Πώς να κάνετε εισόδημα πλήρους απασχόλησης και να κερδίσετε χρήματα από το πάθος σας [Interview With Ian Lenhart] – ρώτησε η Αλίζα

1
Πώς να κάνετε εισόδημα πλήρους απασχόλησης και να κερδίσετε χρήματα από το πάθος σας [Interview With Ian Lenhart] – ρώτησε η Αλίζα

Αναρωτιέστε πώς να κερδίστε χρήματα από το πάθος σας?

Αν έχετε πολλά πάθη και ΠΟΛΛΑ πράγματα που σας αρέσουν, είστε αυτό που μου αρέσει να αποκαλώ Multi-Preneur… ή επίδοξο!

Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας έχω μια ιδιαίτερη απόλαυση για εσάς αν αναρωτιέστε αν ΟΛΑ τα πάθη σας θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ακόμη και ως επιχείρηση.

Θέλω να πω, δεν θα ήταν ωραίο;

Μπορείτε να κάνετε αυτό που ΑΓΑΠΑΣ όλη μέρα και να πληρώνεστε για αυτό!

ναι! Αυτό πρεσβεύω για ΠΟΛΛΑ χρόνια και σήμερα, μπορώ να σας συστήσω έναν από τους καταπληκτικούς μαθητές και φίλους μου, Ίαν Λένχαρτ.

Ο Ian και εγώ μιλάμε για το πώς μπήκε στην Επιχειρηματικότητα σε νεαρή ηλικία 20 ετών.

Τα τελευταία 10 χρόνια, ο Ian έμαθε πώς να δημιουργεί έσοδα από ένα σωρό πάθη που έχει… Συμπεριλαμβανομένης της αγάπης του για τη μαγειρική, το μάρκετινγκ δικτύου, τα πούρα και το podcasting για να αναφέρουμε μερικά.

Ο Ian είναι ένας μαθητής μου στο Ultimate Branding Blueprint και μοιράζεται ότι όλα αυτά ξεκίνησαν και έγιναν δυνατά επειδή δημιούργησε την επωνυμία του, δημιούργησε τον ιστότοπό του και άρχισε να δημιουργεί περιεχόμενο που του έδινε φωνή στο κοινό του.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ακούτε αυτήν την εξαιρετικά εμπνευσμένη συνέντευξη.

Πώς να κάνετε εισόδημα πλήρους απασχόλησης και να κερδίσετε χρήματα από το πάθος σας [Interview With Ian Lenhart] – Επεισόδιο #286

Πώς να κάνετε εισόδημα πλήρους απασχόλησης και να κερδίσετε χρήματα από τα πολλά πάθη σας [Interview With Ian Lenhart]

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα (μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2022), οι πόρτες είναι ΑΝΟΙΚΤΕΣ στο πρόγραμμα υπογραφής μου που ονομάζεται Το απόλυτο σχέδιο επωνυμίας.

Κατά τη διάρκεια αυτού του παραθύρου προσφοράς, έχω το πρόγραμμα LOADED με μπόνους και τόση αξία που πρέπει να το ελέγξετε εάν δεν το έχετε ήδη.

Εάν είστε επιχειρηματίας που αναπτύσσει μια διαδικτυακή επιχείρηση, αυτό είναι το θεμελιώδες μέρος ολόκληρης της επωνυμίας και της επιχείρησής σας.

Δείτε το Ultimate Branding Blueprint κάνοντας κλικ στο κίτρινο κουμπί παραπάνω

Podcast – Πώς να κάνετε εισόδημα πλήρους απασχόλησης και να κερδίσετε χρήματα από το πάθος σας [Interview With Ian Lenhart]

Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε και να εγγραφείτε

Time Sensitive: Η εγγραφή στο The Ultimate Branding Blueprint κλείνει αυτήν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Ήρθε η ώρα να κερδίσετε χρήματα από το πάθος σας. Έτσι, εάν δεν έχετε ήδη έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο (όπως αυτό) που σας βοηθά να χτίσετε την εξουσία σας, το κοινό σας, τη λίστα email σας και τις πωλήσεις σας… αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τα πρότυπα και τις οδηγίες που χρειάζεστε για να έχετε αυτό όλα στη θέση τους σε διαμέρισμα ενός Σαββατοκύριακου!

Γεγονός: Οι άνθρωποι εμπιστεύονται και αναζητούν επωνυμίες με ιστότοπο/ιστολόγιο περισσότερο από επωνυμίες που δεν το διαθέτουν.

Αυτός είναι ο τομέας σας για να κρατήσετε την προσοχή του κοινού σας, να το εντυπωσιάσετε και να το οδηγήσετε να γίνει αγοραστής σας.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε τη συζήτηση, ο ιστότοπος/ιστολόγιό σας είναι το μέρος για να συνεχίσετε τη συζήτηση και να πραγματοποιήσετε τις πωλήσεις σας.

Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από το πάθος σας, φροντίστε να μην μείνετε στη σκόνη χωρίς αυτό.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα και να εγγραφείτε

Σε αυτήν την πλούσια σε περιεχόμενο συνέντευξη, ο Ian και εγώ μιλάμε για:

  • Το ταξίδι του Ian στο δικτυακό μάρκετινγκ και πώς έγινε κορυφαίος εισοδηματίας και δημιούργησε ταμειακές ροές για να χρηματοδοτήσει άλλες επιχειρήσεις του
  • Πώς ο Ίαν παραμένει παρακινημένος να συνεχίσει, ακόμα κι όταν πάλεψε με την κακή υγεία του εντέρου που τον ανάπηρε τις περισσότερες μέρες
  • Πώς ο Ίαν δημιουργεί χρήματα από τις συνομιλίες που έχει με μερικούς εξαιρετικά επιδραστικούς ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πώς κρυφοκοιτάζει το ενδιαφέρον τους
  • Πώς ο Ian χρησιμοποίησε το The Ultimate Branding Blueprint για να τον βοηθήσει να ξεχωρίσει και να δείχνει επαγγελματίας, ώστε οι Influencers να το προσέχουν.
  • Ψαροντούφεκο, PickleBall και πολλά άλλα!

Ο Ian Lenhart και εγώ ήμασταν στενοί φίλοι εδώ και καιρό και αυτό που μοιράζεται σε αυτή τη συνέντευξη είναι τόσο ισχυρό.

Ελπίζω να απολαύσετε αυτό το επεισόδιο, μη διστάσετε να το μοιραστείτε με οποιονδήποτε από τους φίλους σας Επιχειρηματίες.

Μπορώ να παρουσιάσω εσάς και την επιχείρησή σας;

Φροντίστε να εγγραφείτε και να αξιολογήσετε και να ελέγξετε την εκπομπή Podcast στο δικό σας προτιμώμενη πλατφόρμα Podcast.

Παρουσιάζω μέλη της κοινότητας κάθε εβδομάδα στο Instagram μου και θα ήθελα πολύ να σας παρουσιάσω την επόμενη!

Κυκλοφορώ ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, οπότε φροντίστε να συμμετέχετε μαζί μου και να το μοιραστείτε με τους φίλους επιχειρηματίες σας.

Κάντε tag στα Social Media @tanyaaliza και μοιραστείτε το επεισόδιο που μόλις ακούσατε για να συνδεθούμε ακόμα περισσότερο!

Και πάλι, μην ξεχάσετε την εγγραφή στο Το απόλυτο σχέδιο επωνυμίας κλείνει αυτή την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022.

Πώς να κάνετε εισόδημα πλήρους απασχόλησης και να κερδίσετε χρήματα από τα πολλά πάθη σας [Interview With Ian Lenhart]

Εμφάνιση σημειώσεων και πόρων που αναφέρονται

Συνδεθείτε με τον Ian Lenhart και ενημερώστε τον ότι ακούσατε και απολαύσατε – Συνδεθείτε με τον Ian Εδώ

Το απόλυτο σχέδιο επωνυμίας – Μάθετε περισσότερα εδώ

Εάν δεν έχετε ήδη έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο (όπως αυτό) που σας βοηθά να χτίσετε την εξουσία σας, το κοινό σας, τη λίστα email σας και τις πωλήσεις σας… αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τα πρότυπα και τις οδηγίες που χρειάζεστε για να έχετε όλα αυτά θέση σε διαμέρισμα ενός Σαββατοκύριακου!

Γεγονός: οι άνθρωποι εμπιστεύονται και αναζητούν τις επωνυμίες με έναν ιστότοπο/ιστολόγιο περισσότερο από τις επωνυμίες που δεν το διαθέτουν.

Επεισόδιο #285 – Στρατηγική περιεχομένου πολλών εκατομμυρίων δολαρίων – Ακου εδώ

Εάν είστε επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης επιχείρησης ή επηρεαστής και προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια επωνυμία ή προσπαθείτε να δημιουργήσετε έσοδα από την επωνυμία σας — αυτή η στρατηγική θα λειτουργήσει για εσάς.

Μέχρι το τέλος αυτού του επεισοδίου podcast, θα έχετε μάθει (1) Γιατί πρέπει να δημιουργείτε περιεχόμενο σε τακτική βάση (2) Βελτιστοποιώντας το περιεχόμενό σας για δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις (3) Η φόρμουλα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων: Τα 5 Ps μου σε 7 Φιγούρες

Αποκτήσατε κάποια αξία από αυτό το επεισόδιο Podcast;

Ελπίζω να το κάνατε γιατί έβαλα την καρδιά μου για να βεβαιωθώ ότι θα έχετε ολοκληρωμένη εκπαίδευση σχετικά με το πώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από το πάθος σας.

Θέλετε να το μοιραστείτε επειδή σας αρέσει να μοιράζεστε πολύτιμες πληροφορίες;
Κουμπί Facebook

Κάθε εβδομάδα κυκλοφορώ εκπαιδευτικά επεισόδια και έναν δωρεάν πόρο. ρώτησε η Αλίζα

Κάθε Τρίτη κάνω μια ζωντανή εκπαίδευση Q&A στη σελίδα μου στο Facebook, οπότε βεβαιωθείτε ότι είμαστε συνδεδεμένοι www.facebook.com/tanyaaliza

Ξεχωρίστε και μείνετε συνδεδεμένοι… αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Είσαι Ροκ Σταρ!

Ειδοποίηση Facebook για τις ΗΠΑ!
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε και να δημοσιεύσετε σχόλια στο FB!

Schreibe einen Kommentar