Το AmovLab ενώνεται με το Dronecode Foundation για να ενώσει τις προσπάθειες για την υιοθέτηση ανοιχτών προτύπων — Dronecode Foundation

2
Το AmovLab ενώνεται με το Dronecode Foundation για να ενώσει τις προσπάθειες για την υιοθέτηση ανοιχτών προτύπων — Dronecode Foundation

Με την ένταξή του στο Dronecode Foundation, το AmovLab ελπίζει να επεκτείνει την αγορά του στην παγκόσμια κοινότητα προγραμματιστών και να μοιραστεί την εμπειρία του στην ανάπτυξη έργων και προϊόντων υλικού.

«Θέλουμε να σχεδιάσουμε πιο ολοκληρωμένες μονάδες με τον αυτόματο πιλότο PX4».

Το AmovLab ελπίζει επίσης να συμμετάσχει στις συζητήσεις της Ομάδας Ειδικού Ενδιαφέροντος Pixhawk, να δημιουργήσει πρότυπα ελέγχου πτήσης ανοιχτού κώδικα σε επίπεδο βιομηχανίας, να αυξήσει την υιοθέτηση ευαγγελίζοντας τα ανοιχτά πρότυπα και να συνεισφέρει πίσω στην κοινότητα ανοιχτού κώδικα.

AmovLab είναι μια εταιρεία με έδρα το Chengdu της Κίνας, αφιερωμένη στην προώθηση μαθημάτων εκπαίδευσης AI και στην ανάπτυξη εξοπλισμού Ε&Α. Ιδρύθηκε το 2016 και ξεκίνησε το ανοιχτού κώδικα αυτόνομο έργο drone «Prometheus», μια πλατφόρμα ανάπτυξης UAV που βασίζεται σε ROS το 2019. Η εταιρεία παρήγαγε το UAV της σειράς P, ειδικά σχεδιασμένο για επιστημονική έρευνα και πειραματισμό. Πολλά γνωστά πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα στην Κίνα υιοθέτησαν τη σειρά P.

Το AmovLab λειτουργεί επίσης ως πάροχος εκπαιδευτικής εκπαίδευσης που διοργανώνει διάφορα διαδικτυακά και εκτός σύνδεσης μαθήματα κατάρτισης για προγραμματιστές ρομποτικής.

ο Κοινότητα Amov είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο και ενεργό φόρουμ ανταλλαγής τεχνολογίας στην Κίνα με περισσότερους από 30.000 αποφοίτους από ιδρύματα εκπαίδευσης και 4.000 εγγεγραμμένους χρήστες BBS.

Το AmovLab αναπτύσσει επίσης UGV και USV με βάση τον αυτόματο πιλότο PX4 και αρθρωτά εξαρτήματα σχεδιασμένα για ανάπτυξη ρομπότ.

Η ομάδα αναπτύσσει επίσης λύσεις για τον έλεγχο σχηματισμού drone, την αυτόνομη αναγνώριση και την παρακολούθηση των drones μέσω των αυτοσχεδιασμένων μόντεμ και των καμερών PTZ.

«Το AmovLab, από την έναρξή του, υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του ανοιχτού κώδικα και μοιράστηκε τεχνολογικά επιτεύγματα σε διάφορες πλατφόρμες. Ελπίζουμε να κάνουμε την Ε&Α ευκολότερη για τους προγραμματιστές drone και ρομπότ μέσω των πλατφορμών και των μαθημάτων υλικού μας. Συνεργαζόμενοι με τον τρόπο ανοιχτού κώδικα, οι ερευνητές επωφελούνται από την κοινή χρήση τεχνολογίας μας και στη συνέχεια συνεισφέρουν στις καινοτομίες τους. Το όραμά μας είναι να γίνουμε ένας οργανισμός που προάγει την εκπαίδευση AI και μια εταιρεία που παράγει υψηλής ποιότητας ρομποτικό υλικό Ε&Α».

Xiao Qi, Ιδρυτής του AmovLab.

Πόροι

Schreibe einen Kommentar