Τι χρειάζεται για να είσαι οικοδεσπότης

0
Τι χρειάζεται για να είσαι οικοδεσπότης

Σκέφτεστε να γίνετε οικοδεσπότης; Η ιδέα να ζεις στη γη, να είσαι αυτάρκης και να καλλιεργείς διάφορα φυτά μπορεί να σε δελεάσει. Εάν αυτή είναι η ζωή που θα θέλατε να ζήσετε, θα πρέπει να ξέρετε τι χρειάζεται για να είστε οικοδεσπότης. Δεν είναι πάντα εύκολο. Θα κάνετε θυσίες και αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή όταν ξενιτεύεστε. Ωστόσο, είναι ο τέλειος τρόπος για να ζήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τι χρειάζεται για να είσαι οικοδεσπότης

Αποκτήστε έναν πράσινο αντίχειρα και ξεκινήστε την κηπουρική

Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε το σπίτι, θα πρέπει να έχετε έναν πράσινο αντίχειρα. Εντάξει, επιτρέψτε μου να πω ότι ΒΟΗΘΑΕΙ αν έχετε πράσινο αντίχειρα αλλά μπορείτε να μάθετε (το έκανα). Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε έναν κήπο όπου θα καλλιεργήσετε δεκάδες διαφορετικά φυτά. Οι οικοδεσπότες συχνά καλλιεργούν καλλιέργειες που μπορούν να τους ωφελήσουν με έναν ή περισσότερους τρόπους.

Πρώτα πρέπει να γνωρίζετε τη ζώνη φύτευσης και, στη συνέχεια, φροντίστε να ελέγξετε τους οδηγούς φύτευσης από μήνα σε μήνα.

Τι χρειάζεται για να είσαι ένας κήπος Homesteader

Μαρούλι

Είναι καλή ιδέα να καλλιεργήσετε μαρούλι. Είναι μια εξαιρετική καλλιέργεια για αρχάριους γιατί το μαρούλι δεν απαιτεί πολλή συντήρηση. Όχι μόνο είναι σχετικά εύκολο να αναπτυχθεί, αλλά είναι και πρακτικό. Μπορείτε να φτιάξετε διάφορες σαλάτες στο σπίτι χρησιμοποιώντας φρέσκο ​​μαρούλι που καλλιεργείται στον κήπο σας.

Πώς να καλλιεργήσετε μαρούλι στην αυλή σας

Πατάτες

Η καλλιέργεια πατάτας δεν είναι πολύ δύσκολη. Είναι μια εξαιρετική καλλιέργεια για να καλλιεργηθεί ως αρχάριος οικοδεσπότης που θα ήθελε να έχει λαχανικά και φρούτα στον κήπο. Εάν καλλιεργείτε πατάτες, μπορείτε να κάνετε τόσα πολλά με αυτές. Μπορείτε να φτιάξετε πατάτες φούρνου, πουρέ, πατάτες ψητά, ακόμα και σπιτικές πατάτες. Είναι απολύτως λογικό να αρχίσουμε να φυτεύουμε τους σπόρους για να τους κάνουμε να μεγαλώσουν.

Πώς να καλλιεργήσετε πατάτες οπουδήποτε
Πώς να προετοιμάσετε τις πατάτες κήπου για μακροχρόνια αποθήκευση

κρεμμύδια

Όπως η καλλιέργεια μαρουλιού και πατάτας, δεν είναι πολύ δύσκολο να καλλιεργήσετε κρεμμύδια. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε πολλές συνταγές, καθιστώντας τα μια εξαιρετική καλλιέργεια στη γη σας.

Πώς να καλλιεργήσετε κρεμμύδια στην αυλή σας

Αυτές είναι μόνο τρεις από τις πολλές καλλιέργειες που μπορείτε να ξεκινήσετε να καλλιεργείτε ως οικοδεσπότης. Καθώς αποκτάτε περισσότερη εμπειρία και γίνεστε πιο άνετοι, μπορείτε να αναπτύξετε άλλα πράγματα. Όλα έχουν να κάνουν με το τι θα θέλατε να έχετε στη γη σας. Να επιλέγετε πάντα φυτά που σας είναι χρήσιμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Τι χρειάζεται για να είσαι ένας Homesteader Sunrise

Να είστε πρόθυμοι να σηκωθείτε νωρίτερα το πρωί

Οι οικοδεσπότες έχουν πολλά να χειριστούν, πράγμα που συχνά σημαίνει ότι σηκώνονται νωρίτερα το πρωί για να τα κάνουν όλα. Εάν έχετε ζώα στη γη, θα εξαρτηθούν από εσάς για το πρωινό τους τάισμα. Μπορεί να έχετε κάποιες καλλιέργειες που χρειάζονται πότισμα ή άμεση προσοχή μόλις ξυπνήσετε. Σίγουρα, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να προσαρμοστείτε σε ένα προηγούμενο πρόγραμμα, αλλά τελικά θα το απολαύσετε. Θα έχετε χρόνο να κάνετε τα πράγματα πριν από τη ζέστη της ημέρας απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα και την ησυχία.

Το Dirty Little Homestead μυστικά για τα χάλια που δεν ακούτε

Τι χρειάζεται για να είσαι κτηνοτρόφος

Φέρτε Ζώα στη Γη σας

Αν και τα ζώα δεν είναι απαίτηση, είναι καλό να τα έχετε στη γη σας όταν είστε οικοδεσπότης. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχετε μια τεράστια φάρμα γεμάτη ζώα, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε με κοτόπουλα.

Το να έχετε κοτόπουλα στη γη είναι ιδανικό γιατί θα παράγουν αυγά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά το ψήσιμο και το μαγείρεμα. Εάν έχετε τη σωστή ράτσα, θα έχετε φιλικά ζώα για να τα φροντίζετε ως κατοικίδια. Τα κοτόπουλα είναι ανεξάρτητα ζώα που τους αρέσει να περιφέρονται στη γη. Είναι ακίνδυνα πλάσματα που θα ερωτευτείς αμέσως.

Εάν αισθάνεστε αρκετά άνετα με το να έχετε άλλα ζώα στη γη, ίσως να θέλετε να φέρετε μερικές δαμαλίδες. Οι θηλυκές αγελάδες θα παράγουν γάλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε γάλα από το κατάστημα όταν έχετε αγελάδες γαλακτοπαραγωγής που το παράγουν για εσάς.

Εάν δεν έχετε πολλή γη, υπάρχουν ακόμα επιλογές όπως:

Τι χρειάζεται για να είσαι οικιακός κονσερβοποιητής

Μάθετε να διατηρείτε αυτό που καλλιεργείτε μέσω της διαδικασίας κονσερβοποίησης

Ξεκινήστε να μαθαίνετε τη διαδικασία κονσερβοποίησης. Μπορείτε να διατηρήσετε πολλά από τα φρούτα και τα λαχανικά που καλλιεργείτε κονσερβοποιώντας τα. Ορισμένες τεχνικές κονσερβοποίησης είναι απλές και απαιτούν απλώς ένα υδατόλουτρο. Ωστόσο, εξαρτάται από το τι διατηρείτε. Εάν σκοπεύετε να διατηρήσετε διαφορετικούς τύπους κρέατος, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια διαδικασία κονσερβοποίησης υπό πίεση.

Μπορείτε να αρχίσετε γρήγορα να κονσερβοποιείτε πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων μαρμελάδων και γεμίσματος πίτας που ίσως σας αρέσει να φτιάχνετε από την αρχή. Εάν κάνετε κονσέρβα, δεν θα χρειάζεται πλέον να αγοράζετε κονσέρβες από το παντοπωλείο.

Θα συνιστούσα επίσης να μάθετε πώς να αφυδατώνετε τα τρόφιμα – καταλαμβάνει πολύ λιγότερο χώρο από ό,τι η κονσερβοποίηση.

Βελτιώστε τις δεξιότητές σας στο ράψιμο

Το ράψιμο είναι μια καλή δεξιότητα που πρέπει να έχετε ως οικοδεσπότης. Πολλοί οικοδεσπότες απολαμβάνουν να ράβουν ρούχα και άλλα ρούχα. Αν και αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φτιάξετε τα δικά σας ρούχα και να μην αγοράσετε ποτέ ξανά τίποτα από ένα κατάστημα, σημαίνει ότι μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και να εξοικονομήσετε χρήματα με την πάροδο του χρόνου.

Εάν δεν ξέρετε πώς να ράβετε, αλλά θα θέλατε να γίνετε οικιακός, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μάθετε. Αν και φαίνεται περίπλοκο, το ράψιμο είναι αρκετά απλό. Είναι ακόμα πιο εύκολο όταν έχετε μια αξιόπιστη ραπτομηχανή στη χρήση.

Χρησιμοποιήστε τη δημιουργική σας πλευρά για να έχετε επιτυχία ως οικοδεσπότης

Εάν θέλετε να είστε επιτυχείς ως οικοδεσπότης, θα πρέπει να κάνετε τους δημιουργικούς σας χυμούς να ρέουν. Οι οικοδεσπότες είναι δημιουργικά άτομα που βρίσκουν λύσεις για διαφορετικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν.

Γίνετε καλοί στον επαναπροσδιορισμό

Ένας τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργική πλευρά σας ως οικοδεσπότης είναι να μάθετε πώς να επανατοποθετείτε διαφορετικά πράγματα. Εάν έχετε παλιά πλαστικά ή γυάλινα δοχεία από προϊόντα που έχετε αγοράσει στο παρελθόν, μπορείτε να ξεκολλήσετε τις ετικέτες, να τις καθαρίσετε και να τις χρησιμοποιήσετε ξανά για αποθήκευση και κηπουρική. Εάν αρχίσετε να επανατοποθετείτε τα πράγματα, θα δημιουργήσετε νέα, καινοτόμα αντικείμενα από παλιά αντικείμενα.

10 αντικείμενα που δεν πρέπει ποτέ να πετάξουν οι οικοδεσπότες

Φτιάξτε κομπόστ αντί να το αγοράσετε

Οι οικοδεσπότες συχνά παρασκευάζουν κομπόστ από υπολείμματα κουζίνας, κλαδιά δέντρων και άλλα αντικείμενα που μπορούν να βρουν. Είναι καλό να χρησιμοποιείτε κομπόστ όταν καλλιεργείτε διάφορα φυτά, αλλά είναι ακόμα καλύτερο αν μπορείτε να το φτιάξετε στη γη αντί να βγείτε έξω για να το αγοράσετε.

Γίνετε οικοδεσπότης σε χρόνο μηδέν

Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να ζήσεις τη ζωή ως οικοδεσπότης. Αν δεν σας πειράζει να ξυπνάτε νωρίς για να περιποιηθείτε τη γη σας, να βγείτε έξω για να φροντίσετε ζώα και καλλιέργειες υπό οποιονδήποτε καιρό και να είστε πιο αυτάρκεις, είναι για εσάς. Αν και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε αυτόν τον νέο τρόπο ζωής, θα τον αγαπήσετε.

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να γνωρίζεις ότι μπορείς να καλλιεργείς φρούτα και λαχανικά, να συντηρείς ζώα και να επανατοποθετείς παλιά αντικείμενα για να εξοικονομείς χρήματα και να εξαρτάσαι λιγότερο από τα τοπικά καταστήματα για τα απαραίτητα. Πιστεύεις ότι έχεις ό,τι χρειάζεται για να είσαι οικοδεσπότης;

Schreibe einen Kommentar