Τα 10 πιο καυτά θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ του 2022

1
Τα 10 πιο καυτά θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ του 2022

Τα καλύτερα άρθρα ψηφιακού μάρκετινγκ του 2022

Καθώς το 2022 πλησιάζει στο τέλος του, συγκεντρώσαμε τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις ιστολογίου της χρονιάς. Από το SEO και το Εταιρικό προφίλ Google μέχρι τα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη διαχείριση φήμης στο διαδίκτυο, καλύψαμε πολλά πράγματα φέτος. Ρίξτε μια ματιά στα άρθρα μας με τις περισσότερες επισκέψεις για να δείτε τι έλεγχαν έμποροι και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπως εσείς το 2022.

Τα 10 πιο δημοφιλή άρθρα ψηφιακού μάρκετινγκ που δημοσιεύθηκαν το 2022

1. Πώς να γράψετε σελίδες υπηρεσίας ιστότοπου βελτιστοποιημένες για SEO

Οι περισσότερες σελίδες ιστοτόπων προσεγγίζουν άτομα στα πρώτα στάδια μιας διοχέτευσης πωλήσεων. Οι σελίδες υπηρεσιών είναι διαφορετικές – στοχεύουν άτομα που σκέφτονται να αγοράσουν και αξιολογούν τις διαθέσιμες προσφορές. Το πιο δημοφιλές άρθρο μας, που δημοσιεύτηκε το 2022, παρείχε έναν οδηγό βελτιστοποίησης για σελίδες υπηρεσιών, διασφαλίζοντας περισσότερη επισκεψιμότητα και μεγαλύτερες μετατροπές.

2. Πώς να δημιουργήσετε εύκολα αναρτήσεις εταιρικού προφίλ στο Google

Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων υποτιμούν τις Αναρτήσεις Εταιρικού Προφίλ Google (GBP). Αλλά αυτές οι αναρτήσεις σάς επιτρέπουν να αναφέρετε εκπτώσεις, προσφορές, εκδηλώσεις και άλλες στοχευμένες προσφορές. Η δεύτερη πιο δημοφιλής ανάρτησή μας προσέφερε έναν λεπτομερή οδηγό για την ανάπτυξη αναρτήσεων GBP.

3. Πώς να δημιουργήσετε ένα Επιχειρηματικό προφίλ Google με βελτιστοποίηση SEO

Εάν δεν έχετε δεσμευτεί να ενημερώσετε και να βελτιστοποιήσετε το GBP σας, πρέπει να ξεκινήσετε αμέσως. Ένα GBP βελτιστοποιημένο για SEO βοηθά τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την ορατότητα της αναζήτησης και να ασφαλίσουν τις καταχωρίσεις τοπικών πακέτων για βασικές λέξεις-κλειδιά. Αυτή η δημοφιλής ανάρτηση σας δείχνει πώς γίνεται.

4. Τα οφέλη από ένα Εταιρικό προφίλ Google

Δεν είστε ακόμα πεπεισμένοι για τη δύναμη ενός GBP για την τοπική σας επιχείρηση; Σε αυτό το άρθρο από τις αρχές του 2022, παραθέσαμε τα κύρια πλεονεκτήματα ενός Εταιρικού προφίλ Google, συμπεριλαμβανομένης της κίνησης για υπερτοπικούς καταναλωτές.

5. Γιατί οι σελίδες τοποθεσίας με βελτιστοποίηση SEO έχουν σημασία για τις τοπικές επιχειρήσεις

Η εγγύτητα και η συνάφεια είναι δύο από τις βασικές μετρήσεις που καθορίζουν την ορατότητα για τοπικές αναζητήσεις και καταχωρίσεις στους Χάρτες. Και ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να αποδείξετε την εγγύτητα και τη συνάφεια είναι να χρησιμοποιήσετε βελτιστοποιημένες σελίδες τοποθεσίας. Η ανάρτησή μας βελτιστοποίησης SEO για σελίδες τοποθεσίας περιέγραψε πώς να δημιουργήσετε μια σελίδα που ικανοποιεί τους καταναλωτές και τις μηχανές αναζήτησης.

6. Αξιολόγηση της διαδικτυακής φήμης της επιχείρησής σας – Μέρος 3 αυτοαξιολόγησης

Αυτό το άρθρο ήταν το τρίτο μέρος της σειράς αυτοαξιολόγησης παρουσίας στο διαδίκτυο και επικεντρώθηκε στον τρόπο ελέγχου της φήμης σας στο διαδίκτυο. Ακολουθώντας τη διαδικασία, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να προσδιορίσουν εάν κάνουν αρκετά για να χτίσουν τη φήμη τους στα μάτια της Google και των πιθανών πελατών.

7. Πώς να χρησιμοποιήσετε τα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και να δημιουργήσετε επιχειρήσεις

Το email marketing είναι μια οικονομικά αποδοτική, στοχευμένη προσέγγιση για την προσέγγιση των καταναλωτών. Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, εξετάσαμε τις κορυφαίες στρατηγικές για τη δημιουργία ενημερωτικών δελτίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αυξάνουν την επισκεψιμότητα. Χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνικές, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσφέρουν με συνέπεια ποιοτικό περιεχόμενο που προσφέρει απίστευτη αξία στους αναγνώστες.

8. Το άσχετο περιεχόμενο ιστότοπου βλάπτει τα αποτελέσματα SEO σας;

Πραγματοποιήσατε πρόσφατα έλεγχο ιστότοπου; Εάν όχι, μπορεί να εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε ότι έχετε παλιά, άσχετα άρθρα που βλάπτουν την ορατότητα της αναζήτησής σας. Η ανάρτησή μας στο ιστολόγιό μας σχετικά με τον αντίκτυπο του άσχετου περιεχομένου στο SEO προσέφερε ορισμένα πραγματικά παραδείγματα του προβλήματος και πώς να το ξεπεράσετε.

9. Φύλλο Εργασίας Δωρεάν Business Online Presence Assessment

Τον Ιανουάριο του 2022, η Rocks Digital πρόσφερε στους αναγνώστες ένα δωρεάν ηλεκτρονικό φύλλο εργασίας αυτοαξιολόγησης παρουσίας για επιχειρήσεις. Καλύπτοντας τα πάντα, από τη βελτιστοποίηση ιστότοπου και GBP έως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το τοπικό SEO, ο οδηγός έχει δώσει σε πολλές εταιρείες μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της διαδικτυακής παρουσίας τους φέτος. Δείτε την ανάρτηση και κατεβάστε μόνοι σας το φύλλο εργασίας.

10. Αξιολόγηση του εταιρικού προφίλ σας στο Google για τοπική ορατότητα – Αυτοαξιολόγηση Μέρος 2

Το δεύτερο μέρος της σειράς αυτοαξιολόγησης παρουσίας στο διαδίκτυο επικεντρώθηκε στις τεχνικές βελτιστοποίησης του Επιχειρηματικού Προφίλ Google. Οι αναγνώστες μπορούν να ακολουθήσουν μια βήμα προς βήμα προσέγγιση στις βασικές αρχές της βελτιστοποίησης GBP, διασφαλίζοντας ότι κανένα στοιχείο μιας καταχώρισης δεν παραβλέπεται.

Τιμητικές αναφορές – Οι κορυφαίες 5 δημοφιλέστερες αναρτήσεις ιστολογίου όλων των εποχών

Στη Rocks Digital, δημοσιεύουμε άρθρα από τότε που ξεκινήσαμε για πρώτη φορά το ιστολόγιό μας το 2014. Οι παρακάτω αναρτήσεις είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα όλων των εποχών και εξακολουθούν να προσελκύουν νέους αναγνώστες μέχρι σήμερα.

1. Πώς να εντοπίσετε βλάβη της μπαταρίας CMOS του υπολογιστή σας

Η αποτυχία της μπαταρίας CMOS είναι μια κοινή αιτία προβλημάτων εκκίνησης, αργών χρόνων φόρτωσης και παγώματος των υπολογιστών. Ανιχνεύοντας βλάβη της μπαταρίας CMOS, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα μια μπαταρία αντικατάστασης και να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας σε σταθερή κατάσταση. Σε αυτό το άρθρο, ο συνεργάτης Wanda Greaves προσδιορίζει τα κύρια σημάδια αποτυχίας CMOS.

2. Αποκτήστε Visual με Emoji – 6 Συμβουλές για να εφαρμόσετε το Emoji Marketing στην ψηφιακή στρατηγική σας

Αυτό το άρθρο του 2018 από τον Moss Clement συζήτησε την έννοια του μάρκετινγκ emoji. Τα emoji όχι μόνο προσθέτουν ένα οπτικό στοιχείο σε μια καμπάνια μάρκετινγκ, αλλά μεταφέρουν επίσης μηνύματα σε μια απλή, εύπεπτη μορφή. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για την ενσωμάτωση των emoji στο μάρκετινγκ.

3. 7 τρόποι με τους οποίους η τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας άλλαξε τη ζωή μας για πάντα

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς η τεχνολογία των κινητών έχει αλλάξει τη ζωή μας τα τελευταία χρόνια; Ο Andrew Gazdecki έριξε μια πιο προσεκτική ματιά στο φαινόμενο των κινητών, εντοπίζοντας επτά τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία των κινητών έχει διαμορφώσει τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε καθημερινά.

4. Δοκιμάστε την ισχύ σας στο copywriting: Ένα γρήγορο κουίζ για 7 δροσερές συμβουλές συγγραφής

Η Debra Jason συνέβαλε σε αυτό το συναρπαστικό κουίζ κειμενογράφου το 2016 και από τότε παραμένει μια δημοφιλής ανάρτηση. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο copywriting με μια σειρά από διασκεδαστικές, δημιουργικές ερωτήσεις, μεταβείτε σε αυτό το άρθρο και ξεκινήστε.

5. Πώς να προσδιορίσετε τις τάσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πριν από όλους τους άλλους

Από τότε που ξεκινήσαμε για πρώτη φορά το ιστολόγιο Rocks Digital, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ενσωματωθεί ολοένα και περισσότερο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Σε αυτό το άρθρο, η Lissa Duty περιγράφει τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αναγνωρίσετε νωρίς τις τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μπορείτε να είστε δημιουργός των τάσεων παρά οπαδός.

Αυτό κλείνει τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις ψηφιακού μάρκετινγκ για το 2022. Αναμφίβολα, το 2023 θα είναι άλλη μια πολυάσχολη χρονιά στη Rocks Digital και στον ευρύτερο κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ. Φροντίστε να μείνετε μαζί μας για περισσότερα νέα, πληροφορίες και στρατηγικές στο SEO, την τοπική αναζήτηση και το μάρκετινγκ περιεχομένου.

Αποκτήστε πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες SEO και ψηφιακού μάρκετινγκ με την Rocks Digital

Η Rocks Digital βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την προβολή τους με τη βελτιστοποίηση τοπικής αναζήτησης βάσει αποτελεσμάτων, το μάρκετινγκ περιεχομένου και τις υπηρεσίες ανάπτυξης ιστού. Εάν θέλετε να μάθετε πόσο καλά αποδίδει ο ιστότοπός σας, ζητήστε μια αξιολόγηση ιστότοπου σήμερα ή καλέστε στο (214) 989-7549 για να μάθετε για τις λύσεις SEO και μάρκετινγκ.

Rocks Digital

Εμείς ROCK Local, Social και Mobile και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι έχετε ένα μέρος για να μάθετε τα πάντα για αυτό. Από τους πόρους ψηφιακού μάρκετινγκ μέχρι το ετήσιο συνέδριο ψηφιακού μάρκετινγκ, είμαστε εδώ για εσάς!

Περισσότερες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar