Το μέλλον της Floret Dahlias

0
Το μέλλον της Floret Dahlias

Ο τελευταίος ενάμιση χρόνο ήταν μια τεράστια αλλαγή και ανάπτυξη εδώ στο Floret. Μόνο μετά τη σύνταξη μιας λίστας μεγάλων έργων που έχουμε αντιμετωπίσει, μπορώ πραγματικά να τα τυλίξω όλα.

Προσφέραμε το τελευταίο μας εργαστήριο στο αγρόκτημα (προς το παρόν τουλάχιστον). Προσφέραμε το πρώτο μας διαδικτυακό εργαστήριο. Εμείς επέκτεινε τη σειρά προϊόντων μας. Μεταβήκαμε σε μια νέα πλατφόρμα διαδικτυακών καταστημάτων. Διευρύναμε την ομάδα μας. Αγοράσαμε το διπλανό αγρόκτημα. Ξεκινήσαμε μια τεράστια ανακαίνιση στον αχυρώνα που θα γίνει ο νέος μας χώρος αποστολής. Κυκλοφορήσαμε ένα βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις…και μετά ξεκινήσαμε να γράφουμε ένα δεύτερο βιβλίο… Έχουμε κάνει ΠΟΛΛΑ.

Κάθε ένα από αυτά τα έργα ήταν ένας τόνος δουλειάς. Αλλά το γεγονός ότι τα κάναμε όλα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι τίποτα λιγότερο από θαύμα.

Τώρα που έχουμε πάρει την ανάσα, επανεκτιμούμε τι μας φωτίζει και σε τι θέλουμε να επικεντρώσουμε τη συλλογική μας ενέργεια καθώς προχωράμε. Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης ήταν οι ντάλιες.

Όπως γνωρίζετε, οι ντάλιες είναι μια από τις αγαπημένες μας καλλιέργειες, αλλά συνοδεύονται από ένα πολύ συγκεκριμένο σύνολο προκλήσεων, όπως εργατικό δυναμικό υψηλής εξειδίκευσης για τη διαίρεση των κονδύλων, κατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης, μια μεγάλη εγκατάσταση αποθήκευσης και μια διευρυμένη ομάδα αποστολής για να βγάλει τους κονδύλους. πόρτα εγκαίρως.

Σε μια προσπάθεια να βελτιώσουμε τη διαδικασία για τους πελάτες και το πλήρωμά μας, αποφασίσαμε να σταματήσουμε τις πωλήσεις κονδύλων αυτό το φθινόπωρο. Ξέρω ότι αυτό θα απογοητεύσει αναμφίβολα πολλούς ανθρώπους. Και ξέρω ότι η ζήτηση για ντάλιες είναι τεράστια. Από τότε που ξεκινήσαμε να τα προσφέρουμε πριν από μερικά χρόνια, έχουμε εξαντληθεί συνεχώς σε λιγότερο από μία ημέρα. Ακόμη και μετά τον τετραπλασιασμό των προσφορών μας τον περασμένο χρόνο, εξακολουθήσαμε να εξαντλήσαμε μέσα σε 24 ώρες. Η Dahlia Mania είναι αληθινό πράγμα!

Δεσμευόμαστε να κάνουμε την εμπειρία της προμήθειας και της καλλιέργειας αυτών των πολύτιμων ποικιλιών καλύτερη από ποτέ. Αλλά ο μόνος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι πατώντας την παύση και αφιερώνοντας χρόνο για να βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Θα ήθελα τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΤΗΣ DAHLIA ΕΔΩ

Οι θαυμαστές του Floret ήταν πάντα τόσο γενναιόδωροι στο να μοιράζονται τα σχόλιά τους όποτε χρειαζόμασταν βοήθεια. Για παράδειγμα, οι ιδέες σας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του περιγράμματος για το Cut Flower Garden και το Βιβλίο #2 που βρίσκεται επί του παρόντος στα σκαριά. Μέσω ερευνών αναγνωστών, μπορέσαμε επίσης να αναπτύξουμε το περιεχόμενο για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου του Floret Online Workshop. Εκτιμώ πολύ τις σκέψεις και τις απόψεις σας και θα μου άρεσε πολύ να αφιερώσετε λίγα λεπτά και να τις μοιραστείτε σχετικά με τις ντάλιες.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τα στοχαστικά σας σχόλια και για τη συνεχή υποστήριξή σας καθώς μεγαλώνει το μικρό μας αγρόκτημα λουλουδιών. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλα όσα μοιράζεστε.

The post The Future of Floret Dahlias appeared first on Floret Flowers.

Schreibe einen Kommentar