Το Ίδρυμα Dronecode Ανακοινώνει Διορισμό νέων Διευθυντών Διοικητικού Συμβουλίου — Ίδρυμα Dronecode

0
Το Ίδρυμα Dronecode Ανακοινώνει Διορισμό νέων Διευθυντών Διοικητικού Συμβουλίου — Ίδρυμα Dronecode

ΣΑΝ ΦΡΑΝΤΣΙΣΚΟ, 3 Φεβρουαρίου 2020 – Το Ίδρυμα Dronecode, το Ίδρυμα ουδέτερου ως προς τους προμηθευτές για έργα ανοιχτού κώδικα drone, ανακοίνωσε τρεις νέους διευθυντές που εξελέγησαν στο Διοικητικό του Συμβούλιο. Το Διοικητικό Συμβούλιο αντιπροσωπεύει την ευρύτερη κοινότητα PX4. Θα καθοδηγήσει το Ίδρυμα καθώς εκτελεί την αποστολή του να επιτρέψει την ευρεία υιοθέτηση και να επιταχύνει την ανάπτυξη ανοιχτών προτύπων.

Νέοι διευθυντές

Νέος εκλεγμένος για να υπηρετήσει στο διοικητικό συμβούλιο είναι ο Paul Stubbs, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τα μέλη του Gold. Ο Paul είναι επί του παρόντος Διευθυντής AI & Innovation Marketing για την ομάδα Microsoft Business AI, εστιάζοντας σε αυτόνομα συστήματα, όπως οχήματα, drones, βιομηχανική ρομποτική και προσομοιωτές, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με την ομάδα Microsoft AirSim. Ο Paul δραστηριοποιείται στην κοινότητα από τότε που η Microsoft εντάχθηκε ως μέλος Gold το 2019.

«Είναι τιμή μου που διορίστηκα στο διοικητικό συμβούλιο του Dronecode Foundation. Βρισκόμαστε σε ένα συναρπαστικό σημείο καμπής στην ιστορία των πτήσεων και το Ίδρυμα Dronecode αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος κωδικοποιεί, εκπαιδεύει, προσομοιώνει, πιστοποιεί και πετά τόσο με πιλότο όσο και με αυτόνομα drones».

Paul Stubbs, Διευθυντής AI & Innovation Marketing για την ομάδα Business AI της Microsoft.

Οι Chad Sweet και Hyon Lim είναι οι εκπρόσωποι των Silver μέλη στο διοικητικό συμβούλιο, φέρνοντας την πολυετή εμπειρία τους στον τομέα της ρομποτικής στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Chad Sweet είναι ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ModalAI, μια Blue UAS Framework κατασκευαστής αμερικανικής κατασκευής, αυτόνομων αυτόματων πιλότων για drones και ρομπότ εδάφους. Ο Sweet έχει μεγάλη εμπειρία στην Ε&Α ρομποτικής και κατά τη διάρκεια των 20 χρόνων του στην Qualcomm, ηγήθηκε των προσπαθειών στον τομέα της όρασης υπολογιστών και των ασύρματων επικοινωνιών με 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχουν χορηγηθεί. Ήταν υπεύθυνος για πρωτοποριακά έργα όπως το Snapdragon Flight, το οποίο αυτή τη στιγμή κατευθύνεται προς τον Άρη μέσω του Ingenuity της NASA. Η Sweet έχει δεσμευτεί να προωθήσει την αμερικανική βιομηχανία drone παρέχοντας στους καινοτόμους τα ανοιχτά συστήματα αντίληψης και επικοινωνίας ρομπότ και drone της ModalAI που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ

«Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η βιομηχανία των drone γνώρισε έναν μετασχηματισμό παραγωγικότητας και πιστεύω ότι το open source είναι ο καταλύτης για την περαιτέρω ανάπτυξη και ολοκλήρωση της βιομηχανίας. Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Dronecode Foundation και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα του Dronecode Foundation και τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για να διατηρήσω τη δυναμική και να προωθήσω την αμερικανική βιομηχανία drone προς τα εμπρός με ανοιχτά πρότυπα και ανοιχτό κώδικα».

Chad Sweet, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής ModalAI

Ο Hyon Lim είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της UVify, κατασκευαστής drones για εταιρείες Fortune 500, πανεπιστήμια, ερευνητικά εργαστήρια και άλλα. Ο Hyon υπήρξε ενεργός ερευνητής σε αυτόνομα συστήματα και οι δημοσιευμένες εργασίες του για την όραση υπολογιστών και τα drone έχουν αναφερθεί περισσότερες από 1.110 φορές μέχρι σήμερα. Ο Hyon δραστηριοποιείται επίσης στην κοινότητα και έχει συνεισφέρει στο PX4 από το 2012, το οποίο ήταν περίπου στην αρχή της βιομηχανίας.

«Είμαι ευχαριστημένος με την ευκαιρία να γίνω μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Dronecode Foundation σε μια τόσο δύσκολη και συναρπαστική στιγμή. Είμαι βαθιά παθιασμένος με τον κλάδο μας και τη σημασία του ρόλου στον καθορισμό προτύπων στον κλάδο των drone. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τους συναδέλφους μου μέλη του διοικητικού συμβουλίου για να επεκτείνουμε περαιτέρω το Ίδρυμα Dronecode και να διασφαλίσουμε ότι θέτουμε πρότυπα που ωφελούν το Ίδρυμα και τα μέλη του».

Hyon Lim, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της UVify

Το Διοικητικό Συμβούλιο του 2021

Το διοικητικό συμβούλιο του Dronecode Foundation καθορίζει την επιχειρηματική κατεύθυνση, καθώς και επιβλέπει τη διαχείριση IP, το μάρκετινγκ και τις εκδηλώσεις για λογαριασμό του οργανισμού και σχηματίζεται από:

  • Lorenz Meier, Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου – Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, Auterion
  • Kevin Sartori, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Platinum – Συνιδρυτής, Auterion
  • Paul Stubbs, μέλος του διοικητικού συμβουλίου Gold – Διευθυντής AI Marketing, Autonomous Systems, Microsoft
  • Chad Sweet, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Silver – Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, ModalAI
  • Hyon Lim, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Silver – Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της UVify

Τα ανώτερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου καλωσορίζουν τους νεοδιορισθείς διευθυντές.

«Καθώς η βιομηχανία των drone συνεχίζει να αναπτύσσεται, η συνεργασία μεταξύ των φορέων του κλάδου γίνεται ολοένα και πιο σημαντική για να διασφαλιστεί η τεχνολογία ανάπτυξης που είναι ασφαλής και επεκτάσιμη.
Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τους νεοδιορισθείς διευθυντές του διοικητικού συμβουλίου για την εξυπηρέτηση της κοινότητας ανοιχτού κώδικα και την παροχή στη βιομηχανία ανοικτών προτύπων για νέους αυτόματους πιλότους, έξυπνες μπαταρίες, κάμερες και ενσωματώσεις υπηρεσιών. Το 2021 μια ανοιχτή προσέγγιση ξεπερνά την κλειστή».

Kevin Sartori, Συνιδρυτής, Auterion

Χτίζοντας ένα υγιές οικοσύστημα

Από την ίδρυσή του το 2014, το Ίδρυμα Dronecode βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, επιτρέποντας τη συνεργασία μεταξύ προγραμματιστών, εταιρειών και οργανισμών υποστήριξης.

«Το Dronecode Foundation έχει θέσει με τα PX4, MAVLink και Pixhawk τα πρότυπα κατά την τελευταία δεκαετία στη βιομηχανία των drone. Καθώς τα drones βρίσκουν αυξημένη υιοθέτηση σε εταιρικές εφαρμογές, τα πρότυπα, οι ενσωματώσεις σε κορυφαία drones και το εταιρικό λογισμικό και η επιτρεπτή άδεια ανοιχτού κώδικα είναι βασικοί παράγοντες για υιοθέτηση».

Lorenz Meier, Πρόεδρος της Dronecode, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Auterion.

Το Ίδρυμα Dronecode είναι ενθουσιασμένο που καλωσορίζει τους νεοδιορισθείς διευθυντές. Οι θητείες τους έχουν οριστεί να ξεκινήσουν αμέσως και να διαρκέσουν έως τον Ιανουάριο του 2022. Ελπίζουμε ότι θα συμμετάσχετε μαζί μας για να καλωσορίσουμε τους νέους διευθυντές.

Σχετικά με το Dronecode Foundation

Το Dronecode Foundation, ένα έργο του Ιδρύματος Linux, προωθεί την καινοτομία μέσω ανοιχτού κώδικα και ανοιχτών προτύπων στη βιομηχανία των drone. Ενθαρρύνει τη συνεργασία για να επιτρέψει την ευρεία υιοθέτηση τεχνολογιών ανοιχτού κώδικα και βοηθά στην επιτάχυνση της ανάπτυξης του PX4 Autopilot και των γύρω έργων ανοιχτού κώδικα.
www.dronecode.org

Ακολουθήστε το Dronecode για περαιτέρω ενημερώσεις.

Σχετικά με το Auterion

Η Auterion παρέχει στις επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις ένα οικοσύστημα από drones, ωφέλιμα φορτία και εφαρμογές τρίτων που καθορίζονται από λογισμικό μέσα σε μια ενιαία εύχρηστη πλατφόρμα που βασίζεται σε πρότυπα ανοιχτού κώδικα. Η πλατφόρμα παρέχει στους χειριστές μεγαλύτερη επιλογή, ευελιξία και βεβαιότητα, για να βελτιώσουν τις ροές εργασίας τους με drone, από τη χαρτογράφηση έως την επιθεώρηση, το φορτίο και το ISR. Με 60+ υπαλλήλους σε γραφεία στην Καλιφόρνια, την Ελβετία και τη Γερμανία, η παγκόσμια βάση πελατών της Auterion περιλαμβάνει την GE Aviation, την Quantum Systems, την Freefly Systems, την Avy και την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
auterion.com

Σχετικά με την ομάδα Business AI στη Microsoft

Η ομάδα Business AI στη Microsoft είναι μέρος του τμήματος Τεχνολογίας & Έρευνας της Microsoft. Η ομάδα καθοδηγεί την έρευνα και τις επωάσεις νέων προϊόντων σε αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως τα αυτόνομα συστήματα, για τον εκδημοκρατισμό και την ενδυνάμωση των ειδικών και των Μηχανικών στο αντικείμενο να αντιμετωπίσουν τις πραγματικές επιχειρηματικές προκλήσεις με την τεχνητή νοημοσύνη.
Μάθετε περισσότερα για τα αυτόνομα συστήματα στη Microsoft

Σχετικά με το ModalAI

ModalAI βοηθά τους κατασκευαστές και τους ανεξάρτητους κατασκευαστές να βγουν στην αγορά γρήγορα και οικονομικά με τους αυτόματους πιλότους Blue UAS Framework για drones και ρομπότ εδάφους που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ Με έδρα το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, το ModalAI ξεκίνησε από την Qualcomm® το 2018 και αξιοποιεί πάνω από πέντε χρόνια προηγούμενης έρευνας και ανάπτυξης στις αγορές των drone και των ρομποτικών.
www.modalai.com

Σχετικά με το UVify

UVify είναι ένας Αμερικανός κατασκευαστής πολυβραβευμένων προϊόντων εναέριων ρομπότ που προσφέρουν απαράμιλλες εμπειρίες υπερβαίνοντας και πέρα ​​από αυτό που πιστεύετε ότι μπορούν να κάνουν τα drones. Τα drones UVify είναι πρωτοπόροι στις κατηγορίες στους τομείς της ψυχαγωγίας, της πολιτικής, της εκπαίδευσης, του μάρκετινγκ και της έρευνας. Τα ερευνητικά drones της UVify είναι τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα ερευνητικά drones στον κόσμο και αποτελούν την πλατφόρμα επιλογής πολλών εταιρειών του Fortune 500, πανεπιστημιακών ερευνητικών εργαστηρίων και άλλων.
www.uvify.com

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ramón Roche, Διευθυντής Προγράμματος
[email protected]
Τηλέφωνο # +1 915 208 4951

Schreibe einen Kommentar