα ΔΕΝ είναι περισσότερα όταν πρόκειται για hashtags. Καταλαβαμένες μάρκες, όπως Λαστιχωτό χρησιμοποιήστε πολύ λίγα hashtag. Όταν χρησιμοποιούν ένα, το βάζουν στο κείμενο για να αποδείξουν την εγκυρότητά του. Οι αρχάριοι φορτώνουν την ανάρτησή τους με 11 ή περισσότερες ως εκ των υστέρων σκέψεις.

5. Δημιουργήστε ένα επώνυμο hashtag.

Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και συμβάλετε στη διεύρυνση του κοινού σας, δημιουργώντας ένα μοναδικό hashtag για την επωνυμία σας. Όταν βλέπετε το #ShareACoke, σκέφτεστε την Coca-Cola. Η Disney δημιούργησε το #ShareYourEars και ο Lay’s ζήτησε από τους ακολούθους του #DoUsAFlavor. Όταν το κάνετε σωστά, το κοινό σας θα το χρησιμοποιήσει, γεγονός που εισάγει τους οπαδούς του στην επωνυμία σας.

6. Δημοσιεύστε σαν ρολόι.

Το πόσο συχνά δημοσιεύετε είναι λιγότερο σημαντικό από τη συνέπεια. Υπάρχουν αλγόριθμοι που θα παρακολουθούν πότε το κοινό σας καταναλώνει το περιεχόμενό σας και οι γκουρού που προφέρουν τη μια μέρα είναι καλύτεροι από την άλλη. Οι έξυπνες επωνυμίες μετρούν την πραγματική τους αφοσίωση και καταλαβαίνουν, με βάση τα σκληρά δεδομένα, πότε το κοινό τους καταναλώνει περιεχόμενο. Χρησιμοποιούν αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουν ή/και να προσαρμόσουν το χρονοδιάγραμμα και το χρονοδιάγραμμα ανάρτησής τους.

7. Να είστε κοινωνικοί.

Πρέπει να είσαι μέρος της κοινότητας. Όταν χρησιμοποιείτε ένα hashtag, είστε μέλος αυτής της κοινότητας. Πρέπει λοιπόν να παίζετε σύμφωνα με τους κανόνες: σχολιάστε άλλες αναρτήσεις. Μην χρησιμοποιείτε απλώς το hashtag και αγνοείτε άλλες δημοσιεύσεις που χρησιμοποιούν το ίδιο hashtag. Αφιερώστε χρόνο για να επαινέσετε τη φωτογραφία τους, να κάνετε μια παρατήρηση σχετικά με το κείμενό τους και να μοιραστείτε τη δημοσίευσή τους με άλλους. Σχολιάζοντας αναρτήσεις με πολλά likes ή σχόλια, θα είστε πιο ορατοί και μπορεί να κερδίσετε έναν ή τρεις θαυμαστές.

8. Κάντε το μια συζήτηση αντί για μια διάλεξη.

Αν κάποιος αφήσει ένα σχόλιο, απαντήστε του. Γεια, είναι κοινωνικός μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! Κανείς δεν θέλει να είναι ότι άτομο που μιλά στην ομάδα και αγνοεί τις συνεισφορές όλων των άλλων στο πάρτι. Ένα απλό ευχαριστώ πάει πολύ. Εάν έχετε χιλιάδες ακόλουθους και σχόλια, είναι εντάξει να σταματήσετε να απαντάτε μετά από 24 ώρες. Και ακόμη και το να κάνετε like στο σχόλιο ή να απαντήσετε με ένα emoji αναγνωρίζει τον ακόλουθο σας.

Επαγγελματική συμβουλή Instagram: Εάν το σχόλιο είναι αρνητικό, παραμείνετε φιλικοί. βοηθήστε τους να το βγάλουν εκτός σύνδεσης και, στη συνέχεια, να το επιλύσουν το συντομότερο δυνατό. Εάν το σχόλιο είναι μια παράκληση να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους ή ζητήστε κάτι άσχετο, απλώς αγνοήστε τα.

9. Μετρήστε τι έχει σημασία.

Εστιάστε σε αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει. Έχετε ορίσει επιχειρηματικούς στόχους για κάθε λογαριασμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επομένως επικεντρωθείτε στη μέτρηση των KPI που σας βοηθούν να επιτύχετε αυτούς τους στόχους. Ανεξάρτητα από το τι επιλέγετε να μετρήσετε, θα πρέπει να ορίσετε μια σαφή διαδικασία και να παρακολουθείτε τις μετρήσεις σας σε τακτική βάση.

Επαγγελματική συμβουλή Instagram: Το Instagram δίνει πλέον στους χρήστες την επιλογή να αποκρύψουν τον αριθμό „Μου αρέσει“ στις ροές τους. Σχεδιασμένο για να μειώνει την κοινωνική πίεση, είναι ένας τρόπος να αλλάξετε την αλληλεπίδραση από έναν διαγωνισμό δημοτικότητας σε μια πιο λεπτή συνομιλία.

10. Κάνε χρόνο.

Ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο στα social media. Αλλά για τις επωνυμίες, το να δελεάσουν το κοινό τους να αυξήσει τον χρόνο που αλληλεπιδρούν με την επωνυμία απαιτεί δέσμευση πόρων σε αυτήν. Το υπέροχο περιεχόμενο απαιτεί χρόνο. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αναρτήσεις που αξίζει να μοιραστείτε την τελευταία στιγμή. Βίντεο, καταστρώματα πολλών διαφανειών και Ιστορίες δελεάζουν τους ακόλουθους να περνούν περισσότερο χρόνο με κάθε ανάρτηση.

Επαγγελματική συμβουλή Instagram: Εάν είστε επωνυμία ηλεκτρονικού εμπορίου, θα πρέπει να επωφεληθείτε από τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα των οπαδών να ψωνίζουν απευθείας από μια ιστορία.

11. Να είστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε και να υιοθετήσετε νέα χαρακτηριστικά.

Καθώς το Instagram συνεχίζει να προσθέτει νέες δυνατότητες, πειραματιστείτε μαζί τους για να δείτε ποια λειτουργούν καλύτερα για τη στρατηγική σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα ζωντανά βίντεο στο Instagram είναι εφήμερα. Μόλις τελειώσει η μετάδοση του βίντεο, εξαφανίζεται. Η λειτουργία είναι ιδανική για ειδικές ανακοινώσεις, εισαγωγές ή λανσαρίσματα ειδικών προϊόντων.

12. Μείνετε σχετικοί.

Οι ειδικοί θέλουν να επισημαίνουν ότι το εύρος της προσοχής μας είναι μικρότερο από αυτό ενός χρυσόψαρου. Και όλοι γνωρίζουμε, από προσωπική εμπειρία, πόσοι σκίουροι περιμένουν να μας αποσπάσουν την προσοχή μόλις μπούμε στο διαδίκτυο. Επομένως, το να ζητάτε την προσοχή του κοινού σας είναι μεγάλη υπόθεση. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να τους προσφέρετε αξία σε αντάλλαγμα για την προσοχή τους.

13. Μην φοβάστε να είστε δημιουργικοί.

Εχεις δει Instagram της Google? Δεν θα βρείτε φωτογραφίες από μητρικές πλακέτες, αλγόριθμους δεδομένων ή το μυστικό για την κορυφαία θέση στην οργανική αναζήτηση. Εσύ θα δείτε Dooglers (σκυλιά υπαλλήλων της Google), έξυπνα γραφικά που διασκεδάζουν, καθορίζουν και απολαμβάνουν. Γνωρίζατε ότι ένα λεξικό μπορεί να είναι διασκεδαστικό; ο Λογαριασμός Merriam-Webster αποδίδει τη λέξη της ημέρας με έναν ελκυστικό και οπτικό τρόπο που απολαμβάνει όσο και εκπαιδεύει.

Εάν μια εταιρεία μηχανών αναζήτησης και ένα λεξικό μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχες δημοσιεύσεις, μπορείτε και εσείς! Αν σας ενδιαφέρει να φτάσετε το Instagram σας στο επόμενο επίπεδο, το EVG μπορεί να σχεδιάσει μια στρατηγική, να παράγει ελκυστικό περιεχόμενο ή να βουτήξει στις μετρήσεις σας για να σας βοηθήσει να τις κατανοήσετε. Καλέστε μας και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το κοινωνικό σας groove.

Αρχικά δημοσιεύτηκε το 2013, αυτό το άρθρο με τις συμβουλές του Instagram ενημερώθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2022.

Schreibe einen Kommentar