Τραπεζικές αργίες 2023: Οι μέρες για κράτηση για να μεγιστοποιήσετε το ρεπό σας

4
Τραπεζικές αργίες 2023: Οι μέρες για κράτηση για να μεγιστοποιήσετε το ρεπό σας

Καναδάς

Το 2023 οι αργίες δημιουργούν πολλές ευκαιρίες στους Καναδούς να ανταλλάξουν τέσσερις ημέρες ετήσιων διακοπών με ένα διάλειμμα εννέα ημερών – ανάλογα με την επαρχία στην οποία ζουν.

Για όσους βρίσκονται στην Αλμπέρτα, τη Βρετανική Κολομβία, τη Μανιτόμπα, το Νιού Μπράνσγουικ, τη Νέα Σκωτία, το Οντάριο, το νησί του Πρίγκηπα Εδουάρδου και το Σασκάτσουαν, η πρώτη επιλογή είναι να κάνουν κράτηση για το υπόλοιπο της εβδομάδας μετά την τραπεζική αργία τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου. Για όσους βρίσκονται στη Νέα Γη και Το δικό τους Λαμπραντόρ είναι τον Μάρτιο, εάν ζητήσουν διακοπές για τις ημέρες πριν από την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου (Παρασκευή 17 Μαρτίου).

Η Μεγάλη Παρασκευή (Παρασκευή 7 Απριλίου) δημιουργεί μια ευκαιρία που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλος ο Καναδάς. Για τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους και για εκείνους που δραστηριοποιούνται σε ομοσπονδιακά ρυθμιζόμενες βιομηχανίες, η Δευτέρα του Πάσχα (Δευτέρα 10 Απριλίου) σημαίνει ότι οι τέσσερις ημέρες γίνονται ακόμη και 10. Εάν είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι για μια απόδραση, η ημέρα μπορεί να φτάσει τις 16 συνεχόμενες ημέρες χωρίς εργασία, εάν κάνουν επίσης κράτηση τις μέρες που ακολουθούν τη Δευτέρα του Πάσχα.

Πριν τελειώσει ο Απρίλιος, όσοι βρίσκονται στη Νέα Γη και το Λαμπραντόρ μπορούν να χρησιμοποιήσουν ξανά το hack για την Ημέρα του Αγίου Γεωργίου (Δευτέρα 23 Απριλίου).

Η επόμενη πιθανότητα εμφανίζεται τον επόμενο μήνα για οποιονδήποτε στην Αλμπέρτα, τη Βρετανική Κολομβία, τη Μανιτόμπα, τις Βορειοδυτικές Περιοχές, το Νούναβουτ Οντάριο, το Κεμπέκ, το Σασκάτσουαν και το Γιούκον, χάρη στην τραπεζική αργία τη Δευτέρα 22 Μαΐου.

Η Εθνική Ημέρα Ιθαγενών Λαών (Τετάρτη 21 Ιουνίου) σημαίνει ότι όσοι βρίσκονται στις Βορειοδυτικές Εδάφη και στο Γιούκον έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν την άνοιξη και να χαιρετήσουν το καλοκαίρι, ενώ απολαμβάνουν διακοπές εννέα ημερών εάν κάνουν κράτηση τακτικής τη Δευτέρα και την Τρίτη πριν καθώς και την Πέμπτη. και την Παρασκευή μετά.

Μόλις λίγες μέρες αργότερα, οι εργαζόμενοι στη Νέα Γη και το Λαμπραντόρ και το Κεμπέκ έχουν την ευκαιρία να κάνουν αργία τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.

Ολόκληρος ο Καναδάς έχει μια δεύτερη πιθανή επιλογή να χρησιμοποιήσει το εορταστικό hack εάν κάνει χρήση της Ημέρας του Καναδά (Δευτέρα 3 Ιουλίου).

Το Newfoundland και το Labrador και το Nunavut έχουν άλλη μια ευκαιρία λιγότερο από μία εβδομάδα αργότερα, εάν κάνουν κράτηση για το υπόλοιπο της εβδομάδας μετά την τραπεζική αργία τη Δευτέρα 9 Ιουλίου. Το Newfoundland και το Labrador έχουν ξανά το ίδιο με την Ημέρα Regatta (Τετάρτη 2 Αυγούστου).

Για ομοσπονδιακούς υπαλλήλους ή όσους εργάζονται σε ομοσπονδιακά ρυθμιζόμενες βιομηχανίες, καθώς και για εκείνους στη Βρετανική Κολομβία, την Ημέρα του Νιού Μπράνσγουικ, τις Βορειοδυτικές Περιοχές, το Νούναβουτ και το Σασκάτσουαν, η κράτηση από Τρίτη έως Παρασκευή μετά την τραπεζική αργία τη Δευτέρα 7 Αυγούστου τους κερδίζει εννέα ημέρες μακριά από τη δουλειά. Το ίδιο ισχύει για όσους βρίσκονται στο Γιούκον εάν κάνουν κράτηση μετά την Ημέρα Ανακάλυψης (Δευτέρα 21 Αυγούστου).

Η Ημέρα της Εργασίας (Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου) παρουσιάζει μια τρίτη ευκαιρία για όλο τον Καναδά, με τους εργαζόμενους ελεύθερους να εξερευνήσουν μια άλλη χώρα ή απλώς να απολαύσουν τις ανέσεις του σπιτιού τους για εννέα ημέρες.

Οι αρχές Οκτωβρίου φέρνουν δύο πιθανές επιλογές. Το πρώτο είναι για όσους βρίσκονται στο νησί του Πρίγκηπα Εδουάρδου ή εργάζονται σε ομοσπονδιακές βιομηχανίες, καθώς και για ομοσπονδιακούς υπαλλήλους, με την Εθνική Ημέρα για την Αλήθεια και τη Συμφιλίωση (Δευτέρα 2 Οκτωβρίου). Το δεύτερο είναι για ομοσπονδιακούς υπαλλήλους ή εκείνους στην Αλμπέρτα, τη Βρετανική Κολομβία, τη Μανιτόμπα, τις βορειοδυτικές περιοχές, το Νούναβουτ, το Οντάριο, το Κεμπέκ, το Σασκάτσουαν, το Γιούκον με την Ημέρα των Ευχαριστιών (Δευτέρα 9 Οκτωβρίου).

Μια άλλη ευκαιρία έρχεται ένα μήνα αργότερα με την Ημέρα Μνήμης (Δευτέρα 13 Νοεμβρίου), η οποία ισχύει για ομοσπονδιακούς υπαλλήλους και ομοσπονδιακά ρυθμιζόμενες βιομηχανίες, Αλμπέρτα, Βρετανική Κολομβία, Νιού Μπράνσγουικ, Νέα Γη και Λαμπραντόρ, Βορειοδυτικά Εδάφη, Νούναβουτ, Νήσος Πρίγκηπα Εδουάρδου, Σασκάτσουαν και Γιούκον.

Πριν τελειώσει το έτος, τα Χριστούγεννα (Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου) προσφέρουν μια τελευταία ευκαιρία για να παρατείνετε τις ετήσιες διακοπές το 2023. Εάν οι εργαζόμενοι κάνουν κράτηση για το υπόλοιπο της εβδομάδας, χρησιμοποιούν μόνο τέσσερις ημέρες διακοπών για ένα διάλειμμα 10 ημερών. αφού η Πρωτοχρονιά (Δευτέρα 1 Ιανουαρίου) είναι η επόμενη Δευτέρα.

Για όσους ισχύει το Boxing Day (Τρίτη 26 Δεκεμβρίου) – ομοσπονδιακούς υπαλλήλους και εκείνους στη Νέα Γη και το Λαμπραντόρ και στο Οντάριο – η τραπεζική αργία δημιουργεί μια εφάπαξ ευκαιρία να τριπλασιάσουν την άδεια τους και να λάβουν 10 συνεχόμενες ημέρες ελεύθεροι από την εργασία με μόνο τρεις μέρες διακοπές. Αν θέλουν να πάνε όλα έξω, θα μπορούσαν επίσης να αποχωρήσουν το υπόλοιπο της εβδομάδας μετά την Πρωτοχρονιά (Δευτέρα 1 Ιανουαρίου) και να έχουν 16 ημέρες.

Schreibe einen Kommentar