Τι λειτούργησε και δεν λειτούργησε το 2022

2
Τι λειτούργησε και δεν λειτούργησε το 2022

ΓΕΙΑ! Εάν θέλετε περισσότερη επιχειρηματική επιτυχία, τότε αυτό είναι το σημάδι σας για να δείτε αυτό το podcast για να μάθετε για τις μεγαλύτερες προκλήσεις μου του περασμένου έτους και Επιχειρηματικές προβλέψεις για το 2023.

Το 2023 πλησιάζει και ίσως είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι προετοιμάζεστε για μια εύκολη, απρόσκοπτη φορολογική περίοδο και πολλαπλές εκτοξεύσεις μετρητών.

Να λοιπόν το θέμα, αν κάνετε αναζήτηση στο Google «Πώς να έχετε μια επιτυχημένη διαδικτυακή επιχείρηση»πιθανότατα θα βρείτε αρκετά άρθρα σχετικά με το πώς πρέπει να επιλέξετε μια κερδοφόρα θέση, να είστε αυθεντικοί και συνεπείς.

Ακούγεται οικείο?!

Λοιπόν, δεν επαναλαμβάνω το ίδιο πράγμα με όλους τους άλλους.

Έτσι, αν έχετε βαρεθεί τις ίδιες επιχειρηματικές συμβουλές και είστε έτοιμοι να είστε στην κορυφή των επιχειρηματικών τάσεων το 2023, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας στην εκπομπή «Wired To Crush It», μιλάω για Η επιχείρησή μου για το 2022 + Οι επιχειρηματικές μου προβλέψεις για το 2023 – Επεισόδιο #287

Οι επιχειρηματικές μου προβλέψεις για το 2023: Τι λειτούργησε και δεν λειτούργησε το 2022 – Το ετήσιο περίληψή μου, οι προβληματισμοί και το σχέδιο δράσης που κυλά το 2023 – Επεισόδιο #287

Στρατόπεδο ανάπτυξης

Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε και να εγγραφείτε

Εδώ είναι αυτό που πιστεύω ότι θα είναι κορυφαίες ΤΑΣΕΙΣ μάρκετινγκ του 2023

Πρώτον, ο επιχειρηματικός προβληματισμός είναι τόσο σημαντικός, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε λάθη στο μέλλον.

Στη συνέχεια, θα μιλήσω για την εμπειρία μου με τον καθορισμό ετήσιων στόχων και τι πιστεύω ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε εάν είστε επιχειρηματίας το 2023.

Εδώ είναι τα λεπτά που καλύπτουν τα κυριότερα σημεία του επεισοδίου που δεν θέλετε να χάσετε:

(3:43) Μια ανακεφαλαίωση σχετικά με την επιχείρησή μου στο διαδίκτυο και τις επιχειρηματικές μου προβλέψεις για το 2023

Το 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα τόσο οικονομικά όσο και προσωπικά. Και ξέρω ότι δεν είμαι μόνος.

(12:58) Τι δεν λειτούργησε καλά το 2022 + ετήσιος προγραμματισμός και φόροι

Ως επιτυχημένη διαδικτυακή επιχείρηση, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πόσα χρήματα εξοικονομείτε και πώς προετοιμάζεστε για τη φορολογική περίοδο. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να μείνετε ξύπνιοι αναρωτιέστε πώς να πληρώσετε τους φόρους σας ως ιδιοκτήτης επιχείρησης. Εδώ είναι η καλύτερη συμβουλή και η εμπειρία μου.

(21:54) Πώς να θέσω στόχους του έργου και γιατί βάζω στόχους αυτοφροντίδας

Εάν αποφεύγετε να ορίσετε λογικές προθεσμίες για το έργο, δεν είστε μόνοι. Σε αυτό το μέρος του επεισοδίου, μιλάω για τις προκλήσεις μου με το να βάζω τον εαυτό μου πρώτο, τις προθεσμίες και τις ενοχές που έρχονται όταν δεν τις κάνω. Θα συζητήσω επίσης την εμπειρία μου με την αυτοφροντίδα ως επιχειρηματίας.

(26:24) Πώς δεν ακολουθώ τη διαίσθησή μου έχει επηρεάσει την ομάδα και την επιχείρησή μου

Η αλήθεια είναι ότι ξέρω ότι η διαίσθηση ακούγεται πολύ „ου-γουου“ αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Νομίζω ότι το να είσαι συντονισμένος με τον εαυτό σου είναι τόσο σημαντικό και έχει τεράστιο αντίκτυπο στη λειτουργία μιας επιτυχημένης διαδικτυακής επιχείρησης.

(28:35) Τι λειτούργησε καλά το 2022

Αυτό είναι χρυσός! Δείτε τι περιμένετε να δείτε περισσότερα το 2023 και πώς να διευθύνετε μια επιτυχημένη μικρή επιχείρηση.

(35:35) Γιατί μείωσα το μάρκετινγκ μου το 1ο και το δεύτερο τρίμηνο του 2022 + Τι έκανα αντ‘ αυτού

Μερικές φορές πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω για να προχωρήσεις. Στην περίπτωσή μου, έμαθα ότι γαλουχώντας τους τρέχοντες πελάτες μου κατάφερα να προσδιορίσω πού να στρέψω την προσοχή μου και πού να εστιάσω.

(44:39) Η αγαπημένη μου επιβεβαίωση + Το #1 πράγμα στο οποίο πρέπει να γίνω καλύτερος

Δεν θέλω να χαρίσω πολλά, αλλά ας πούμε απλώς ότι αυτή η επιβεβαίωση έφερε θαύματα σε μένα και όχι μόνο σε επαγγελματικούς λόγους, αλλά ευκαιρίες που θα μπορούσα μόνο να ονειρευτώ.

(47:48) Η μεγαλύτερη δύναμή μου και τι πραγματικά σκέφτομαι για τη συνεργασία με έναν σύζυγο

Εάν έχετε σκεφτεί ποτέ να εργαστείτε με έναν σύζυγο, αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή μου.

(52:20) Οι μεγαλύτερες επιχειρηματικές μου προβλέψεις για το 2023 στον κλάδο του διαδικτυακού μάρκετινγκ

Αν ψάχνετε να συντρίψτε το το 2023 δεν θέλετε να χάσετε αυτό το μέρος του podcast όπου μιλώ για την προσωπική μου εμπειρία και τι έχω κάνει διαφορετικά για να εμπνεύσω ξανά στην επιχείρησή μου, να αποφύγω την εξάντληση και να επανασυνδεθώ με τους τρέχοντες πελάτες μου.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το επεισόδιο Ενσύρματο για να το συνθλίψει μαζί μου και ελπίζω να προσθέσει τόση αξία στην επιχείρηση και τη ζωή σας.

Μπορώ να παρουσιάσω εσάς και την επιχείρησή σας;

Φροντίστε να εγγραφείτε και να αξιολογήσετε και να ελέγξετε την εκπομπή Podcast στην προτιμώμενη πλατφόρμα Podcast.

Παρουσιάζω μέλη της κοινότητας κάθε εβδομάδα στο Instagram μου και θα ήθελα πολύ να σας παρουσιάσω την επόμενη!

Κυκλοφορώ ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, οπότε φροντίστε να συμμετέχετε μαζί μου και να το μοιραστείτε με τους φίλους επιχειρηματίες σας.

Κάντε tag με στα Social Media @tanyaaliza και μοιραστείτε το επεισόδιο που μόλις ακούσατε για να συνδεθούμε ακόμα περισσότερο!

Και πάλι, μην ξεχάσετε να δείτε το μίνι μάθημα Growth Camp, tΤο δικό του είναι τέλειο αν θέλετε να προσελκύσετε το κατάλληλο κοινό στην ηλεκτρονική σας επωνυμία.

Στρατόπεδο ανάπτυξης

Πηγές & Σύνδεσμοι που αναφέρονται

Η πρωινή ρουτίνα του εκατομμυριούχου – Μάθετε περισσότερα εδώ

Ως επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων χρειαζόμαστε σαφήνεια, εστίαση, ρουτίνα, συστήματα και ένα σχέδιο που μας δίνει αποτελέσματα, αλλά πιο σημαντικό είναι η Ελευθερία και ο τρόπος ζωής για τους οποίους εργαζόμαστε. Πάντα μου ζητείται να μοιραστώ την πρωινή μου ρουτίνα και τελικά κατάφερα να το κάνω αυτό σε αυτό το πρόγραμμα. Στην Πρωινή μου Ρουτίνα Εκατομμυριούχου μοιράζομαι μαζί σας πώς προσελκύω πλούτο, επιτυχία, διαύγεια και ευτυχία χρησιμοποιώντας την πρωινή ρουτίνα 5 βημάτων και 22 λεπτών. Αυτή η ρουτίνα έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή μου και ελπίζω να σας βοηθήσει όσο με βοήθησε κι εμένα.

Στρατόπεδο ανάπτυξης – Μάθετε περισσότερα εδώ

Θέλετε να προσελκύσετε ανθρώπους που πραγματικά θέλω να αγοράσω από εσάς; (χωρίς να περάσω όλη μέρα στα social media κάνοντας περίεργα πράγματα) Ναι… κι εγώ! Γι‘ αυτό δημιούργησα το Growth Camp. Το ΝΕΟ μου μάθημα σύγκρουσης με 5 βίντεο που σας βοηθά να δημιουργήσετε + να προωθήσετε ένα συναρπαστικό δώρο μαγνητικών δυνάμεων που προσελκύει ένα αφοσιωμένο κοινό Τέλειων Αγοραστών στο προϊόν ή την υπηρεσία σας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ακόμα κι ενώ κοιμάστε!

Το απόλυτο σχέδιο επωνυμίας – Μάθετε περισσότερα εδώ

Εάν δεν έχετε ήδη έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο που σας βοηθά να χτίσετε την εξουσία σας, το κοινό σας, τη λίστα email σας και τις πωλήσεις σας… αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τα πρότυπα και τις οδηγίες που χρειάζεστε για να τα έχετε όλα σε εφαρμογή σε ένα διαμέρισμα Σαββατοκύριακου !

Γεγονός: οι άνθρωποι εμπιστεύονται και αναζητούν τις επωνυμίες με έναν ιστότοπο/ιστολόγιο περισσότερο από τις επωνυμίες που δεν το διαθέτουν.

Αυτός είναι ο τομέας σας για να κρατήσετε την προσοχή του κοινού σας, να το εντυπωσιάσετε και να το οδηγήσετε να γίνει αγοραστής σας.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε τη συζήτηση, ο ιστότοπος/ιστολόγιό σας είναι το μέρος για να συνεχίσετε τη συζήτηση και να πραγματοποιήσετε τις πωλήσεις σας.

Το Influencer’s Social Media Summit Τα εισιτήρια είναι πλέον διαθέσιμα

Η κοινότητα Wired To Crush It – Ελάτε μαζί μας εδώ

Είμαι η μεγαλύτερη μαζορέτα σας όσον αφορά την οικονομική ελευθερία, την επιτυχία και την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης για να υποστηρίξετε την καλύτερη ζωή σας… Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι Wired To Crush It!

Δημιούργησα αυτήν την Κοινότητα για να μοιράζομαι οδικούς χάρτες με δυνατότητα δράσης, ώστε να μπορείτε να το συντρίψετε στις επιχειρήσεις και στη ζωή.

Αν λοιπόν είστε φιλόδοξος επιχειρηματίας, η κοινότητα Wired To Crush It είναι η εβδομαδιαία δόση κερδοφόρων βημάτων που θα σας βοηθήσουν και θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τον αντίκτυπο, το εισόδημα και τη ζωή που σας αξίζει.

Η ομάδα μου και εγώ είμαστε μέσα σε αυτήν την κοινότητα και σας βοηθάμε, σας γιορτάζουμε και σας υποστηρίζουμε στο ταξίδι σας ως Επιχειρηματίας… μαζί με 39.000+ Επιχειρηματίες!

Κουμπί Facebook

Ελπίζω να σας άρεσε μερικές από τις επαγγελματικές μου προβλέψεις για το 2023! Κάθε εβδομάδα κυκλοφορώ εκπαιδευτικά επεισόδια και έναν δωρεάν πόρο. Ρωτήστε την Aliza - 2023 επιχειρηματικές προβλέψεις

Κάθε Τρίτη κάνω μια ζωντανή εκπαίδευση Q&A στη σελίδα μου στο Facebook, οπότε βεβαιωθείτε ότι είμαστε συνδεδεμένοι www.facebook.com/tanyaaliza

Ξεχωρίστε και μείνετε συνδεδεμένοι… αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Είσαι Ροκ Σταρ!

Schreibe einen Kommentar