Το Grubhub κάνει παράδοση σε ξενοδοχεία; [All Details Included] | Techweblabs – Ανάπτυξη Ιστού | Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

10
Το Grubhub κάνει παράδοση σε ξενοδοχεία; [All Details Included] |  Techweblabs – Ανάπτυξη Ιστού |  Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

1. Εισαγωγή

Έχετε κλείσει δωμάτιο ξενοδοχείου, αλλά το φαγητό του εστιατορίου δεν σας αρέσει. Ή ακόμα κι αν έχετε χορτάσει πράγματα που δεν προτιμάτε πολύ και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, αλλά δεν θέλετε να φύγετε από το ξενοδοχείο, εδώ είναι το μέρος για εσάς.

Σε μια τέτοια περίπτωση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή παράδοσης φαγητού Grubhub και να παραγγείλετε αμέσως κάτι νόστιμο που μπορεί να σας χτυπήσει αμέσως στην πείνα.

Αλλά περίμενε! Το Grubhub κάνει παραδόσεις σε ξενοδοχεία; Και τι γίνεται με κάποια άλλα μέρη εκτός από ξενοδοχεία; Για να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε σχετικά με την παραγγελία της υπηρεσίας δωματίου από ένα ξενοδοχείο, τις χρεώσεις παράδοσης, το κόστος υπηρεσιών, τις συμβουλές κ.λπ. Διαβάστε λοιπόν!

2. Το Grubhub παραδίδει σε ξενοδοχεία;

Ναι, το Grubhub παραδίδει σε ξενοδοχεία. Ό,τι κι αν παραγγείλετε από οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή μέρος, εάν βρίσκεται στη λίστα με τα μέρη στα οποία το Grubhub παρέχει τις υπηρεσίες του, μπορείτε να το παραλάβετε. Ο χρόνος παράδοσης δεν θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από μία ώρα. Μπορεί ακόμη και να παραλάβετε το φαγητό σας στο δωμάτιό σας, αλλά εξαρτάται από τους κανόνες του ξενοδοχείου.

Το Grubhub κάνει παράδοση σε ξενοδοχεία;

3. Πώς ξεκίνησε η Grubhub την παράδοση σε ξενοδοχεία;

Το 2016, το GrubHub ήταν μία από τις πρώτες υπηρεσίες παράδοσης φαγητού που άρχισε να συνεργάζεται με τη Hyatt Centric για την παροχή αυτής της υπηρεσίας ως rollout. Με αυτή την κίνηση, το GrubHub είδε μια αύξηση στις επιχειρήσεις από πελάτες που μπορούσαν να παραγγείλουν από αυτούς.

Ως εναλλακτική λύση στο πρότυπο Μενού υπηρεσίας δωματίου Hyatt, αυτή η πρωτοβουλία παρείχε στους επισκέπτες μια εξατομικευμένη επιλογή από εστιατόρια. Συνεργαζόμενοι στενά με ξενοδοχεία όπως το Hyatt, το GrubHub έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή για υπηρεσίες παράδοσης φαγητού σε ξενοδοχεία.

4. Το Grubhub λαμβάνει πρόσθετη χρέωση/χρέωση για την παράδοση φαγητού στο ξενοδοχείο σας;

Με τίποτα! Το Grubhub δεν χρεώνει πρόσθετη χρέωση υπηρεσιών, φόρο ή χρέωση παράδοσης, εάν θέλετε το φαγητό να παραδοθεί στο ξενοδοχείο σας.

Οι χρεώσεις υπηρεσιών εξαρτώνται από την τοποθεσία του ξενοδοχείου σας και για αυτόν τον λόγο επίσης, ο χρόνος παράδοσης για την Grubbbhub για παράδοση στα ξενοδοχεία είναι μόλις κατά μέσο όρο 45 έως 60 λεπτά.

4.1 Υποτίθεται ότι το GrubHub θα παραδοθεί στην πόρτα σας;

Ναι, το GrubHub υποτίθεται ότι θα παραδώσει στην πόρτα σας. Οι παραγγελίες μπορούν να αφεθούν με ασφάλεια στην πόρτα σας, στο λόμπι σας ή σε άλλο ασφαλές σημείο στον προορισμό παράδοσης με παράδοση χωρίς επαφή.

5. Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του Grubhub για την παραγγελία φαγητού στο ξενοδοχείο σας;

Εάν μένετε σε ξενοδοχείο με αυστηρό χρόνο παραγγελίας γευμάτων και περιορισμένη επιλογή επιλογών υπηρεσίας δωματίου, το Grubhub είναι μια καταπληκτική εναλλακτική λύση. Ακόμα κι αν βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι ή διακοπές και δεν θέλετε να φύγετε από το δωμάτιό σας, μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό από το Grubhub και να το παραλάβετε απευθείας στην πόρτα σας.

Έχουν το ευρύτερο δίκτυο εστιατορίων στη χώρα και τα εργαλεία αναζήτησης θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε κοντινά εστιατόρια που θα λάβουν την παραγγελία σας.

6. Το Grubhub παραδίδει φαγητό σε ξενοδοχεία στο Λας Βέγκας;

Ναι, το GrubHub θα παραδώσει φαγητό από δεκάδες χιλιάδες εστιατόρια του Λας Βέγκας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος παραγγελιών τους. Συνήθως χρειάζονται 45-60 λεπτά για να παραδώσει το φαγητό σας από το GrubHub και θα μεταφερθεί σε έναν χώρο παραλαβής για ιππασία ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο σας.

Το GrubHub θα παραδώσει φαγητό από διάφορα τοπικά εστιατόρια του Λας Βέγκας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, ανεξάρτητα από το πού μένετε στην κοιλάδα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο οδηγός θα σας περιμένει έξω από την καμπίνα ή την περιοχή του παρκαδόρου για να παραδώσει το γεύμα σας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε αυτός ο σύνδεσμος για να ελέγξετε αν το Grubhub παραδίδει φαγητό στο ξενοδοχείο σας στο Λας Βέγκας ή όχι.

Το Grubhub παραδίδει φαγητό σε ξενοδοχεία στο Λας Βέγκας;

7. Ποιες άλλες υπηρεσίες παράδοσης παραδίδονται σε ξενοδοχεία;

Δημοφιλείς υπηρεσίες παράδοσης όπως Uber Eats, DoorDash, Deliveroo κ.λπ. μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παράδοση σε ξενοδοχεία ή σε οποιοδήποτε μέρος που εμπίπτει στην υπηρεσία παράδοσης. Μπορείτε να παραγγείλετε οτιδήποτε, από συσκευασμένα τρόφιμα μέχρι φρεσκομαγειρεμένα γεύματα μέχρι ένα μπουκάλι κρασί, ανάλογα με τους κανόνες του ξενοδοχείου.

8. Μπορούν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων να σας προσφέρουν φαγητό Grubhub;

Ναι, το καλύτερο είναι ότι το Grubhub ανακοίνωσε τη σχέση του με εστιατόρια για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του χωρίς προβλήματα.

Τα εστιατόρια μπορούν ακόμη και να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα μιας δωρεάν δοκιμής 30 ημερών για να ελέγξουν εάν όλες οι δυνατότητες και η τεχνολογία τους βοηθούν να λειτουργήσουν την επιχείρηση ή όχι.

Μπορούν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων να σας προσφέρουν φαγητό Grubhub;

9. Μπορούν τα ξενοδοχεία να απαγορεύσουν το φαγητό που παραδίδεται από το Grubhub;

Ναι, εξαρτάται απόλυτα από το ξενοδοχείο και έχουν το δικαίωμα να μην φέρνουν εξωτερικά τρόφιμα που παραδίδονται από το Grubhub. Επειδή τα ξενοδοχεία είναι ιδιωτικές ιδιοκτησίες, μπορούν να εμποδίσουν τους επισκέπτες να φέρουν τρόφιμα από εξωτερικούς πωλητές.

Αν και αυτό μπορεί να συμβαίνει σε ορισμένα ξενοδοχεία, είναι σε μεγάλο βαθμό συνάρτηση του είδους του καταλύματος. Τα θέρετρα που έχουν πολλά εστιατόρια θα είναι λιγότερο πιθανό να αποθαρρύνουν τους επισκέπτες να παραγγείλουν φαγητό έξω από την εγκατάσταση.

10. Πώς να μάθετε εάν το Grubhub παραδίδει στο ξενοδοχείο σας ή όχι;

Είναι απλό να μάθετε εάν ένα εστιατόριο που εξετάζετε επιτρέπει στους επισκέπτες να φέρουν τα γεύματά τους μέσω του Grubhub. Για να ξεκινήσετε, κάντε ένα τηλεφώνημα ή στείλτε ένα email στη ρεσεψιόν και ρωτήστε!

Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε, ελέγξτε τις ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Μπορεί να μην αποδέχονται εξωτερικά φαγητά αν έχουν πολλά εστιατόρια και ένα ολοκληρωμένο μενού υπηρεσίας δωματίου. Αλλά εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές φαγητού, οι άνθρωποι είναι απίθανο να ενδιαφέρονται για την παράδοση φαγητού από εξωτερικές πηγές.

Αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να έχετε κατά νου όταν λαμβάνετε μια απόφαση αγοράς. Μόλις επιβεβαιώσετε ότι μπορείτε να φέρετε φαγητό από έξω από το ξενοδοχείο, σκεφτείτε εάν θα πρέπει να παραλάβετε ή να το παραλάβετε.

11. Το GrubHub παραδίδει σε νοσοκομεία;

Ναι, ένας λογαριασμός GrubHub μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγγελία φαγητού για ασθενείς, εργαζόμενους στο νοσοκομείο ή επισκέπτες. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι, υπό το φως των σχολίων από τους οδηγούς παράδοσης, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου σε ποιες περιοχές του νοσοκομείου δεν επιτρέπεται να εισέλθουν κατά την υποβολή της παραγγελίας σας και να παρέχετε πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή ανάλογα.

Οι οδηγοί δεν μπορούν να σας φτάσουν εάν βρίσκεστε σε μια ασφαλή πτέρυγα ή στην καμπίνα νοσοκόμας, αν και οι οδηγίες μπορεί να λένε ότι πρέπει να σας συναντήσουν εκεί.

12. Πώς να παραγγείλετε από το Grubhub σε ένα φυλασσόμενο διαμέρισμα;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν φτάσετε στην πύλη, ο συνοδός θα ζητήσει το όνομα και τη διεύθυνσή σας και θα ξεκλειδώσει την πύλη για εσάς. Στη συνέχεια, ο χρήστης θα λάβει τον κωδικό πύλης όταν κάνει μια παραγγελία τον οποίο πρέπει να παράσχει στην πύλη.

12.1 Πώς να παραγγείλετε από το Grubhub στο ξενοδοχείο σας;

  • Εισαγάγετε την τοποθεσία του ξενοδοχείου σας αφού την επαληθεύσετε. Πριν παραγγείλετε οτιδήποτε από το Grubhub, φροντίστε να εισαγάγετε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας στο κατάλληλο πεδίο στον ιστότοπο ή την εφαρμογή.
  • Χρησιμοποιήστε κωδικούς κουπονιών εάν υπάρχουν. Ως επί το πλείστον, πολλά εστιατόρια ξυρίζουν ένα δέσιμο με το Grubhub, οπότε να είστε βέβαιοι ότι θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις χαρακιές που εξοικονομούν χρήματα!
  • Τα φίλτρα μπορεί να σας βοηθήσουν να περιορίσετε τις νέες επιλογές σας. Συνιστούμε να περιορίσετε την επιλογή σας χρησιμοποιώντας τα φίλτρα μας, τα οποία ποικίλλουν από κουζίνα σε πιάτο (σαλάτα, σούπα κ.λπ.). (Σαλάτες, Σάντουιτς, Επιδόρπιο).
  • Ελέγξτε πρώτα με το εστιατόριο εάν επιτρέπουν έξω φαγητό ή όχι.
  • Εάν θέλετε ο οδηγός σας να επικοινωνήσει μαζί σας όταν το γεύμα είναι έτοιμο, δώστε του συγκεκριμένες οδηγίες. Στις ειδικές οδηγίες, φροντίστε να παρέχετε όλες τις λεπτομέρειες της παράδοσής σας. Μπορείτε να διευκολύνετε τον οδηγό λέγοντας πράγματα όπως «Παρακαλώ μπείτε και φύγετε με τη ρεσεψιόν μας».
  • Διψασμένος? Παραγγείλετε το ποτό σας εκ των προτέρων για να αποφύγετε να πληρώσετε για τις εξωφρενικές τιμές του μικρού μπαρ. Κατά την παραγγελία, φροντίστε να συμπεριλάβετε ένα ρόφημα της επιλογής σας, όπως νερό, σόδα ή χυμό.

13. Τελικές Σκέψεις

Έτσι, μετά από μια σειρά αξιολογήσεων και ερευνών, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το Grubhub κάνει παραδόσεις σε ένα ξενοδοχείο. Το Grubhub μπορεί να παραδώσει ακόμη και στο δωμάτιό σας ή στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, υπό την προϋπόθεση ότι επιτρέπεται το φαγητό εκτός σπιτιού από το ξενοδοχείο. Ταυτόχρονα, το Grubhub μπορεί να παραδώσει στα νοσοκομεία, το δωμάτιο του διαμερίσματός σας χωρίς να χρεώσει επιπλέον χρέωση υπηρεσιών.

Όταν βρίσκεστε στο δρόμο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε ένα εστιατόριο που να καλύπτει τις διατροφικές σας προτιμήσεις και το εύρος τιμών. Θα εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, εάν προετοιμαστείτε εκ των προτέρων και μάθετε εάν το ξενοδοχείο σας επιτρέπει την παράδοση γευμάτων.

Τέλος, εάν η παράδοση φαγητού στο κατάλυμά σας ή η μεταφορά σε πακέτο είναι μια σημαντική πτυχή του ταξιδιού σας, φροντίστε να κάνετε κάποια έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

Schreibe einen Kommentar