Το DroneBlocks συμμετέχει στο Dronecode — Dronecode Foundation

3
Το DroneBlocks συμμετέχει στο Dronecode — Dronecode Foundation

Το DroneBlocks εντάχθηκε στο Dronecode για την καλύτερη ενσωμάτωση τεχνολογιών ανοιχτού κώδικα σε περιβάλλοντα τάξης STEM. Έχουν δημιουργήσει λογισμικό, προσομοίωση drone και ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών με λέιζερ που επικεντρώνεται στο να διευκολύνει τους μαθητές να μεταβούν στην ανάπτυξη drone με όσο το δυνατόν λιγότερη τριβή. Με την ένταξή τους στο Ίδρυμα Dronecode, θα δημιουργήσουν μια ισχυρότερη διαδρομή από την πρώιμη εκπαίδευση STEM σε επιτυχημένες σταδιοδρομίες μηχανικής.

«Στο DroneBlocks βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας ελκυστικών εμπειριών μάθησης STEM με drones, κωδικοποίηση μπλοκ και πρόγραμμα σπουδών. Με μεγάλο ενθουσιασμό συμμετέχουμε στο Ίδρυμα Dronecode. Ακολουθούμε την κοινότητα για πολλά χρόνια και επωφεληθήκαμε από πολλά έργα που φιλοξενεί το Ίδρυμα. Πρόθεσή μας είναι να αυξήσουμε το αποτύπωμά μας κάνοντας την εφαρμογή DroneBlocks συμβατή με drones που βασίζονται σε PX4 και να τα φέρουμε στην τάξη. Ανυπομονούμε να ανταποκριθούμε στην κοινότητα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της βιομηχανίας των drone ανοιχτού κώδικα».

Dennis Baldwin, Ιδρυτής

Από την κωδικοποίηση μεταφοράς και απόθεσης έως τα αρθρωτά κιτ drone, η δουλειά που έχει κάνει το DroneBlocks για να κάνει την ανάπτυξη drone προσβάσιμη σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και τα επίπεδα δεξιοτήτων είναι πραγματικά εκπληκτική. Χρησιμοποιώντας drones, οι μαθητές λαμβάνουν απτή ανατροφοδότηση σχετικά με τον προγραμματισμό τους και έχουν τη δυνατότητα να μάθουν μέσω δράσης και πειραματισμού.

Schreibe einen Kommentar