Σπιτική ραμμένη πασχαλινή κάρτα με κοσμήματα | Club Chica Circle

10

Πασχαλινή χειροτεχνία για παιδιά – σπιτική κάρτα με δωρεάν εκτυπώσιμη @chicacircle

Πρόσφατα δούλευα πάνω σε ένα λεύκωμα αποκομμάτων ευχαρίστησης της κόρης μου για το τέλος του έτους και πρόσθεσα λίγη λάμψη σε αυτό με μερικά κοσμήματα. Όταν ψάρευα μέσα από τη συλλογή κοσμημάτων craft μου, συνάντησα αυτά τα υπέροχα κοσμήματα σε σχήμα οβάλ και με το Πάσχα στη γωνία, αμέσως σκέφτηκα ότι μοιάζουν με πασχαλινά αυγά. Και αυτά τα λαμπερά πασχαλινά αυγά έπρεπε να μπουν σε ένα όμορφο καλάθι. Είμαι σωστός?

Ήθελα να φτιάξω κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα σπιτικό πασχαλινό δώρο, δημιούργησα αυτές τις όμορφες πασχαλινές κάρτες. Εδώ είναι τι χρησιμοποίησα για αυτή τη διασκεδαστική ιδέα χειροτεχνίας:

  • κοσμήματα σε σχήμα οβάλ – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα κοσμήματα ή κανονικά στρας. Χρησιμοποίησα 13 x 18 mm και 18 x 25 mm
  • χρωματιστό χαρτί χαρτιού ή χαρτί λευκώματος που μπορείτε να περάσετε στον εκτυπωτή σας
  • όμορφα ανοιξιάτικα χρωματιστά νήματα (το νήμα κεντήματος θα λειτουργούσε επίσης) – Αγόρασα ένα πολλαπλό πακέτο χρωματιστών νημάτων παρόμοιο με Αυτό
  • μεγάλη βελόνα για τα μάτια χρησιμοποιείται κυρίως για πλέξιμο ή βελονάκι όπως αυτά τα. Αυτές οι βελόνες έχουν αμβλύ άκρο, επομένως δεν είναι τόσο αιχμηρές στο τέλος.
  • διπλή ταινία ή κόλλα (για να κολλήσετε τα κοσμήματα στην κάρτα)

Κόσμημα Πασχαλινή Κάρτα DIY – εύκολη ιδέα χειροτεχνίας @chicacircle

Δημιούργησα αυτό το δωρεάν εκτυπώσιμο πρότυπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τις δικές σας λαμπερές πασχαλινές κάρτες. Ξέρω ότι φαίνεται ότι το έφτιαξα με τον τύπο ανάποδα, αλλά πιστέψτε με, είναι επίτηδες. Αφού ράψετε το σχέδιό σας και διπλώσετε την κάρτα προς τα πάνω, το εσωτερικό μήνυμα, „May Your Easter Sparkle“, θα είναι στην τέλεια θέση.

Αποκτήστε το πρότυπο χειροτεχνίας με ραμμένες πασχαλινές κάρτες εδώ.

ΒΗΜΑ 1: κατεβάστε το πρότυπο και εκτυπώστε το σε χαρτί χαρτιού (χρώμα επιλογής).

Δωρεάν εκτυπώσιμη Πασχαλινή Χειροτεχνία Ιδέα @chicacircle

Δημιούργησα ένα πρότυπο ραφής για το καλάθι. Κάθε κουκκίδα στο πρότυπο είναι το σημείο όπου περνούν η βελόνα και το νήμα.

ΒΗΜΑ 2: Περάστε μια κλωστή με μια βελόνα και δώστε κόμπο στην άκρη. Όταν χρησιμοποιείτε μια βελόνα με μεγάλο μάτι, είναι πολύ εύκολο να περάσει το νήμα μέσα από αυτό. Έκοψα ένα μεγάλο μήκος νήματος, μήκους περίπου 36″, και το πέρασα μέσα από το μάτι της βελόνας. Στη συνέχεια ταίριαξα και τις δύο άκρες του νήματος, έτσι ώστε το νήμα να διπλασιαστεί. Ένα εύκολο κόλπο για να συνδέσετε το άκρο μεταξύ τους είναι να τραβήξετε πρώτα τα δύο άκρα σφιχτά στο ένα χέρι. Είμαι δεξιόχειρας, οπότε οι παρακάτω εικόνες δείχνουν ότι δένω το νήμα μου με το δεξί μου χέρι. Τραβάω σφιχτά τις άκρες και στη συνέχεια τυλίγω την άκρη γύρω από το δεξί μου δείκτη 2-3 φορές. Με τον αντίχειρά μου κυλώ το νήμα μέχρι την άκρη του δακτύλου μου και τραβώ. Αυτό θα πρέπει να δημιουργήσει έναν εύκολο κόμπο στο τέλος.

Πώς να περάσετε κλωστή και κόμπο μια βελόνα @chicacircle

ΒΗΜΑ 3: Ράψτε την κάρτα σας. Πρώτα σπρώξτε τη βελόνα σας μέσα από το ΠΙΣΩ της εκτύπωσης στην κάτω δεξιά γωνία. Ένα κόλπο για να μπορέσετε να βρείτε τις τρύπες από το πίσω μέρος είναι να ανοίξετε πρώτα όλες τις τρύπες στο πρότυπο από μπροστά. Το χαρτί είναι αρκετά λεπτό ώστε η βελόνα να περνάει εύκολα. Θέλετε ο κόμπος να βρίσκεται στην πίσω πλευρά της κάρτας, οπότε ξεκινήστε πρώτα από την κάτω δεξιά κουκκίδα. Στη συνέχεια, για να δημιουργήσετε το σχέδιο ύφανσης του καλαθιού, κάντε την πρώτη σας βελονιά περνώντας από τη μεσαία τρύπα (4η κουκκίδα από αριστερά). Δείτε τον οδηγό ραφής βήμα προς βήμα παρακάτω. Συνεχίστε ράβοντας από το πίσω μέρος της 2ης τρύπας στα αριστερά στο κάτω μέρος στην επόμενη τρύπα στα αριστερά από αυτήν που μόλις κάνατε. Αυτό δημιουργεί μακριές ρίγες ή βελονιές από νήματα. Όταν έχετε κάνει τέσσερις μακριές βελονιές, μπορείτε να αρχίσετε να πηγαίνετε προς την άλλη κατεύθυνση για να δημιουργήσετε τη σταυρωτή πλέξη του καλαθιού. Στη συνέχεια, περιγράψτε το καλάθι με απλές ίσιες βελονιές.

Σπιτική ραμμένη πασχαλινή κάρτα για καλάθι εύκολη χειροτεχνία για παιδιά @chicacircle

Αφού τελείωσα το σχέδιο του καλαθιού, χρειάστηκα ένα νέο μήκος νήματος. Τελείωσα με τη λαβή του καλαθιού με απλές βελονιές στην πλάτη. Δημιούργησα επίσης ένα αριθμημένο πρότυπο παρακάτω που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως οδηγό για την ακριβή σειρά που χρησιμοποίησα για να δημιουργήσω το ραμμένο μου μοτίβο. Ξεκινήστε με το μπλε νούμερο 1 για το καλάθι για να κάνετε τις αριστερές διαγώνιες βελονιές, μετά μετακινηθείτε στις ροζ βελονιές που ξεκινούν το σχέδιο ύφανσης, στο πράσινο και μετά στο πορτοκαλί. Περάστε ένα νέο μήκος νήματος και συμπληρώστε τη λαβή του καλαθιού με τα μωβ νούμερα.

οδηγός ραφής καλαθιού

ΒΗΜΑ 4: Διπλώστε το χαρτί. Μόλις ολοκληρώσετε το ράψιμο του πασχαλινού σας καλαθιού, ολοκληρώστε διπλώνοντας την κάρτα στη μέση (κρύβοντας την πίσω πλευρά των βελονιών σας) και μετά ξανά στη μέση. Αυτό δημιουργεί την τέλεια σπιτική κάρτα.

ΒΗΜΑ 5: Εφαρμόστε τα κοσμήματα στο μπροστινό μέρος. Χρησιμοποίησα ταινία διπλού κολλήματος, αλλά θα λειτουργούσε και η κόλλα, εκτός αν έχετε αυτοκόλλητα κοσμήματα.

Οδηγός πασχαλινής σπιτικής κάρτας – εύκολη ιδέα χειροτεχνίας για παιδιά @chicacircle

Χρησιμοποίησα όμορφα χρωματιστά χαρτιά της Άνοιξης και συνδύασα το καθένα με ένα χρώμα νήματος με αντίθεση.

Πασχαλινή κάρτα Easy Craft DIY για tweens @chicacircle

Λατρεύω το πώς έγιναν!

Ιδέα χειροτεχνίας με πασχαλινό καλάθι με κοσμήματα Πασχαλινά αυγά @chicacircle

Πάρτε τις προμήθειες σας και διασκεδάστε φτιάχνοντας τις δικές σας πασχαλινές κάρτες ραμμένες στο χέρι!

Pauline-sig

Schreibe einen Kommentar