Τα γραφεία του Ντάλας και του Σικάγο κερδίζουν νέο βραβείο

4
Τα γραφεία του Ντάλας και του Σικάγο κερδίζουν νέο βραβείο

Η Frank Recruitment Group προστέθηκε στη συνεχώς διευρυνόμενη τροπαιοθήκη της, έχοντας κερδίσει βραβεία Best and Brightest Companies To Work For τόσο για τα γραφεία της στο Ντάλας όσο και στο Σικάγο.

Τα βραβεία Best and Brightest, που απονέμονται από την National Association for Business Resources, αναγνωρίζουν οργανισμούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες που προσφέρουν απίστευτη δέσμευση στους υπαλλήλους τους, καθώς και υποδειγματικές πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραλάβουμε ένα άλλο βραβείο που αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά μας», δήλωσε ο Rowan O’Grady, Πρόεδρος της Αμερικής στο Frank Recruitment Group. «Δεν θέλουμε απλώς να είμαστε η καλύτερη εταιρεία προσλήψεων στον κόσμο, αλλά όπως αποδεικνύουν αυτά τα βραβεία, θέλουμε να είμαστε και οι καλύτεροι για να εργαστούμε».

Με μια σειρά από πρωτοβουλίες για την ευημερία των εργαζομένων που προσφέρονται για τους εργαζόμενους, όπως πρώιμοι τερματισμοί για εστίαση στην ψυχική υγεία, δωρεάν μαθήματα γιόγκα και άσκησης και μαθήματα για την υποστήριξη της ευημερίας σε μια σειρά θεμάτων όπως η διατροφή και τα οικονομικά, η εταιρεία έχει επιδείξει δέσμευση για τη δημιουργία ενός καλύτερου χώρου εργασίας για όλους.

«Η πρόσληψη μπορεί να είναι ένα αγχωτικό περιβάλλον για να εργαστείς», πρόσθεσε η Zoë Morris, Πρόεδρος της Frank Recruitment Group. «Αλλά η ευημερία του προσωπικού μας αποτελεί τεράστια εστίαση για εμάς ως επιχείρηση. Το να αναγνωρίζουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε κάθε εβδομάδα για να κάνουμε αυτό το μέρος καλύτερο για δουλειά, μας φέρνει μια τεράστια αίσθηση υπερηφάνειας.»

Τα βραβεία έχουν ένα εντυπωσιακό ρόστερ συναδέλφων νικητών, με ονόματα όπως T-Mobile, BlackBerry και Aldi να έχουν κερδίσει και στο παρελθόν. «Οι νικητές του 2022 οργανισμοί έχουν ξεχωρίσει σε απρόβλεπτους καιρούς και έχουν αποδείξει ότι είναι εργοδότης της επιλογής τους», δήλωσε η Jennifer Kluge, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του NABR και του The Best and Brightest Program. «Συνεχίζουν να διατηρούν τις ανάγκες των εργαζομένων τους πρώτα και να παρέχουν προνόμια που περιλαμβάνουν ανάπτυξη, ευεξία, ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ανταμοιβές και αναγνώριση. Επιπλέον, αυτές οι νικήτριες εταιρείες προσφέρουν μια φανταστική εργασιακή κουλτούρα και περιβάλλον στο χώρο εργασίας που προσελκύει και διατηρεί ανώτερους υπαλλήλους».

Οι εταιρείες που κερδίζουν στον διαγωνισμό αξιολογούνται από μια ανεξάρτητη ερευνητική εταιρεία, χρησιμοποιώντας μια σειρά μετρήσεων για τη μέτρηση της επιτυχίας σε τομείς που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αποδοχές, οφέλη, ευεξία, ποικιλομορφία, ισότητα και συμπερίληψη, συνδυασμό επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, εμπλουτισμό εργαζομένων, δέσμευση και διατήρηση, και κοινοτικές πρωτοβουλίες και εταιρική ευθύνη.

«Όπως πάντα με τα βραβεία, δεν νιώθουμε ότι η δουλειά μας έχει τελειώσει, είναι μόνο η αρχή», πρόσθεσε η Zoë. «Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ένας παγκόσμιος κορυφαίος τόπος εργασίας, επομένως δεσμευόμαστε να βρίσκουμε νέους και καινοτόμους τρόπους υποστήριξης του προσωπικού μας. Χαίρομαι που οι συνάδελφοί μας στο Ντάλας και το Σικάγο το αισθάνονται αυτό και ανυπομονώ και στις άλλες τοποθεσίες μας σε όλο τον κόσμο να δουν αυτό να αναγνωρίζεται στο μέλλον». Με μεγάλη έμφαση στη θετική κουλτούρα των εργαζομένων, η αναγνώριση στα βραβεία υποστηρίζει ότι η Frank Recruitment Group δεν προχωρά απλώς να προσφέρει στους πελάτες της, αλλά ενδυναμώνει επίσης το προσωπικό της.

Schreibe einen Kommentar