10 Podcast που προτείνονται ανεπιφύλακτα για δασκάλους

0
10 Podcast που προτείνονται ανεπιφύλακτα για δασκάλους

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022, ορισμένοι από εσάς μπορεί να αναζητούν νέες ιδέες, έμπνευση ή απλώς την άνεση να ακούτε άλλους που γνωρίζουν τους αγώνες σας. Ευχαριστώ πολύ τη Lauren Groff για αυτήν τη λίστα, που επιμελήθηκε με τη βοήθεια δασκάλων όπως εσείς. – KW

Ως δάσκαλος, πρέπει να αναλάβεις τόσα πολλά και να είσαι εκεί για τους μαθητές σου, μέρα με τη μέρα. Είναι μια από τις πιο δύσκολες δουλειές εκεί έξω, και γι‘ αυτό πρέπει να βρείτε βοήθεια όπου μπορείτε. Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας είτε απλά να λάβετε υποστήριξη από τους συναδέλφους σας δασκάλους, τα podcast είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να το κάνετε. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα podcast εκεί έξω που πρέπει να ελέγξετε μόνοι σας.

1. Η αλήθεια για τους δασκάλους

Αυτό το podcast, που φιλοξενείται από την Angela Watson, είναι γεμάτο χρήσιμες συμβουλές για δασκάλους. Περιέχει επίσης μια τεράστια ενθάρρυνση για όσους ασχολούνται με το επάγγελμα και χρειάζονται κάποια βοήθεια για να προχωρήσουν. Για παράδειγμα, ένα επεισόδιο που ονομάζεται «Λιγότερα πράγματα, καλύτερα: Το θάρρος να επικεντρωθείς σε ό,τι έχει σημασία» βοηθά τους δασκάλους που δυσκολεύονται, όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν τους ξένους που λένε ότι δεν κάνουν αρκετά. Υπάρχει ακόμη και μια ισοπαλία στο βιβλίο, αν θέλετε να κερδίσετε ακόμα περισσότερα από αυτό το podcast.

2. HMH Learning Moments: Teachers In America

Αυτό το podcast παίρνει συνεντεύξεις από δασκάλους σε όλη την Αμερική, αποκτώντας την άποψή τους για διάφορα διαφορετικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα. Αυτό περιλαμβάνει τους μαθητές τους, τα πάθη τους μέσα στην εκπαίδευση και τη ζωή τους εκτός εργασίας. Αν σας ενδιαφέρει να ακούσετε από άλλους στο επάγγελμά σας, τότε αυτό είναι το podcast για εσάς.

3. The 10 Minute Teacher Podcast

Ως δάσκαλος, φυσικά, τρέχεις από τα πόδια σου όλη μέρα. Ως εκ τούτου, θα λατρέψετε αυτό το podcast. Κάθε μέρα για μόλις 10 λεπτά, θα λαμβάνετε podcast τύπου συνέντευξης που καλύπτουν συμβουλές για την εργασία με παιδιά και θέματα που θα σας ενδιαφέρουν. Είναι κάτι που μπορείτε να ακούσετε στο δρόμο για τη δουλειά και να προετοιμαστείτε για την ημέρα.

4. Η δημιουργική τάξη

Τόσο μεγάλο μέρος της διδασκαλίας είναι να χρειάζεται να σκεφτόμαστε δημιουργικά. Εάν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερες δεξιότητες από αυτή την άποψη, πρέπει να ελέγξετε αυτό το podcast. Θα λάβετε ιδέες σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσετε τη μάθηση βάσει έργου στην τάξη σας, να βοηθήσετε στην ανάπτυξη της ενσυναίσθησης των μαθητών και πολλά άλλα.

5. Art Ed Radio

Εάν είστε δάσκαλος τέχνης, αυτό είναι το podcast για εσάς. Υπάρχουν πολλές ιδέες για εκείνους που διδάσκουν μαθητές K-12, ώστε να τους ενθουσιάσετε με την τέχνη και τη δημιουργικότητα.

6. School Psyched!

Αυτό το podcast έχει να κάνει με την ψυχολογία των μαθητών, κάτι για το οποίο όλοι οι δάσκαλοι θα ήθελαν περισσότερη γνώση. Θα ακούσετε περισσότερα για το πώς να συμπάσχετε με τους μαθητές και θα κατανοήσετε πραγματικά τη νοοτροπία τους. Με αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να είστε ακόμη πιο προετοιμασμένοι για οτιδήποτε συμβαίνει στην τάξη.

7. Διδασκαλία Κίτινγκ με τους Weston και Molly Kieschnick

Αυτό το podcast, που φιλοξενείται από μια ομάδα εκπαιδευτικών συζύγων, χρησιμοποιεί διδακτικές στιγμές από ταινίες για να απεικονίσει την πρακτική διδασκαλίας στην πραγματική ζωή. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κατανοήσετε τη θεωρία διδασκαλίας, και επίσης πολύ διασκεδαστικός.

8. Το Google Teacher Tribe Podcast

Αυτό το podcast εστιάζει στη σουίτα προϊόντων Google Teacher, επομένως πρέπει να το ακούσετε εάν αισθάνεστε συγκλονισμένοι από αυτό που προσφέρεται. Μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη συμβουλών, καθώς αυτό το podcast σας καθοδηγεί στον τρόπο χρήσης κάθε εργαλείου. Σύντομα θα αισθάνεστε πολύ πιο σίγουροι από ό,τι κάνατε με το Google Teacher μόλις το ακούσετε.

9. Κιμωλία Γεμάτη Ζωή

Ως δάσκαλος, είναι τόσο εύκολο να πιστέψεις ότι πρέπει να εγκαταλείψεις τα πάντα εκτός δουλειάς για να πετύχεις. Αυτό το podcast σάς βοηθά να δείτε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια και ότι μπορείτε να είστε ένα πλήρως στρογγυλεμένο και υγιές άτομο μέσα στην τάξη και έξω. Με οικοδεσπότη την πρώην δασκάλα Kellie Wise, θα λάβετε συμβουλές αυτοεξυπηρέτησης, συζήτηση για την τρέχουσα κατάσταση της διδασκαλίας και ιδέες για το πώς να αποφύγετε το κοινό δράμα στη ζωή των δασκάλων.

10. Teach On, Teach Strong

Αυτό το podcast είναι άλλο ένα που σας προσφέρει βοήθεια με την προσωπική ανάπτυξη. Θα βρείτε πολλή συναισθηματική και ψυχική υποστήριξη εδώ, ώστε να είστε ο καλύτερος δυνατός δάσκαλος για τους μαθητές σας.

Ρίξτε μια ματιά σε όλα αυτά τα podcast, καθώς μερικά από αυτά θα είναι τέλεια για εσάς και τη διδακτική σας εμπειρία. Τα podcast είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βρείτε βοήθεια, συμβουλές και πολλά άλλα. Είναι ένας γρήγορος, δωρεάν και εύκολος τρόπος για να αναπτύξετε τις διδακτικές σας δεξιότητες.

Schreibe einen Kommentar