Πώς να κερδίσετε μεγάλα χρήματα πουλώντας βιβλία στο Amazon!

1
Πώς να κερδίσετε μεγάλα χρήματα πουλώντας βιβλία στο Amazon!

Πιθανότατα τα έχω δει όλα όταν πρόκειται να κερδίσω χρήματα στο διαδίκτυο. Δυστυχώς πολλά από αυτά είναι απάτες. Ωστόσο, μερικές φορές βρίσκετε κάποιες νόμιμες επιλογές όπως η πώληση βιβλίων στο Amazon.

Όσο ενδιαφέρον κι αν ακούγεται, μπορεί να μην είναι αυτό που περιμένατε. Επιτρέψτε μου να σας γνωρίσω όλα όσα πρέπει να ξέρετε Πώς να κερδίσετε χρήματα πουλώντας βιβλία στο Amazon!

Πώς λειτουργεί η πώληση βιβλίων στο Amazon;

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την πώληση βιβλίων στο Amazon. Και πάλι, δεν περιορίζεται στο να είστε δημοσιευμένος συγγραφέας ή να έχετε έναν κατάλογο βιβλίων προς πώληση στο Amazon. Παρακάτω έχω παράσχει αρκετούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα πουλώντας βιβλία στο Amazon για διαφορετικούς ανθρώπους.

  • KDP της Amazon (Kindle Direct Publishing) για να πουλήσετε τα δικά σας βιβλία, ηλεκτρονικά βιβλία ή ηχητικά βιβλία. Το KDP είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν γράφετε και δημοσιεύετε τα δικά σας βιβλία καθώς μπορείτε να διατηρήσετε και να ελέγξετε το 100% των δικαιωμάτων της εργασίας σας. Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε ή να κάνετε αλλαγές στο βιβλίο ανά πάσα στιγμή, εκτός από το να κερδίζετε έως και 70% των δικαιωμάτων.
  • Amazon Trade-in – Έχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε συναλλαγές με τα παλιά σας βιβλία για δωροκάρτες Amazon. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε εάν κάθε βιβλίο πληροί τις προϋποθέσεις για μια συμφωνία ανταλλαγής. Εάν ναι, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αίτησης και η Amazon θα σας δώσει μια προπληρωμένη ετικέτα αποστολής για να της στείλετε το βιβλίο δωρεάν εντός 7 ημερών. Μόλις δεχτούν τα βιβλία, θα λάβετε τη δωροκάρτα σας. Εάν το απορρίψουν, θα σας στείλουν το βιβλίο πίσω χωρίς κόστος.
  • Εκπλήρωση από την Amazon (FBA) – Με αυτήν την επιλογή, βασικά θα δημοσιεύσετε ένα βιβλίο προς πώληση και θα επιτρέψετε στην Amazon να χειριστεί τις υπηρεσίες αποστολής, αποθήκευσης και μετά την πώληση και υποστήριξη στον τελικό πελάτη. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για αρχάριους που δεν έχουν διαμορφώσει ένα σταθερό σχέδιο εκπλήρωσης.
  • Εκπλήρωση από έμπορο (FBM) – Εάν είστε πωλητής FBM, θα χειρίζεστε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της αποθήκευσης, της συσκευασίας, της αποστολής και της διαχείρισης αποθέματος μόλις πραγματοποιήσετε μια πώληση στο Amazon.
  • Amazon Vendors (AMZ)– Αυτή η επιλογή σάς δίνει τη δυνατότητα να πουλήσετε τα βιβλία απευθείας στο Amazon. Το περιθώριο κέρδους σας μπορεί να είναι σημαντικά μικρότερο από τις άλλες δύο επιλογές, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πουλήσετε βιβλία χύμα.
  • Πρόγραμμα συνεργατών Amazon Associates – Βασικά θα πουλάτε βιβλία άλλων για μια μικρή προμήθεια από την Amazon. Θα χρειαστείτε μια πλατφόρμα δημοσίευσης, όπως έναν ιστότοπο όπου θα χρησιμοποιείτε τους συνδέσμους συνεργατών σας για να παρακολουθείτε τις πωλήσεις και να πληρώνεστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε σε αυτήν την επιλογή είναι να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon.

Πώς να ξεκινήσετε να πουλάτε βιβλία στο Amazon

Για να ξεκινήσετε να πουλάτε βιβλία μέσω του Amazon FBA ή του FBM, ακολουθούν τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσετε.

  1. Δημιουργήστε ένα κανονικό Λογαριασμός Amazon – Με το email, τον κωδικό πρόσβασης και τον αριθμό τηλεφώνου σας, απλώς δημιουργήστε έναν λογαριασμό πωλητή στην επιλογή «Οι άλλοι λογαριασμοί σας».
  1. Επιλέξτε ένα σχέδιο πώλησης – Υπάρχουν δύο σχέδια πώλησης στο Amazon. το Ατομικό Σχέδιο και το Επαγγελματικό Σχέδιο. Δεν χρειάζεται να πληρώνετε μηνιαία συνδρομή βάσει του ατομικού προγράμματος, αλλά η Amazon θα λάβει 0,99 $ ανά πώληση. Και πάλι, μπορείτε να πουλάτε μόνο έως και 40 είδη το μήνα. Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα απαιτεί από εσάς να πληρώνετε μηνιαία χρέωση 39,99 $, αλλά έχετε πρόσβαση σε αναφορές, υπολογιστικά φύλλα και άλλους πόρους που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις.
  1. Εγγραφείτε για λογαριασμό FBM ή FBA – Ανάλογα με το αν θέλετε να στείλετε τα βιβλία απευθείας στον αγοραστή (FBM) ή να αφήσετε την Amazon να χειριστεί τις υπηρεσίες αποστολής και μετά την πώληση (FBA), μπορείτε να κάνετε αίτηση για οποιονδήποτε λογαριασμό σε αυτό το σημείο. Η FBM θα σας μεταφέρει το κόστος αποστολής. Εάν η Amazon εκτελεί τις παραγγελίες σας, θα πληρώσετε τέλη εκπλήρωσης παραγγελιών αποθήκευσης και προαιρετικών υπηρεσιών, εκτός από το κόστος αποστολής. Μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις τιμές εδώ.
  1. Εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας – Για να λαμβάνετε πληρωμές από την Amazon, θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού ελέγχου και τον αριθμό SSN. Εάν πουλάτε εκτός των ΗΠΑ, θα χρειαστείτε έναν τραπεζικό λογαριασμό με δυνατότητα ACH και μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για τις μηνιαίες χρεώσεις σας. Θα χρειαστεί επίσης να πάρετε ένα Αριθμός ΗΠΑ από την IRS (Internal Revenue Service). Μπορείς να πας IRS.gov να κάνετε αίτηση για ένα.

Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία του λογαριασμού σας, μπορείτε πλέον να ξεκινήσετε τις πωλήσεις.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω πουλώντας βιβλία στο Amazon;

Δεν μπορείς να πεις πόσα χρήματα μπορείς να βγάλεις πουλώντας βιβλία στο Amazon. Όλα εξαρτώνται από το πώς έχετε δομήσει την επιχείρησή σας, την αφοσίωσή σας, τη θέση και πόσα είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε στην επιχείρηση.

Η ουσία είναι ότι η πώληση βιβλίων στο Amazon μπορεί να αντικαταστήσει το μισθό σας 9-5 και μπορείτε να μάθετε τα πάντα σχετικά με τη δημιουργία της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει η ιδέα να πουλήσετε οτιδήποτε ή απλά θέλετε επιπλέον ευκολότερες πηγές εισοδήματος, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα κάνοντας αυτό που ήδη κάνετε στο διαδίκτυο. Μπορείτε να πληρώνεστε για να επισκέπτεστε ιστότοπους, να διαβάζετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να συμμετέχετε σε έρευνες και πολλά άλλα στο SwagBucks.com, FusionCash.com και SurveyJunkie.com.

Πώληση βιβλίων στο Amazon Παράπονα

Η επιχειρηματική δραστηριότητα στο διαδίκτυο έχει σίγουρα την άσχημη πλευρά της, και στοιχηματίζω ότι αυτό είναι το κομμάτι που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Διαβάστε λοιπόν τα παράπονα σχετικά με την πώληση βιβλίων στο Amazon και αποφασίστε μόνοι σας αν αξίζει τον κόπο.

Μπορεί να χάσετε την επιχείρησή σας μέσα σε μια νύχτα – Αυτό είναι ίσως το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σας συμβεί ως πωλητής. Μερικές από τις ιστορίες τρόμου που συναντήσαμε περιλαμβάνουν ανθρώπους που χάνουν τις επιχειρήσεις τους εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε μια νύχτα. Οι λόγοι για αυτό ποικίλλουν. Η Amazon διατηρεί το δικαίωμα να σας κλείσει εάν είστε πωλητής FBA ή FBM ανά πάσα στιγμή. Εάν συμβεί αυτό, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα πουλώντας βιβλία άλλων ως συνεργάτης της Amazon. Για να μάθετε τα πάντα για το πώς να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Άλλοι πωλητές της Amazon ενδέχεται να σας αντιγράψουν – Η επιχειρηματική δραστηριότητα με την Amazon δεν εγγυάται ότι θα αποκομίσετε αποκλειστικά τα οφέλη από τη σκληρή δουλειά σας. Άλλοι πωλητές μπορούν να δημιουργήσουν το κατάστημά τους χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες, την περιγραφή, τα βίντεό σας και ούτω καθεξής. Μπορείτε να αναφέρετε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά η Amazon μπορεί να σας ζητήσει να αποδείξετε την ιδιοκτησία αυτών των εγγράφων. Αυτό μπορεί να πάρει μήνες για να λυθεί. Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει απλός τρόπος να προστατεύσετε αυτό που σας ανήκει ως πωλητής.

Επιχειρηματική δολιοφθορά από τον ανταγωνισμό – Μερικές φορές η επιχείρησή σας μπορεί να είναι τόσο καλή που ο ανταγωνισμός σας αισθάνεται την ανάγκη να σαμποτάρει την επιχείρησή σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό, που βασικά είναι να χρησιμοποιείτε τους κανόνες της Amazon εναντίον σας. Θα μπορούσαν να αφήσουν ψευδώς αρνητικά σχόλια, να σας υπονομεύσουν, να σας κατηγορήσουν ότι πουλάτε απομιμήσεις προϊόντων και παρόμοιες κακές τακτικές. Ευτυχώς η εξυπηρέτηση πελατών της Amazon είναι αρκετά αποτελεσματική στην αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων. Αλλά είναι πάντα καλό να γνωρίζεις.

Μπορώ να κερδίσω πραγματικά χρήματα πουλώντας βιβλία στο Amazon;

Μπορείτε σίγουρα να κερδίσετε χρήματα πουλώντας βιβλία στο Amazon. Θυμηθείτε ότι η Amazon ξεκίνησε ως βιβλιοπώλης. Δημιούργησαν ένα ισχυρό θεμέλιο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άνθρωποι σαν εσάς και εγώ για να βγάλουμε τα προς το ζην.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ορισμένα παράπονα για τα οποία μόλις διαβάσατε. Για να ξεπεράσετε μερικά από αυτά, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να γίνετε συνεργάτης και να αποφύγετε τις επιπλοκές που συνοδεύουν τη διατήρηση αποθεμάτων και την εκπλήρωση κ.λπ. Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τη δημιουργία μιας τέτοιας επιχείρησης και τις στρατηγικές, τα εργαλεία και την εκπαίδευση που θα χρειαστείτε για να πετύχετε χρησιμοποιώντας Η σύσταση για την καλύτερη δουλειά μου στο σπίτι.

Λοιπόν, αυτά είναι όλα από μένα σήμερα. Θα σκεφτόσασταν να πουλήσετε βιβλία στο Amazon ή είστε ήδη πωλητής; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων! Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα, μπορείτε να επισκεφθείτε Η σελίδα βοήθειας πωλητή της Amazon εδώ.

Μέχρι την επόμενη φορά

Έντι „με ένα Υ“

Schreibe einen Kommentar