Το πρόγραμμα απόσπασης ενισχύει την πρωτοβουλία One Publitek

1
Το πρόγραμμα απόσπασης ενισχύει την πρωτοβουλία One Publitek

Βγαίνοντας από τα διάφορα παγκόσμια lockdown τον περασμένο περίπου χρόνο, μία από τις βασικές μας προτεραιότητες ήταν να δημιουργήσουμε ισχυρότερους δεσμούς μεταξύ των ομάδων μας στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Τι καλύτερο για να γίνει αυτό, από ένα πρόγραμμα απόσπασης.

Δεν μπορώ να το συστήσω αρκετά. Η ευκαιρία να μάθετε από συναδέλφους σε άλλες χώρες, να βιώσετε την κουλτούρα και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες συνδέσεις που ωφελούν τα άτομα και την εταιρεία, είναι τόσο ισχυρή.

Απαιτεί επένδυση, αλλά ο αντίκτυπος και τα αποτελέσματα υπερβαίνουν κατά πολύ κάθε κόστος. Το εναρκτήριο πρόγραμμά μας επέτρεψε σε πέντε άτομα να ταξιδέψουν μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και των ΗΠΑ και αντί να προσπαθώ να εξηγήσω τα οφέλη, επιτρέψτε μου να το παραδώσω σε μερικά από τα τυχερά μέλη της ομάδας μας που έκαναν τα ταξίδια.

Kelsey Winter, Senior Account Executive. Πόρτλαντ, ΗΠΑ

«Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μου ήταν ότι είχα την ευκαιρία να συνδεθώ με συναδέλφους στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία και να μάθω περισσότερα γι ‚αυτούς σε βαθύτερο επίπεδο – πολύ περισσότερα από όσα μπορείτε μέσω μιας κλήσης ζουμ. Νομίζω ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι κάνουν μια απόσπαση, τόσο πιο ολοκληρωμένη θα είναι η εταιρεία μας. Είμαι ήδη πολύ πιο ενθουσιασμένος για τις φετινές μέρες της παρέας γιατί γνωρίζω πολύ περισσότερους ανθρώπους και είμαι ενθουσιασμένος που θα τους ξαναδώ όλους.”

Sally Pickering, Account Director. Μπαθ, ΗΒ

«Η απόσπαση ήταν μια απίστευτη ευκαιρία για ανάπτυξη, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά!

Όχι μόνο έμαθα πολλά, αλλά διασκέδασα επίσης και έφυγα από τις ΗΠΑ με έμπνευση και κίνητρο. Το Πόρτλαντ είναι μια τόσο διασκεδαστική και χαρισματική πόλη με καταπληκτικό φαγητό, μπαρ, πολιτισμό και ανθρώπους. Ήταν φανταστικό να δεσμεύομαι με συναδέλφους στο γραφείο των ΗΠΑ και πραγματικά με βοήθησε να καταλάβω πόσα περισσότερα μπορούμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον και επίσης με έκανε να εκτιμήσω πραγματικά την πραγματικά φανταστική ομάδα που έχουμε».

Janice Fenton, Senior Account Director. Bath UK

«Το ταξίδι μου στο Πόρτλαντ αφορούσε ανθρώπους και μέρη. Έμαθα την αμερικανική γλώσσα («bus the table», «stand-up meeting» – η οποία είναι γενικά καθισμένη!) και γνώρισα μερικές απολαυστικές λιχουδιές (tater tots, σάντουιτς με παγωτό – αν και ξέχασα να δοκιμάσω το τελευταίο και το μπορεί να είναι ακόμα στην κατάψυξη μέχρι σήμερα!).

Ξέρω πώς είναι να ξεκινάς τις συναντήσεις στις 7 το πρωί ή νωρίτερα κάθε μέρα, και δεν έχω τίποτα άλλο παρά σεβασμό και ευγνωμοσύνη στην ομάδα μας των ΗΠΑ που το κάνει αυτό κάθε μέρα για να φιλοξενήσει όσους από εμάς στην Ευρώπη. Το να περνάω χρόνο προσωπικά με την ομάδα του Πόρτλαντ ήταν πολύ ιδιαίτερο και διορατικό και με βοήθησε να δημιουργήσω δεσμούς με συναδέλφους που είναι ανεκτίμητοι για να μας βοηθήσουν να εργαστούμε και να κοινωνικοποιηθούμε μαζί».

Ήμασταν σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε το «One Publitek» – μια ομάδα, ένα όραμα και μια ισχυρή αίσθηση του ανήκειν. Ο κόσμος λέει ότι δεν μπορείς να χτίσεις έναν υπέροχο πολιτισμό από τη μια μέρα στην άλλη, στην πραγματικότητα δεν μπορείς να τον «χτίσεις» καθόλου – είναι κάτι που αναπτύσσεται οργανικά και βρίσκει το δικό του μονοπάτι. Οι εταιρείες μπορούν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον για να επιτρέψουν μια καλή κουλτούρα, αλλά δεν μπορούν να την επιβάλουν, να την αγοράσουν ή να ελπίζουν ότι θα συμβεί από μόνη της.

Καθώς μπαίνουμε στο 2023, ένα νέο πρόγραμμα απόσπασης πρόκειται να ξεκινήσει. Είχαμε τόσες πολλές εξαιρετικές εφαρμογές που κυμαίνονται από τα όμορφα γραμμένα, μέχρι τις υποβολές βίντεο και κινούμενων σχεδίων και ακόμη και ένα πρωτότυπο, πλήρως παραγόμενο ποπ τραγούδι.

Όσο δεν είμαστε κλειδωμένοι, θα συνεχίσουμε να φέρνουμε τις ομάδες μας πιο κοντά προς όφελος των ατόμων, της ευρύτερης ομάδας και τελικά των πελατών μας, οι οποίοι θα βιώσουν μια ακόμη πιο παγκόσμια και ολοκληρωμένη υπηρεσία.

Schreibe einen Kommentar