Τι μαθαίνω από την τηλεόραση – Ο Joe Vitale του The Secret DVD είναι ειδικός στον νόμο της έλξης και Life Coach

1
Τι μαθαίνω από την τηλεόραση – Ο Joe Vitale του The Secret DVD είναι ειδικός στον νόμο της έλξης και Life Coach
Πιθανώς μαθαίνω περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον παρακολουθώντας ή ακούγοντας τη νέα μου εκπομπή ηλεκτρονικής τηλεόρασης, „Zero Limits Living

Για παράδειγμα –

  • Όταν πήρα συνέντευξη από τον εγγονό του Βίκτορ Φράνκλ, ένιωσα αμήχανα που ανακάλυψα ότι ένα από τα πιο διάσημα αποφθέγματα που αποδίδονται στον συγγραφέα «Η αναζήτηση του ανθρώπου για νόημα» δεν ειπώθηκε ούτε γράφτηκε ποτέ από αυτόν. (!)
  • Όταν πήρα συνέντευξη από τον John Assaraf, μου δίδαξε τη σημασία του να μην έχω μόνο έναν πίνακα όρασης – ή στην περίπτωσή του ένα όραμα σημειωματάριο – αλλά η σημασία της αναθεώρησής του ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
  • Όταν πήρα συνέντευξη από τον Martin Rutte σχετικά με τη δημιουργία του παραδείσου στη γη, συγκινήθηκα με δάκρυα για να καταλάβω τα μικρά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε είναι το μόνο που χρειαζόμαστε για να ζήσουμε τον παράδεισο εδώ τώρα.
  • Όταν πήρα συνέντευξη από τη Natalie Ledwell της Mind Movies, υπενθύμισα ότι πάντα μας δίνονται τα μέσα για να πετύχουμε ή να προσελκύσουμε ένα όνειρο που έχουμε.

Θα μπορούσα να συνεχίσω.

Έχω πάρει συνέντευξη από πάνω από 40 άτομα μέχρι στιγμής.

Και πρόσφατα πήρα συνέντευξη από έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του κινηματογράφου, τραγουδιστές, ερμηνευτές και παρουσιαστές στη σύγχρονη ιστορία – Ένας αληθινός ζωντανός θρύλος!

Για ευκολία, τα τοποθετώ όλα στο διαδίκτυο σε ένα μέρος.

Απλώς πηγαίνετε στο –

Ανεβάζω μια νέα εκπομπή κάθε Παρασκευή.

Και ναι, είναι όλα δωρεάν.

Θεός,

Ο Δρ Τζο

ΥΓ – Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την προσφορά μου 3 προς 3 στο

Ευχαριστώ

Σ’αγαπώ

Schreibe einen Kommentar