Συμβουλές για επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο – Πώς να αποφασίσω πού να εστιάσω στην επιχείρηση: Ένα γρήγορο τεστ 2 λεπτών – Tanya Aliza

0
Συμβουλές για επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο – Πώς να αποφασίσω πού να εστιάσω στην επιχείρηση: Ένα γρήγορο τεστ 2 λεπτών – Tanya Aliza

Σε αυτό το επεισόδιο του Wired To Crush It Podcast, θα μάθετε μερικά από τα καλύτερα μου online επιχειρηματικές συμβουλές που θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε ό,τι είναι πιο σημαντικό στην επιχείρησή σας.

Το να γνωρίζετε σε τι πρέπει να εστιάσετε στην επιχείρησή σας είναι κρίσιμο, γιατί όταν εργάζεστε στους σωστούς τομείς της επιχείρησής σας, τα έσοδά σας αυξάνονται.

Έχω μια φόρμουλα που με βοηθά να αξιολογήσω εάν η εργασία που έχω στο χέρι είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να αφιερώνω τον χρόνο μου και να επικεντρωθώ.

Αυτή η φόρμουλα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τόση σαφήνεια σχετικά με το πού σας χρειάζεται περισσότερο η επιχείρησή σας.

Επειδή όταν εργάζεστε στους σωστούς τομείς της επιχείρησής σας, η παραγωγικότητα και τα έσοδά σας αρχίζουν να αυξάνονται.

Γι‘ αυτό στο σημερινό επεισόδιο, Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια γρήγορη φόρμουλα που μου λέει ακριβώς πού να εστιάσω στην επιχείρησή μου, ώστε να μην χάνω χρόνο σε τομείς που δεν είναι απαραίτητοι.

Αυτό μου επιτρέπει να εστιάσω ακριβώς στο σημείο που με χρειάζεται η επιχείρηση που θα παράγει τα περισσότερα έσοδα για εμάς.

Κρατήστε λοιπόν σημειώσεις και ετοιμαστείτε να το συντρίψετε!

Συμβουλές για επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο – Πώς θα αποφασίσω πού να εστιάσω στην επιχείρηση: Μια γρήγορη δοκιμή 2 λεπτών – 282

Συμβουλές για επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο - Πώς αποφασίζω πού να εστιάσω

Κάθε εβδομάδα, μου αρέσει να σας εξοπλίζω με έναν ΔΥΝΑΤΟ δωρεάν πόρο που ταιριάζει με το θέμα, τον οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως για να δημιουργήσετε μερικά από τα ίδια αποτελέσματα, αν όχι καλύτερα, στην επιχείρησή σας. Συμβουλές για επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο - Πώς αποφασίζω πού να εστιάσω

Δεδομένου ότι μιλάμε για την online επιχειρηματική συμβουλή μου όταν πρόκειται να αποφασίσω πού θα εστιάσετε στην επιχείρησή σας, θέλω να μοιραστώ μαζί σας το Κάρτα βαθμολογίας Business Assessment – ​​Το cheatsheet σας για σαφήνεια, εστίαση και αποτελέσματα.

Αφού περάσετε από αυτήν την κάρτα βαθμολογίας αξιολόγησης, θα έχετε σαφήνεια στο πού πρέπει να εστιάσετε όταν πρόκειται για την επιχείρησή σας.

Δείτε την Κάρτα Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης Επιχειρήσεων κάνοντας κλικ στο κίτρινο κουμπί παραπάνω

Μην αφήσετε κανέναν άλλο να σας πει πού πρέπει να πάτε, ως ιδιοκτήτης επιχείρησης θα πρέπει να γνωρίζετε πού πρέπει να πάτε.

Ξέρω ξέρω. Τόσο πολύ πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει, ΑΛΛΑ έχω μια διαδικτυακή επιχειρηματική συμβουλή που είναι εγγυημένα ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

Podcast – Συμβουλές για επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο: Ένα γρήγορο τεστ 2 λεπτών που με βοηθά να αποφασίσω πού να εστιάσω

Ακολουθούν τα λεπτά που καλύπτουν καυτά θέματα στο podcast που δεν θέλετε να χάσετε:

Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε

 • [02:21] Ένα γρήγορο τεστ που μπορείτε να κάνετε, ώστε να ξέρετε πού να εστιάσετε, ειδικά σε δραστηριότητες που παράγουν τα περισσότερα έσοδα για την επιχείρηση

Μίλησα πρόσφατα για αυτό στην τελευταία μηνιαία κλήση καθοδήγησης που έλαβα Επιχειρηματική δεξιοτεχνία Blog κοινότητα την οποία επαναπροσδιορίζουμε σε Marketing Mastery ζωντανά με την Tanya κάθε μήνα.

Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε μηνιαία καθοδήγηση μαζί μας – Μείνετε συντονισμένοι!

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν ακόμα 80 φανταστικές προπονήσεις εκεί… Λοιπόν… από πού ξεκινάτε;

Αναφέρω μια συμβουλή διαδικτυακής επιχείρησης στο podcast που μπορείτε να ακολουθήσετε, ώστε να ξέρετε πού να εστιάσετε.

Είναι ΠΟΛΥ σημαντικό να έχετε αυτήν τη φόρμουλα σε εφαρμογή, ώστε να γνωρίζετε ΑΚΡΙΒΩΣ πού πρέπει να βρίσκεστε στην επιχείρησή σας που θα ισοδυναμεί με τα περισσότερα έσοδα για εσάς… επειδή πρέπει να επικεντρωθούμε στις δραστηριότητες που παράγουν κέρδη στην επιχείρησή μας.

 • [03:56] Γιατί μου αρέσει να επενδύω σε έναν προπονητή, ένα πρόγραμμα καθοδήγησης ή έναν εγκέφαλο κάθε χρόνο.

Μην επιλέξετε ένα μόνο και μόνο επειδή ακούγεται „δροσερός“ – Βγαίνω έξω και βρίσκω τι χρειάζεται η επιχείρησή μου ή τι χρειάζομαι.

Πώς μπορώ να ξέρω τι χρειάζεται η επιχείρηση; Το βασίζω στο τεστ για το οποίο μίλησα νωρίτερα.

Εδώ είναι μια άλλη συμβουλή για τις επιχειρήσεις στο διαδίκτυο.. όλοι παλεύουν για την προσοχή σας και τα δολάρια σας, γι‘ αυτό είναι σημαντικό να κάνετε την αξιολόγηση ώστε να μην καταλήξετε να σπαταλήσετε τα χρήματά σας.

Στο podcast, μιλάω για αυτό που κάνετε λάθος που σας κάνει να σας λείπει αυτό που χρειάζεστε για να σπρώξετε αυτή τη βελόνα προς τα εμπρός στην επιχείρησή σας.

Μιλώ επίσης για το πώς αυτή η αξιολόγηση με βοήθησε να προσδιορίσω έναν τομέα στην επιχείρησή μου για τον οποίο χρειαζόμουν περισσότερη βοήθεια.

Το να το προσδιορίσω και τελικά να λάβω βοήθεια με αυτό, μου επέτρεψε να ανεβάσω το επίπεδο της επιχείρησής μου. Θα ήθελα πολύ να ακούσετε περισσότερα για αυτό στο podcast.

 • [06:40] Γιατί επέλεξα το Momentum του Alex Charfen

Είπα στον εαυτό μου ότι αν ήθελα ποτέ να αναβαθμίσω αυτήν την εταιρεία, έπρεπε να επενδύσω χρόνο και χρήματα στον τομέα της επιχείρησής μου στον οποίο χρειαζόμουν τη μεγαλύτερη βοήθεια.

Ήμουν σε ένα συνέδριο που ονομαζόταν «Capitalism Conference» από Ράιαν Μόραν όπου είχε έναν ομιλητή ονόματι Alex Charfen που έχει ένα podcast που ονομάζεται Ορμή (ΛΑΤΡΕΥΕΙ αυτό το podcast) .

Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το Podcast για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να μάθουν πώς να διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση. Είναι γεμάτο από διαδικτυακές επιχειρηματικές συμβουλές!

Ήμουν ακροατής του podcast του για περίπου δύο ολόκληρα χρόνια πριν καταλάβω, Ουάουχρειάζομαι πραγματικά την πείρα του.

Μπορείτε να ακούσετε περισσότερα για το πώς κατέληξα να συνεργάζομαι με τον Alex καθώς και πώς αυτό είχε θετικό αντίκτυπο στην επιχείρησή μου στο podcast.

 • [08:37] Μιλάω για την αξιολόγηση 5 βασικών επιχειρηματικών λειτουργιών

Ανατρέξτε στη δωρεάν προσφορά που μοιράζομαι σε αυτό το επεισόδιο και ίσως μπορώ ακόμη και να σας δώσω μερικές επιχειρηματικές συμβουλές *κλείσιμο ματιού*

Απλώς φροντίστε να το διαβάσετε και να με tag στα social μου. Είμαι στις περισσότερες πλατφόρμες και μπορείτε να με βρείτε χρησιμοποιώντας το χερούλι μου @TanyaAliza

Είμαι πολύ περίεργος να δω πού βρίσκεστε με την επιχείρησή σας!

προσπερνώ (αναλυτικά) το 5 Βασικές Επιχειρηματικές Λειτουργίες καθώς και πώς να τα κατατάξετε στο podcast.

Θα μάθετε πώς να ταξινομείτε την επιχείρησή σας όταν πρόκειται για τους 5 πυλώνες της επιχείρησής μας για να κερδίσετε χρήματα.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γι‘ αυτό φροντίστε να το ακούσετε.

Οι 5 Βασικές Επιχειρηματικές Λειτουργίες σας:

  • Οδηγεί
  • Ανατροφή
  • Μετατροπές
  • Διανομή
  • Ανάληψη, Διατήρηση, Μεταπώληση

Αυτές οι 5 Βασικές Επιχειρηματικές Λειτουργίες είναι οι βασικοί σας παράγοντες για να διασφαλίσετε ότι έχετε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Αυτό που κάνουμε εδώ είναι να δούμε πού κατατάσσουμε τη χαμηλότερη θέση – γιατί εδώ θα πρέπει να βάλουμε την ενέργεια και τις προσπάθειές μας για το τρίμηνο.

Εάν συνεχίσετε να κάνετε αυτήν την άσκηση για μια πλήρη περίοδο 12 μηνών (ή ακόμα και 6 μηνών!) θα δείτε ότι θα αρχίσουν να τραβούν μοχλούς στην επιχείρησή σας. Κάθε μήνα ή τρίμηνο, θα παρατηρείτε αλλαγές σε τομείς στους οποίους πρέπει να εστιάσετε, επειδή θα αρχίσετε να το συνθλίβετε σε άλλους τομείς – είναι καταπληκτικό να το παρακολουθείτε!

Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε και να εγγραφείτε

Μια γρήγορη ανακεφαλαίωση για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις Συμβουλές που με βοηθούν να αποφασίσω πού να εστιάσω

Αυτή η επαγγελματική συμβουλή με βοήθησε πράγματι και ελπίζω να έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μόλις την εφαρμόσετε.

 • Πρέπει να ξέρετε πού να εστιάσετε όταν πρόκειται για την επιχείρησή σας.
 • Επενδύστε σε έναν προπονητή, πρόγραμμα καθοδήγησης ή εγκέφαλο.
 • Βεβαιωθείτε ότι αξιολογείτε τις 5 Βασικές Επιχειρηματικές Λειτουργίες σας και εστιάζετε στο σημείο όπου η επιχείρησή σας έχει τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το επεισόδιο του Wired To Crush It with me και ελπίζω να προσθέσει τόση αξία στην επιχείρηση και τη ζωή σας.

Μπορώ να παρουσιάσω εσάς και την επιχείρησή σας;

Αξιολογήστε, αξιολογήστε και εγγραφείτε στην εκπομπή Podcast στην προτιμώμενη πλατφόρμα Podcast εδώ

Παρουσιάζω μέλη της κοινότητας κάθε εβδομάδα στο Instagram μου και θα ήθελα πολύ να σας παρουσιάσω την επόμενη!

Κυκλοφορώ ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, οπότε φροντίστε να συμμετέχετε μαζί μου και να το μοιραστείτε με τους φίλους επιχειρηματίες σας.

Κάντε tag στα Social Media @tanyaaliza και μοιραστείτε το επεισόδιο που μόλις ακούσατε για να συνδεθούμε ακόμα περισσότερο!

Και πάλι, μην ξεχάσετε να αρπάξετε το Κάρτα βαθμολογίας Business Assessment – ​​Το cheatsheet σας για σαφήνεια, εστίαση και αποτελέσματα.

Αφού περάσετε από αυτήν την κάρτα βαθμολογίας αξιολόγησης, θα έχετε σαφήνεια στο πού πρέπει να εστιάσετε όταν πρόκειται για την επιχείρησή σας.

Συμβουλές για επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο - Πώς αποφασίζω πού να εστιάσω

Πόροι που αναφέρονται στο The Show & Περισσότερα:

Growth Camp – Μάθετε περισσότερα εδώ

Θέλετε να προσελκύσετε άτομα που θέλουν πραγματικά να αγοράσουν από εσάς; (χωρίς να περάσω όλη μέρα στα social media κάνοντας περίεργα πράγματα) Ναι… κι εγώ! Γι‘ αυτό δημιούργησα το Growth Camp. Το ΝΕΟ μου, 5 Video Crash Course που σας βοηθά να δημιουργήσετε + να προωθήσετε ένα συναρπαστικό δώρο μαγνητικών δυνάμεων που προσελκύει ένα αφοσιωμένο κοινό Τέλειων Αγοραστών στο προϊόν ή την υπηρεσία σας, 24/7 ακόμα και ενώ κοιμάστε!

Momentum από τον Alex Charfen – Μάθετε περισσότερα εδώ

Το Momentum Podcast είναι για όσους από εμάς σκέφτονται διαφορετικά — φτιαγμένο ειδικά για δημιουργούς αυτοκρατοριών, που αλλάζουν παιχνίδια, πρωτοπόρους, κατασκευαστές δίσκων και δημιουργούς κάθε είδους. Όσοι ανάμεσά μας δεν μπορούν να το απενεργοποιήσουν και δεν ξέρουν γιατί κάποιος θα ήθελε. Προκαλούμε τον εφησυχασμό, καταστρέφουμε την απάθεια και έχουμε εμμονή με τη δημιουργία ορμής.

Βιβλίο – Evergreen – Καλλιεργήστε τη διαρκή πίστη των πελατών που διατηρεί την επιχείρησή σας ευημερούσα – Μάθετε περισσότερα εδώ

Αυτό ήταν ένα βιβλίο που διάβασα πριν από λίγο καιρό και μου έμαθε τις δεξιότητες να κρατάω τους πελάτες και να τους παραγγέλνω ξανά και ξανά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το βιβλίο εάν έχετε προϊόντα και υπηρεσίες που πουλάτε.

Κοινότητα The Wired To Crush It – Εγγραφείτε εδώ

Είμαι η μεγαλύτερη μαζορέτα σας όσον αφορά την οικονομική ελευθερία, την επιτυχία και την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης για να υποστηρίξετε την καλύτερη ζωή σας… Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι Wired To Crush It!

Δημιούργησα αυτήν την Κοινότητα για να μοιράζομαι οδικούς χάρτες με δυνατότητα δράσης, ώστε να μπορείτε να το συντρίψετε στις επιχειρήσεις και στη ζωή.

Αν λοιπόν είστε φιλόδοξος επιχειρηματίας, η κοινότητα Wired To Crush It είναι η εβδομαδιαία δόση κερδοφόρων βημάτων που θα σας βοηθήσουν και θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τον αντίκτυπο, το εισόδημα και τη ζωή που σας αξίζει.

Η ομάδα μου και εγώ είμαστε μέσα σε αυτήν την κοινότητα και σας βοηθάμε, σας γιορτάζουμε και σας υποστηρίζουμε στο ταξίδι σας ως Επιχειρηματίας… μαζί με 37.000+ Επιχειρηματίες!

Αποκτήσατε κάποια αξία από αυτό το επεισόδιο Podcast;

Ελπίζω να το κάνατε γιατί έβαλα την καρδιά μου να διασφαλίσω ότι λαμβάνετε επιχειρηματικές συμβουλές στο διαδίκτυο που σας βοηθούν να αποφασίσετε πού να εστιάσετε στην επιχείρησή σας.

Θέλετε να το μοιραστείτε επειδή σας αρέσει να μοιράζεστε πολύτιμες πληροφορίες;
Κουμπί Facebook

Κάθε εβδομάδα κυκλοφορώ εκπαιδευτικά επεισόδια και έναν δωρεάν πόρο. ρώτησε η Αλίζα

Κάθε Τρίτη κάνω μια ζωντανή εκπαίδευση Q&A στη σελίδα μου στο Facebook, οπότε βεβαιωθείτε ότι είμαστε συνδεδεμένοι www.facebook.com/tanyaaliza

Ξεχωρίστε και μείνετε συνδεδεμένοι… αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Είσαι Ροκ Σταρ!

Ειδοποίηση Facebook για τις ΗΠΑ!
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε και να δημοσιεύσετε σχόλια στο FB!

Schreibe einen Kommentar