11 Καλύτερο επιτραπέζιο πριόνι κάτω από 200 $ 2023

10
11 Καλύτερο επιτραπέζιο πριόνι κάτω από 200 $ 2023

Ένα επιτραπέζιο πριόνι είναι απαραίτητο στην εργαλειοθήκη ενός ξυλουργού. Είναι πολύ πιο ακριβή από τα δισκοπρίονα όσον αφορά την κοπή υλικών και έχουν επίσης τη δυνατότητα να κόβουν μεγάλα κομμάτια υλικών με ευκολία.

Είτε πρόκειται για την κατασκευή ενός τραπεζιού είτε για το πλαίσιο της πόρτας, αυτό το εργαλείο είναι απαραίτητο. Θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να επιταχύνετε το έργο σας και γι‘ αυτό μια λίστα με τα καλύτερα 7 επιτραπέζια πριόνια που μπορείτε να βρείτε κάτω από $200 είναι ακριβώς παρακάτω, οπότε, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτήν!

Κορυφαία επιτραπέζια πριόνια κάτω από $200

1. Rockwell Bladerunner X2 – Καλύτερο επιτραπέζιο πριόνι κάτω από $200

Rockwell Bladerunner X2

Είναι πάντα χρήσιμο όταν μπορείτε απλά να μετακινηθείτε γύρω από το εργαλείο με ευκολία. Δεδομένου ότι υπάρχει μια λαβή μεταφοράς ενσωματωμένη μέσα σε αυτό το προϊόν, γνωρίζετε ότι η μετακίνηση δεν είναι πλέον τόσο δύσκολη.

Για να βεβαιωθείτε ότι παρέχεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια, έχει εγκατασταθεί στο προϊόν ένα μαχαίρι σχισίματος μαζί με τον τυπικό προφυλακτήρα. Αυτό σας βοηθά να εκτελέσετε κύλιση, σχίσιμο, κοπή μιτρών και σταυρό απλά χωρίς να χρειάζεται να καταβάλετε πολλές προσπάθειες.

Με τη λεπίδα T-shang περίπου 4”, θα συνηθίσετε εύκολα σε αυτό το επιτραπέζιο πριόνι, καθώς κάθε μάρκα χρησιμοποιεί αυτό το είδος λεπίδας για την κατασκευή των επιτραπέζιων πριονιών της, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν με εξοικείωση.

Αλλά για να βελτιώσει τα πράγματα, η μάρκα αποφάσισε να ρίξει μια επιπλέον ίντσα, ώστε αυτό να σας βοηθήσει να κόψετε υλικά, όπως ξύλο, πλαστικό, κεραμικά πλακάκια, χάλυβας κ.λπ. με ευκολία. Μπορείτε να συνδέσετε το προϊόν σε μια ηλεκτρική συσκευή καταστήματος με τη βοήθεια της θύρας κενού. Αυτό το καθαρίζει ενώ κόβετε.

Χαρακτηριστικά:

 • Περιλαμβάνεται ένα μαχαίρι ποτίσματος.
 • Ο μετρητής είναι ρυθμιζόμενος.
 • Η θύρα κενού είναι εξαιρετικά χρήσιμη.

2. Worx Wx572l Bladerunner X2

Worx Wx572l Bladerunner X2

Αυτό το πριόνι βοηθά και επιτρέπει στον χρήστη να επιτύχει πιο ίσιες, φαρδύτερες και επίσης μεγαλύτερες κοπές. Μπορεί να μετακινηθεί εύκολα λόγω του ότι είναι ελαφρύ με βάρος λιγότερο από 15 κιλά. Υπάρχει επίσης ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας σε αυτή τη συσκευή με τη μορφή ενός διακόπτη ασφαλείας και ενός κλειδιού ασφαλείας.

Αυτό βοηθά να σηκώσει το βάρος από τους ώμους του χρήστη όσο αφορά τυχαίες εκκινήσεις, κάτι που, ειλικρινά, μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνο. Αυτή η συσκευή μπορεί εύκολα να μπει στη συλλογή των οικονομικών εργαλείων σας και είναι γνωστό ότι διαρκεί πολύ.

Το Worx Wx572I Bladerunner X2 είναι φορητό, εύκολο στην εγκατάσταση, ρύθμιση και ακόμη και λειτουργία.

Χαρακτηριστικά:

 • Αυτή η συσκευή ζυγίζει 14,7 κιλά με διαστάσεις 15,71 x 16,89 x 7,13 ίντσες.
 • Αυτή η συσκευή συνοδεύεται από πέντε λεπίδες.

3. Φορητό επιτραπέζιο πριόνι

Φορητό επιτραπέζιο πριόνι

Αυτό είναι ένα μίνι πριόνι που κοιτάτε και έχει μέγεθος περίπου 4 ίντσες. Έχει χωρητικότητα περίπου 15mm βάθους κοπής και για να διευκολύνεται η ανύψωση, έχουν τεθεί σε χρήση εξαγωνικά μπουλόνια. Αυτό θα καλύψει τέλεια τις ανάγκες σας.

Αυτό το επιτραπέζιο πριόνι χρησιμοποιεί περίπου τρεις λεπίδες για το τμήμα πριονιού του και αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν πρόκειται για τη δημιουργία χειροποίητων χειροτεχνιών από ξύλο. Ο σφιγκτήρας της λάμας του πριονιού έχει διάμετρο 24mm, κάτι που δεν είναι κακό για αρχή.

Η ισχύς του κινητήρα που συναντάτε εδώ είναι εξαιρετικά μεγάλη και το καλύτερο είναι ότι δεν παράγει τόσο πολύ θόρυβο.

Χαρακτηριστικά:

 • Το προϊόν έχει περίπου τέσσερα μαξιλαράκια που έχουν κατασκευαστεί από καουτσούκ.
 • Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να κάνετε DIY δραστηριότητες οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού σας.

4. Μίνι Επιτραπέζιο Πριόνι Libaotml

Μίνι επιτραπέζιο πριόνι Libaotml

Σας παρουσιάζουν ένα άλλο μίνι επιτραπέζιο πριόνι και ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι τέτοια πριόνια αποτελούν καλό συνεργάτη για φιλικό περιβάλλον. Αυτό το προϊόν έχει συγκεκριμένα ένα καλύτερο σετ αξεσουάρ ενσωματωμένο στο επιτραπέζιο πριόνι από αυτά που θα βρείτε στην αγορά.

Μπορείτε να εκτελέσετε άφθονες εργασίες με αυτό το απλό εργαλείο, όπως γυάλισμα, σκάλισμα, κοπή, ακόμη και λείανση διαφόρων υλικών, για παράδειγμα, πέτρες, κοσμήματα, νεφρίτης, ξύλο, μέταλλα κ.λπ. Προστέθηκε επίσης ένα μπροστινό καντράν που είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν πρόκειται για τον έλεγχο της συνολικής ταχύτητας με την οποία λειτουργεί η συσκευή.

Το προϊόν περιλαμβάνει επίσης τροχούς γυαλίσματος που έχουν διάμετρο έως 4-¼ ίντσες, αλλά είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν τροχοί με διάμετρο περίπου 6 ίντσες. Οι δύο λεπίδες είναι ικανές να κόβουν αντικείμενα περίπου 30mm.

Χαρακτηριστικά:

 • Με τη βοήθεια των μανδρελιών με σπείρωμα, οι τροχοί γυαλίσματος μπορούν να αλλάξουν εύκολα.
 • Το προϊόν χρησιμοποιεί κινητήρα 350 ισχύος που βοηθά στην αποφυγή οποιασδήποτε απώλειας ταχύτητας.

5. Μίνι φαλτσοπρίονο

Μίνι φαλτσοπρίονο

Αυτή η μικρή μικρή συσκευή είναι εκπληκτικά ισχυρή με τον κινητήρα 795, ο οποίος διαρκεί για αρκετή ώρα με ισχυρή ισχύ και μπορεί να κόψει όλα τα είδη σκληρών αντικειμένων. Βοηθά επίσης στην λείανση και κοπή πολλαπλών γωνιών, που διευκολύνεται από τη ρύθμιση της γωνίας από μηδέν έως 45 μοίρες.

Το ύψος της συσκευής μπορεί επίσης να ρυθμιστεί και να ελεγχθεί η απόσταση από τη λεπίδα και το τραπέζι. Ένα μεγάλο προστατευτικό κάλυμμα είναι επίσης ενσωματωμένο για ασφάλεια κατά τη χρήση. Αν και αυτή η μικροσκοπική συσκευή είναι ισχυρή, ο θόρυβος που εκπέμπει είναι μόνο 80 ντεσιμπέλ και είναι πολύ απαλός.

Αυτό το εργαλείο μπορεί εύκολα να κόψει υλικά όπως φύλλα από ανοξείδωτο χάλυβα, φύλλα σιδήρου, πλαστικό, ξύλο κ.λπ. Υπάρχουν επίσης μικρά βέλη και μικρές λεπτομέρειες που βοηθούν τον χρήστη και κάνουν τη χρήση του εργαλείου βολική.

Χαρακτηριστικά:

 • Αυτό το εργαλείο ζυγίζει 5,99 κιλά με διαστάσεις συσκευασίας 10,8 x 9,4 x 8,2 ίντσες.
 • Το ίδιο το εργαλείο συνοδεύεται από 2 λεπίδες και οδηγίες σχετικά με το ίδιο.

Οδηγός αγοραστών για την αγορά του καλύτερου επιτραπέζιου πριονιού κάτω από $200

Ένα επιτραπέζιο πριόνι είναι ένα εργαλείο από το οποίο κάθε άτομο που ασχολείται με την ξυλουργική θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό. Έχουν χιλιάδες χρήσεις και ο αριθμός των χρήσεων μπορεί να πολλαπλασιαστεί όταν προσθέτετε απλά αξεσουάρ στο επιτραπέζιο πριόνι.

Τα επιτραπέζια πριόνια μετακινούν το κομμάτι ξύλου πιο κοντά στη λεπίδα που σας δίνει ακριβείς και αιχμηρές κοπές. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που χρειάζεστε ένα επιτραπέζιο πριόνι, αλλά η επιλογή του σωστού επιτραπέζιου πριονιού μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη όσο περιμένατε.

Λοιπόν, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αγοράζετε ένα επιτραπέζιο πριόνι.

Διαθέσιμοι διάφοροι τύποι επιτραπέζιων πριονιών

Υπάρχουν πολλές πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν παρουσιάζονται τύποι επιτραπέζιων πριονιών. Μπορούν να βασίζονται στη φορητότητά τους και αυτά τα μοντέλα μπορούν να χωριστούν σε δύο τύπους, εργοτάξιο και συμπαγή. Αυτά συνοδεύονται από βάση και αυτή η βάση έχει συνήθως τροχούς για εύκολη μεταφορά.

Υπάρχουν επίσης τα πριόνια πάγκου που εξαρτώνται αρκετά από το τραπέζι ή την επιφάνεια για στήριξη αντί να συνοδεύονται από βάση. Για μερικούς ανθρώπους, αυτό είναι πολύ πιο βολικό από τα συμπαγή πριόνια ή τα πριόνια εργοταξίου.

Τώρα, μπορούν να ταξινομηθούν και ως φορητοί τύποι επειδή μπορούν να μεταφερθούν από το ένα μέρος στο άλλο πολύ εύκολα.

Η λεπίδα πριονιού που χρησιμοποιείται

Όσον αφορά το επιτραπέζιο πριόνι, είναι σύνηθες να υπολογίσουμε ότι οι λεπίδες του πριονιού έχουν χωριστεί ανάλογα με το μέγεθος της κληματαριάς, το μέγεθος της κεφαλής, τη διάμετρο, την εφαρμογή, τον αριθμό των δοντιών, την ταχύτητα κατά μήκος του υλικού που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή της λεπίδας. .

Τα περισσότερα από τα επιτραπέζια πριόνια που συναντάτε έχουν μια λεπίδα που έχει περίπου 10″ ή 12″. Αν και, υπάρχουν λεπίδες πριονιού εκεί έξω που δεν είναι μεγαλύτερες από 5″ ή ίσως τόσο μεγάλες όσο ένα μόνο πόδι.

Ο εκτιμώμενος αριθμός δοντιών μπορεί να φτάσει μεταξύ 24 και 80 και θα πρέπει επίσης να προσέχετε την αριστερή ή τη δεξιά κλίση επίσης. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για κάθε κλίση.

Μετρητής μίτρα και φράχτη

Όταν κοιτάζετε προσεκτικά, ο φράχτης είναι εξίσου σημαντικός ως μέρος ενός επιτραπέζιου πριονιού με οποιοδήποτε άλλο. Ο τρόπος με τον οποίο ο φράχτης κάνει μεγάλη διαφορά και αυτή η διαφορά μπορεί απλώς να βοηθήσει τα πράγματα να γίνουν ωφέλιμα για εσάς.

Ο φράχτης T-square διαθέτει στιβαρό σχεδιασμό και παρέχει εξαιρετική ακρίβεια. Μια κοπή θα ήταν μια αδύνατη εργασία με την έλλειψη φράχτη. Όσον αφορά τις εγκάρσιες τομές και τις γωνιώδεις τομές, θα πρέπει να εξαρτηθείτε από το μετρητή κοπής που έχει το πριόνι σας.

Ο κινητήρας

Ένα άλλο πράγμα που κάνει κάθε επιτραπέζιο πριόνι μοναδικό είναι το είδος του κινητήρα που χρησιμοποιείται στο προϊόν. Τα περισσότερα από τα φορητά πριόνια που διαθέτετε διαθέτουν κινητήρες που βασίζονται σε απευθείας μετάδοση κίνησης και λειτουργούν σε κυκλώματα 120 V.

Με αυτό, μπορούν να παράγουν έως και 2 ίππους που επαρκούν για να κόψουν λεπτά και μικρά υλικά με ακρίβεια. Υπάρχουν επίσης επιτραπέζια πριόνια που έχουν πολύ ισχυρό κινητήρα. Τώρα, περισσότερη ισχύς ισοδυναμεί με περισσότερη ενέργεια και, συνεπώς, μεγάλο χρόνο εργασίας μαζί με την ταχύτητα.

Οι ισχυρότεροι κινητήρες συνήθως λειτουργούν στα 240 V και χρησιμοποιούν ιμάντα κίνησης για να ωθήσουν την ισχύ στη λεπίδα από τον κινητήρα.

καλύτερο επιτραπέζιο πριόνι προϋπολογισμού

Τα Χαρακτηριστικά Ασφαλείας

Αν και είναι διασκεδαστικό να κάνεις επιβλαβή εργασία, είναι ακόμα επιβλαβές. Το ίδιο ισχύει και για τη χρήση επιτραπέζιου πριονιού. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε ένα ασφαλές περιβάλλον και να χειρίζεστε το εργαλείο με προσοχή γιατί εάν γίνει διαφορετικά, το εργαλείο μπορεί να είναι θανατηφόρο για εσάς και για οποιονδήποτε γύρω σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν εγκατασταθεί μερικά χαρακτηριστικά ασφαλείας στο προϊόν, για παράδειγμα, τα μαχαίρια σχισίματος, οι διαχωριστές και τα κουμπιά ανάκρουσης είναι όλα χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα συμβάλουν στη μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισης κλωτσήματος. Τα προστατευτικά λεπίδων είναι σημαντικά για την προστασία των δακτύλων σας.

Τα Αξεσουάρ

Μερικά πράγματα όπως διακόπτης on/off, προεκτάσεις τραπεζιού, τροχοί, που σας δίνουν τον έλεγχο του ύψους και της κλίσης της λεπίδας, η ενσωματωμένη αποθήκευση και τα συστήματα συλλογής σκόνης βρίσκονται όλα σε ένα βασικό επιτραπέζιο πριόνι.

Αυτό τα κάνει πιο ασφαλή, μιλώντας έχοντας κατά νου τον διακόπτη, καθώς μπορείτε απλώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το εργαλείο και να επεκτείνετε τις χρήσεις του, μιλώντας έχοντας κατά νου τους τροχούς καθώς σας επιτρέπουν να το μετακινείτε από οπουδήποτε σε οπουδήποτε.

Αυξήστε την ικανότητα σχισμής του πριονιού κατά ένα άλλο επίπεδο με το τραπέζι επέκτασης και πρέπει να είστε έτοιμοι.

συμπέρασμα

Τα επιτραπέζια πριόνια ήταν πάντα πολύ χρήσιμα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να κόψετε, να φαλτσάρετε, να κόψετε, να σταυρώσετε και να σχίσετε υλικό με ακριβείς γωνίες και αυτό δεν είναι το μόνο! Μπορείτε να κάνετε μια προσθήκη αξεσουάρ για να κάνετε αυτές τις δυνατότητες απεριόριστες.

Αν και είναι χρήσιμα, δεν μπορούν όλοι να δουλέψουν μαζί τους. Χρειάζεστε επιδεξιότητα και υπομονή για να κατακτήσετε την ικανότητα. Αλλά σε κάθε περίπτωση, εάν είστε έμπειροι στην ξυλουργική, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να δουλέψετε με επιτραπέζιο πριόνι.

Αν όχι, δεν πειράζει, απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας κάποιον που ξέρει πώς να χειριστεί κάτι τέτοιο για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα. Παραπάνω ήταν μια λίστα με μερικά επιτραπέζια πριόνια που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο για κάτω από $200.

Και αν δεν είστε βέβαιοι πώς να αποφασίσετε ποιο προϊόν θα επιλέξετε, προστέθηκε επίσης ένας οδηγός αγοραστή για να σας βοηθήσει να το καταλάβετε.

Συχνές ερωτήσεις

καλύτερο επιτραπέζιο πριόνι προϋπολογισμού

Είναι επικίνδυνα τα επιτραπέζια πριόνια;

Όταν το σκεφτείς, τι δεν είναι επικίνδυνο; Είναι επίσης μια επικίνδυνη δουλειά να εκτελείτε ξυλουργικές εργασίες για τον εαυτό σας και επαγγελματικά, πρέπει να γνωρίζετε τον σωστό τρόπο χρήσης εργαλείων για να παραμείνετε ασφαλείς. Οπότε, ναι, ένα επιτραπέζιο πριόνι μπορεί να είναι επικίνδυνο αν δεν ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Καλύτερα να το κάνεις υπό την επίβλεψη κάποιου που ξέρει, αντ ‚αυτού, αν συνεχίζεις να μαθαίνεις.

Περιλαμβάνεται ένα μαχαίρι ποτίσματος σε ένα επιτραπέζιο πριόνι;

Συνιστώνται ιδιαίτερα τα μαχαίρια, καθώς βοηθούν στην αποφυγή των περισσότερων ατυχιών που σχετίζονται με τα χέρια και το επιτραπέζιο πριόνι. Είναι εργαλεία που θα μπορούσαν να ταξινομηθούν ως εξοπλισμός ασφαλείας. Βοηθούν στην αποφυγή τυχόν μίζες διατηρώντας χωριστά τα κομμένα τμήματα του υλικού.

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε ένα επιτραπέζιο πριόνι σε μια πόρτα;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα επιτραπέζιο πριόνι για να κόψετε ένα τμήμα της πόρτας σας, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές που εξετάζετε όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα επιτραπέζιο πριόνι. Κάνε λοιπόν την έρευνά σου και είσαι διεξοδικός.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα προϊόντα από το ίδιο εύρος τιμών, που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή στο Amazon:

Schreibe einen Kommentar