Τα καλύτερα δέντρα που μπορείτε να φυτέψετε στον κήπο σας

2
Τα καλύτερα δέντρα που μπορείτε να φυτέψετε στον κήπο σας

Αν ψάχνετε για το τέλειο δεντροκηπος για να προσθέσετε στη θέση σας, μην ψάχνετε άλλο. Τα ταχέως αναπτυσσόμενα δέντρα μπορούν να είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε κήπο, δίνοντάς σας την ομορφιά ενός δέντρου χωρίς να περιμένετε χρόνια να αναπτυχθούν. Από οπωροφόρα δέντρα μέχρι αειθαλή, πολλά διαφορετικά είδη δέντρων αναπτύσσονται γρήγορα και εύκολα στη φροντίδα τους, καθιστώντας τα ιδανικά για τον κήπο σας. Διαβάστε παρακάτω για τα καλύτερα δέντρα που αναπτύσσονται γρήγορα για να προσθέσετε στην αυλή ή τον κήπο σας και συμβουλές για την επιλογή του κατάλληλου για τις ανάγκες σας.

Οπωροφόρα δέντρα

ξεχειμωνιάζουν τα δέντρα

Εξετάστε τα δέντρα που φροντίζουν εύκολα για τον κήπο σας.

Τα οπωροφόρα δέντρα μπορούν να είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε κήπο, προσφέροντας νόστιμες, ζουμερές λιχουδιές για εσάς και την οικογένειά σας. Όχι μόνο παρέχουν φρέσκα φρούτα, αλλά είναι επίσης ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό οποιουδήποτε εξωτερικού χώρου. Όταν επιλέγετε οπωροφόρα δέντρα για τον κήπο σας, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τον τύπο του δέντρου, την ποσότητα του ήλιου και του νερού που θα χρειαστούν και πόσο χρόνο θα χρειαστούν για να παράγουν καρπούς.

Εύκολο στη φροντίδα

Δεν χρειάζεται να επιλέξετε μεταξύ ομορφιάς και χαμηλής συντήρησης όταν προσθέτετε δέντρα στην αυλή ή τον κήπο σας. Πολλά οπωροφόρα δέντρα είναι εύκολο στη φροντίδα και μπορούν να αποτελέσουν μια εκπληκτική προσθήκη σε κάθε κήπο.

Οι μηλιές, οι ροδακινιές, οι κερασιές και οι δαμασκηνιές είναι μερικά από τα δημοφιλή οπωροφόρα δέντρα που φροντίζετε εύκολα. Ενώ μπορεί να απαιτούν περισσότερη προσοχή από ορισμένες άλλες ποικιλίες, με το σωστό κλάδεμα και τη διαχείριση παρασίτων, αυτά τα δέντρα μπορούν εύκολα να χωρέσουν σε οποιονδήποτε χώρο κήπου. Οι μηλιές απαιτούν τη μεγαλύτερη φροντίδα, ενώ τα εσπεριδοειδή μπορεί να χρειάζονται περισσότερο ήλιο και λιγότερο νερό. Φροντίστε να επιλέξετε ποικιλίες δέντρων που θα τα πάνε καλά στην περιοχή σας και θα είναι σε θέση να χειριστούν τις κλιματικές συνθήκες.

Για όσους αναζητούν λιγότερη συντήρηση, τα εσπεριδοειδή, όπως οι πορτοκαλιές και οι λεμονιές, είναι επίσης σχετικά εύκολο στη φροντίδα και παράγουν όμορφα φρούτα. Επιπλέον, τα εσπεριδοειδή συχνά διατηρούνται σε δοχεία, καθιστώντας τα τέλεια για μικρούς ή αστικούς κήπους.

Επιλογές γρήγορης ανάπτυξης

Όταν πρόκειται να προσθέσετε δέντρα στον κήπο σας, πρέπει πρώτα να σκεφτείτε πόσο γρήγορα θα μεγαλώσουν τα δέντρα. Οι ταχέως αναπτυσσόμενες επιλογές είναι ιδανικές για ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να δημιουργήσουν ένα καταπράσινο, όμορφο τοπίο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα είδη δέντρων είναι η λεύκα της Λομβαρδίας, η οποία μεγαλώνει έως και δέκα πόδια ετησίως. Αυτό το ανθεκτικό δέντρο έχει ένα μοναδικό σχήμα που μοιάζει με πυραμίδα και προσφέρει άφθονη σκιά. Παράγει επίσης ένα στιβαρό ριζικό σύστημα που βοηθά στην αποφυγή της διάβρωσης των εδαφών.

Ανεξάρτητα από το είδος του δέντρου που θα επιλέξετε, αποκτήστε επαγγελματικές συμβουλές πριν από τη φύτευση είναι απαραίτητη. Ένας εξειδικευμένος δενδροκόμος μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό δέντρο και να σας παρέχει τις απαραίτητες οδηγίες σωστή φροντίδα και συντήρηση. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι τα δέντρα σας θα ευδοκιμήσουν και θα μεγαλώσουν υπερβολικά στον κήπο σας!

Τα καλύτερα δέντρα που μπορείτε να φυτέψετε στον κήπο σας05-04-2023Παντού Χώμα & Πέτραhttps://soilandstone.com/wp-content/uploads/2021/03/summer-garden.jpg200 px200 px

Schreibe einen Kommentar