Σημαντικά σημεία από το PX4 Developer Summit 2021 — Dronecode Foundation

4
Σημαντικά σημεία από το PX4 Developer Summit 2021 — Dronecode Foundation
Η έκδοση του 2021 του PX4 Developer Summit ήταν μια τεράστια επιτυχία, που έγινε δυνατή από την καταπληκτική κοινότητα που συγκεντρώθηκε. Το Ίδρυμα Dronecode (DF) είναι απίστευτα περήφανο που είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει την εικονική εκδήλωση, παρέχοντας μια πλατφόρμα στην παγκόσμια κοινότητα για να μάθει μαζί.

ο #PX4DevSummit Το 2021 δημιουργήθηκε από το DF σε συνεργασία με την Ομάδα Εκδηλώσεων του Linux Foundation.

Φέτος μας τίμησαν 800 εγγραφές από τη φανταστική κοινότητά μας, καθιστώντας αυτή την εκδήλωση τη μεγαλύτερη που έχουμε φιλοξενήσει στη σύντομη τριετή διάρκεια ζωής μας.

Με τη βοήθεια μιας επιτροπής περιεχομένου που σχηματίστηκε από ηγέτες της κοινότητάς μας και χορηγούς, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα με 45 συνεδρίες, συμπεριλαμβανομένων 4 κεντρικών σημειώσεων, από 50 ομιλητές που αντιπροσωπεύουν τους καλύτερους από την κοινότητά μας.

Ο Δρ Lorenz Meier έδωσε ένα φανταστικό έναρξη της κεντρικής ομιλίαςμας οδήγησε στις μεγαλύτερες νίκες στο οικοσύστημά μας κατά τη διάρκεια των 12 μηνών μεταξύ των συνόδων κορυφής και μας υπενθύμισε τη σημασία της συνεισφοράς μας.

Κατά τη διάρκεια της συνόδου, ανακοινώσαμε την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου ανοιχτού προτύπου Pixhawk FMUv5X και τη διαθεσιμότητα του Pixhawk 5X από την Silver Member Holybro.

Κλείσαμε τις δύο μέρες με ένα τολμηρό εικονικό μετά το πάρτι, χάρη στον DJ Aebledee, που έπαιξε για εμάς, για το τέλειο τέλος στη γιορτή μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παρευρισκόμενους στη σύνοδο κορυφής και όλους όσους μας βοήθησαν να οργανώσουμε αυτήν την εκδήλωση.

Ποια ήταν η αγαπημένη σου στιγμή; Ενημερώστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #PX4DevSummit

Μην ξεχνάτε ότι όλες οι ομιλίες έχουν ανέβει στο Κανάλι στο YouTube PX4 Autopilotόπου μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όλα με την άνεσή σας.

Schreibe einen Kommentar