Χρησιμοποιήστε περιπτώσεις για μαζικά SMS στην Υγεία

1
Χρησιμοποιήστε περιπτώσεις για μαζικά SMS στην Υγεία

Η υγειονομική περίθαλψη είναι βασική ανθρώπινη ανάγκη. Οι σωματικές, ψυχικές και συναισθηματικές πτυχές της υγείας μας αποτελούν προτεραιότητα για πολλούς και επηρεάζουν την αποτελεσματικότητά μας καθημερινά.

Τούτου λεχθέντος, πρέπει να υπάρξει περισσότερη τεχνολογική βελτίωση και χρηστικότητα στα συστήματα υγείας μας. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους η υγειονομική περίθαλψη μπορεί να αξιοποιήσει την τεχνολογία, είναι μέσω SMS. Για να δείξω πώς θα χωρίσω τον κλάδο της υγείας σε 3:

 1. Οι Ασθενείς
 2. Το προσωπικό
 3. Κυβέρνηση και ΜΚΟ

Είναι ο μεγαλύτερος όμιλος στον κλάδο της υγείας. Είναι οι πελάτες και οι τελικοί χρήστες. Όταν οι ασθενείς συμμετέχουν σε ιδρύματα Υγείας, αναζητούν υπηρεσίες που θα λύσουν τα προβλήματά τους. Η πρωταρχική τους ανάγκη είναι να γίνουν καλά. Αυτό θα συμβεί μέσω διαφόρων διαβουλεύσεων, εξετάσεων, θεραπειών και μερικές φορές συμβουλευτικών μεθόδων.

Ως πάροχος υπηρεσιών ή ιδιοκτήτης μιας υγειονομικής μονάδας, καταλαβαίνετε ότι αυτό πρέπει να είναι στη βάση των προσδοκιών κάθε ασθενούς. Ωστόσο, το να κάνουμε τη διαδικασία λίγο πιο εύκολη για τους ασθενείς επιστρέφει την εμπιστοσύνη και την πίστη τους. Μέσω SMS, θα μπορείτε να στέλνετε επαγγελματικά μηνύματα στους ασθενείς για διάφορα πράγματα, για παράδειγμα:

 • Υπενθυμίσεις για κλείσιμο ραντεβού
 • Παράδοση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων
 • Πιστοποίηση ταυτότητας δύο παραγόντων για ασφάλεια όταν συνδέονται στον ιστότοπό σας.
 • Ανταλλακτικά/υπενθυμίσεις φαρμάκων
 • Έλεγχοι με ασθενείς σε κατ‘ οίκον νοσηλεία.
 • Λάβετε σχόλια μέσω αμφίδρομων μεθόδων SMS.

Το προσωπικό σας είναι η εικόνα της ταυτότητάς σας. Ενσωματώνουν τις αξίες, την ηθική και την παροχή υπηρεσιών σας. Όταν λειτουργούν με τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα, είναι σε θέση να επιτύχουν τους στόχους καλύτερα. Ωστόσο, δεν μας πάει χαμένο ότι οι εργαζόμενοι στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης είναι συνήθως καταπονημένοι. Το ότι οι ασθενείς είναι συχνά περισσότεροι από εργάτες είναι ένα γνωστό γεγονός.

Για να διευκολυνθεί το φορτίο τους, ο συντονισμός συστημάτων SMS είναι χρήσιμος. Μερικοί από τους τρόπους που αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι:

 • Ενημερώστε και υπενθυμίστε τους για ημερήσιες, εβδομαδιαίες ή μηνιαίες συσκέψεις check-in
 • Ενημερώστε τους για μια νέα περίπτωση έκτακτης ανάγκης που χρειάζεται όλα τα χέρια στο κατάστρωμα.
 • Ενσωματώσεις με συστήματα clock-in, clock-out για ειδοποίηση έναρξης και λήξης βάρδιας.
 • Επικοινωνήστε τη φροντίδα στέλνοντας κείμενα εκτίμησης και ευχές για τις γιορτές.

Τελικά, τα χρήματα για την υγειονομική περίθαλψη σταματούν με την προθυμία και την ικανότητα μιας κυβέρνησης να συμμετάσχει. Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις που ασχολούνται με την υγεία παρέχουν επίσης μεγάλες γνώσεις και βοήθεια για τη βελτίωση της ευημερίας ενός έθνους.

Εάν η πρόσφατη και συνεχιζόμενη πανδημία Covid-19 είναι κάτι που πρέπει να συμβεί, αυτοί οι δύο φορείς διαδραματίζουν μεγάλο ρόλο στην καθοδήγηση και την ενημέρωση σχετικά με τις πρακτικές. Συμμετέχουν στη χάραξη πολιτικής. Στην πραγματικότητα, ορισμένα μέτρα υγείας είναι τόσο αποτελεσματικά όσο εμπλέκονται η κυβέρνηση και οι ΜΚΟ. Αυτά περιλαμβάνουν πανδημίες, επιδημίες και γενικό συντονισμό κατά τη διάρκεια καταστροφικών γεγονότων.

Οι χρήσεις των SMS σε αυτές τις περιπτώσεις είναι:

 • Βελτιώστε τα ποσοστά εμβολιασμού στα παιδιά υπενθυμίζοντας στις μητέρες.
 • Συναγερμός για έξαρση μεταδοτικών ασθενειών σε περιοχές υψηλού κινδύνου. Αυτό είναι ουσιαστικά ειδοποιητική έκθεση.
 • Κοινοποίηση μεθόδων για την πρόληψη της περαιτέρω εξάπλωσης ορισμένων ασθενειών.
 • Ενημερώστε και ξεκινήστε μια πρόσκληση για δράση σε θέματα όπως ο οικογενειακός προγραμματισμός.
 • Ενημέρωση για διατροφικές πληροφορίες
 • Παρέχετε βασικές πληροφορίες για την υγεία σε όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή σε smartphone.

Όλα αυτά τα κόμματα είναι κρίσιμοι παράγοντες στον κλάδο της υγείας. Ο μεγάλος συντονισμός και η αποτελεσματική επικοινωνία έχουν σκοπό να βελτιώσουν τη σωματική, συναισθηματική και ψυχική ευημερία όλων. Αυτό διασφαλίζει ότι θα συμβεί win-win. Ένας εξαιρετικός αλλά προσιτός τρόπος για να ξεκινήσετε με αυτό είναι μέσω μαζικών SMS.

Είμαστε καλοί σε αυτό, η αποτελεσματική επικοινωνία είναι η θέση μας. Αφήστε μας να συνεργαστούμε μαζί σας για να βελτιώσουμε την υγειονομική περίθαλψη για όλους.

Schreibe einen Kommentar